Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Milyen hosszú (754 db)

Lányok milyen a 18cm hosszú és 4.5cm vastag pénisz?

Legjobb válasz: 18 cm hosszú és 4,5 centi vastag. Szerintem.

18 cm hosszú és 4, 5 centi vastag. Szerintem.
Kicsike :/
Pont jó lesz a darálthúsba...
Hát bro, ezt a helyedben én inkább rejtegetném, mintsem hirdetném:D
Pont olyan amilyennek leírtad, csakhogy használni is kell tudni, anélkül a hajadra kenheted a méreteidet
Ha itt keresed rá a választ, akkor bizonyára nulla!
Az egy pöszörõ:
Szerintem jó. :D
Átlagoska...szinte minden fiú ezt tudja nyújtani! De akkor meg minek kellenél te ha nem vagy jobb mint a legtöbb? :D

Nekem milyen a testformám? (Hosszú )

Mármint tudjátok van körte,banán,alma meg homokóra és én nem tudom eldönteni,hogy nekem melyik van (tudom,hogy nem a legjobb kép,de csak ez van)

Legjobb válasz: Õszinte leszek. Most nagyon szép vagy, de kocka hassal nem lennél szép szerintem. Az már férfias.

Õszinte leszek. Most nagyon szép vagy, de kocka hassal nem lennél szép szerintem. Az már férfias.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az õszinte válaszodat, de én tényleg el szeretném érni, de mértékkel, túlzásba nem fogom vinni az is biztos :)
szerintem sem lennél szép kocka hassal
Testformádat akkor lehetne megállapítani ha olyan képet tennél ide amin szembõl látszol. Így csak tippelni lehet. Szerintem banán forma. De nem biztos. Amúgy szép vagy, persze kis edzés, sport nem ártana. Esetleg eljárhatnál futni, görkorizni.
A kocka has nem nõies és szvsz nem is nõknek való. Szerintem (és nekem) tökéletes vagy most is. Persze ha a tükörbe nézek, én is elégedetlen vagyok magammal...viszont lehet, h másnak így tetszem a legjobban. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a válaszokat, tudom, hogy nem a legjobb kép, mert oldalt vagyok fordulva és nem látszik rendesen, de csak ez az egy képem van, ahol jól látszik, köszönöm szépen a kedves szavakat és görkorizni meg imádok, csak télen nem lesz rá lehetõségem.
Szia! A te alakoddal ha erõsebb akarsz lenni akk rendszeres erõs mozgásra van szükséged, vmi rendszeres sportra. A hasad úgylátom már alakul, a vádlid viszont tényleg nem izmos egyáltalán. Olyan gyakorlat kell ami rendesen megtergeli az izmaidat, fõleg ahol erõsíteni akarsz, és mondjuk 2 naponta. Konditermet ajánlom, és kb 1 év múlva már látható lesz amit szeretnél. Én pl. atlétikázom, pontosabban futok, és 1 év után tök izmos lett a vádlim, mert rendszeresen megterheltem. Sztem a kajálásoddal nincs gond, akár maradhat is. 16/L
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen :) Egyébként egyidõs vagyok veled, gratulálok a futáshoz :D A hasamat még tavaly fejlesztettem, de elhanyagoltam magamat ezért néz ki így.

Milyen a menzeszed? (hosszú, rövid, erős, gyenge. )

Legjobb válasz: Oké szívesen. Szóval általában esténként szokott megjönni kulabácsi. Sokszor lefekvés elõtt, ami ugye elég kellemetlen, mert szarás után szeretek segget mosni :) Az eleje az mindig kemény, a végén szokott egy kis híg is jönni. Most az ünnepekkor, a nagy zabálások ellenére 3 napig nem jött kulabácsi, harmadik nap meg olyan vastag és kemény volt, hogy szülésnek nevezném. Alig bírtam letuszkolni a wcn.

