Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Milyen (99663 db)

Az anyádé kérdezel ennyit? O.o
A nõknek általában a mentális problémáktól mentes magabiztos férfiak jönnek be. A többi a majdnem mindegy kategóriába tartozik. De senki nem szereti az "emocionális" érzelmekkel rendelkezõ (értelmezõ kéziszótárt tudom ajánlani) idiótákat. Mert a nyugodt erõ mindennél többet ér. Ha nem tetszik, pontozd le, kb nem érdekel.
akkor meg gyúrj egy kicsit. szerezz, elõszõr hozzád illõ barátokat, akikkel jól el tudsz beszélgetni, bizalmas dolgokat is (de csak késõbb) szóvaal az 1. hogy haverokat szerezz 2. szerezz önbizalmat, amit azzal is tudsz, h vannak barátaid, mer tudsz velük hülyülni, vagy mittom én mit csinálsz velük, na mind1.. 3. lényegében ezután minden megy a maga útján: lesz önbizalom stb. a legjobb lenne, ha JÓL LEINNÁD MAGAD MINT ÁLLAT, akkor biztos megjön az önbizalmad.
A kérdező hozzászólása: és kuss!!!!!! aki megmeri említeni a pszichológust vagy pszichiátert...."lepontozom" ! könyörtelenül!
A kérdező hozzászólása: de azt ugye tudod, hogy ez nekem így, nagyon rossz. Mármint iszonyúan emocionális érzések kapnak el mostanság és ennek néha hangot is adok. Vagy is tettet! Én vagyok az egyedüli Magyarországon akinek ilyen baja van. Ez most már 100%.
A kérdező hozzászólása: jól van már!!! a vastag betûvel szedett kérdésemre még nem válaszoltatok, inkább arra!!!!
Ha görbe a hátad járj el úszni meg gyúrni az sagít rajta És menj el fogszabájzóshoz
A kérdező hozzászólása: ja, elnézést kérek lemaradt az, hogy 20f
A kérdező hozzászólása: légyszi, vegyétek a fáradságot és egy kicsivel bõvebben fejtsétek ki pontról, pontra, részletrõl, részletre a válaszotokat. nagyon szar helyzetben vagyok!!!
Barátok soha nem is volt! Beszélgetõ társak, az meg mi? Lányokkal való beszélgetés, eddig csak anyámmal beszélgettem. Humorérzék, -4000. hmmmmmm... felsoroltad min kell változtatnod. továbbá ha nem vagy még 18, , húzzál fogszabályozásra, mert 18 felett már nem támogatja a TB, és nem jó érzés, mikor az elõzetes kalkuláción megmondják, hogy hát haver ez kb 600ezer lesz.
igen
A kérdező hozzászólása: le is pontoztalak, hisz te kérted!

Nem kezdõ, de nem is méregdrága KLASSZIKUS gitárt szeretnék venni. Használt, új teljessen mindegy. Milyen márkák? Milyen oldalakon nézelõdjek? És milyen a reális ára?

A lényeg igazából nekem a hangzáson lenne. Nemkell bele elektronika sem. Csak kitartson jópár évig. HA valami pontosításkell,kommentben kérdezzetek.

Legjobb válasz: Yamaha C40, vagy ha az túl "kezdõ" akkor is valami drágább Yamaha.

Yamaha C40, vagy ha az túl "kezdõ" akkor is valami drágább Yamaha.
hangszeraruhaz, muziker, hangszerdiszkont megbízható oldalak.
A kérdező hozzászólása: Pasadena? Rodriguez?
Rodrigezrõl nem hallottam, de elég drágán adják ahhoz, hogy rossz legyen, a Pasadenát viszont kerülném
A kérdező hozzászólása: értem:) köszi!:)
A kérdező hozzászólása: Más márkákat, amik jók lennének, ismersz?
Ibanez, Fender, Ovation Sok jó márka van
Ibanez és Fender klasszikus gitárokat próbáltam, kifejezetten rosszak voltak, az ovationtól pedig még nem láttam klasszikus gitárt, úgy tudom nem gyártanak :) gitarshop.hu-n mindig vannak fent használtak, ott érdemes szétnézni, sok klasszikusgitárt a bolti ár feléért hirdetik (mert kisebb a kereslet és a kínálat mint az elektromos gitároknál, és ha sürgõsen el akarja valaki adni, akkor néha nagyon áron alul tudják adni). A segovia hangszerbolt webshopjában is nézz szét, ott találsz sok újat, és szerintem használtak is vannak feltéve, illetve másik jó szakértõ bolt a kil.hu, ott is nézz szét, itt nagyobb lehet a kínálat mint a többi hangszerboltban, mivel ez a két bolt a klasszikus gitárokra specializálódott. Mennyi pénzed van rá?
Én is a yamahat ajánlom.

