Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Mennyibe kerül, (458 db)

Mondanátok nekem valamit Dr. Major Tamásról Debrecenben? Milyen doki? Mennyibe kerül a magánrendelése? Stb. Mennem kellene hozzá, de semmit nem tudok róla.

Legjobb válasz: En nem vele szultem, de sok jot hallottam rolla. Sajnos nem tudom megmondani mennyibe kerul a maganrendelese, asszem olyan 6000 ft.

En nem vele szultem, de sok jot hallottam rolla. Sajnos nem tudom megmondani mennyibe kerul a maganrendelese, asszem olyan 6000 ft.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Szia! Én hozzá járok. Készülj fel, hogy lehet sokat fogsz várni hiába mész idõre. De megéri! A rendelõ gyönyörû, az asszisztensek szimpik és ami a lényeg, Major nagyon rendes (bár lehet elsõnek morcinak tûnik), figyel rád és ügyes. Én már többször voltam nála, íme egy pár ár: HPV-teszt 7000 Ft, rákszûrés mikroszkópos vizsgálattal és betapintásaal 10.000 Ft, kontroll vizsg. 5000 Ft, terhesség esetén uh vizsg. + konzultáció 5000 Ft. Én maximálisan megbízok benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez egy kicsit megnyugtat!! A mostani dokim küldött hozzá, szerinte is rendes, dehát Õ is egy doki!! Mi mást mondhatna!

A nőgyógyászod milyen vizsgálatért mennyit kér?

Az enyém egy tapintásos mellvizsgálatért 5 ezret, ha egyebütt is néz, az 8 ezer, és (ez zavar legjobban) 2 ezerért ír föl receptet.

Legjobb válasz: sztk-ba járok, elégedett vagyok vele, semmit nem kér

sztk-ba járok, elégedett vagyok vele, semmit nem kér
Hú, ez eléggé kizsákmányolósan hangzik. Az enyém az éves rákszûrésért, amibe benne van a mellvizsgálat is, 6000 Ft-ot kér. Receptet ingyen ír fel, csak elõtte be kell nála jelentkezni.
énis sztk-ba járok és énis megvagyok elégedve vele. az elõzõ magán 1000ért írt receptet, 8 ezer volt egy rákszûrés.
Jézusom, ezek felháborító összegek, amiket itt olvasok...
Én is sztk-ba járok, nagyon rendes, lelkiismeretes és ingyen - de legalábbis a befizetett tb-m terhére :=) - van.
Miért gondolod, hogy a magándoki feltétlenül jobb, mint egy sztk-s? Régen magánhoz jártam, nem elég, hogy én is 8ezreket ott hagytam, még tenyésztésre se küldte el a kenetet, ha beteg voltam, magától írogatott fel gyógyszereket, még ennek magaslata az volt, hogy bunkó, flegma nõ volt! Szóval rászántam magam elmentem egy sztk-s nõdokihoz, aki ingyen megcsinált mindent LELKIISMERETESEN és még szimpibb is volt...
A kérdező hozzászólása: Hát, elgondolkodtam most.

Esztergomban dr. Jeney Krisztina milyen orvos, mennyit kér a szülésért?

Legjobb válasz: szia nagyon jó szakember, tõlünk 60-at kért

szia nagyon jó szakember, tõlünk 60-at kért
A kérdező hozzászólása: Köszi! Írtam neked privit!
Érdekesnek tartom hogy tõled ennyit kért, mert se tõlem se a barátnõmtõl, nem kért konkrét összeget, csak annyit mondott, hogy "amennyit gondolok". Szerintem is nagyon jó szakember, és amit nem lehet elmondani általában az orvosokról, de õ mégis kedves, és nagyon figyelmes, bármikor fordulhattam hozzá.:) Rosszat még sehol nem hallottam róla... (én 30.000.-et adtam neki)
Én is a Jeney Doktornõnél szültem, terhességem alatt nagyon figyelmes volt hozzám.Terhességem nem volt zavartalan, több problémámmal is felkerestem, de soha nem kért pénzt!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!A szülés után sem mondott konkrét összeget, pénztárcánkhoz mérten háláltuk meg a segítségét! Egy BOLDOG anyuka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát.

