Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Mennyibe kerül, és mit (37 db)

Milyen fogalmazásgátlót szedjek, ti mit ajánlotok és azt csakúgy kérjem a gyógyszertárban és mennyibe kerül és mikor kell szednek?

Milyen fogalmazásgátlót szedjek, ti mit ajánlotok és azt csakúgy kérjem a gyógyszertárban és mennyibe kerül és mikor kell szednek ??? Kérlek segítsetek :l !

Legjobb válasz: El kell menni nõdokihoz, õ majd a vizsgálatok után ajánl neked gyógyszert, kapsz receptet, kiváltod és azt szeded naponta egyszer. Ha elfogy visszamész a dokihoz és iratsz fel újabb adagot,egyszerre általában 3 havi adagot szoktak felírni.

El kell menni nõdokihoz, õ majd a vizsgálatok után ajánl neked gyógyszert, kapsz receptet, kiváltod és azt szeded naponta egyszer. Ha elfogy visszamész a dokihoz és iratsz fel újabb adagot, egyszerre általában 3 havi adagot szoktak felírni.
nõgyógyász írhatja fel egy teljes vér és vizelet vizsgálat után. és egyénre szabott, így mindegy hogy ki mit szed. amit én szedtem, az 6-7000 ft volt, de lehet kaoni kb 2-3000ért is.
Ez nem úgy megy, hogy internetes fórumon lehet fogamzásgátlót ajánlgatni. Az nem cukorka. El kell menned nõgyógyászhoz, és õ írhatja fel ami Neked a legmegfelelõbb!
Én õszintén egyiket sem ajánlom neked. Ok, van egy csomó pozitív hatása, de annál is több negatív. Egyébként orvossal kell felíratni minden esetben, csak úgy vény nélkül ne menj be a gyógyszertárba, mert nem fognak kiszolgálni.
Orvos írhatja fel. Mennyi idõs vagy?

Milyen a terhestorna? Mennyibe kerül, és mit kell vinni oda?

Legjobb válasz: A terhestorna szerintem nagyon jó, sokat segít a terhesség alatt és a szülésnél is. Én végig jártam, kb. a 18. héttõl égészen a szülésig. Olyan feladatokat csináltunk, ami megerõsíti azokat az izmokat, amik nagy terhelésnek lesznek kitéve a terhesség alatt, ill. azokat az izmokat erõsítettük, nyújtottuk, amelyekre a szülésnél szükség lesz. Mindig van gátizomtorna ia, ami szintén jól jön a szülésnél, aki rendesen gyakorolja, annál talán elkerülhetõ a gátmetszés. Illetve megtanultuk azokat a légzéstechnikákat, amelyeket a szülés közben kell használni. Én nagyon könnyen szültem, és ezt többek között a terhestornának tulajdonítom. Olyan ruhát érdemes vinni, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Az ára változó. Kb 800-1000 Ft./óra, de ez szerintem várostól és helytõl függ, de szerintem megéri. Meg az sem utolsó, hogy beszélgetsz a többi kismamával, akiktõl sok hasznos információt megtudhatsz. :)

A terhestorna szerintem nagyon jó, sokat segít a terhesség alatt és a szülésnél is. Én végig jártam, kb. a 18. héttõl égészen a szülésig. Olyan feladatokat csináltunk, ami megerõsíti azokat az izmokat, amik nagy terhelésnek lesznek kitéve a terhesség alatt, ill. azokat az izmokat erõsítettük, nyújtottuk, amelyekre a szülésnél szükség lesz. Mindig van gátizomtorna ia, ami szintén jól jön a szülésnél, aki rendesen gyakorolja, annál talán elkerülhetõ a gátmetszés. Illetve megtanultuk azokat a légzéstechnikákat, amelyeket a szülés közben kell használni. Én nagyon könnyen szültem, és ezt többek között a terhestornának tulajdonítom. Olyan ruhát érdemes vinni, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Az ára változó. Kb 800-1000 Ft./óra, de ez szerintem várostól és helytõl függ, de szerintem megéri. Meg az sem utolsó, hogy beszélgetsz a többi kismamával, akiktõl sok hasznos információt megtudhatsz. :)

Milyen ballagási csokrot csináltassak? Kicsit akarok, ami elfér a ballagó kezében a többi között és ne legyen túl drága sem. Nem értek hozzá, milyen virág illik bele és mi mennyibe kerül.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy kinek adod. Lány, vagy fiú? Hogyha nem akarsz olyan nagyon drágát, akkor szerintem a legegyszerûbb valamilyen szolid, fehér, vagy pasztellszínû virágokból készült csokor. Vagy ami szerintem még nagyon mutatós: az olyan "csokor", amiben horgolt virágok vannak. Ha nem jó a kézügyességed, vagy nem tudsz horgolni, akkor a családban biztos van valaki (például nagymama), aki segítene. http://www.google.hu/imgres?q=horgolt+csokor&hl=hu&sa=G&gbv=.. <-- Sok sikert' :)

