Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Milyen hosszú (793 db)

Lányok milyen a 18cm hosszú és 4.5cm vastag pénisz?

Legjobb válasz: 18 cm hosszú és 4,5 centi vastag. Szerintem.

18 cm hosszú és 4, 5 centi vastag. Szerintem.
Kicsike :/
Pont jó lesz a darálthúsba...
Hát bro, ezt a helyedben én inkább rejtegetném, mintsem hirdetném:D
Pont olyan amilyennek leírtad, csakhogy használni is kell tudni, anélkül a hajadra kenheted a méreteidet
Ha itt keresed rá a választ, akkor bizonyára nulla!
Az egy pöszörõ:
Szerintem jó. :D
Átlagoska...szinte minden fiú ezt tudja nyújtani! De akkor meg minek kellenél te ha nem vagy jobb mint a legtöbb? :D

Nekem milyen a testformám? (Hosszú )

Mármint tudjátok van körte,banán,alma meg homokóra és én nem tudom eldönteni,hogy nekem melyik van (tudom,hogy nem a legjobb kép,de csak ez van)

Legjobb válasz: Õszinte leszek. Most nagyon szép vagy, de kocka hassal nem lennél szép szerintem. Az már férfias.

Õszinte leszek. Most nagyon szép vagy, de kocka hassal nem lennél szép szerintem. Az már férfias.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az õszinte válaszodat, de én tényleg el szeretném érni, de mértékkel, túlzásba nem fogom vinni az is biztos :)
szerintem sem lennél szép kocka hassal
Testformádat akkor lehetne megállapítani ha olyan képet tennél ide amin szembõl látszol. Így csak tippelni lehet. Szerintem banán forma. De nem biztos. Amúgy szép vagy, persze kis edzés, sport nem ártana. Esetleg eljárhatnál futni, görkorizni.
A kocka has nem nõies és szvsz nem is nõknek való. Szerintem (és nekem) tökéletes vagy most is. Persze ha a tükörbe nézek, én is elégedetlen vagyok magammal...viszont lehet, h másnak így tetszem a legjobban. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a válaszokat, tudom, hogy nem a legjobb kép, mert oldalt vagyok fordulva és nem látszik rendesen, de csak ez az egy képem van, ahol jól látszik, köszönöm szépen a kedves szavakat és görkorizni meg imádok, csak télen nem lesz rá lehetõségem.
Szia! A te alakoddal ha erõsebb akarsz lenni akk rendszeres erõs mozgásra van szükséged, vmi rendszeres sportra. A hasad úgylátom már alakul, a vádlid viszont tényleg nem izmos egyáltalán. Olyan gyakorlat kell ami rendesen megtergeli az izmaidat, fõleg ahol erõsíteni akarsz, és mondjuk 2 naponta. Konditermet ajánlom, és kb 1 év múlva már látható lesz amit szeretnél. Én pl. atlétikázom, pontosabban futok, és 1 év után tök izmos lett a vádlim, mert rendszeresen megterheltem. Sztem a kajálásoddal nincs gond, akár maradhat is. 16/L
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen :) Egyébként egyidõs vagyok veled, gratulálok a futáshoz :D A hasamat még tavaly fejlesztettem, de elhanyagoltam magamat ezért néz ki így.

Milyen a menzeszed? (hosszú, rövid, erős, gyenge. )

Legjobb válasz: Oké szívesen. Szóval általában esténként szokott megjönni kulabácsi. Sokszor lefekvés elõtt, ami ugye elég kellemetlen, mert szarás után szeretek segget mosni :) Az eleje az mindig kemény, a végén szokott egy kis híg is jönni. Most az ünnepekkor, a nagy zabálások ellenére 3 napig nem jött kulabácsi, harmadik nap meg olyan vastag és kemény volt, hogy szülésnek nevezném. Alig bírtam letuszkolni a wcn.

