Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Milyen hosszú a (793 db)

Mindegy hogy milyen hosszú a hajam és milyen hosszúra szeretném pótoltatni ugyanannyiba kerül?

Legjobb válasz: Komolyan gondolod? Szerinted abban mi üzlet lenne?

Komolyan gondolod? Szerinted abban mi üzlet lenne?
A kérdező hozzászólása: jajj de okos vagy
A kérdező hozzászólása: nem tudom ebbe most megint mi a hülyeség.Egyáltalán nem vagyok jártas abban hogy ez hogy megy és arra lettem volna kiváncsi hogy árban változás van-e ha pl rövid hajam van és derékig érõre szeretném vagy ha mell fölöttig érõ és derékig érõt szeretnék
A póthajat a hajad tövéhez varrják be vagy teszik be akármilyen módszerrel. Tehát ebbõl a szempontból mindegy hogy milyen hosszú a saját hajad. De elképzelhetõ hogy rövidebb hajba több tincset kell betenni hogy jól nézzen ki, dúsabb legyen. Minél hosszabb a póthaj, annál drágább. A berakás nagyjából fix összeg.

Debrecenben milyen hosszú a Nagyerdei Stadionnál lévõ futópálya? (összesen)

Legjobb válasz: Nagyon hosszú, és még építettek is hozzá! (csak hogy ne maradj válasz nélkül:)

Nagyon hosszú, és még építettek is hozzá! (csak hogy ne maradj válasz nélkül:)
itt 1, 1 km szerepel. [link]

Ha tûzoltó akarok lenni akkor számít, hogy milyen hosszú a hajam?

Nem mintha számítana, de érdekelne :)

Legjobb válasz: Feltételezem hosszú hajjal (pl. ha ilyen rocker-tipúsú) nem lehetsz tûzoltó, mert könnyen begyúlhat, és az nem egészséges.

Feltételezem hosszú hajjal (pl. ha ilyen rocker-tipúsú) nem lehetsz tûzoltó, mert könnyen begyúlhat, és az nem egészséges.
Nem vagyok biztos benne, de ha a gázálarc viselését nem akadályozza, akkor összefogva(!) szerintem nem akadály. A kabát alatt nem gond, de nem loboghat, nem hullhat szanaszét.

Aki nem flexit használ, annak milyen hosszú a póráza?

Van egy flexink, de nem használjuk meg egy kb 1 méteres póráz, amit az oviba kértek, most azzal sétál. Érdemes neki hosszabbat venni?

Legjobb válasz: Nekünk két pórázunk van. Egy 1,5 méteres és egy flexi. Régebben csak fix hosszú volt. Utána vettem egy flexit, és megbántam, hogy nem korábban szereztem be. Sokkal jobb. Azóta csak azt használom.