Attól függ, hogy kinek adod. Lány, vagy fiú? Hogyha nem akarsz olyan nagyon drágát, akkor szerintem a legegyszerûbb valamilyen szolid, fehér, vagy pasztellszínû virágokból készült csokor. Vagy ami szerintem még nagyon mutatós: az olyan "csokor", amiben horgolt virágok vannak. Ha nem jó a kézügyességed, vagy nem tudsz horgolni, akkor a családban biztos van valaki (például nagymama), aki segítene. http://www.google.hu/imgres?q=horgolt+csokor&hl=hu&sa=G&gbv=.. <-- Sok sikert' :)
én egyszer bon-bon-csokrot kaptam. (a virág helyett bon-bon szemek voltak benne) szerintem beszéld meg egy virágbolti eladóval, hogy ilyet szeretnél, biztosan nem lesz több, mint egy normális virágos csokor.

A gordon szetter kutyafajta kb. mennyibe kerül és milyenek a tulajdonságai? És még van egy kínos kérdésem: a kan kutyám rágni szokta néha a farkát (remélem gondoljátok melyiket farkát, farkát) mit tegyek?

pl.: a szőrét hányszor kell kezelni?

Legjobb válasz: Szia, a szetter árát nem tudom megmondani, engem is érdekelne :) a tulajdonságairól szerintem egy gordon szetter kennel honlapján tudsz meg több infót... pl.: http://www.stirlingbridge.hu/hun-fooldal.htm A farokrágós problémára tudok javaslatot adni :) Szerintem azért lehet, mert sokat unatkozik a kutya vagy ideges és sok lehet a felgyûlt energiája, amit farokrágcsálással vezet le . Ez ellen csak sok, fegyelmezett sétát és futást tudnék ajánlani és csinálj vele otthon engedelmességi feladatokat, fogylald le a "szellemét" vagyis az agyát ;)

Szia, a szetter árát nem tudom megmondani, engem is érdekelne :) a tulajdonságairól szerintem egy gordon szetter kennel honlapján tudsz meg több infót... pl.: http://www.stirlingbridge.hu/hun-fooldal.htm A farokrágós problémára tudok javaslatot adni :) Szerintem azért lehet, mert sokat unatkozik a kutya vagy ideges és sok lehet a felgyûlt energiája, amit farokrágcsálással vezet le . Ez ellen csak sok, fegyelmezett sétát és futást tudnék ajánlani és csinálj vele otthon engedelmességi feladatokat, fogylald le a "szellemét" vagyis az agyát ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)

Mi történik ha légbuborék kerül az injekciós tűbe majd a keringésbe? (tudom hogy halál de milyen gyorsan mennyire fájdalmas és hosszú a dolog)?

Legjobb válasz: Azért nem kell túl-misztifikálni a dolgot, egy akkora buborék, ami egy tûbe fér, az égvilágon semmi bajt nem okozna. Még akár egy-két köbcenti levegõ sem feltétlenül csinálna jóvátehetetlen károsodást, halált. "dr.Pieter V. Admiraal szerint "Hogy megöljünk valakit levegõvel, legalább 100 - 200 millilitert kell beinjekciózni olyan gyorsan, ahogy csak lehet a vénába, a lehetõ legközelebb a szívhez. Az egész szívet fel kellene tölteni levegõvel egyszerre. A szív néhány percen át verne így, talán 5 - 15 percig, és az elsõ percek alatt beállna az eszméletlenség."

Azért nem kell túl-misztifikálni a dolgot, egy akkora buborék, ami egy tûbe fér, az égvilágon semmi bajt nem okozna. Még akár egy-két köbcenti levegõ sem feltétlenül csinálna jóvátehetetlen károsodást, halált. "dr.Pieter V. Admiraal szerint "Hogy megöljünk valakit levegõvel, legalább 100 - 200 millilitert kell beinjekciózni olyan gyorsan, ahogy csak lehet a vénába, a lehetõ legközelebb a szívhez. Az egész szívet fel kellene tölteni levegõvel egyszerre. A szív néhány percen át verne így, talán 5 - 15 percig, és az elsõ percek alatt beállna az eszméletlenség."
Filmekben jól mutat, de a valóságban nem müködik.
Az lehet, de én biztos szólnék a nõvérnek, ha eszméletemnél volnék.
max. 1 perc és game over!
A legtöbb esetben nem történik semmi, NEM hal meg töle az illetö, kivéve, ha a buborék egy fontos föeret zár el, amire nem nagy az esély. Abban az esetben viszont olyan, mint a trombózis, tehát elég fájdalmas.
A kérdező hozzászólása: Köszi..
Exem mellett egyik kórházban feküdt egy bácsi, aki pont emiatt volt mindig pánikban, mindig az infúzióját nézte és még mielõtt lecsöpögött volna az egész már kiáltozott a nõvérenek, hogy cserét kér... röhejes volt, pedig mindenki mondta neki, hogy tiszta idiótaság amit csinál, az ha lecsöpög és üres, akkor nem vált át pumpa funkcióba, hogy oxigénnel telítse meg az ereit.... :) Nem hitt nekünk... Ti ne essetek ebbe a hibába, mert ezt követõen a nõvérek semmit nem foglalkoztak már vele a második naptól, akkor se ha baja, volt, úgy járt mint a fiú, aki farkast kiált

