Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Pál Kórház (5 db)

Kisbabát tervezünk és Gyöngyösön (bugát Pál Kórház) szeretnék szülni! Érdekelne, hogy milyen itt a szülészeti osztály? Milyenek az orvosok és a szülésznők? Kit érdemes választani?

Legjobb válasz: Én itt fogok szülni ebben a hónapban,így errõl csak késõbb tudok nyilatkozni.Viszont orvosok közül én dr.Horváth Gábort ajánlom,én is hozzá járok,és meg vagyok vele elégedve;nekem is ajánlották annak idején õt és nem bántam meg.

Én itt fogok szülni ebben a hónapban, így errõl csak késõbb tudok nyilatkozni.Viszont orvosok közül én dr.Horváth Gábort ajánlom, én is hozzá járok, és meg vagyok vele elégedve;nekem is ajánlották annak idején õt és nem bántam meg.
Elõbb azt kívánom, jöjjön össze..:)
Szia!A baba-mama szoba kellemes, minden igényt kielégítõ.A bébik éjjel is az anyukákkal lehetnek! :) Én is ott fogok szülni, Horvát Gábor dokinál, remélem napokon belül :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Nektek! Bárcsak már én is itt tartanék! Szülésznõt fogadtál? Horváth doktor mennyit kér magánrendelésen?
Majd el jön az az idõ is :) Szülésznõt nem választottam, hozzáértõ, kedves emberek az ott dolgozók. Horváth doki magánrendelésén a tarifa vizsgálatonként 5E Ft. Havonta egy alkalommal kell hozzá menni, a 38.ik hétig, utána a kórházban vizsgál az NST, ultrahang eredményt megnézi...
én nem ajánlom a gyöngyösi kórházat, én befeküdtem a 32.héten. és azt mondta a doktor úr, h elfolyt a magzatvízem, és ocsmányul beszélt velem, majd átvittek b.pestre az I.számú klinikára (koraszülés veszélye miatt), és ott kiderült, hogy minden rendbe van, nem is folyt el semmenyi! hááát errõl ennyit
Én csak ajánlani tudom a gyöngyösi kórházat! Ott szültem a kislányomat egy éve, mindenki nagyon kedves volt. Én Dr. Szelva Istvánhoz jártam, nagyon alapos, kedves, közvetlen doki. Nekem többen is õt ajánlották és nem bántam meg, hogy nála szültem. A második babámat(még csak tervezgetjük) is mindenképp nála szeretném világra hozni. Szülésznõt nem fogadtunk, de nagyon rendes volt az épp ügyeletes szülésznõ is. Remélem már pocakban van a tervezett babóca! Sok sikert!

Van esetleg valaki, aki a gyöngyösi Bugát Pál kórházban szült? Milyenek ott, megosztanátok tapasztalatokat?

elsö babámat várom,24.hétben vagyok,és bevallom,nagyon félek a szülést?l.a kórházat egyáltalán nem ismerem,csak nemrég költöztem ide.megköszönném,ha van olyan kismama köztetek,aki ott szült,megosztaná a -remélhetöleg jó-tapasztalatait.

Legjobb válasz: A tesóm ott szült most most már kettõt.Õ is terhesen költözött oda.így nem ismert egy orvost sem.Nem is választott dokit,ügyeletesnél szült valamilyen Horváth doktornál azt hiszem,de Õ elment talán Hatvanba azóta.Szakrendelésekre járt,nem magánrendelésre,de meg volt elégedve mindennel.A másodikkal sem választott orvost,azt mondta mindenkit elfogadhatónak talált.Nem volt semmi kivetnivalója az ellátásban.Remélem segítettem valamennyit Neked.

A tesóm ott szült most most már kettõt.Õ is terhesen költözött oda.így nem ismert egy orvost sem.Nem is választott dokit, ügyeletesnél szült valamilyen Horváth doktornál azt hiszem, de Õ elment talán Hatvanba azóta.Szakrendelésekre járt, nem magánrendelésre, de meg volt elégedve mindennel.A másodikkal sem választott orvost, azt mondta mindenkit elfogadhatónak talált.Nem volt semmi kivetnivalója az ellátásban.Remélem segítettem valamennyit Neked.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, megnyugodtam akkor, hogy remélhetöleg jó kezekben leszünk a babámmal.orvost még én sem választottam, egyelöre a szakrendelésre járok.