Oké szívesen. Szóval általában esténként szokott megjönni kulabácsi. Sokszor lefekvés elõtt, ami ugye elég kellemetlen, mert szarás után szeretek segget mosni :) Az eleje az mindig kemény, a végén szokott egy kis híg is jönni. Most az ünnepekkor, a nagy zabálások ellenére 3 napig nem jött kulabácsi, harmadik nap meg olyan vastag és kemény volt, hogy szülésnek nevezném. Alig bírtam letuszkolni a wcn.
igeeeeeen:o)) Szaga, színe, állaga?:)
Szaga az szerintem nem büdös, másoknak persze más a véleménye róla. A színe barnás. Az állagáról már meséltem :D
nyugodtan...
Én fiú vagyok, meséljek a szaromról?
nekem már 2 éve megvan és kb 8 napig tart és erösen verzk azelsö 6 napban
Nekem 5 napig tart. Elsõ 2 nap erõs, 3. nap közepes 4-5. gyenge.
Nekem edig kétszer volt de mind a kétszer: 1.nap-erõs+ erõs görcs 2.nap-nagyon erõs+nagyonnagyon erõs görcs 3.nap-erõs+görcs 4.nap-közepesen erõs 5.nap-közepesen erõs 11L
Nekem 4-5 napig tart es kozepesen eros. De a hasam iszonyatosan gorcsol foleg az elso ket nap. 14/L
most fogamzásgátlót szedek, így olyan 4-5 napos és viszonylag gyenge fogamzásgátló nélkül 6 napos és közepesnek vagy erõsnek nevezhetõ, különösen az elsõ 2 napban borzasztó, nagyon görcsöl a hasam 18/L
Nem szedek semmilyen gyógyszert tehát 5-6 napos a menstruációm. 1. nap nagyon erõs, 2. nap erõs, 3.nap közepes, 4. nap gyenge, 5. nagyon gyenge, 6. nap egy kis pecsét a tisztasági betéten és annyi. A 6. napra már csak tisztaságit teszek be, néha az 5. napon is, mert nagyon gyenge a vérzés. 17/L
ritkabban jon mint kene, hosszu es eros. (6-7 nap, az elso 3 napban 2-3 oraneknt cserelek betetet/tampont)
hát nekem a hosszúsága változó, valamikor 3 nap, van amikor 7. még be sem állt rendesen pedig 2 éve van meg és asszem 1 év után be kéne állnia. hát nekem 2.3.4. napon rohadt erõs, semmilyen tampon nem bírja felfogni:S 13/L
Még nem rendszeres, de általában elsõ nap gyenge 2., 3. erõs/közepes. És pechemre van 4., 5., 6. esetleg 7. nap akkor minimális. Ha sokat idegeskedem minden nap minimális.
Mielõtt elkezdtem szedni a fogamzásgátlót: közepes - erõs - közepes - gyenge - gyenge - gyenge vagy gyenge - közepes -közepes - gyenge - gyenge - gyenge Mióta szedem a gyógyszert: közepes - közepes - gyenge
A kérdező hozzászólása: úúú, szegényke
Eddig nem voltak nagyobb gondok a menzeszemmel, de nyár óta...minden megváltozott. Egyébként 5-6napig tart, az elsõ két napon erõsebb, de nem vészes.A harmadik negyedik napok akkor erõsebb picit, ha mozgok.utána gyenge.Elsõ nap icsit görcsöltem eddig.Nyár óta nagyon.Olyan szinten, hogy sokszor azt sem tudom mit csináljak, hogy jobb legyen 2nospa és 1algopyprn után...Suliba még rosszabb, mert nem tudok pihenni se meg semmi. 15/L
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert átlagot akarok nézni
Soha nem fogom megérteni, hogy bizonyos embereket, miért foglalkoztatja, teljesen idegen nõk menstruációs ciklusa.
Nekem három napig tart. Gyenge- Közepes- gyenge. És szintén a második nap görcsölök. Mint itt szinte mindenki, fura:D 21L
Hát nekem általában 4-5 napig tart és az elsõ 2 napban erõs aztán gyenge. De a hasam az nagyon görcsöl. :S
nekem is 4 nap és nekem is gyenge közepes közepes gyenge:) És nekem is a 2. nap fáj :o)) 22/L
4 napig szokott tartani: enyhe, közepes, közepes, enyhe. A 2. napon szokott rendesen fájni a hasam meg a derekam. 28/lány
nekem eddig mindig 5-6 napig tartott, közepesen erõs volt, és egyáltalán nem görcsöltem soha. most az elmúlt két hónapban 10-12 napig tartott, gyenge volt, de most sem voltak görcseim. de nagyon aggódom. ha jövõ hónapban is 10 napig, vagy annál is tovább tart, muszáj lesz elmennem nõgyógyászhoz. :( 13/L (jah és 2 éve jött meg)

Mindegy hogy milyen hosszú a hajam és milyen hosszúra szeretném pótoltatni ugyanannyiba kerül?

Legjobb válasz: Komolyan gondolod? Szerinted abban mi üzlet lenne?