Oké szívesen. Szóval általában esténként szokott megjönni kulabácsi. Sokszor lefekvés elõtt, ami ugye elég kellemetlen, mert szarás után szeretek segget mosni :) Az eleje az mindig kemény, a végén szokott egy kis híg is jönni. Most az ünnepekkor, a nagy zabálások ellenére 3 napig nem jött kulabácsi, harmadik nap meg olyan vastag és kemény volt, hogy szülésnek nevezném. Alig bírtam letuszkolni a wcn.
igeeeeeen:o)) Szaga, színe, állaga?:)
Szaga az szerintem nem büdös, másoknak persze más a véleménye róla. A színe barnás. Az állagáról már meséltem :D
nyugodtan...
Én fiú vagyok, meséljek a szaromról?
nekem már 2 éve megvan és kb 8 napig tart és erösen verzk azelsö 6 napban
Nekem 5 napig tart. Elsõ 2 nap erõs, 3. nap közepes 4-5. gyenge.
Nekem edig kétszer volt de mind a kétszer: 1.nap-erõs+ erõs görcs 2.nap-nagyon erõs+nagyonnagyon erõs görcs 3.nap-erõs+görcs 4.nap-közepesen erõs 5.nap-közepesen erõs 11L
Nekem 4-5 napig tart es kozepesen eros. De a hasam iszonyatosan gorcsol foleg az elso ket nap. 14/L
most fogamzásgátlót szedek, így olyan 4-5 napos és viszonylag gyenge fogamzásgátló nélkül 6 napos és közepesnek vagy erõsnek nevezhetõ, különösen az elsõ 2 napban borzasztó, nagyon görcsöl a hasam 18/L
Nem szedek semmilyen gyógyszert tehát 5-6 napos a menstruációm. 1. nap nagyon erõs, 2. nap erõs, 3.nap közepes, 4. nap gyenge, 5. nagyon gyenge, 6. nap egy kis pecsét a tisztasági betéten és annyi. A 6. napra már csak tisztaságit teszek be, néha az 5. napon is, mert nagyon gyenge a vérzés. 17/L
ritkabban jon mint kene, hosszu es eros. (6-7 nap, az elso 3 napban 2-3 oraneknt cserelek betetet/tampont)
hát nekem a hosszúsága változó, valamikor 3 nap, van amikor 7. még be sem állt rendesen pedig 2 éve van meg és asszem 1 év után be kéne állnia. hát nekem 2.3.4. napon rohadt erõs, semmilyen tampon nem bírja felfogni:S 13/L
Még nem rendszeres, de általában elsõ nap gyenge 2., 3. erõs/közepes. És pechemre van 4., 5., 6. esetleg 7. nap akkor minimális. Ha sokat idegeskedem minden nap minimális.
Mielõtt elkezdtem szedni a fogamzásgátlót: közepes - erõs - közepes - gyenge - gyenge - gyenge vagy gyenge - közepes -közepes - gyenge - gyenge - gyenge Mióta szedem a gyógyszert: közepes - közepes - gyenge
A kérdező hozzászólása: úúú, szegényke
Eddig nem voltak nagyobb gondok a menzeszemmel, de nyár óta...minden megváltozott. Egyébként 5-6napig tart, az elsõ két napon erõsebb, de nem vészes.A harmadik negyedik napok akkor erõsebb picit, ha mozgok.utána gyenge.Elsõ nap icsit görcsöltem eddig.Nyár óta nagyon.Olyan szinten, hogy sokszor azt sem tudom mit csináljak, hogy jobb legyen 2nospa és 1algopyprn után...Suliba még rosszabb, mert nem tudok pihenni se meg semmi. 15/L
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert átlagot akarok nézni
Soha nem fogom megérteni, hogy bizonyos embereket, miért foglalkoztatja, teljesen idegen nõk menstruációs ciklusa.
Nekem három napig tart. Gyenge- Közepes- gyenge. És szintén a második nap görcsölök. Mint itt szinte mindenki, fura:D 21L
Hát nekem általában 4-5 napig tart és az elsõ 2 napban erõs aztán gyenge. De a hasam az nagyon görcsöl. :S
nekem is 4 nap és nekem is gyenge közepes közepes gyenge:) És nekem is a 2. nap fáj :o)) 22/L
4 napig szokott tartani: enyhe, közepes, közepes, enyhe. A 2. napon szokott rendesen fájni a hasam meg a derekam. 28/lány
nekem eddig mindig 5-6 napig tartott, közepesen erõs volt, és egyáltalán nem görcsöltem soha. most az elmúlt két hónapban 10-12 napig tartott, gyenge volt, de most sem voltak görcseim. de nagyon aggódom. ha jövõ hónapban is 10 napig, vagy annál is tovább tart, muszáj lesz elmennem nõgyógyászhoz. :( 13/L (jah és 2 éve jött meg)

Hosszu hajuak ti milyen gyakran fésülködtök? Vagy aki a családotokban hosszu haju? Az nem baj ha nem mindennap szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem hosszú a hajam. (Lapockám alá ér.) Soha nem szoktam fésülködni, de mindennap hajat mosok.