Mit lehet tudni a Heim Pál kórház szemészetéről? Milyenek az orvosok? Pl. Ekcémára rögtön szteroidos dolgot javasolnak?

Legjobb válasz: Ezt jól elrontottam,bocsi, remélem kijavítják, persze a bõrgyógyászatra gondoltam!!! Csak nemrég voltunk ott a szemészeten, lehet azért írtam ezt automatikusan.

A kérdező hozzászólása: Ezt jól elrontottam, bocsi, remélem kijavítják, persze a bõrgyógyászatra gondoltam!!! Csak nemrég voltunk ott a szemészeten, lehet azért írtam ezt automatikusan.


29 hetes vagyok és még nemtudták megmondani a baba nemét mert farfekvéses! A 3d-s UH kimutatná már 29 hetesen? A Bugát Pál kórház Gyöngyösön milyen? Érdemes elmennem?

Legjobb válasz: Ha nem mutatja magát a pici, akkor teljesen mindegy, hogy 2-3 vagy 4d-s e az uh. A szerencsésebbeknek (mint pl nekem is) már 16-18 hetesen megmutatja 2d-n is.

Ha nem mutatja magát a pici, akkor teljesen mindegy, hogy 2-3 vagy 4d-s e az uh. A szerencsésebbeknek (mint pl nekem is) már 16-18 hetesen megmutatja 2d-n is.
Szia! Ha a kicsi nem akarja magát megmutatni, akkor 3vagy 4D-n sem látható...!! Én 31 hetes vagyok, kezdetektõl farfekvéses a babám, fogalmunk sincs, mi a neme. Sajnos vagy a medencecsontom árnyékolt eddig nagyon, vagy a pici lába miatt volt takarásban:(. Megpróbálhatod, de az igazság az, hogy én a 2D-n sokkal többet láttam, mint a 3D-n. Egyébként nem hiába a 2D-t használják a szonográfusok a kóros eltérések kimutatására. Maga a szakember mondta, hogy a 3 és 4D inkább mozizásra való. Ami persze nem baj, mert akinek átlagos a magzatvize és buksijával lefelé fekszik a babája, annak kivételes élmény lehet! Nekem sajnos nem:(.

Milyen a Heim Pál Kórház baba ellátása?

Ma került be az unokaöcsém, még csak 2 hónapos és aggodom. Már az sem tetszik, hogy megszabták hogy max 70ml-t ehet pedig már több hete min 100ml az adagja.

Legjobb válasz: Abszolút rosszat nemhallottam, de dicsérni sem dícséri õket senki. (általam ismert) Nem lehet, hogy azért szabták meg a mennyiséget, mert a betegsége nem engedi, hogy többet egyen? Elég keveset írtál, de szerinetm az orvosokban bízzatok. Anyuka pedig maradjon bent a picivel ha megteheti!

Abszolút rosszat nemhallottam, de dicsérni sem dícséri õket senki. (általam ismert) Nem lehet, hogy azért szabták meg a mennyiséget, mert a betegsége nem engedi, hogy többet egyen? Elég keveset írtál, de szerinetm az orvosokban bízzatok. Anyuka pedig maradjon bent a picivel ha megteheti!
A kérdező hozzászólása: 2 hónapos és születése óta nem tud kakilni, és egyfolytában erõlködik.Ma az orrán száján jött vissza a kaja, és pár napja alig evett és sokat bukott.Volt már hogy csak annyit ehetett amennyi elõ van írva, mert arra gyanakodtak hogy túl van etetve, de a probléma csak nõtt ráadásul a pici egész nap sírt az éhségtõl.Most eleve nyügös a korház miatt + vizsgálgatják össze vissza és még enni sem ehet annyit amennyit akar.Az anyukája persze vele van, de õ jobban nyugtatásra szorulna mint a pici


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!