Komolyan gondolod? Szerinted abban mi üzlet lenne?
A kérdező hozzászólása: jajj de okos vagy
A kérdező hozzászólása: nem tudom ebbe most megint mi a hülyeség.Egyáltalán nem vagyok jártas abban hogy ez hogy megy és arra lettem volna kiváncsi hogy árban változás van-e ha pl rövid hajam van és derékig érõre szeretném vagy ha mell fölöttig érõ és derékig érõt szeretnék
A póthajat a hajad tövéhez varrják be vagy teszik be akármilyen módszerrel. Tehát ebbõl a szempontból mindegy hogy milyen hosszú a saját hajad. De elképzelhetõ hogy rövidebb hajba több tincset kell betenni hogy jól nézzen ki, dúsabb legyen. Minél hosszabb a póthaj, annál drágább. A berakás nagyjából fix összeg.

Hosszu hajuak ti milyen gyakran fésülködtök? Vagy aki a családotokban hosszu haju? Az nem baj ha nem mindennap szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem hosszú a hajam. (Lapockám alá ér.) Soha nem szoktam fésülködni, de mindennap hajat mosok.

Nekem hosszú a hajam. (Lapockám alá ér.) Soha nem szoktam fésülködni, de mindennap hajat mosok.
Ilyen a hajtípusod. Az egyenes és a vastag szálú pont az, ami nehezebben kócolódik. Szerencsés vagy. :D
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nekem miért nem kócosodik a hajam? Barna vastagszálu egyenes derékig ér.
Nekem a combomig ér a hajam, reggel és este mindig megfésülöm. Feltûzve hordom, és ha napközben 1-2x kibontom, akkor átfésülöm mielõtt visszatûzöm. Igaz nem mondanám, hogy kócos, de mindenképpen jobb megelõzni, hogy kócos legyen, mert akkor már sokkal több kárt okoz a kibontása.
Hát most hogy inkább hagyom göndören nem fésülködök. már 2 napja nem fésülködtam :D csak a tetejét egy pcit ha kócos.
Nekem sem kócolódik. Én szeretem, ha ilyen: http://www.haironthebrain.com/wp-content/uploads/2009/11/sgy.. Nem látom értelmét, hogy kifésüljem, hogy utána összekócoljam. Így megspórolok egy csomó hajformázót meg lakkot. De szárítani, göndöríteni, egyenesíteni sem szoktam. Csak festem, a fenti színre.
Amíg hosszú hajam volt naponta többször is megfésültem, mert nagyon gubancolódott, de elegem lett és levágattam. :)
Nekem a derekamig ér. Nekem a fésülködés a mániám. Reggel, aztán felöltözködés után, aztán indulás elõtt. Ha beértem suliba akkor ott egybõl. Ezenkívül minden óra után. Itthon már nem nagyon szoktam, egyszer kifésülöm, aztán felkötöm lófarokba. Minimum 10x tuti megfésülködök egy nap.
A kérdező hozzászólása: Elsõ és te hogyhogy nem fésülködsz? Én pl azért nem mert nem érzem szükségét. Nem kócolódik be a hajam. Vajon miért? Vgy másnak se? De akkor meg minek fésüli?
Általában reggel és este, meg mielõtt megyek valahova.
én csak hetente egyszer, hajmosásnál fésülöm meg, akkor se mindig. de az enyém göndör, azt meg nem is szabad kifésülni, mert olyan lesz, mint a söprû.

A széthullott birodalom könyvsorozatban van romantika vagy szex? Milyen hosszú? Érdemes olvasni?

Sok jót hallottam róla, de olyan véleményére vagyok kíváncsi, aki olvasta.

Legjobb válasz: Most tartok a második rész felénél, de volt már benne egy kevés romantika, de nem túl sok. Az elsõ rész nem hosszú, kb 330 oldal, úgyhogy érdemes kipróbálni, mert nem annyira hosszú még így elsõ résznek :D De a másik kettõ már kb. 500 oldal. Nagyon megéri, egyedülálló és történetvezetésileg tökéletes! Ajánlom bátran, bár azért 14 éves kor alatt még nem érdemes elkezdeni szerintem :)