Nekem hosszú a hajam. (Lapockám alá ér.) Soha nem szoktam fésülködni, de mindennap hajat mosok.
Ilyen a hajtípusod. Az egyenes és a vastag szálú pont az, ami nehezebben kócolódik. Szerencsés vagy. :D
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nekem miért nem kócosodik a hajam? Barna vastagszálu egyenes derékig ér.
Nekem a combomig ér a hajam, reggel és este mindig megfésülöm. Feltûzve hordom, és ha napközben 1-2x kibontom, akkor átfésülöm mielõtt visszatûzöm. Igaz nem mondanám, hogy kócos, de mindenképpen jobb megelõzni, hogy kócos legyen, mert akkor már sokkal több kárt okoz a kibontása.
Hát most hogy inkább hagyom göndören nem fésülködök. már 2 napja nem fésülködtam :D csak a tetejét egy pcit ha kócos.
Nekem sem kócolódik. Én szeretem, ha ilyen: http://www.haironthebrain.com/wp-content/uploads/2009/11/sgy.. Nem látom értelmét, hogy kifésüljem, hogy utána összekócoljam. Így megspórolok egy csomó hajformázót meg lakkot. De szárítani, göndöríteni, egyenesíteni sem szoktam. Csak festem, a fenti színre.
Amíg hosszú hajam volt naponta többször is megfésültem, mert nagyon gubancolódott, de elegem lett és levágattam. :)
Nekem a derekamig ér. Nekem a fésülködés a mániám. Reggel, aztán felöltözködés után, aztán indulás elõtt. Ha beértem suliba akkor ott egybõl. Ezenkívül minden óra után. Itthon már nem nagyon szoktam, egyszer kifésülöm, aztán felkötöm lófarokba. Minimum 10x tuti megfésülködök egy nap.
A kérdező hozzászólása: Elsõ és te hogyhogy nem fésülködsz? Én pl azért nem mert nem érzem szükségét. Nem kócolódik be a hajam. Vajon miért? Vgy másnak se? De akkor meg minek fésüli?
Általában reggel és este, meg mielõtt megyek valahova.
én csak hetente egyszer, hajmosásnál fésülöm meg, akkor se mindig. de az enyém göndör, azt meg nem is szabad kifésülni, mert olyan lesz, mint a söprû.

Kezdőknek milyen hosszú játék a battlefield 3? (x360)

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést :S Hogy érted,hogy milyen hosszú?

Nem értem a kérdést :S Hogy érted, hogy milyen hosszú?
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõt igényel a kiakasztása?

Lányok, nektek milyen hosszú, vagyis mély a hüvelytek?

Fiúknál szokták mérni a péniszt,lányoknál a hüvelyt miért nem?Talán mindenkinél egyforma?:D

Legjobb válasz: nehézségekbe ütközik a centi feltolása! nem tudjuk személy szerint, hogy milyen "hosszú"! bocs, ez van! :)

