Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Mennyibe kerül, és (249 db)

Vannak tapasztalatok a debreceni klinika külön szobájáról? Milyen? Mennyibe kerül? És előtte meg lehet ezt nézni?

Legjobb válasz: Szia! Szülésfelkészítõ-tanfolyamon voltunk és bemutatták a külön szobát is. (Alapítványi szoba) Naponta 10000Ft-ba kerül. Van benne mikró, hûtõ, tv és külön fürdõszoba. Nekem tetszett, én is szerettem volna átkerülni ilyenbe, de "teltház" volt, így 4 ágyas sima kórterembe kerültem... :o(

Szia! Szülésfelkészítõ-tanfolyamon voltunk és bemutatták a külön szobát is. (Alapítványi szoba) Naponta 10000Ft-ba kerül. Van benne mikró, hûtõ, tv és külön fürdõszoba. Nekem tetszett, én is szerettem volna átkerülni ilyenbe, de "teltház" volt, így 4 ágyas sima kórterembe kerültem... :o(
Én is különszobában voltam. És nem naponta 10000, hanem éjszakánként, tehát azt a napot amikor hazaengedtek már nem kellett kifizetni, pedig délután négykor engedtek el. Az is jó volt benne, hogy ide a látogatók bejöhetnek és nem kell a folyosón ücsörögni a pici babával. Van tévé, mikro, hûtõ és külön fürdõ, amit csak te használsz. Én meg voltam vele elégedve, legközelebb is ilyenben szeretnék lenni. Nekem rokonok mondták, hogy van ilyen, mert a férjem unokatestvére is ilyen szobában volt és én akkor néztem meg és eldöntöttem, ha lesz szabad mikor én szülök ilyenbe kérem magam.
Két szoba is van, ahol kettesben lehetsz a babáddal, ez 10ezer éjszakánként és van egy, ahol Apuka is ott alhat veletek, az 15ezer. Mikor szültem mindhárom foglalt volt, de Debrecenben a sima kórterem is olyan, mint máshol a fizetõs.. Két ágyas, fürdõszobás.
Hát Nálunk 4 ágy volt és a fürdõszoba a folyosón volt. Császár után alig tudtam elbicegni odáig. A fizetõs szobák pedig mind foglaltak voltak. :S

Milyen 2-es tápszert eszik a babád, mennyibe kerül és mennyire vagytok vele megelégedve?

Legjobb válasz: Milumil Pepti Plus 2-t. 90%-al 4*450gramm 900ft kb. Csak este eszik már jó ideje és már kell bele egy kanál Sinemil is,mert különben nem eszi.Ígyis sokkal kevesebbet,mint még 7hósan.Nincs gondom vele,de 6hós korától nem igazán szereti a tápszert,de ez olcsó,ezt kap.

Milumil Pepti Plus 2-t. 90%-al 4*450gramm 900ft kb. Csak este eszik már jó ideje és már kell bele egy kanál Sinemil is, mert különben nem eszi.Ígyis sokkal kevesebbet, mint még 7hósan.Nincs gondom vele, de 6hós korától nem igazán szereti a tápszert, de ez olcsó, ezt kap.
Humana 2-eset eszik, 1825 Ft az 500 gramm. Elégedett vagyok vele, mert szereti a babám és éjjel is alszik. 9 hónapos.
Az én fiam eddig.a Milumilt kapta 9honapos koráig amit 6hónapig felírt az orvos receptre azóta nem. Receptre 900ft volt, miután nem írta fel 3000ft ért vettem. Egy hete váltottunk a dm-es tapszerre szereti a fiam ugyanúgy megeszi ami 1599 ftba kerül. Maradunk is ennél
A kérdező hozzászólása: Utolsó mi is így vagyunk.EZért tettem fel a kérdést.A milumil elég drága recept nélkül..:( SZerintem mi is kipróbáljuk a dm-eset.Nemrég vettem neki milumil jó éjtet hát megette de nem vettem észre semmi különösebbet. A simával is végigalussza az éjszakát ha vacsit 8 körül kap és 9 körül megeszik még 180ml tápszert. (9 hós)
a müllerben a nestle beba 2-es 600gramm 1000 Ft. igaz, hogy nem pro és szipiszupi-csilivili, de ha megfelelõen és változatosan eszik a babátok, akkor szerintem nem is kellenek ezek a "ngytudású" tápszerek. egyébként a gyógyszertárban is olcsóbbak szoktak lenni a tápszerek (kiv. ha akcióznak a boltok és kedvezményeket használtok fel :) )

