Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Mennyibe kerül, és mit (44 db)

Milyen fogalmazásgátlót szedjek, ti mit ajánlotok és azt csakúgy kérjem a gyógyszertárban és mennyibe kerül és mikor kell szednek?

Milyen fogalmazásgátlót szedjek, ti mit ajánlotok és azt csakúgy kérjem a gyógyszertárban és mennyibe kerül és mikor kell szednek ??? Kérlek segítsetek :l !

Legjobb válasz: El kell menni nõdokihoz, õ majd a vizsgálatok után ajánl neked gyógyszert, kapsz receptet, kiváltod és azt szeded naponta egyszer. Ha elfogy visszamész a dokihoz és iratsz fel újabb adagot,egyszerre általában 3 havi adagot szoktak felírni.

El kell menni nõdokihoz, õ majd a vizsgálatok után ajánl neked gyógyszert, kapsz receptet, kiváltod és azt szeded naponta egyszer. Ha elfogy visszamész a dokihoz és iratsz fel újabb adagot, egyszerre általában 3 havi adagot szoktak felírni.
nõgyógyász írhatja fel egy teljes vér és vizelet vizsgálat után. és egyénre szabott, így mindegy hogy ki mit szed. amit én szedtem, az 6-7000 ft volt, de lehet kaoni kb 2-3000ért is.
Ez nem úgy megy, hogy internetes fórumon lehet fogamzásgátlót ajánlgatni. Az nem cukorka. El kell menned nõgyógyászhoz, és õ írhatja fel ami Neked a legmegfelelõbb!
Én õszintén egyiket sem ajánlom neked. Ok, van egy csomó pozitív hatása, de annál is több negatív. Egyébként orvossal kell felíratni minden esetben, csak úgy vény nélkül ne menj be a gyógyszertárba, mert nem fognak kiszolgálni.
Orvos írhatja fel. Mennyi idõs vagy?

Milyen a terhestorna? Mennyibe kerül, és mit kell vinni oda?

Legjobb válasz: A terhestorna szerintem nagyon jó, sokat segít a terhesség alatt és a szülésnél is. Én végig jártam, kb. a 18. héttõl égészen a szülésig. Olyan feladatokat csináltunk, ami megerõsíti azokat az izmokat, amik nagy terhelésnek lesznek kitéve a terhesség alatt, ill. azokat az izmokat erõsítettük, nyújtottuk, amelyekre a szülésnél szükség lesz. Mindig van gátizomtorna ia, ami szintén jól jön a szülésnél, aki rendesen gyakorolja, annál talán elkerülhetõ a gátmetszés. Illetve megtanultuk azokat a légzéstechnikákat, amelyeket a szülés közben kell használni. Én nagyon könnyen szültem, és ezt többek között a terhestornának tulajdonítom. Olyan ruhát érdemes vinni, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Az ára változó. Kb 800-1000 Ft./óra, de ez szerintem várostól és helytõl függ, de szerintem megéri. Meg az sem utolsó, hogy beszélgetsz a többi kismamával, akiktõl sok hasznos információt megtudhatsz. :)

A terhestorna szerintem nagyon jó, sokat segít a terhesség alatt és a szülésnél is. Én végig jártam, kb. a 18. héttõl égészen a szülésig. Olyan feladatokat csináltunk, ami megerõsíti azokat az izmokat, amik nagy terhelésnek lesznek kitéve a terhesség alatt, ill. azokat az izmokat erõsítettük, nyújtottuk, amelyekre a szülésnél szükség lesz. Mindig van gátizomtorna ia, ami szintén jól jön a szülésnél, aki rendesen gyakorolja, annál talán elkerülhetõ a gátmetszés. Illetve megtanultuk azokat a légzéstechnikákat, amelyeket a szülés közben kell használni. Én nagyon könnyen szültem, és ezt többek között a terhestornának tulajdonítom. Olyan ruhát érdemes vinni, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Az ára változó. Kb 800-1000 Ft./óra, de ez szerintem várostól és helytõl függ, de szerintem megéri. Meg az sem utolsó, hogy beszélgetsz a többi kismamával, akiktõl sok hasznos információt megtudhatsz. :)

Mi a folyamata, mennyibe kerül és hogyan mennyi idõ alatt megoldható? Van egy kiidegelt félig letört fogam. Milyen fogpótlások lehetségesek?