nehézségekbe ütközik a centi feltolása! nem tudjuk személy szerint, hogy milyen "hosszú"! bocs, ez van! :)
nekem a 20 centi befér, de kényelmesebb a kisebb, alapállapotban olyan 10 lehet, mint az átlag
Hülye, az 50 cm-es gyerek nem a hüvelyben van 9 hónapig, hanem a méhben! Tehát amikor megszületik csak 10 cm-en kell átvergõdnie magát, ha már a méhen túl van. Egyébként meg nagyjából 8-10 cm hosszú a hüvely. Ezért szokták mondani, hogy tök mindegy hogy 12 cm-es a farkad, vagy 25, mert úgysem fér be több...
Az az egész szülõcsatorna hossza, ami akkor különösen megnyúlik és kitágul. Gondolom szexrõl van szó, nem szülésrõl. :D
Nem tudom :D Még nem is gondolkodtam ezen, de nem is fogok cselekedni érte :D
Azért nem, mert körülményesebb lenne:) Hogy mérje meg a nõ a hüvelye mélységét? Feldugja a seprûnyelet, csak ragaszt rá egy mérõszalagot, vagy hogy?:D:D Amúgy a hüvely nagyon rugalmas, nincs fix mélysége:) 23/F
Kb. olyan 10 cm a tv-ben hallottam...meg is lepõdtem...XD Kül. h mérnénk le???feldugjuk a centit???:S
A hüvely hossza 10 cm. Szex közben a külsõ méhszáj feljebb tud húzódni, de nem túl sokat. Szélességre tud jobban tágulni, de alapállapotban mindenkié 10 cm..normál esetben.
nyugalmi allapotba nekem is 10 12 cm.. amugy konnyen megmerheted.. feldugsz vmit magadnak megnezed meddig ment be es lemered :P
elég hosszú, ha kifér rajta egy 50 cm-es gyerek
Miért pontoztak le a 10 cm-m miatt?:O Anatómiát tanulok, és átvettük már a nemi szerveket és a szaporodást, csak tudom hogy mennyi az annyi! Most már tényleg meggondolom, hova írok választ...
ha 10 centis a hüvely, hogy megy be tövig rengeteg embernek? 10 centinél azért nagyobb farka van az átlagnak....
Úgy, hogy mint már írtam, a külsõ méhszáj feljebb húzódik közösüléskor. Tehát így fér be. Aki meg nem hiszi el, nézze meg a Mándi-féle anatómia könyvet. Vagy le is írom az elsõ mondatot a hüvelyrõl: " A hüvely, (vagina) mintegy 10 cm hosszúságú csõ, amely felsõ végével a méhnyak közepéhez rögzül."

Milyen típusú fiúknak áll jól a hosszú haj? Körübelül milyen hosszú manapság a divat?

Legjobb válasz: Öcsémnek most vállig érõ van, enyhén természetesen göndör, magas vékony gyerek, neki jól áll. :-)

