Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Mi (10721 db)

Duci.
A kérdező hozzászólása: Egy "icipicit" bõvebb válaszra gondoltam. :)
Én a vékony nõket szeretem, de ezzel természetesen nem minden férfi van így... Szerintem az ágyban a nõ adja saját magát . Lehet hogy sablonos szöveg, de nem jó ha meg akar felelni egy olyan dolognak, ami igazából nem is õ. Ha éppen a nõ stílusa az adott partnernek nem jön be, biztos lesz olyan akinek be fog. A belsõre is csak ugyanezt tudom mondani, kutyából nem lesz szalonna, szerintem nem kell követni senkit, inkább a megfelelõ partnert kell megtalálni.
Külsõre azt mondhatom, hogy mindig a barna szemû lányok babonáztak meg, ha ehhez természetes barna színû hosszú haj társul egyenesen végem van :) . Belsõre annyi, hogy legyen velem egyenes, mondja meg mit szeretne, adja önmagát.
Charlize Theron, fõleg a Prometheus-ban abban a ráfeszülõs ruciban. De régen totál oda voltam Lea Thompson-ért, Szexi bugyiban a Howard kacaa c. filmben... De rengeteg elérhetetlen csodaszép csaj van.

Milyen a szálkásító diéta? Mit lehet enni és mit nem? Milyen eddzés kell hozzá?

Legjobb válasz: fehérje sok,szénhidrát zsír kevés,+ aerob és/vagy súlyzós edzés :)

fehérje sok, szénhidrát zsír kevés, + aerob és/vagy súlyzós edzés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Valaki magyarázza el nekem, milyen az, mikor valaki valamin "besír" vagy "beröhög" az milyen? Mert én még nemtalálkoztam ezzel a jelenséggel.

Legjobb válasz: Mikor olyan nevetséges és szánalmas valami vagy valaki, hogy azon már csak röhögni lehet. Vagy inkább sírni. Vagy sírva röhögni. Vagy röhögve sírni. Ahogy tetszik. :D

Mikor olyan nevetséges és szánalmas valami vagy valaki, hogy azon már csak röhögni lehet. Vagy inkább sírni. Vagy sírva röhögni. Vagy röhögve sírni. Ahogy tetszik. :D
Nem is tudtam, hogy a beszólás szót Csernus terjesztette el. De biztos így van, hiszen ha belegondolok, elég friss, 20 éve még nemigen használták.
"Beájulnék" ezektõl az új szóképzésektõl, de akkor a tini gyerekeim "becsodálkoznának." :D
Még én sem, szerencsére. Amúgy ez az egyik legmodorosabb baromság a sok közül.
Vmiért ha a szavak elé be-t tesznek fokozza a hatást, Csernus elkezdte a beszólással, elterjedt a neten és már más szavak elé is be-t tesznek.
Amikor könnyezel a nevetéstõl - mai szleng kifejezés.
Besír= sír a nevetéstõl. Beröhögrõl még sosem hallottam, pedig abba a korosztályba tartozom, ami elvileg ezeket használja.
a beájulni, besírni, beszólni igék szerintem már mindenhol BEépültek (:D) az emberek nyelvhasználatába. viszont amikor Pesten voltam, figyeltem meg ilyen "különlegességeket", hogy bekésni, bekedveskedni (azt hittem, elröhögöm magam) és becsodálkozni. ilyet viszont máshol még nem hallottam, de állítólag fõvárosi specialitás ez a felesleges igekötõzés (pl. megkorruptálni)


Milyen az mikor a nyákdugó távozik? Mindenképpen észreveszi az ember? Milyen az állaga, formája?

Bocsi ha hü..e a kérdés,de els? baba. Már a 36.hétnél járok és jóslófájásokon kívül semmi más változást nem vettem észre magamon.

Legjobb válasz: Sokféle lehet. és az is lehet, hogy nem távozik elõre, csak majd szülés közben. Lehet kocsonyás állagú, vagy nyák állagú, fehéres-véres (alvadt véres) vagy átlátszó, akár egész folyékony is. Tulajdonképpen nem érdemes vele foglalkozni, mert ha el is megy, akkor se lehet tudni, hogy ahhoz képest mikor fogsz szülni. Türelem, még pár hét! :o) 2 gyerekes 9hkm

Sokféle lehet. és az is lehet, hogy nem távozik elõre, csak majd szülés közben. Lehet kocsonyás állagú, vagy nyák állagú, fehéres-véres (alvadt véres) vagy átlátszó, akár egész folyékony is. Tulajdonképpen nem érdemes vele foglalkozni, mert ha el is megy, akkor se lehet tudni, hogy ahhoz képest mikor fogsz szülni. Türelem, még pár hét! :o) 2 gyerekes 9hkm
Itt ezen a videón rajta van. http://indavideo.hu/video/Mehnyak_nyak_dugo
Szép! :o) Az enyém nem így nézett ki, hanem barnás-véres volt, és még ennél is szilárdabb állagú. És nem jött ki egyben egy ekkora darab, hanem részletekben... De azért támpontnak szuper! elsõ
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Milyen irány érdekel?
A kérdező hozzászólása: Rendõrség, tûzoltóság, katonaság, szakácsság.

Mit tudtok az akitáról milyen a természete?

Olvastam az interneten több helyen de mindenhol mást írnak.Az ismer?söm akita tenyészt? és mondta hogy 100000 Ft-ért adja a kiskutyákat de bátyám régóta ismeri ezért nekünk oda adná 35000 Ft-ért ami azért nem mindegy :) T?le is kérdeztem természetesen csak annyira szerelmes a fajtába hogy hajlamos a rosszabb dolgait kifelejteni.(Ezt ? mondta)

Legjobb válasz: Hozzám nemrég került egy kicsi akita. :) Imádom! De az biztos, hogy makacs már most. Persze nevelés kérdése, hogy milyen kutya válik belõle.

Hozzám nemrég került egy kicsi akita. :) Imádom! De az biztos, hogy makacs már most. Persze nevelés kérdése, hogy milyen kutya válik belõle.
A kérdező hozzászólása: :) Sok helyen azt olvastam hogy agresszív lehet a kan kutyákkal illetve számára idegen emberekkel akkor is ha pl én ismerem õket.De lehet hogy hülyeséget írtak.Sok sikert a kutyához :)
Igen, ezt én is hallottam, bár úgy gondolom az ivartalanítás sokat segíthet a problémán. Én mindenképp ivartalaníttatni fogom.
milyen akitáról beszélünk? japán vagy amcsi vonal, show vagy munka....egyáltalán nem mindegy!
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ érdekel.

Milyen tv előfizetés éri meg nekem? Nálatok milyen van? És honnan tudhatom hogy a mi társasházunkba be tudják-e kötni?

Budai társasház, valahol azt hallottam hogy ilyen lakásokba nem tud akármelyik szolgáltató tvt bekötni...:S

Legjobb válasz: Szobaantenna!

Szobaantenna!
A kérdező hozzászólása: :D:D olyan nálunk is volt... van valami speckó am, amivel lehet fogni ComedyCentralt stb... vagy azok le vannak kódolva vagy mi?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!