Hívásra kijáró gyermekorvosi ügyelet Bp. Mennyibe kerül? És egyáltalán milyen esetben jönnek ki? Ma már másodszor 39 feletti volt a láza!

Legjobb válasz: Az ügyelet nem kerül pénzbe. Az már más dolog, ha valaki jattot ad a dokinak.Telefonálj és mond meg, hogy magas a láza.

Az ügyelet nem kerül pénzbe. Az már más dolog, ha valaki jattot ad a dokinak.Telefonálj és mond meg, hogy magas a láza.
Ingyen jönnek. Én a Heim Pál ügyeletét szoktam hívni ( na jó eddig 2-szer hívtam), ha gond van. Bejelentkeznek, elmondod, mi a panasz, és megmondják, hogy szükséges-e, hogy kimenjen az orvos. Tanácsot is adnak, ha kell.


Mennyibe kerül, és milyen a Symphonia?

Ki szeretném próbálni ezt a fajta cigarettát, na meg tetszik hogy puhadobozos. Gondolom 600 forint alatt lehet. Mennyibe kerül, és melyiket éri megvenni? Én régebben piros marlboroztam, de most már csak kék multit szívok.

Legjobb válasz: 560 Ft. Nekem erõs, de én kék viceroyt szívok. A férjemnek viszont ez a kedvence, néha kérek tõle. Egyesek szerint nagyon büdös, de sztem ebben az árkategóriában egész jó.

560 Ft. Nekem erõs, de én kék viceroyt szívok. A férjemnek viszont ez a kedvence, néha kérek tõle. Egyesek szerint nagyon büdös, de sztem ebben az árkategóriában egész jó.
Nem tudom mostanában milyen, régebben volt egy semmivel össze nem téveszthetõ illata. Az ízére nem emlékszem, csak pár szálat szívtam. A kék Multinál szvsz erõsebb. Melyiket? Miért, van már belõle light? A piros az eredeti. :)

Mi a folyamata, mennyibe kerül és hogyan mennyi idõ alatt megoldható? Van egy kiidegelt félig letört fogam. Milyen fogpótlások lehetségesek?

Gondolok itt porcelánra, vagy koronára vagy akármi másra. Idõ szûkében összesen maximum egy- másfél hetem van erre. Alsó fogsor, hátulról a harmadik fog. Elõtte ki tudnám húzatni ha szükséges a fogpótláshoz és hogy be is gyógyuljon elõtte. Tapasztalatokat szeretnék kérni, vagy esetleg szakorvosi választ. Tb-m nincs csak külföldön és a fogászat otthon nem támogatott. Elõre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha van elég maradék a gyökerébõl csapos mûcsonk+porcelán korona, ezt szokták. Nekem ilyenbõl van már 2db. Ha kihuzatod akkor a mellette lévõket lecsiszolják és híd lesz 3 tagú.(sztkban többnyire ezt csinálják...) (és nem hiszem h belefér a 3 hétbe a húzás utáni gyógyulás és hogy elkészüljön) Mindenképp nézesd meg egy fogorvossal, hogy mit tanácsol. Itthon sok helyen a vizsgálat ingyenes a magánban is, felmérik hogy mi a helyzet, kapsz lehetõségeket+árat is hozzá.