Gondolok itt porcelánra, vagy koronára vagy akármi másra. Idõ szûkében összesen maximum egy- másfél hetem van erre. Alsó fogsor, hátulról a harmadik fog. Elõtte ki tudnám húzatni ha szükséges a fogpótláshoz és hogy be is gyógyuljon elõtte. Tapasztalatokat szeretnék kérni, vagy esetleg szakorvosi választ. Tb-m nincs csak külföldön és a fogászat otthon nem támogatott. Elõre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha van elég maradék a gyökerébõl csapos mûcsonk+porcelán korona, ezt szokták. Nekem ilyenbõl van már 2db. Ha kihuzatod akkor a mellette lévõket lecsiszolják és híd lesz 3 tagú.(sztkban többnyire ezt csinálják...) (és nem hiszem h belefér a 3 hétbe a húzás utáni gyógyulás és hogy elkészüljön) Mindenképp nézesd meg egy fogorvossal, hogy mit tanácsol. Itthon sok helyen a vizsgálat ingyenes a magánban is, felmérik hogy mi a helyzet, kapsz lehetõségeket+árat is hozzá.

Ha van elég maradék a gyökerébõl csapos mûcsonk+porcelán korona, ezt szokták. Nekem ilyenbõl van már 2db. Ha kihuzatod akkor a mellette lévõket lecsiszolják és híd lesz 3 tagú.(sztkban többnyire ezt csinálják...) (és nem hiszem h belefér a 3 hétbe a húzás utáni gyógyulás és hogy elkészüljön) Mindenképp nézesd meg egy fogorvossal, hogy mit tanácsol. Itthon sok helyen a vizsgálat ingyenes a magánban is, felmérik hogy mi a helyzet, kapsz lehetõségeket+árat is hozzá.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném hogy a mellette lévõkhöz hozzá nyúljon mert azzal nincs semmi baj. Tehát akkor az elsõ lenne jó szerintem. A húzást itt el tudom intézni, mert az körülbelül ugyanannyi mint otthon. Azzal idõt is tudok spórolni. Úgy már beleférne az idõbe vajon?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne húzasd ki, mert akkor kapsz hidat, amihez lecsiszolják a két mellette lévõt, és pont ezt nem akarod. Nekem is van csapos fogam: ahhoz gyökérkezelni, majd gyökértömni kell, utána mehet bele a csap. Mivel Neked már ki van idegelve, és gondolom, gyökértömés is van a fogadban onnan már elvileg nem kellene túl sokáig tartania. de ha koronát csinálnak, ahhoz még mintát vesznek, meg fogtechnikus készíti el, meg próbálni kell, meg nem tudom, ez elég sok macera. Mondjuk azt sem tudom, hogy más fogorvos csinál-e ilyet, de nekem csapra simán felépítette újra a fogat fehér tömésbõl, így gyakorlatilag 3 alkalommal kész voltam (de ebbõl egy az idegelés + gyógyszeres tömés, a második alkalom meg a gyökértömés volt). Ha Te az elsõ kettõn túl vagy, akkor akár bele is férhet az egy-másfél hétbe, ha meg esetleg simán fel lehet építeni az akár egy alkalom is lehetne. Passz. Kérdés, hogy aki elvállal, hogyan teszi azt. (mondjuk nyilván inkább koronát javasolnak, mert az drágább. Meg tartósabb is, de nekem semmi gondom a felépített fogaimmal sem, nem esnek szét hamar).
Ezt mondtam én is. A csapos mûcsonkhoz amire a koronát teszik nem kell kihúzatni!!!! A megmaradt részbe teszik a csapot arra a koronát.