A darázs mérge milyen mennyiségben milyen tüneteket mutat? Milyen vérszázalékban halálos?

Ha egyáltalán vérszázalékban mérik. Azt biszem a melittin az anyag ami a kigyoméreghez hasonlo de az elvileg idegméreg ez pedig baktericid anyag. Kb mennyit tartalmaz egy darázscsípés

Fiúk, szerintetek milyen a jó alak? Milyen alakú lányokkal randiznátok?

normális válaszokat légyszíves! előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem érdekel milyen az alakja. Arcra jöjjön be:D Az alakot lehet változtatn csak akarni kell

Nem érdekel milyen az alakja. Arcra jöjjön be:D Az alakot lehet változtatn csak akarni kell
a 7-es akiket linkelt na azok tényleg jók. Fõleg a 2. kép az tuti eredeti
A kérdező hozzászólása: igazán köszi a képeket:D:D:D meg a többi választ is..:DDD
Kerek popo feszes csocsok
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szerintem egy megközelítõ formájának meg kell lennie az ideálunkhoz képest....persze fontos az arc, de azért alakra se legyen 5x szélesebb vagy 5x vékonyabb. Igen fontos számomra az alakja is de errõl köbö 1 millió képet lehetne belinkelni, hogy melyek azok, mert ugye mindenkinél picit más.
jaja az alkat nem számít :)
Ne legyen túlsúlyos, ez alap. A többit látni kell.
Duci.
A kérdező hozzászólása: Egy "icipicit" bõvebb válaszra gondoltam. :)
Én a vékony nõket szeretem, de ezzel természetesen nem minden férfi van így... Szerintem az ágyban a nõ adja saját magát . Lehet hogy sablonos szöveg, de nem jó ha meg akar felelni egy olyan dolognak, ami igazából nem is õ. Ha éppen a nõ stílusa az adott partnernek nem jön be, biztos lesz olyan akinek be fog. A belsõre is csak ugyanezt tudom mondani, kutyából nem lesz szalonna, szerintem nem kell követni senkit, inkább a megfelelõ partnert kell megtalálni.
Külsõre azt mondhatom, hogy mindig a barna szemû lányok babonáztak meg, ha ehhez természetes barna színû hosszú haj társul egyenesen végem van :) . Belsõre annyi, hogy legyen velem egyenes, mondja meg mit szeretne, adja önmagát.
Charlize Theron, fõleg a Prometheus-ban abban a ráfeszülõs ruciban. De régen totál oda voltam Lea Thompson-ért, Szexi bugyiban a Howard kacaa c. filmben... De rengeteg elérhetetlen csodaszép csaj van.
Hátam közepéig érõ, barna , tépett hajam van. 14L
Fekete, barna, szõke, akár a vörös is ;D Magyarul mindegy milyen színû:D Jobban érdekel a lány arca, szeme, teste :$ De azért álljon jól neki a haja:D
A zöld, hosszú hajú lányokat szeretem. Õk kiváló haderõt nyújtanak, amikor a dzsumbujban paintballozunk, beleolvadnak a környezetükbe.
A derekam aljáig érõ, sötétbarna, tépett hajam van, legelöl az arccsontomig ér. 19L
Barna hajú lányok kék szemmel ez a legjobb párosítás. Vagy valamilyen természetes hatású vörös hajszín mondjuk zöld szemmel. 26F
igazándiból mindegy... csak az adott személynek áljon jól... van akinek hülyén áll a hosszú haj van aki meg.. húha... és van fordítva is a szin meg ugyan ide sorolható de legföbbképp nekem a fekete, sötétbarna, vörös jön be
A hajszín az nem lényeg, csak legyen természetes. Válltól derékig bármilyen hosszú lehet. 23/F
Már bocs, de "kuki"? :)
orális kényeztetés, így mondják a nagyok :D
Kukinak a kisgyerekek hívják :D
Az eddigi kapcsolataimban elég gyakran volt, szinte minden nagyobb szeretkezést ez elõzött meg. Nagyjából egyenlõ az arány is, bár általában inkább én jeleskedem ilyen téren, nagyon szeretem orálisan kényeztetni az épp aktuális párom. Jó érzés látni/hallani/érezni, ahogy élvezi, ez számomra nagyon izgató. 19/F
Nálunk ezek a petting részét képezik. Tehát minden nap
Kb ugyanolyan arányban, talán a párom javára egy-kettõvel több írható. Nekem megfelel, párom sem panaszkodott. 22/L
OMG, hát miért ne lenne megfelelõ az orális kényeztetés? A szopás az az, a nyalás az az. A kukiszopás az mitõl lenne jobb? Kb. a 8 évesek hívják így.
Utolsó, nálad a pont :D
nálunk én szoktam néha a pasim SOHA és ezért sztem el is hagyom mert nem úgy akarok meghalni h nem próbálok ki mindent elõtte nem volt pasim mármint akivel szexeltem volna 19/L
Kb. évente 1-2 alkalommal, ugyanolyan arányban. Nem igazán vonz ez minket.
milyen gyakran kényeztetitek egymást orálisan, így kellett volna kérdezni, nekem se tetszik a kuki :D ha van szex, akkor az is van :)
A kérdező hozzászólása: az orális kényeztetés abszolutt semmivel nem jelzi hogy "a csaj szopja a férfinak" ... szóval ez biztos hogy nem megfelelõ
sokszor, mert jó
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hát kuki, miért mit írjak, fa*szopás, vagy pénisz szopás, vagy felláció ...szerintem mindegyiknél jobban hangzik és normálisabban a kuki szopás... persze épp egy erotikus pillanatban nem ezt a kifejezést használnám....
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
Nekünk alap dolog a párommal, bár ha õ nem akarna engem kényztetni annyira nem zavarna én imádom a punciját nyalni de fõleg látni ahogyan élvezi...nem mintha õ nem szeretne szopni :) )) 29/F

