Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Mi váltja ki (5 db)

Milyen a hüvelygörcs? Mi váltja ki?

Legjobb válasz: Ilyedstég váltja ki... pl akkor amikor otthon szeretkezel a barátoddal és a szülei vagy éppen a te szüleid rátoknyitnak. Ilyenkor a hüvely hirtelen összehúzódik és a pasi pénisze bentragad. Ez mindkettõtöknek fájdalmas élmény :S

Ilyedstég váltja ki... pl akkor amikor otthon szeretkezel a barátoddal és a szülei vagy éppen a te szüleid rátoknyitnak. Ilyenkor a hüvely hirtelen összehúzódik és a pasi pénisze bentragad. Ez mindkettõtöknek fájdalmas élmény :S
Nem mondom miylen...borzasztó.A pasim anyja benyitott...hallod soha nem kívánom se fiúnak se lánynak....nagyoj megijjedtem és oylan hirtelen összeszûkült..rendesen éreztem ahogy feszül a barátom pénisze...wáááá nagyon fájdalmas

Mi váltja ki a cisztát? Milyen jelei vannak?

5 napja késik és arra gondolok, hogy esetleg ez miatt. Mindig pontosan szokott megjönni.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell egyszerre cisztára gondolni. A késének rengeteg számos másik oka is lehet. Az idegeskedéstõl elkezdve, terhesség, életmód váltás, fogyókúra. Szerintem még várj egy kicsit, aztán ha nem jön meg, akkor irány a doki.

Szerintem nem kell egyszerre cisztára gondolni. A késének rengeteg számos másik oka is lehet. Az idegeskedéstõl elkezdve, terhesség, életmód váltás, fogyókúra. Szerintem még várj egy kicsit, aztán ha nem jön meg, akkor irány a doki.
Rendben vagy?

Új ételek bevezetésekor mit tegyek ha szorulásos, vagy nehezen kakil babuka? Elmúlik ez később? délelőtt gyümit eszünk, délben főzeléket. Később mit adtok enni neki? Hogyan és milyen élelmiszerrel váltam ki a szopikat később?

Legjobb válasz: szia,késöbb persze el fog majd mulni,a kis szervezete is megszokja majd a szilárdabb ételeket,a barack ami segit és a több folyadék,az én babám 6 honapos a napirendünk a következö : 1 :tejpép 2:fözelék 3: gyümölcsös v.zöldséges kaja hussal 4:tejpép 5:tápszer +álometetés tápszer az étkezések között,tea,gyümi lé,és reszelt alma.

szia, késöbb persze el fog majd mulni, a kis szervezete is megszokja majd a szilárdabb ételeket, a barack ami segit és a több folyadék, az én babám 6 honapos a napirendünk a következö : 1 :tejpép 2:fözelék 3: gyümölcsös v.zöldséges kaja hussal 4:tejpép 5:tápszer +álometetés tápszer az étkezések között, tea, gyümi lé, és reszelt alma.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
a turbó hangját hallod olyankor.
a lefújószelep hangja, nem a turbóé.
Ahogy az elõttem szóló írta, az a lefújószelep hangja, ami a turbóhoz ajánlott. Lényegében turbónyomást visszafojtja, amint elveszed a lábad a gázról. Szívómotoros autót turbóssá építeni... változó. Ha alapban jófajta autót akarsz átépíttetni, ajánlott kicserélni a fõtengelyt és a nyomorudat, nehogy eltörjenek a nagyobb nyomástól, érdemes kipolíroztatni a hengerfejet, új kipuf.leömlõ kell, meg persze a turbó. Egyszóval: drága.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mindig is azt hittem hogy a váltó produkálja azt a hangot (ebbõl is látszik a "nagy" szakértelmem).Mégegyszer köszi.
Egyrészt lehet a lefújószelep (gázelvételkor nyit, hogy a turbina fordulatszáma ne essen le, a kiáramló levegõ meg fütyül), másrészt lehet maga a váltó is, ugyanis gyorsulási versenyeken (legalábbis a motorkerékpároknál) elõszeretettel alkalmaznak levegõs váltókat. Itt a váltást a vezetõ gombnyomással végzi, ezzel egy pneumatikus munkahenger szelepét vezérli és ez a munkahenger kapcsolja a fokozatokat. Azért szeretik, mert gyorsabban képes kapcsolni, mint a vezetõ és a használata is egyszerûbb (könnyebb a betonon rázkódó motoron megnyomni egy gombot, mint taposni a váltókart). Ha ilyenre vágysz, ajánlom neked a Rába típusait, melyek közt találsz olyat is, amelynél levegõs a váltó és minden egyes kapcsoláskor meghallgathatod a jólesõ sziszegést... Már ha sikerül megtalálni a fokozatokat :-)
illetve létezik (lehet venni) a lefújó szelepre ilyen "sípot" ami megváltoztatja a hangját. Lefújáskor nagyobbat fütyül
Sokkal egyszerûbb és olcsóbb, ha alapból BMW E36 325i-t veszel!
Átalakítási engedély, tervek, papír az összes beépítésrõl, új forgalmi+törzskönyv és mûszaki. Emellett cserélõdik a hûtõ, a motorvezérlés, az összes szenzor, a kipufogó, a diffi és egy rakás egyéb dolog. A végösszeg meg sokkal több mintha egy 325i-t vennél. Plusz már az engedélyezésnél el fog bukni a dolog. Leírták elõttem, vegyél egy 325i-t, annyi pénzbõl amit ráköltenél az átalakításra flottul rendbe lehet rakni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!