Ha van elég maradék a gyökerébõl csapos mûcsonk+porcelán korona, ezt szokták. Nekem ilyenbõl van már 2db. Ha kihuzatod akkor a mellette lévõket lecsiszolják és híd lesz 3 tagú.(sztkban többnyire ezt csinálják...) (és nem hiszem h belefér a 3 hétbe a húzás utáni gyógyulás és hogy elkészüljön) Mindenképp nézesd meg egy fogorvossal, hogy mit tanácsol. Itthon sok helyen a vizsgálat ingyenes a magánban is, felmérik hogy mi a helyzet, kapsz lehetõségeket+árat is hozzá.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném hogy a mellette lévõkhöz hozzá nyúljon mert azzal nincs semmi baj. Tehát akkor az elsõ lenne jó szerintem. A húzást itt el tudom intézni, mert az körülbelül ugyanannyi mint otthon. Azzal idõt is tudok spórolni. Úgy már beleférne az idõbe vajon?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne húzasd ki, mert akkor kapsz hidat, amihez lecsiszolják a két mellette lévõt, és pont ezt nem akarod. Nekem is van csapos fogam: ahhoz gyökérkezelni, majd gyökértömni kell, utána mehet bele a csap. Mivel Neked már ki van idegelve, és gondolom, gyökértömés is van a fogadban onnan már elvileg nem kellene túl sokáig tartania. de ha koronát csinálnak, ahhoz még mintát vesznek, meg fogtechnikus készíti el, meg próbálni kell, meg nem tudom, ez elég sok macera. Mondjuk azt sem tudom, hogy más fogorvos csinál-e ilyet, de nekem csapra simán felépítette újra a fogat fehér tömésbõl, így gyakorlatilag 3 alkalommal kész voltam (de ebbõl egy az idegelés + gyógyszeres tömés, a második alkalom meg a gyökértömés volt). Ha Te az elsõ kettõn túl vagy, akkor akár bele is férhet az egy-másfél hétbe, ha meg esetleg simán fel lehet építeni az akár egy alkalom is lehetne. Passz. Kérdés, hogy aki elvállal, hogyan teszi azt. (mondjuk nyilván inkább koronát javasolnak, mert az drágább. Meg tartósabb is, de nekem semmi gondom a felépített fogaimmal sem, nem esnek szét hamar).
Ezt mondtam én is. A csapos mûcsonkhoz amire a koronát teszik nem kell kihúzatni!!!! A megmaradt részbe teszik a csapot arra a koronát.

Nálatok milyen a koliszoba felszereltsége és mennyibe kerül havonta?

Csak érdekel, mert én eléggé "szar" helyre megyek, se wc se zuhanyzó a szobába... van egy szekrény egy asztal egy polc és egy ágy ennyi... Nálatok? Am nekünk 9000havonta.

Legjobb válasz: Ugyan ez, szintén 9ért. Ha nem tetszik, menj albiba. Tudod ennyi pénzért ne várj csodát.

Ugyan ez, szintén 9ért. Ha nem tetszik, menj albiba. Tudod ennyi pénzért ne várj csodát.

Milyen a tömegközlekedés Romániában, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Városonként változik. Marosvásárhelyen pl 300 forint körül van egy buszjegy.

Városonként változik. Marosvásárhelyen pl 300 forint körül van egy buszjegy.
Autóstop. Mindenki annyi benzinpénzt ad a sofõrnek amennyit jónak lát.
A vonat sok helyen lassú (hasonlóan a MÁV-hoz, vagy néha lassabban), a vicik ritkán járnak, napi 2-3 vonattal, minden gyorsvonatra helyjegy kell! Rendes állami távolsági busz ritkán van, de gyakoriak a maszek távolsági buszok, és a kisbuszok, iránytaxik. De ezek többsége nem az állami buszpályaudvarról indul, hanem máshonnan, sokszor nincs is semmilyen menetrend vagy tábla kirakva. A helyiek tudják azt, hogy pl. a mozi elõl megy reggel 6-kor busz Bukarestbe, vagy a szupermarket parkolójából a szomszéd faluba, napi 5-10 alkalommal, amit egy sajtcédluára kiraknak. Persze lehetnek ennél rendezettebb viszonyok is, de egységes rendszer vagy szabály nincsen!
Árban valamivel olcsóbb, mint a magyar, ha nem tévedek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!