Milyen a tökéletes megjelenés egy buliban?

Haj,smink,ruhára értem.Nem szeretnék annyira feltünő se lenni de azért elegáns,és nem ribancos!

Legjobb válasz: attól függ milyen buli?? házibuli,diszkó,grilparty,vagy milyen?:)

attól függ milyen buli?? házibuli, diszkó, grilparty, vagy milyen?:)
A kérdező hozzászólása: diszkó:)
Hát én a farmerre esküszök. Bulikban rengetegen vannak szoknyában, meg kivágott felsõkben, de szerintem táncolásnál nem a legcélszerûbb, hacsak nem akarsz nagyon ribancos lenni. Nyilván nem apácaruhában kell menni, de nem is kell túlzásba vinni :) Smink pedig szinte akármi, csak ne legyen olyan feltûnõ, mint mondjuk Lady Gaga xD, fekete szemceruza, szempillaspirál, plusz valami szemhéjpúder, szájfény.Hajnál pedig sztem semmi extra, kiengedve, esetleg kiegyenesítve, behullámosítva. Jó bulizást! (18/L)
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó!Én is a farmerbe szoktam menni csak gondoltam, megkérdem, mert kicsit már unalmas a farmer.
Én meg a fekete cicagatyára esküszöm! Eddig egy kivételével minden buliban fekete cicagatyában voltam és ehhez szoktam felvenni valamilyen feltûnõbb felsõt, amin van valamilyen flitter vagy akármi, ami kicsit feldobja. Én sem vagyok annak a híve, hogy rakj ki mindent és az hú de menõ. Legutóbb egy pánt nélküli felsõben voltam, aminek az elején van néhány flitter és mell alá tettem egy övet. A smink az attól is függ, hogy mennyire szoktad magad sminkelni. Mindig ahogyan sminkeled magad a hétköznapokon, ahhoz képest csak kicsivel legyen erõsebb bulin. Egyrészt, mert ne akarj teljesen máshogy kinézni, ahogy akarsz, másrészt pedig ne kockáztass, hogy lefolyik az egész. A haj az vagy egyenes, vagy csinálj bele természetes hullámokat. Pl az egyik oldalon a füled mögé tûzheted ha jól áll...
Utolsó vagyok. Boci de ezt elírtam: "Egyrészt, mert ne akarj teljesen máshogy kinézni, ahogy akarsz"- ne akarj máshogy kinézni, mint amilyen vagy*
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Nem nagyon sminkelem magam.

Ezekhez a színekhez milyen színű körömdísz illik? Van esetleg olyan oldal ahol fel van tüntetve milyen színhez milyen dísz illik?

Lila:világos,sötét.Rózsaszín:Világos,sötét.Ezüst,Kék:Világos,sötét.Vajstín.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!