Mi a neve annak a betétnek amit a gyogyszertárban árulnak és a magzaviz szivárgást mutatja (elszinezödik ha magzatviz éri, mennyibe kerül és milyen kiszerelésben lehet kapni? Csak patikában lehet kapni?

Legjobb válasz: szia! igen, csak patikában lehet kapni, sajna a nevét én sem tudom. bár itt egyszer azt írta valaki, hogy már nem is lehet ilyet kapni. szerintem is az a tuti, ha rákérdezel egy patikában

szia! igen, csak patikában lehet kapni, sajna a nevét én sem tudom. bár itt egyszer azt írta valaki, hogy már nem is lehet ilyet kapni. szerintem is az a tuti, ha rákérdezel egy patikában
szia! 2. vagyok, szétnéztem a neten online patikákban, de egyik helyen sem találtam, elvileg magzatvízjelzõ betét a neve.
Én ezt találtam: az Al Sense kit van forgalomban, és csak ritkán lehet kapni. De állítólag a sima lakmuszpapír is képes kimutatni a magzatvizet (kék lesz)
Én a terhességem vége felé felhívta jópár patikát és sajna sehol sem lehetett ilyet kapni.
A gyógyszertári listán biztos fent van, rendeltetsd meg, ha nincs náluk! Jobb helyeken meg kell hogy hozzák rendelésre.
Szerintem kérdezz utána a gyógyszertárban.....

Most beba ha-1es tápot eszik az 5 honapos fiam de 6 ho utánn váltani kéne 2esre de milyenre (ehet már simát)? A beba2es állitolag drága ( mennyibe kerül? ), de akkor miet vegyünk a millupa 1-esben sem jött be azon kivül milyen van és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Éppen ma vettem meg a BebaHa 2-est. Receptre 2064-ft volt. Az 1-es is ugyanennyi volt receptre. Nem tudom miért mondod,hogy draga. Persze drága, de nem jobban mint az 1-es.