Milyen ballagási csokrot csináltassak? Kicsit akarok, ami elfér a ballagó kezében a többi között és ne legyen túl drága sem. Nem értek hozzá, milyen virág illik bele és mi mennyibe kerül.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy kinek adod. Lány, vagy fiú? Hogyha nem akarsz olyan nagyon drágát, akkor szerintem a legegyszerûbb valamilyen szolid, fehér, vagy pasztellszínû virágokból készült csokor. Vagy ami szerintem még nagyon mutatós: az olyan "csokor", amiben horgolt virágok vannak. Ha nem jó a kézügyességed, vagy nem tudsz horgolni, akkor a családban biztos van valaki (például nagymama), aki segítene. http://www.google.hu/imgres?q=horgolt+csokor&hl=hu&sa=G&gbv=.. <-- Sok sikert' :)

Attól függ, hogy kinek adod. Lány, vagy fiú? Hogyha nem akarsz olyan nagyon drágát, akkor szerintem a legegyszerûbb valamilyen szolid, fehér, vagy pasztellszínû virágokból készült csokor. Vagy ami szerintem még nagyon mutatós: az olyan "csokor", amiben horgolt virágok vannak. Ha nem jó a kézügyességed, vagy nem tudsz horgolni, akkor a családban biztos van valaki (például nagymama), aki segítene. http://www.google.hu/imgres?q=horgolt+csokor&hl=hu&sa=G&gbv=.. <-- Sok sikert' :)
én egyszer bon-bon-csokrot kaptam. (a virág helyett bon-bon szemek voltak benne) szerintem beszéld meg egy virágbolti eladóval, hogy ilyet szeretnél, biztosan nem lesz több, mint egy normális virágos csokor.

1. sz. Nõi klinika érdekelne, kinek milyenek a tapasztalatai? A technikai része érdekel inkább, nem a személyzet, és hogy van-e alapítványi szoba és mennyibe kerül? Apa mikor lehet ott ahol, és mikor nem?