A Joy újságba vannak most kuponok? Milyen? és mennyibe kerül?

lécci nemtudom h megvegyem e mert először szeretném tudni megéri-e megvenni csak a kuponok miatt

Legjobb válasz: Vannak, de holnap mindegyik lejár, április 16-ig érvényesek.

Vannak, de holnap mindegyik lejár, április 16-ig érvényesek.

Ismeri valaki a Bond Street szivarcigit? Milyen és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Bond szivarka* 395 HUF azt hiszem...förtelmes hozzá teszem ;)

Bond szivarka* 395 HUF azt hiszem...förtelmes hozzá teszem ;)
Szivarcigi... Létezik szivar, meg létezik cigi, de szivarcigi nem.. Amúgy karton papírba töltött legsilányabb fos dohány. Alig lehet szívni, a végére össze esik az egész és az íze is borzalmas.
Viszont a Djarum Black mega, igaz, közel 3 rugó egy csomag.

A Coronita sör milyen ízű? Mennyibe kerül?

Ízt így értem: vizezett, s?r?bb, keser?, édes.....stb.

Legjobb válasz: Mexikói kukorica sör. Nem annyira keserû mint egy átlagos világos sör. Egyszer meg lehet inni, de nem egy nagy szám. Én nem ehhez vagyok szokva. :-) Úgy emlékszem 3 deci volt 200-300 körül, már nem tudom pontosan.

Mexikói kukorica sör. Nem annyira keserû mint egy átlagos világos sör. Egyszer meg lehet inni, de nem egy nagy szám. Én nem ehhez vagyok szokva. :-) Úgy emlékszem 3 deci volt 200-300 körül, már nem tudom pontosan.
azért mosléknak nem nevezném, ezek minõségi italok, az egy másik dolog, hogy a szarhoz vagyunk szokva :D
A kérdező hozzászólása: Ára: 370 Ft :( (Baromi drága :( ) Íze: Még nem kóstoltam meg. :)
Annyit mondok hogy ittam már pár 3 decis sör különlegességeket de eddig mindegyiknek borzasztóan sz*r íze volt.Tegnap ittam Stowford Press szénsavas almabort hát borzasztó íze volt a felét ki is öntöttem.Csak azért vettem meg mert 400 ról 210 Ft ra volt leárazva de egy Heineken-nel jobban jártam volna :( A sörökkel is így vagyok drága és egyáltalán nem jön be az íze.Még egy 100 ft os Teszkós sör is finomabb ezeknél a moslékoknál!!.
Mihez?
A kérdező hozzászólása: Számitógéphez, mégis mihez máshoz ?
de konkrétan mert van táp venti, proci venti, videókártya venti...
A kérdező hozzászólása: Ami magát a gépet hüti, az kezd el büdösödni egy 3óra után.
annak akkor annyi, leéghetett a tekercs stb. Dobd ki, vegyél másikat ami méretben és csatlakozásban is jó. Amugy meg honnan varázsoljam meg, hogy hova és milyet gondolsz? Sem a házad nem mondtad meg sem a bekrepált ventid méreteit. Csodát ne várj így!
A kérdező hozzászólása: Meg van a hiba okozoja : http://i299.photobucket.com/albums/mm317/Dyrtyho/SP_A0107.jpg
õ egy procihûtõ:D vegyél bele másikat mert szerintem ennek annyi lessz elõbb utóbb szerintem ne várd meg míg leég a processzorod...

Milyen a szülés Pesten Barabás Gábornál és milyen utána? Mennyit kér a szülésre?

Legjobb válasz: sziasztok! Engem is érdekelne minden, mert decemberben én is nála fogok szülni a volt máv kórházban. :) Köszi!

sziasztok! Engem is érdekelne minden, mert decemberben én is nála fogok szülni a volt máv kórházban. :) Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!