Éppen ma vettem meg a BebaHa 2-est. Receptre 2064-ft volt. Az 1-es is ugyanennyi volt receptre. Nem tudom miért mondod, hogy draga. Persze drága, de nem jobban mint az 1-es.
beba 2 2500ft az izesitett meg 2900ft én is drágállom pedig nekünk is arra kéne átállni...
szerintem maradjatok a kettes HA-s Bebánál, fõleg ha van allergiás a családban. Tudom drágább, de hidd el a gyerek miatt fontos! egyébként olyan 2700 ft körül van ahogy emlékszem.
pirulapatika.hu itt meg tudod nézni az árát
A kérdező hozzászólása: Az orvos mondta hogy abeba elég drága és már nyugodtan ehetünk simát és esetleg váltsunk márkát de azt nem monda milyenek vannak még a millupán kivül?
Kettes vagyok. ha váltani akarsz akkor tényleg meg tudod nézni a pirulapatikán az árakat és azt is milyen fajták vannak. egyébként meg a nem HA-sok ízleni szoktak a babáknak, mert azok már édeskések.
Az eljegyzési gyûrû rendszerint arany és köves. Ha gyémánt benne a kõ, akkor sokba kerül.
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy az eljegyzési gyûrût a karikagyûrû mellett illik hordani, ugyanazon az ujjon. Tehát nem árt, ha illenek egymáshoz. Tehát egy vastag sárga arany karikagyûrû mellé nem illik vékony ezüst eljegyzési gyûrût tenni. És a nagyon csicsás eljegyzési gyûrû csak sima karika mellett érvényesül, diszített karika mellett nem. Természetesen nem számít, mivel kérik meg az ember kezét, de a kérdezõ ezzel nem megy semmire, õ azt kérdezte, hogy szokás az ilyesmi. Ha azt mondjuk, hogy mindegy, azzal nem segítünk. Majd õ eldönti, számít-e ez a barátnõjének vagy nem. No meg az sem árt, ha a kérdezõ figyel a lány stílusára, ha visszahúzódó típus, nem vesz harsány hivalkodó gyûrût, és ha a lány az arany ékszerekért van oda, nem vesz neki ezüstöt. Ha mindene fehérarany, akkor pedig nem vesz hozzá sárgát. Ez minimális odafigyelés, viszont nagy öröm, csak a pasik nem mindig gondolnak ilyenre. A méret miatt meg érdemes elvinni egy régebbi gyûrût mintának, vagy felpróbálni a lány gyûrûjét, és ugyanakkorát venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettetek!:-)
A fehér arany az nem sárga! :D Ezért nem lesz ugyanolyan színû, mint a karikagyûrû. Ezen kívül a fehér aranynak sokkal szebb, tisztább a ragyogása, mint vmi ezüst olcsóságnak! De te döntesz...
Utolsónak igaza van! Ha a lány nem anyagis...akkor annyira mindegy, hogy milyen fémbõl van és milyen kõ van benne. Ez a gyûrû a szándékodat tükrözi, hogy azzal a lánnyal, akit megkértél, vele képzeled, és tervezed a jövõd! ha apárom megkérne, én ezüstöt szeretnék, mert az nekem jobban tetszik, mint az arany, meg az esküvõi gyûrûk úgy is aranyból vannak! Sok boldogságot az eljegyzetteknek:)
A jobb körökben...hát ez vicces.Az eljegyzési gyûrû nálam azt jelenti, hogy kaptam valakitõl valamit amivel azt jelzi engem választott és feleségül akar venni.Hogy azt mivel teszi teljesen mindegy...
Szeintem is!!! Eljegyzsi gyûrût ha már veszel egy lánynak, akkor az ne valami bóvli legyen, hiszen (ha szerencsétek van) egész életében hordani fogja! Ne sajnáld rá a pénzt...Fehér arany dukál, pici brill kõvel..Ez vmi íratlan szabály jobb körökben! :)
Egyébként egy pici brillkõ sem kerül már annyira sokba, 3000-tõl már lehet kapni.
nekem egy vékony arany pánt egy elég nagy kõvel de nem gyémánt hanem cirkónia.20 000 ft volt.Annyira imádom:) ha mást nem azt mindnig hordom.:) Érdemes körülnézni mert ahol a nagyokos võlegényem vetteelég drágák az ékszerek a mellette levõ boltba sokkal nagyobb kövesek meg vastagbbak voltak ugyanannyiért:) :) de nem bánom mert nem is õ lett volna:)
Az én eljegyzési gyûrûm a legszebb szerintem a világon! Arany, két pánt fut körbe és van benne egy gyönyörû kõ! Megtaláltam a blokkját :) 72 ezer volt, de sokszorosan megérte az árát! GYÖNYÖRÛ! :)
Én kifejezetten ezüst gyûrûre vágytam. Meg is kaptam:) ) ez is köves gyûrû, most válogatunk párommal a jegy gyûrûk között.A barátaink körében is az ezüst kedvelt mostanában. AZ árak tényleg attól függnek hogy milyen gyûrût szeretnél(arany, ezüst, fehér arany, és milyen fajta kõvel). 20/L
Én extravékony, picikövest szeretnék, amit a párom tudtára is hoztam szépen finoman. így neki se kerül sokba, és nekem is tetszeni fog:D
A lényeg hogy köves legyen. Sok nõ nem szereti az aranyat mostanában, akkor ha teheted fehérarany, vagy ezüst. a kõ a lényeg: elegyzési gyûrûben mindig van. szerintem nem kell gyémántnak lennie, de ez nõre válogatja :) van rengeteg szép köves gyûrû ami nem gyémánttal van, nézz körül alaposan!
Általában sárga vagy fehér aranyból van, 1 db kisebb-nagyobb kövel. Ezeket kb. 3000 Ft-tól már lehet kapni, határ a csillagos ég. Fõleg a kõ fajtájától, minõségétõl függ. De szerintem egy lány annak is örül, ha egy mûanyagkarikával kérik meg a kezét, amennyiben a megfelelõ férfi teszi :-)
na hogy mit illik az megint a lányon múlik.MErt pl ha nekem ilyet meg akarnának magyarázni hogy ugyanazon az ujjamon hordjam hát leosztanám akárki az.Kicsit puhatolózni kell. Hogy milyenek tetszenek neki meg sárga vagy fehér meg ilyenek.De ha visszagondolok a sajátomra....elképzeletem milyen gyûrût kapok és teljesen más lett.Egy tipikus amerikai mintás gyûrû vékony pánt szép nagy kõ.És abban a pillanatban akárminek örültem volna:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!