Legjobb válasz:
Gyakorlati tapasztalatom nincs, csak januárban fogok ott szülni. De a szülésznõnk bevitt a szülõszobába - az elképesztõen jól felszerelt, nagyon biztonságos és kellemes volt egyszerre. A bababarátság az orvosodtól és a szülésznõtõl függ majd. A szülõszobáktól pár méterre van a császáros mûtõ - bármi van, azonnal tudnak lépni. Az alapítványi szobákat elõre nem lehet lefoglalni - nálunk természetes szülés lesz, programcsászár esetén gondolom megoldható. Amikor bemész szülni, akkor a szülésznõk megkérdezik, hogy szeretnél-e utána alapítványi szobába menni, ha van hely, akkor lefoglalják neked. Az 1 ágyas 12,000, a 2 ágyas 9,000/éjszaka. Maximum 72 órát kell bent tölteni, tehát max. 3 éjszakával kell számolni. Mi az 1 ágyast kérdeztük meg, oda sem szeretik beengedni az apukákat. 2 ágyasba értelemszerûen nem jöhetnek be. Látogatók a folyosón lehet fogadni - egy elég huzatos, szûk hely. Tekintettel arra, hogy január lesz, én biztosan nem fogom kivinni oda a gyerekemet a sok köhögõ, influenzás ember közzé.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gyakorlati tapasztalatom nincs, csak januárban fogok ott szülni. De a szülésznõnk bevitt a szülõszobába - az elképesztõen jól felszerelt, nagyon biztonságos és kellemes volt egyszerre. A bababarátság az orvosodtól és a szülésznõtõl függ majd. A szülõszobáktól pár méterre van a császáros mûtõ - bármi van, azonnal tudnak lépni. Az alapítványi szobákat elõre nem lehet lefoglalni - nálunk természetes szülés lesz, programcsászár esetén gondolom megoldható. Amikor bemész szülni, akkor a szülésznõk megkérdezik, hogy szeretnél-e utána alapítványi szobába menni, ha van hely, akkor lefoglalják neked. Az 1 ágyas 12, 000, a 2 ágyas 9, 000/éjszaka. Maximum 72 órát kell bent tölteni, tehát max. 3 éjszakával kell számolni. Mi az 1 ágyast kérdeztük meg, oda sem szeretik beengedni az apukákat. 2 ágyasba értelemszerûen nem jöhetnek be. Látogatók a folyosón lehet fogadni - egy elég huzatos, szûk hely. Tekintettel arra, hogy január lesz, én biztosan nem fogom kivinni oda a gyerekemet a sok köhögõ, influenzás ember közzé.
Hú, bocsánat, hogy csak most! Itt segítenek a szoptatásban, ha kell napi 5-6x is. Ha kimész és szólsz nekik, maximum 5 perc és jönnek. A mellettem lévõ ágyon az anyának nem volt teje, még a gyerekorvos is segített neki. Ilyen szempontból is abszolút megbízható szerintem! :)
Szia, bocs az offért, de engem is minden érdekel a Klinikával kapcsolatban, mert én is ott fogok szülni márciusban, elsõ baba nálunk is. :-D Ha gondolod írj privit. :D
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam, hogy a csecsemõsök olyanok, amilyenek, túl sok idejük nincs kéretlen tanácsokat osztogatni, kedvesek is meg nem is... Szoptatni hogy fogok megtanulni? :/ Ha kérem mutassák meg, segítsenek, akkor segítenek, ugye?? Ettõl félek amúgy a legjobban, más nem aggaszt csak a szoptatás
Igazság szerint a 3 napért nem adnék ki ennyi pénzt, ez simán kibírható a 4 ágyasban is. És a csecsemõsök tényleg pillanatok alatt ott vannak, még akkor is, ha azt mondják 10 perc, én sosem vártam annyit. A legtöbb talán 2 perc volt. Jó, hogy elmehetsz zuhanyozni anélkül, hogy beadnád, mert vigyáz rá másik 3 anyuka. Így hallod azt is, ha sír (legalábbis nálunk mindenki megismerte a sajátja sírását). Elsõvel tényleg jó volt, a másodikkal már lehet, hogy megfontolnám az 1 ágyast, mert már megvan a kellõ rutin. De pihenni nem fogok attól többet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves válaszoló. Igazság szerint azért kérdezõsködtem, mert elsõ babám lesz, és eddig nem nagyon tudtam dönteni, hogy hogy s mint legyen. Szeretnék pihenni, nem akarom, hogy a más babája zavarjon, ugyanakkor jól jön a sok segítség és tanács, amit kaphatok. Mindenhol vannak pozitív és negatív dolgok, én fõleg azt szeretném, ha apa a lehetõ legtöbb idõt tölthetné velem meg a picivel, õ is ezt szeretné, de valószínûleg nem lesz megoldható. Mindenesetre hajlok a 4 ágyas szoba felé, úgyh végül lehet, ezt fogom választani. A szobák elrendezését már ismerem, egy hetet feküdtem benn, mert majdnem vetéltem, és szerencsére én a kézmosó felõli oldalon laktam.. Persze akkor még kis pocakkal. Képzelem milyen lesz majd lógó hassal átkecmeregni a wc mellõl a kézmosóhoz. Köszönöm szépen a részletes írásod, sokat segített
Elõzõ vagyok Még annyi, hogy szerintem felesleges az 1 ágyas szoba. Egyrészt hátul vannak, ahol a megõrzõ van, tehát sírást ígyis-úgyis hallani fogsz. Márcsak azért is, mert vannak akik este a folyósón sétálgatnak a picivel, mert nem tud aludni valamiért. Másrészt annyira nincs katasztrófa nagy zaj, mi nagyon jól aludtunk mind a 4-en. Azért a legtöbb anya odafigyel, hogy a többiek tudjanak pihenni. Ha meg sikerül szoptatni, nem a másik gyereke fog felkelteni. A második éjszaka meg tuti nincs alvás... Amikor mi bent voltunk a második éjszakáját minden gyerkõc végigsírta.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Augusztus végén szültem ott, csak õk vették észre, hogy 1 héttel korábban indítani kell. Mi teljesen meg voltunk elégedve! 12 órát vajúdtam, apa bármikor bejöhetett, szülésnél is ott lehetett. Én semmit nem fizettem nekik, mégis úgy éreztem, mintha nagy összeget nyújtottam volna át elõre, olyan szakértelmet és figyelmet kaptam. Az ügyeletes szülésznõ félóránként benézett, mikor úgy látta jobbnak, felültetett. Folyamatosan nézték, hogy hogy van a pici, de feleslegesen nem zaklattak. Éjszaka egy picit hideg volt, de párom szólt nekik, és pár órára jó idõ lett. (Mondjuk az idõérzékem teljesen elvesztettem, úgyhogy lehet, hogy kevesebb vagy több idõ volt :) ) A látogatási idõ kötött, ilyenkor általában tele van a folyósó, de hamar lecseng a nagy zajongás. A picit kiviheted a folyósóra, hogy a család láthassa, de arra nagyon figyelnek, hogy messzebb ne. Látogatási idõ után a biztonsági õr körbejár és figyelmezteti a látogatókat, hogy kezdjék meg a hazamenetelt. Ettõl függetlenül, ha leadod a babát megõrzésre, akkor 1-2 órát az aulában beszélgethettek. A gyerkõc végig veled van (kivéve, ha valamiért beadod). Én 4 ágyas szobában voltam, és elsõ gyerekesként jól jött a segítség a többi anyukától, akiknek már második született. Persze a csecsemõsök is 2 percen belül ott vannak, ha segítséget kérsz! Az egyetlen negatív (tapasztalatom és a velem egy szobában lévõk szerint) az a fürdõszoba. Én pont a vécé felõli bejáratnál lévõ szobában kaptam helyet, és olykor igen nehézkes volt a bejutás. Fõleg azoknak, akiknek nem ment le azonnal a pocak. Csak a szülõszobai és a gyermekágyas részlegrõl tudok nyilatkozni, mert az ambulanciáról azonnal indítottak, így elõtte nem feküdtem bent. De ha lesz második pici, vele is biztosan oda fogok menni! Ha van még kérdés, szívesen válaszolok, most csak ennyi jutott hirtelen eszembe...
A kérdező hozzászólása: értem. Köszönöm a választ :)
Erre nehéz válaszolni. Azt olvasom itt és a többi fórumon is, hogy aki megengedheti magának, az nagyon nem bánja meg az 1 ágyas szobát. Elsõsorban amiatt, hogy tudsz pihenni, nyugodtan szoptatni - már 2 ágyasban is gondot okoz, hogy a 2 baba közül valaki nagy valószínûséggel mindig ébren lesz :) . Egy olyan anyukával találkoztam, aki 4 ágyasban volt. Õ szüléstõl a hazamenetelig max. 20 perceket aludt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Látod pont emiatt kérdeztem. A szülõszobát ismerem látásból, töltöttem ott 22 hetesen 2 éjszakát, de azt, hogy milyen lehetõségeim vannak ott, azt nem tudom még egyenlõre. Gondolom a szülésznõ majd mindent szépen elmesél. Én márciusban szülök ott, elsõ baba, és pont apa miatt akartam egyágyasat, azt hittem, bent lehet velem, benn is alhat, mert más kórházakban úgy van. És hiába március, akkor is simán lesz még influenza, úgyh én sem hiszem h ki fogom vinni a babát a folyosóra... lehet h csak én fogom látni a babát :D 27+4 hkm ^^ de akkor szerinted sem éri meg az a 12 ezer, így, ilyen körülmények között??
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!! :)