Szerintem kimondottan férfias is tud lenni.Nem értek egyet azzal, hogy a rövid a normális egy férfinál;már miért lenne?A legendás harcosoknak, hadvezéreknek, királyoknak is gyakorta volt hosszú hajuk, szakálluk, ennyit a férfiasságról. A kerekarcú fiúknak meg kimondottan jól áll, optikailag keskenyít, a vékony, hosszú fejformájúaknak pedig a copf szintén elõnyösebbé teszi a külsejüket. Ellenben a régi korok ízlésével, amikor mindenkire rámondták, hogy "rocker", illetõleg sokak elképzelése szerint, csak huligánok, igénytelenek hordanak hosszú hajat, ma már a hivatalokban sem kelt akkora felháborodást, ha hosszú a séró, az elvárás persze egyértelmû:legyen ápolt, gondozott, és legyen lófarokban. :) Termelõ cégnél dolgozom, a mérnökünk derékig érõ hosszú hajat visel, nagyon kedves, és az egyik legjobb munkaerõ.
NEkem is a gyengéim:) A férjemé derékig ér, enyhén hullámos. Szerintem egy echte rockernek biztos, hogy jól áll. Külsõleg pedig... egy alacsony, kövérebb srácon nem tudnám elképzelni, szerintem az nem mutat jól. Egyébként meg mindegy, ha neked tetszik hord, de figyelj rá, ne legyen se zsíros, se kócos, se ápolatlan, mert rohadtul igénytelen.
Öcsémnek most vállig érõ van, enyhén természetesen göndör, magas vékony gyerek, neki jól áll. :-)
hosszúhajú fiúk a gyen géjeim.elolvadok :)
utolsó vagyok: bocs - gyengélyeim am.sztem kb.minden fiúnak csak meg kell szokni, mondjuk kivétel van.csunyábbaknak nem nagyon :P :S
ugyanaz vagyok :D:D kb: vállig érõ
Jujj!! Inkább így: -- gyengéim --
Nekem nem jön be, ha egy pasinak hosszú a haja!A rövid férfiasabb!
Ez a magassághoz kötött hajhosszúság, szerintem nõnél is férfinál is ugyanaz. Elméletileg így néz ki:a hosszú, hátközépig érõ haj (vagy még annál is hosszabb), egy magas embernek jobban áll, mint egy alacsonynak, mert egy alacsonyt optikailag tömörít, azaz még kisebbnek láttat (saját tapasztalat, mielõtt még bárki magára venné!), de ha valaki túlságosan magas pl.nõben, az ellenkezõjét válthatja ki:langalétát csinál belõle. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy akinek tetszik, ámde hordja, mindegy milyen magasságú, testalkatú, nemû stb. Nem mindig azt kell hordani, ami elõnyös, hanem néha azt is, ami TETSZIK! Lány vok, együtt tudok érezni a hosszúhajú srácokkal, tudom milyen hosszú hajúnak lenni és nehezen válni meg tõle. (Bár idõnként egy teher is, az biztos.)
imádom a hosszú hajú fiúkat. Fõleg ezt az új oldalra fésült stílust. Csak ápold megfelelõen, mert elég visszataszító a zsíros haj üdv: lány(16)
Hát én nem tudom, hogy mi alapján döntik el:magas vagy alacsonynak áll jól?én 158cm magas(alacsony):) vagyok, hátközépig ér a hajam, de nagyon nagy dolognak kellene történnie, hogy levágasssam!!nekem tetszik, így szoktak meg az emberek. csak az a lényeg, hogy ápolni kell!!nincs annál rondább amikor nem ápolják!!!
Szerintem próbáld ki, és ha tetszik, akkor hordd :-) Öcsém volt kopasz is (nagyon rövid ideig) :-) De a hosszú haj már évek óta megvan.
A kérdező hozzászólása: Én magas és vékony vagyok. Akkor ezek szerint valószínûleg jól fog állni a hosszabb haj?
Én egy 16 éves hosszúhajú srác vagyok.A hajam majdnem hátközépig ér:D Sztem manapság a vállig érõ haj:D
Döglött, hosszú.

Aki nem flexit használ, annak milyen hosszú a póráza?

Van egy flexink, de nem használjuk meg egy kb 1 méteres póráz, amit az oviba kértek, most azzal sétál. Érdemes neki hosszabbat venni?

Legjobb válasz: Nekünk két pórázunk van. Egy 1,5 méteres és egy flexi. Régebben csak fix hosszú volt. Utána vettem egy flexit, és megbántam, hogy nem korábban szereztem be. Sokkal jobb. Azóta csak azt használom.

