Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Mennyibe (3916 db)

Számit az hogy milyen a modemem? Márkája? Mennyibe került? Ha igen miért?

Legjobb válasz: hát hogy milyen az azért számít hogy ne legyen selejt vagy ilyesmi milyen a márkája az azért mert csak hogy mennyibe kerül az azért hogy ne mennyen rá a gatyád is

hát hogy milyen az azért számít hogy ne legyen selejt vagy ilyesmi milyen a márkája az azért mert csak hogy mennyibe kerül az azért hogy ne mennyen rá a gatyád is
annyira figyelj, hogy erõs legyen az antennája..szerintem kérj tanácsot valakitõl, aki ért hozzá mielõtt megveszed. és általában a modemeknél nem maga a gép a fontos, hanem hogy milyen szolgáltatóhoz vagy beállva
A modemet általában a szolgáltató adja, nem te veszed. Nem a routerre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: igen az ttudom:) csak mert most lett kicserélve a modemem mert beszart a régi:) amugy Invitelhez tartozok:)

Mennyire érdemes festõként dubai-ban dolgozni, mennyit lehet ott keresni, milyenek a körülmények?

Legjobb válasz: Kicsit írhatnál több konkrétumot, milyen festõként? Portré tájkép, esetleg szobafestõ ?

Kicsit írhatnál több konkrétumot, milyen festõként? Portré tájkép, esetleg szobafestõ ?
A kérdező hozzászólása: Szobafestõ

Dr. Lázár Leventérõl: milyen orvos? Magánrendelõje van-e? Milyenek a tarifái? Mennyire anyagias és ezzel szemben mennyire megbízható?

mennyit kér egy szülésért és egy átlag terhesgondozás mennyibe kerül nála?

Legjobb válasz: ja és h a szülés mennyi nála??

A kérdező hozzászólása: ja és h a szülés mennyi nála??

Dr. Rétvári Csabáról mi a véleményetek? Milyen doki, mennyire alapos? Mennyit kell rá várni rendeléseken? Szülésnél milyen? Amúgy milyen a szigetvári kórház?

Legjobb válasz: Szia!A kórházról és Rétváriról is csak jót tudok mondani.Nekem ugyan nem õ az orvosom,de 2x uh-zott.Nagyon jó fej,kicsit szabadszájú,de nekem pont ezért szimpi.A 12.heti genetikai uh-t õ csinálta,nagyon alapos volt,mindent elmagyarázott,még 3d-re is átkapcsolta az uh-t.Meg tudta mondani a nemét is :-) Üdv:35hkm

Szia!A kórházról és Rétváriról is csak jót tudok mondani.Nekem ugyan nem õ az orvosom, de 2x uh-zott.Nagyon jó fej, kicsit szabadszájú, de nekem pont ezért szimpi.A 12.heti genetikai uh-t õ csinálta, nagyon alapos volt, mindent elmagyarázott, még 3d-re is átkapcsolta az uh-t.Meg tudta mondani a nemét is :-) Üdv:35hkm
Nekem õ az orvosom és csak jót tudok mondani róla.Amiért õt választottám:emberséges, a d.e.rendelésen pont olyan alapos és normális mint a magánrendelésen.Ultrahangozni miden hónapban szokott nagyon alaposan.Mindegy hogy de vagy du mész mindíg sokan vannak.engem császároztak így is nagyon jó fej volt.Az elsö fiamat szegeden szültem utáltam a másodikat Szigetváron és sokkal jobb most a harmadikat is itt szülöm és nagyon örülök neki.
Az elsõ kicsim Bp-en született, császárral. A második itt, természetes úton. Nem õ volt a dokim, de uh-zot, és találkoztam vele. UH-n nagyon alapos, egyébként én nem értettem soha amit mondott, hadar nagyon. Neki van a legtöbb betege a szülészeten, szerintem nem véletlenül. Maga a kórház nagyon családias, kissé talán vaskalaposnak tûnhetnek a szokások, nem baba-mama barát, de tiszta, felújított.
Hát, engem megb*szott az unalom, de néha a szülõk is k*rogattak, a többi szabadidõmet meg elvertem.
Azért kíváncsi vagyok, hogy az esetleges releváns válaszok mennyiben segítik az életedet kérdezõ. Komolyan érdekelne.
Szerinted a lányok 95%-a nyáron átvált ragadozó üzemmódba és trófeaként gyûjti be a pasikat? :D
A lányok élményei olvasásával akarod kompenzálni minõsíthetetlen férfias magatartásodat, hogy egy lánnyal sem lett semmi?
Itt akarod csiszolni a kis bohócodat a történetekre, te kisfiú? Vicces próbálkozás :)
A tandemugrásra én is beneveztem volna :( Emlékszel rá? Sokan azt mondják, hogy az elsõ alkalommal nem nagyon emlékeztek semmire az egészbõl.
Na akkor tessék egy válasz: - 18, abból volt 2 rafting, egy tandemernyõzés, 3 kör egy Subaru Imprezával salakon, átúsztam a Balatont, meg néhány pasival is lefeküdtem. - Pettinget nem számoltam, sajnos nem tudok erre kielégítõ választ adni. Majd ha felnõsz megérted. - 0 - 3 - 0 - 0 - legizgalmasabb élményem az volt, mikor apáddal háltam anyád ravatalozójában. Csak vicceltem, igazából nem.
Biztos, hogy a kedves kérdezõ elérte már a 18 évet? Mert azoknál, akik elérték ezt a kort, és kellõ intelligenciával rendelkeznek, ezek az adatok nem nagyon számítanak. Ráadásul a megszólítás, lányok. Nem csajszik esetleg nõk. Lányok. Szegényke. Tényleg sajnállak. Tényleg azt hiszed, hogy attól, hogy valaki ribanszkodik, vagy sok nõvel dug, akkor az már menõ? Remélem, még kinövöd!
Hát kevesebb mint ahány kérdést ide írtál...
-Egy kaland -Egy partnerrel petting -Egy tartós partner -Egy alkalmi -Anál -0 -Priviben:)