Most tartok a második rész felénél, de volt már benne egy kevés romantika, de nem túl sok. Az elsõ rész nem hosszú, kb 330 oldal, úgyhogy érdemes kipróbálni, mert nem annyira hosszú még így elsõ résznek :D De a másik kettõ már kb. 500 oldal. Nagyon megéri, egyedülálló és történetvezetésileg tökéletes! Ajánlom bátran, bár azért 14 éves kor alatt még nem érdemes elkezdeni szerintem :)
A kérdező hozzászólása: Na, akkor a kötelezõk után neki is rugaszkodok. :D Igazából nem a szerelem a legfontosabb nekem, tehát nem baj, hogy nincs benne túl sok nyáladzás. 14 fölött vagyok bõven, alig várom már, hogy elkezdjem. :D
Hát ez tényleg nem egy romantikus sztori :D Sok benne a káromkodás és a mészárlás, így a vér is :D De tényleg hihetetlenül jó, nem fogod megbánni! :)
A kérdező hozzászólása: Áh hihetetlen nagy Tûz és jég dala "fan" vagyok, tehát rendben van. :D Köszi, hogy írtál! :)
Huh, én még nem olvastam a Tûz és Jég dalát, de megvan angolul is, a mostani könyvem utám majd olvasom is! De amit hallottam róla, annyiból az kiderült nekem, hogy nem hasonlít annyira a Széthullott birodalom-trilógiára, csak maga a középkori hangulata :D Csak annyit írnak, hogy "Brilliáns - vetekszik George R. R. Martinnal" :D
A kérdező hozzászólása: Igen, csak hangulatban hasonlítanak. Közben beleolvastam a széthullott birodalomba, és jó lesz ez. :D Lány létemre nagyon szeretem az ilyen könyveket.
Na, örülök, hogy jó :)
Én is olvastam a széthullott birodalom sorozat elsõ részét és nagyon tetszett.Az egyik legjobb fantasy könyv.Ami nagyon tetszett benne hogy fokozatosan jön rá mindenre és vannak visszatakintések. Ja... és senki sem halhatatlan ( akárcsak a Tûz és Jégdalában). Remélem a másik 2 is ilyen jó lesz. (Gyengébb idegzetûeknek ajánlom a Vadonjáró tanítványa c. fantasy regényt)
A Vadonjáró tanítványa is nagyon jó! :)

Kezdőknek milyen hosszú játék a battlefield 3? (x360)

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést :S Hogy érted,hogy milyen hosszú?

Nem értem a kérdést :S Hogy érted, hogy milyen hosszú?
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõt igényel a kiakasztása?

Lányok, nektek milyen hosszú, vagyis mély a hüvelytek?

Fiúknál szokták mérni a péniszt,lányoknál a hüvelyt miért nem?Talán mindenkinél egyforma?:D

Legjobb válasz: nehézségekbe ütközik a centi feltolása! nem tudjuk személy szerint, hogy milyen "hosszú"! bocs, ez van! :)

nehézségekbe ütközik a centi feltolása! nem tudjuk személy szerint, hogy milyen "hosszú"! bocs, ez van! :)
nekem a 20 centi befér, de kényelmesebb a kisebb, alapállapotban olyan 10 lehet, mint az átlag
Hülye, az 50 cm-es gyerek nem a hüvelyben van 9 hónapig, hanem a méhben! Tehát amikor megszületik csak 10 cm-en kell átvergõdnie magát, ha már a méhen túl van. Egyébként meg nagyjából 8-10 cm hosszú a hüvely. Ezért szokták mondani, hogy tök mindegy hogy 12 cm-es a farkad, vagy 25, mert úgysem fér be több...
Az az egész szülõcsatorna hossza, ami akkor különösen megnyúlik és kitágul. Gondolom szexrõl van szó, nem szülésrõl. :D
Nem tudom :D Még nem is gondolkodtam ezen, de nem is fogok cselekedni érte :D
Azért nem, mert körülményesebb lenne:) Hogy mérje meg a nõ a hüvelye mélységét? Feldugja a seprûnyelet, csak ragaszt rá egy mérõszalagot, vagy hogy?:D:D Amúgy a hüvely nagyon rugalmas, nincs fix mélysége:) 23/F
Kb. olyan 10 cm a tv-ben hallottam...meg is lepõdtem...XD Kül. h mérnénk le???feldugjuk a centit???:S
A hüvely hossza 10 cm. Szex közben a külsõ méhszáj feljebb tud húzódni, de nem túl sokat. Szélességre tud jobban tágulni, de alapállapotban mindenkié 10 cm..normál esetben.
nyugalmi allapotba nekem is 10 12 cm.. amugy konnyen megmerheted.. feldugsz vmit magadnak megnezed meddig ment be es lemered :P
elég hosszú, ha kifér rajta egy 50 cm-es gyerek
Miért pontoztak le a 10 cm-m miatt?:O Anatómiát tanulok, és átvettük már a nemi szerveket és a szaporodást, csak tudom hogy mennyi az annyi! Most már tényleg meggondolom, hova írok választ...
ha 10 centis a hüvely, hogy megy be tövig rengeteg embernek? 10 centinél azért nagyobb farka van az átlagnak....
Úgy, hogy mint már írtam, a külsõ méhszáj feljebb húzódik közösüléskor. Tehát így fér be. Aki meg nem hiszi el, nézze meg a Mándi-féle anatómia könyvet. Vagy le is írom az elsõ mondatot a hüvelyrõl: " A hüvely, (vagina) mintegy 10 cm hosszúságú csõ, amely felsõ végével a méhnyak közepéhez rögzül."