A flexi nem segít a nevelésében, túl nagy szabadságot ad a kutyának, pedig pont azt kéne megtanulni, hogy pórázon szépen megy melletted, és amikor el van engedve valahol, akkor rohangálhat, persze csak amikor megengeded neki. Azt megértem, hogy szeretnéd hogy tudjon már most is szaladgálni. Esetleg kereshetnél a környéken egy kutyafuttatót.
Nekünk két pórázunk van. Egy 1, 5 méteres és egy flexi. Régebben csak fix hosszú volt. Utána vettem egy flexit, és megbántam, hogy nem korábban szereztem be. Sokkal jobb. Azóta csak azt használom.
Egy másfél, és egy tíz méteres pórázunk van. Ha nem használja semmire az ember, a tíz méteresnek semmi értelme (nálunk is nagyrészt csak gabalyodik...), bõven elég egy sima 1-1, 5 méteres textil, vagy bõr póráz.
Nekem egy kb. másfél méteres van, nem kell hosszabb mert mellettem sétál a kutya szépen, nyugodtan, nem össze-vissza rohangál.
Szintén 1 méteres, de már nincs a legjobb állapotban.. most nézegetem boltban a következõ 1, 5 méteres lesz, /nem a méret miatt, de a minõsége is jónak tûnik és az ára sem rossz/ csak a köv. fizetést kell megvárni :D Szerintem 1-1.5 méter elég simán, fõleg ha van lehetõség elengedni a kutyát, hogy azért tudjon rendesen futni, játszani stb. de magához a sétához nem kell ilyen 5 méteres.
Kb 2, 5 méteres, kiképzõ póráz. Ketté hajtva hordom.
Egy 1m-es és kettõ 1, 5m-es bõrpórázunk van + egy kis textil pórázunk, hát hogy megmondjam õszintén nekünk nem ér semmit; nem használjuk. Van egy 5m-es flexink is de azt csak rövid pisi, kaki sétánál használom.
Nekem állítható hosszúságú, a legrövidebbre véve a nyakamba akasztom és így pont elér a kutya nyakörvéig. Még fogni se kell.
Segíthet, ha vezényszavakkal megkülönbözteted az egyes helyzeteket. Például én alapesetben láb melletti pisi-kaki-szimatolás nélküli sétát várok el BÁRMILYEN pórázon...ha mehet dolgára, akkor van egy "mehetsz"...ekkor ésszerû keretek közt kicsit húzhat is. Ha elég a szabadságból, visszahívom "mellém" és ismét zavartalanul megyünk tovább. Igaz, pórázon többnyire csak közlekedünk, egyéb esetekben elengedem a pórázról. Te azt tudod csinálni, hogy a flexire való átkapcsolás után is kicsit mentek lábnál, aztán egy elengedõ szóval kioldod a kutyát és a flexit is :) Aztán mielõtt visszaraknád rá a fix pórázt ismét kis lábnál séta flexin...így megszokja a kutya az egyes helyzeteket és váltásokat!
A kérdező hozzászólása: *játsszon
A kérdező hozzászólása: Fú, nem azért, hogy vitát szítsak, de volt ma egy nagyon rossz tapasztalatom flexivel. Akartam, hogy a kutya kicsit hadd játszon szabadabban a patakban, de mivel még kicsi és nem jönne vissza, visszamentünk a flexiért, és azzal felszerelkezve tértünk vissza. Rácsatoltam, és a móka végeztével visszatettem rá a rövid pórázt. Úgy húzott, mint akivel nem ezt gyakorlom már másfél hete....remélem nem kell mindent elölrõl kezdeni. Mindenesetre no more flexi. Mondjuk az ilyen patakos esetekben sajnálom, hogy nincs hosszabb fix pórázunk.
Sajnos nagyon kevés helyen árulnak. Az Alpha Zooban vettem még 4 évvel ezelõtt. A Julius K9 is forgalmaz rövid pórázt, az egy picivel hosszabb csak!
én 1 méter körüli kutya pórázt használok mihest elérek az erdõig és ahegyekig már le is veszem róla had rohangáljon ::
Szilvi! A 30 centiset hol vettétek? Sehol nem találok :(
1-1, 5 méteres, láb melletti közlekedéskor rövidre fogva. Vagy a hámra akasztom a 30 cm-est és mehet kedvére, hisz "pórázon van" :D
Elsõ vagyok. Nekünk ilyen van: http://www.frakk96.hu/kutya-textilp%C3%B3r%C3%A1z-f%C3%A9m-f.. Sétáltatáshoz a legrövidebbre állítva kényelmes, de szükség esetén változtatható. A kutyasuliban vizsgán elõírhatják a póráz hosszát, de egy átlagos, 1-1, 5 méteres póráz jó szokott lenni.
Jajj, bocsánat, azt nem is figyeltem. :) Nekünk 1, 2 méteres van, de még fel is csavarom a kezemre, mivel kistestû kutya, és pórázon mindig szorosan mellettem jön, így folyton lelóg a földre a póráz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nem használjuk a flexit, ahogy a kérdésben is írtam. Szeretném, hogy szépen mellettem menjen, mindenképpen fix pórázon, csak az volt a kérdés, hogy elég-e az egy méteres, vagy vegyek egy másfél-kettõ méterest. Gondolom az utóbbi kell majd a kutyaiskolában. Egyébként haladunk, mostmár egyre több ideig halad szépen mellettem.
A kérdező hozzászólása: Elengedni a kertben meg az oviban van rá lehetõség, azért ezt a kis négy hónapos bumburnyákot nem merném:) Meg ugye még rövideket sétálunk, hogy ne erõltessük túl. Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez nagyon hasznos volt! Igen, a mehetsz szerintem is jó lesz erre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!