FIÚK! Le tudnátok írni hogy pontosan milyen érzés amikor behatoltok egy csajba? Mert így lányként tudom hogy milyen a fordított eset és hogy milyen jó érzés, de fiúknál nem. És hogy mennyivel másabb gumival és nélküle : )

Legjobb válasz: Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!

Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!
Olyan mint ha egy nagy tál meleg pacalba tenném.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mi a véleményetek Szegedről? Milyen város? Az emberek milyenek ott? Mennyire biztonságos? Az ottani egyetemen a tanárok/diákok mennyire segítőkészek?

Debrecenben tanulok földtudományi alapszakon, és Msc-n gondolkozom, Szegeden. Csak mivel még sosem jártam Szegeden nem tudom, hogy milyen. Esetleg ha valaki az egyetemen tanul, kíváncsi lennék a közösségre, tanárokra, tanár-diák viszonyra. A várossal és egyetemmel kapcsolatban is kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, véleményekre.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Azt azért hozzáteszem, hogy én nem TTIK-ra járok. Szóval az ottani tanárokról nem tudok nyilatkozni:)

Elsõ vagyok. Azt azért hozzáteszem, hogy én nem TTIK-ra járok. Szóval az ottani tanárokról nem tudok nyilatkozni:)
Én viszont TTIK-s vagyok, de nem földtudományis:P Én is csak azt tudom elmondani, amit az 1. válaszoló. Én imádok Szegeden lenni, sokkal jobban szeretem, mint azt a várost, ahol születtem, ezerszebb szebb, fiatalabb város
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mindkettõtöknek, sokat segítettetek! :) Igen gondoltam rá, hogy elmegyek majd 1-2 napra, csak azért utánaérdeklõdöm! :)

Mi a különbség az elektromos gitár és a basszusgitár között? és mennyi az áruk? Milyen márkák vannak? Egy punk-rock zenekarba milyen a jó? Mármint mennyibe kerül egy jó minőségű gitár? és milyen márkát ajánlotok, ami strapabíró?

Legjobb válasz: Más a hangolása. A gitár 6 húros, a basszusgitár többnyire 4, de van 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 húros is. Egy jobb gitár ára 100 000 Ft-os nagyságrendû. Márkákat nem ismerem, de biztos van olyan híres márka, mint a hegedûnél a Stradivari. Szerintem teljesen mindegy, hogy a punk-rock zenekarba milyen gitár van, a lényeg a gitáros tudása.