A flexi nem segít a nevelésében, túl nagy szabadságot ad a kutyának, pedig pont azt kéne megtanulni, hogy pórázon szépen megy melletted, és amikor el van engedve valahol, akkor rohangálhat, persze csak amikor megengeded neki. Azt megértem, hogy szeretnéd hogy tudjon már most is szaladgálni. Esetleg kereshetnél a környéken egy kutyafuttatót.
Nekünk két pórázunk van. Egy 1, 5 méteres és egy flexi. Régebben csak fix hosszú volt. Utána vettem egy flexit, és megbántam, hogy nem korábban szereztem be. Sokkal jobb. Azóta csak azt használom.
Egy másfél, és egy tíz méteres pórázunk van. Ha nem használja semmire az ember, a tíz méteresnek semmi értelme (nálunk is nagyrészt csak gabalyodik...), bõven elég egy sima 1-1, 5 méteres textil, vagy bõr póráz.
Nekem egy kb. másfél méteres van, nem kell hosszabb mert mellettem sétál a kutya szépen, nyugodtan, nem össze-vissza rohangál.
Szintén 1 méteres, de már nincs a legjobb állapotban.. most nézegetem boltban a következõ 1, 5 méteres lesz, /nem a méret miatt, de a minõsége is jónak tûnik és az ára sem rossz/ csak a köv. fizetést kell megvárni :D Szerintem 1-1.5 méter elég simán, fõleg ha van lehetõség elengedni a kutyát, hogy azért tudjon rendesen futni, játszani stb. de magához a sétához nem kell ilyen 5 méteres.
Kb 2, 5 méteres, kiképzõ póráz. Ketté hajtva hordom.
Egy 1m-es és kettõ 1, 5m-es bõrpórázunk van + egy kis textil pórázunk, hát hogy megmondjam õszintén nekünk nem ér semmit; nem használjuk. Van egy 5m-es flexink is de azt csak rövid pisi, kaki sétánál használom.
Nekem állítható hosszúságú, a legrövidebbre véve a nyakamba akasztom és így pont elér a kutya nyakörvéig. Még fogni se kell.
Segíthet, ha vezényszavakkal megkülönbözteted az egyes helyzeteket. Például én alapesetben láb melletti pisi-kaki-szimatolás nélküli sétát várok el BÁRMILYEN pórázon...ha mehet dolgára, akkor van egy "mehetsz"...ekkor ésszerû keretek közt kicsit húzhat is. Ha elég a szabadságból, visszahívom "mellém" és ismét zavartalanul megyünk tovább. Igaz, pórázon többnyire csak közlekedünk, egyéb esetekben elengedem a pórázról. Te azt tudod csinálni, hogy a flexire való átkapcsolás után is kicsit mentek lábnál, aztán egy elengedõ szóval kioldod a kutyát és a flexit is :) Aztán mielõtt visszaraknád rá a fix pórázt ismét kis lábnál séta flexin...így megszokja a kutya az egyes helyzeteket és váltásokat!
A kérdező hozzászólása: *játsszon
A kérdező hozzászólása: Fú, nem azért, hogy vitát szítsak, de volt ma egy nagyon rossz tapasztalatom flexivel. Akartam, hogy a kutya kicsit hadd játszon szabadabban a patakban, de mivel még kicsi és nem jönne vissza, visszamentünk a flexiért, és azzal felszerelkezve tértünk vissza. Rácsatoltam, és a móka végeztével visszatettem rá a rövid pórázt. Úgy húzott, mint akivel nem ezt gyakorlom már másfél hete....remélem nem kell mindent elölrõl kezdeni. Mindenesetre no more flexi. Mondjuk az ilyen patakos esetekben sajnálom, hogy nincs hosszabb fix pórázunk.
Sajnos nagyon kevés helyen árulnak. Az Alpha Zooban vettem még 4 évvel ezelõtt. A Julius K9 is forgalmaz rövid pórázt, az egy picivel hosszabb csak!
én 1 méter körüli kutya pórázt használok mihest elérek az erdõig és ahegyekig már le is veszem róla had rohangáljon ::
Szilvi! A 30 centiset hol vettétek? Sehol nem találok :(
1-1, 5 méteres, láb melletti közlekedéskor rövidre fogva. Vagy a hámra akasztom a 30 cm-est és mehet kedvére, hisz "pórázon van" :D
Elsõ vagyok. Nekünk ilyen van: http://www.frakk96.hu/kutya-textilp%C3%B3r%C3%A1z-f%C3%A9m-f.. Sétáltatáshoz a legrövidebbre állítva kényelmes, de szükség esetén változtatható. A kutyasuliban vizsgán elõírhatják a póráz hosszát, de egy átlagos, 1-1, 5 méteres póráz jó szokott lenni.
Jajj, bocsánat, azt nem is figyeltem. :) Nekünk 1, 2 méteres van, de még fel is csavarom a kezemre, mivel kistestû kutya, és pórázon mindig szorosan mellettem jön, így folyton lelóg a földre a póráz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nem használjuk a flexit, ahogy a kérdésben is írtam. Szeretném, hogy szépen mellettem menjen, mindenképpen fix pórázon, csak az volt a kérdés, hogy elég-e az egy méteres, vagy vegyek egy másfél-kettõ méterest. Gondolom az utóbbi kell majd a kutyaiskolában. Egyébként haladunk, mostmár egyre több ideig halad szépen mellettem.
A kérdező hozzászólása: Elengedni a kertben meg az oviban van rá lehetõség, azért ezt a kis négy hónapos bumburnyákot nem merném:) Meg ugye még rövideket sétálunk, hogy ne erõltessük túl. Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez nagyon hasznos volt! Igen, a mehetsz szerintem is jó lesz erre.

Lányok milyen a 18cm hosszú és 4.5cm vastag pénisz?

Legjobb válasz: 18 cm hosszú és 4,5 centi vastag. Szerintem.

18 cm hosszú és 4, 5 centi vastag. Szerintem.
Kicsike :/
Pont jó lesz a darálthúsba...
Hát bro, ezt a helyedben én inkább rejtegetném, mintsem hirdetném:D
Pont olyan amilyennek leírtad, csakhogy használni is kell tudni, anélkül a hajadra kenheted a méreteidet
Ha itt keresed rá a választ, akkor bizonyára nulla!
Az egy pöszörõ:
Szerintem jó. :D
Átlagoska...szinte minden fiú ezt tudja nyújtani! De akkor meg minek kellenél te ha nem vagy jobb mint a legtöbb? :D
én akkor születtem:D
A dátum és a koordinátáid (igazából csak a szélességi), meghatározzák, hogy mennyi ideig tart a nappal és az éjjel.
Még egy nap van az évben, amikor ugyanolyan hosszú az éjszaka, mint akkor volt. Közel szimmetrikus a téli napfordulóra. A nappal hosszát a napkelte és a napnyugta közötti idõ adja meg. Ezeket az adatokat kell megkeresned arról a napról.

Emo fiúk nektek milyen hosszú a hajatok? Meddig tartott megnöveszteni? Van valami cucc amitől gyorsabban nő a hajam?

