Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Jól (960 db)

Milyen a samoyed? Lehet-e agilytizni vele? Milyen természetű? Jól kijön más állatokkal? Tapasztalatok.

Legjobb válasz: Jó temperamentumú, állandóan játékos (öreg korában is), barátságos fajta. Házõrzésre alkalmatlan, de jelzõkutyának jó. Más, északi fajtákhoz hasonlóan kissé önfejû, és hajlamos a szökésre. Kutyás sportokban csak hobbi szinten használják, komoly eredményeket nem nagyon lehet vele elérni, inkább kiállítási kutya. Más kutyákkal jól kijön, barátságos.

Jó temperamentumú, állandóan játékos (öreg korában is), barátságos fajta. Házõrzésre alkalmatlan, de jelzõkutyának jó. Más, északi fajtákhoz hasonlóan kissé önfejû, és hajlamos a szökésre. Kutyás sportokban csak hobbi szinten használják, komoly eredményeket nem nagyon lehet vele elérni, inkább kiállítási kutya. Más kutyákkal jól kijön, barátságos.
Ja, ami a bundát illeti. Viszonylag egyszerû a kezelése, mivel öntisztuló, a sár kipereg belõle ha megszárad. Heti egyszeri átfésülés elegendõ a rendben tartásához. Többet fésülni csak vedléskor kell, hihetetlen mennyiségû szõr tud egy-egy alkalommal egy kutyáról lejönni. Az esõben, hóban a dupla bunda (sûrû, puha aljszõrzet, keményebb, testtõl elálló fedõszõrökkel) jól szigetel, a felnõtt állatoknál nem ázik át, a fiatal kölykökre figyelni kell, mert a bunda náluk is jól szigetel, de még nem teljesen vízálló.
A szõre (északisága) miatt én nem szivatnám agilityvel. Én sem szívesen futnám subában a maratont.
A samoyed kedves, barátságos, szép, ember és gyerekbarát kutya. DE!!!! Házõrzésre abszolút alkalmatlan. Tipikusan az a fajta, aki a betörõnek is a nyakába ugrik. A samoyed nem kicsit önfejû. Mindig, mindenrõl megvan a saját véleménye, amit szeret is az ember tudtára adni. Mint a szánhúzók általában, ritkán csinál meg valamit elsõ szóra. Ha valaki eredményt akar elérni nála, azt kell elhitetnie vele, hogy amit akar, az baromi jó buli. Mert a szamik nagyon szeretnek játszani, de komoly eredményre (mondjuk agilityben) náluk ebben az esetben sem kell számítani. A szánhúzók közül õ tud ugatni, sõt, nemcsak tud, hanem szeret is. Ha valaminek örül vagy ha úgy érzi nem foglalkoznak vele eleget, azt ugatással adja az ember tudtára. Az unalomra nem csak ugatással, hanem szökéssel is reagálnak, számukra egy kerítés nem akadály. Imádnak kertészkedni! Szívesen vállalnak metszést és ásást, kertrendezést, de a munkájuk végeredményének ritkán örülnek. Mivel nyári hónapokban az állatoknak gyakran maguknak kellett a kajáról gondoskodni, a kisállatokra (macska, baromfi) gyakran vadásznak. Mivel nagyon ember centrikus, a láncon vagy állandóan kennelben tartás kínzás a számukra. Kifejezetten igényli az ember társaságát, ha sokat vannak vele, ridegtartásra alkalmatlan. Szóval a szamik angyali mosolya mögött egy csillogó szemû ördögfióka lakik, ezért óva intek mindenkit, hogy elsõ felindulásból, csak a külleme miatt ilyen faját vegyen.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: ok
Hát a szamojéd nem éppen alkalmas az agilityre, mert ahhoz kissé önfejû.(mint minden más sporthoz) Társnak tökéletes, nagyon kedves, játékos fajta. A sarkikutyák közül a leg engedelmesebb, de a tanítása azért kissé macerás, nogyon fontos a következetesség! Nagyon jó taktika, ha pl. virslivel jutalmazod egy jól teljesített feladat után. Ha kitartó vagy, sok mindent elérhettek. A szõrével nem kell sokat foglalkozni, heti egy fésülés elég, többször nem szabad, mert akkor kárt teszel alsó puhább szõrrétegekben. Szinte mindent megeszik, de komolyan! Még a zöldséget is! Az embereket egyáltalán nem bántja, ezért házõrzõnek alkalmatlan, jelzõkutyaként viszont bevált. Nekem már 8 hónapos, nagyon cuki és hihetetlenül játékos :D Elég önfejû, de imádom =)
Jó természetû, gyerek szeretõ, állatok ami mellett lehet tartani:