Milyen típusú fiúknak áll jól a hosszú haj? Körübelül milyen hosszú manapság a divat?

Legjobb válasz: Öcsémnek most vállig érõ van, enyhén természetesen göndör, magas vékony gyerek, neki jól áll. :-)

Szerintem kimondottan férfias is tud lenni.Nem értek egyet azzal, hogy a rövid a normális egy férfinál;már miért lenne?A legendás harcosoknak, hadvezéreknek, királyoknak is gyakorta volt hosszú hajuk, szakálluk, ennyit a férfiasságról. A kerekarcú fiúknak meg kimondottan jól áll, optikailag keskenyít, a vékony, hosszú fejformájúaknak pedig a copf szintén elõnyösebbé teszi a külsejüket. Ellenben a régi korok ízlésével, amikor mindenkire rámondták, hogy "rocker", illetõleg sokak elképzelése szerint, csak huligánok, igénytelenek hordanak hosszú hajat, ma már a hivatalokban sem kelt akkora felháborodást, ha hosszú a séró, az elvárás persze egyértelmû:legyen ápolt, gondozott, és legyen lófarokban. :) Termelõ cégnél dolgozom, a mérnökünk derékig érõ hosszú hajat visel, nagyon kedves, és az egyik legjobb munkaerõ.
NEkem is a gyengéim:) A férjemé derékig ér, enyhén hullámos. Szerintem egy echte rockernek biztos, hogy jól áll. Külsõleg pedig... egy alacsony, kövérebb srácon nem tudnám elképzelni, szerintem az nem mutat jól. Egyébként meg mindegy, ha neked tetszik hord, de figyelj rá, ne legyen se zsíros, se kócos, se ápolatlan, mert rohadtul igénytelen.
Öcsémnek most vállig érõ van, enyhén természetesen göndör, magas vékony gyerek, neki jól áll. :-)
hosszúhajú fiúk a gyen géjeim.elolvadok :)
utolsó vagyok: bocs - gyengélyeim am.sztem kb.minden fiúnak csak meg kell szokni, mondjuk kivétel van.csunyábbaknak nem nagyon :P :S
ugyanaz vagyok :D:D kb: vállig érõ
Jujj!! Inkább így: -- gyengéim --
Nekem nem jön be, ha egy pasinak hosszú a haja!A rövid férfiasabb!
Ez a magassághoz kötött hajhosszúság, szerintem nõnél is férfinál is ugyanaz. Elméletileg így néz ki:a hosszú, hátközépig érõ haj (vagy még annál is hosszabb), egy magas embernek jobban áll, mint egy alacsonynak, mert egy alacsonyt optikailag tömörít, azaz még kisebbnek láttat (saját tapasztalat, mielõtt még bárki magára venné!), de ha valaki túlságosan magas pl.nõben, az ellenkezõjét válthatja ki:langalétát csinál belõle. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy akinek tetszik, ámde hordja, mindegy milyen magasságú, testalkatú, nemû stb. Nem mindig azt kell hordani, ami elõnyös, hanem néha azt is, ami TETSZIK! Lány vok, együtt tudok érezni a hosszúhajú srácokkal, tudom milyen hosszú hajúnak lenni és nehezen válni meg tõle. (Bár idõnként egy teher is, az biztos.)
imádom a hosszú hajú fiúkat. Fõleg ezt az új oldalra fésült stílust. Csak ápold megfelelõen, mert elég visszataszító a zsíros haj üdv: lány(16)
Hát én nem tudom, hogy mi alapján döntik el:magas vagy alacsonynak áll jól?én 158cm magas(alacsony):) vagyok, hátközépig ér a hajam, de nagyon nagy dolognak kellene történnie, hogy levágasssam!!nekem tetszik, így szoktak meg az emberek. csak az a lényeg, hogy ápolni kell!!nincs annál rondább amikor nem ápolják!!!
Szerintem próbáld ki, és ha tetszik, akkor hordd :-) Öcsém volt kopasz is (nagyon rövid ideig) :-) De a hosszú haj már évek óta megvan.
A kérdező hozzászólása: Én magas és vékony vagyok. Akkor ezek szerint valószínûleg jól fog állni a hosszabb haj?
Én egy 16 éves hosszúhajú srác vagyok.A hajam majdnem hátközépig ér:D Sztem manapság a vállig érõ haj:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!