A gordon szetter kutyafajta kb. mennyibe kerül és milyenek a tulajdonságai? És még van egy kínos kérdésem: a kan kutyám rágni szokta néha a farkát (remélem gondoljátok melyiket farkát, farkát) mit tegyek?

pl.: a szőrét hányszor kell kezelni?

Legjobb válasz: Szia, a szetter árát nem tudom megmondani, engem is érdekelne :) a tulajdonságairól szerintem egy gordon szetter kennel honlapján tudsz meg több infót... pl.: http://www.stirlingbridge.hu/hun-fooldal.htm A farokrágós problémára tudok javaslatot adni :) Szerintem azért lehet, mert sokat unatkozik a kutya vagy ideges és sok lehet a felgyûlt energiája, amit farokrágcsálással vezet le . Ez ellen csak sok, fegyelmezett sétát és futást tudnék ajánlani és csinálj vele otthon engedelmességi feladatokat, fogylald le a "szellemét" vagyis az agyát ;)

Szia, a szetter árát nem tudom megmondani, engem is érdekelne :) a tulajdonságairól szerintem egy gordon szetter kennel honlapján tudsz meg több infót... pl.: http://www.stirlingbridge.hu/hun-fooldal.htm A farokrágós problémára tudok javaslatot adni :) Szerintem azért lehet, mert sokat unatkozik a kutya vagy ideges és sok lehet a felgyûlt energiája, amit farokrágcsálással vezet le . Ez ellen csak sok, fegyelmezett sétát és futást tudnék ajánlani és csinálj vele otthon engedelmességi feladatokat, fogylald le a "szellemét" vagyis az agyát ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)

Mi történik ha légbuborék kerül az injekciós tűbe majd a keringésbe? (tudom hogy halál de milyen gyorsan mennyire fájdalmas és hosszú a dolog)?