Más a hangolása. A gitár 6 húros, a basszusgitár többnyire 4, de van 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 húros is. Egy jobb gitár ára 100 000 Ft-os nagyságrendû. Márkákat nem ismerem, de biztos van olyan híres márka, mint a hegedûnél a Stradivari. Szerintem teljesen mindegy, hogy a punk-rock zenekarba milyen gitár van, a lényeg a gitáros tudása.
A kérdező hozzászólása: -.- a punkok és a skinek is öszetartottak régen!! jó hogy ezt te, felvilágosult személy ily jól tudod -.-
Punk zenekarba vegyél egy 12ezer forintos gitárt, és az éppen megfelel a Punk színvonalnak üdv:egy Skin
A kérdező hozzászólása: a 'milyen a jó' alatt márkát értettem... :S
Én az egyik kérdésedre kifejezetten felfigyeltem. "Egy punk-rock zenekarba milyen a jó?" - megmondom õszintén majdnem elnevettem magam mikor elolvastam. Egy punk-rock zenekarba mindkettõ kell, ugyanis amíg az elektomos gitár adja a zene nagy részét, addig a basszusgitár ugyanazt játsza csak sokkal mélyebben, mivel annélkül majdnem egy egércincogás lenne az egész zene.Szóval akármilyen zenérõl van szó a punk-rocktól kezdve a metálig, mindig kell mindkét fajta gitár.Viszont elektromos gitárból néha szokott kettõ lenni, hogy a szolóknál nem álljon le a dallam, de basszusgitárból sosincs kettõ mivel az úgy nézve csak "dörmög". Remélem érthetõ volt.xD
ha van egy elektromos gitáros is akkor szerintem lehet
öcsém, te tisztára hasonlitasz rám :) én is gitározni akarok, és eleinte én is bass gitáros akartam lenni, mostmár nem vok benne biztos :) am. sztem lehet csak ne úgyanazt játszátok :)
A kérdező hozzászólása: de nekem meg a basszer teccik. és az megoldható h 2 basszer van 1 bandában?
A kérdező hozzászólása: és még azt nem tudom hogy nekem, mint lánynak az elektromos gotár lenne jobb ugye? bátyám legalábbis ezt mondta h ne basszusgitárral kezdjek a 'zenekarban' :D gitározni naggyából tudok, osztálytársam aki tanult, õ tanít engem :D szerinte sem a basszusgitár a legjobb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sokat segítettetek!
jó sok kérdés. én ugyan p.csölok gitárokkal ey pár éve, csak kevés az idõm, így nem a legjobb ütemben haladok, de azért tudok segíteni. elektromos gitár kisebb mint a basszus és vékonyabbak a húrjai is. Alapesetben 6 húron fut átlagosan. Ez a gitár adja magat a rock zene alapját, persze nem csak torzítva tudsz játszani rajta, hanem clean módban is azaz úgy mint a dobgitáron, persze nem ugyanaz a hangzás. ezenkívül kell hozzá erõsítõ, anélkül halk. ez pl egy elektromos gitár: http://www.bananas.com/multimedia/5577/FullImage/5577.jpg a bass gitár alapból 4 húrral indít, és jó vastagok. Õ adja a zene mély hangzását, azért basszus. Lehet belõle 5húros is vagy 6. 5húrosnál elsõsorban egy plusz mély húrra gondolok, az inkább a keményebb metál zenéhez passzol jobban. http://pctrs.network.hu/clubpicture/2/4/8/_/basszusgitar_248.. hátránya, h nehezebb lefogni a húrokat, de pl akinek vastagabb ujja van, annak ez jobban fekszik. árban 30ezertõl több millióig terjednek a gitárok. keress rá neten, egy csomó hangszerbolt van. punk zenekarba tök mind1 szerintem, ott nem annyira a hangzás a lényeg általában, hanem a szöveg. erõsítõt is venni kell hozzá ezt ne felejtsed el. márkából kezdõnek talán a vorson az egyik legjobb. jó márka is, és van benne olcsó is.
a basszusgitár alapvetõen ritmushangszer, bár más máfajokban szólóznak is rajta, nem keveset. lüktetést, egyenletességet ad. annyira nem hallani, sokkal inkább a hiánya tûnik fel. szóval 2 basszgitár egy bandába tök felesleges, mert akkor az egyiket vagy felkéne úgy hangolni magasra hogy szólónak szóljon (de akkor minek bõgõ, ) vagy mind a ketten totál mm-re ugyanazt játszátok, aminek sok értelme pedig nincsen.. a basszgitárnak sokkal hosszabb a nyaka, mivel nagyobbak a bundok, és egy oktávval lejjebb van alapállásban. márka ár, 20 ezer forittól a csillagos ég mindkettõnél. kezdõként neked egy squier , cort, ilyesmit ajánlok ezekbõl vannak használhatók. 100 ezer körül kijössz használható gitárral meg erõlködõvel is, futja hangolóra meg tokra, madzagra, húrkészletre miegymásra. az hogy basszerozol vagy sima gitározol az már rajtadmúlik. nézegessed a gitarshop.hu-t és a hangszerdiszkont.hu-t.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!