Legjobb válasz: Szia igaz én lány vagyok de......attól függ most milyen hosszú a hajad. Nincsen semmiféle 2hajnövesztõ" szer erre. És az emo fiúknak olyan nyak-váll közötti remélem segítetttem a válaszommal ^^

Szia igaz én lány vagyok de......attól függ most milyen hosszú a hajad. Nincsen semmiféle 2hajnövesztõ" szer erre. És az emo fiúknak olyan nyak-váll közötti remélem segítetttem a válaszommal ^^
Szerintem lassan várd ki amíg megnõ, és így legalább meglátod melyik hossz áll a legjobban.
A kérdező hozzászólása: Most még nagyon rövid 8 cm, de végre jön a nyár nekem ilyenkor gyorsabban nõ a hajam.
Én ricinus olajat használok. Nagyon jó szer. Puha lesz tõle a hajam és gyorsítja a növekedést. Sztem sokkal jobb mint a balzsamok meg a kence ficék :P És olcsó ! ^^

Ki lehet számolni uh eredmények alapján hogy milyen hosszú a baba?

Lehet hogy hülyeséget kérdezek ezzel de kiváncsi lennék rá hogy kb milyen hosszú a pocaklakóm.Van erre valami kalkulátor?

Legjobb válasz: Lehet, hogy lelombozlak, de ezek az eredmények, nem valami pontosak :( Elvileg az okosabb UH gépek minden ilyesmit kiszámolnak, pl. 4D UH-n kiszámolnak minden ilyesmit bizonyos csontok mérete alapján...de ez is csak becslés. Nekem végig azt számolták, hogy átlagos babám lesz, kb 3300-3500 g, 54cm körül. Erre mindenki tátotta a száját, amikor kibújt a 4150 g és 58 cm.es lánykám :) Úgyhogy szerintem bõvel elég, ha arra hagyatkozol, hogy a terhességi hétnek megfelelõen milyen hosszú egy átlag baba...gondolom minden eredményed kornak megfelelõ Jó babavárást!

Lehet, hogy lelombozlak, de ezek az eredmények, nem valami pontosak :( Elvileg az okosabb UH gépek minden ilyesmit kiszámolnak, pl. 4D UH-n kiszámolnak minden ilyesmit bizonyos csontok mérete alapján...de ez is csak becslés. Nekem végig azt számolták, hogy átlagos babám lesz, kb 3300-3500 g, 54cm körül. Erre mindenki tátotta a száját, amikor kibújt a 4150 g és 58 cm.es lánykám :) Úgyhogy szerintem bõvel elég, ha arra hagyatkozol, hogy a terhességi hétnek megfelelõen milyen hosszú egy átlag baba...gondolom minden eredményed kornak megfelelõ Jó babavárást!

A dinó farka 3x olyan hosszú mint a teste, mely feleolyan hosszú mint a nyaka az orra hegyéig, amely viszont 10 méteres. Milyen hosszú a dinó az orrától a farka végéig?

Legjobb válasz: Teste: X/2=10 X=20 méter farka 3x20méter=60 méter 20 méter+60 méter+10 méter= 90méter es a dínó

Teste: X/2=10 X=20 méter farka 3x20méter=60 méter 20 méter+60 méter+10 méter= 90méter es a dínó
Nyaka az orra hegyéig: 10 méter Teste fele akkora: 5 méter A farka 3x olyan hosszú, mint a teste: 15 méter Szerintem így kell megoldani és az eredmény 30 méter.
30 méter a dínó. Az elsõ válaszoló valamit elbaltázott.
a dínó tényleg 30 méteres, ahogy a 2. és 3. válaszoló is írta az elsõ válaszoló pedig nem tudta rendesen értelmezni a feladatot, mert úgy számolt, hogy a nyaka fele olyan hosszú mint a teste
és nem is lehetne 90 méteres dino:D
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönet a válaszokért!

Milyen hosszú a középső ujjad pettinghez?

Nagyon érdekel, hogy nektek milyen hosszú..

Legjobb válasz: Tényleg, a következõ mánia legyen a nyelv, kinek milyen hosszú, hiszen elég fontos szerepe van a szexben! Utána jöhetnek majd a rakásra a kérdések, hogy: "Nekem csak 8cm a nyelvem, nem ciki!?"

Tényleg, a következõ mánia legyen a nyelv, kinek milyen hosszú, hiszen elég fontos szerepe van a szexben! Utána jöhetnek majd a rakásra a kérdések, hogy: "Nekem csak 8cm a nyelvem, nem ciki!?"
Eddig a nemiszerv méretekrõl volt napi 10 kérdés. Most ez lesz az új divat? xD Sátán
10 cm
A kezemen? Na az pont elég hosszú.
farok, nyelv, és most középsõ ujj :D:D
Ne már, nekem csak 5 centi a nyelvem! NEEEXD Ha lány vagyok, akkor is fontos a középsõ ujjam?XD
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD
én a hajad méreteire lennék kíváncsi :DDDDDD
utolsó: pont h a lánynak fontos h mekkora a középsõ ujja, ..:S Jééézus nekem kisebb mint 10 cm, de baszott hosszú a körmöm, és nem zavaró:D:D:D
8 cm - pont jó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!