Legjobb válasz: Azért nem kell túl-misztifikálni a dolgot, egy akkora buborék, ami egy tûbe fér, az égvilágon semmi bajt nem okozna. Még akár egy-két köbcenti levegõ sem feltétlenül csinálna jóvátehetetlen károsodást, halált. "dr.Pieter V. Admiraal szerint "Hogy megöljünk valakit levegõvel, legalább 100 - 200 millilitert kell beinjekciózni olyan gyorsan, ahogy csak lehet a vénába, a lehetõ legközelebb a szívhez. Az egész szívet fel kellene tölteni levegõvel egyszerre. A szív néhány percen át verne így, talán 5 - 15 percig, és az elsõ percek alatt beállna az eszméletlenség."

Azért nem kell túl-misztifikálni a dolgot, egy akkora buborék, ami egy tûbe fér, az égvilágon semmi bajt nem okozna. Még akár egy-két köbcenti levegõ sem feltétlenül csinálna jóvátehetetlen károsodást, halált. "dr.Pieter V. Admiraal szerint "Hogy megöljünk valakit levegõvel, legalább 100 - 200 millilitert kell beinjekciózni olyan gyorsan, ahogy csak lehet a vénába, a lehetõ legközelebb a szívhez. Az egész szívet fel kellene tölteni levegõvel egyszerre. A szív néhány percen át verne így, talán 5 - 15 percig, és az elsõ percek alatt beállna az eszméletlenség."
Filmekben jól mutat, de a valóságban nem müködik.
Az lehet, de én biztos szólnék a nõvérnek, ha eszméletemnél volnék.
max. 1 perc és game over!
A legtöbb esetben nem történik semmi, NEM hal meg töle az illetö, kivéve, ha a buborék egy fontos föeret zár el, amire nem nagy az esély. Abban az esetben viszont olyan, mint a trombózis, tehát elég fájdalmas.
A kérdező hozzászólása: Köszi..
Exem mellett egyik kórházban feküdt egy bácsi, aki pont emiatt volt mindig pánikban, mindig az infúzióját nézte és még mielõtt lecsöpögött volna az egész már kiáltozott a nõvérenek, hogy cserét kér... röhejes volt, pedig mindenki mondta neki, hogy tiszta idiótaság amit csinál, az ha lecsöpög és üres, akkor nem vált át pumpa funkcióba, hogy oxigénnel telítse meg az ereit.... :) Nem hitt nekünk... Ti ne essetek ebbe a hibába, mert ezt követõen a nõvérek semmit nem foglalkoztak már vele a második naptól, akkor se ha baja, volt, úgy járt mint a fiú, aki farkast kiált

Mi a neve annak a betétnek amit a gyogyszertárban árulnak és a magzaviz szivárgást mutatja (elszinezödik ha magzatviz éri, mennyibe kerül és milyen kiszerelésben lehet kapni? Csak patikában lehet kapni?

Legjobb válasz: szia! igen, csak patikában lehet kapni, sajna a nevét én sem tudom. bár itt egyszer azt írta valaki, hogy már nem is lehet ilyet kapni. szerintem is az a tuti, ha rákérdezel egy patikában

szia! igen, csak patikában lehet kapni, sajna a nevét én sem tudom. bár itt egyszer azt írta valaki, hogy már nem is lehet ilyet kapni. szerintem is az a tuti, ha rákérdezel egy patikában
szia! 2. vagyok, szétnéztem a neten online patikákban, de egyik helyen sem találtam, elvileg magzatvízjelzõ betét a neve.
Én ezt találtam: az Al Sense kit van forgalomban, és csak ritkán lehet kapni. De állítólag a sima lakmuszpapír is képes kimutatni a magzatvizet (kék lesz)
Én a terhességem vége felé felhívta jópár patikát és sajna sehol sem lehetett ilyet kapni.
A gyógyszertári listán biztos fent van, rendeltetsd meg, ha nincs náluk! Jobb helyeken meg kell hogy hozzák rendelésre.
Szerintem kérdezz utána a gyógyszertárban.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!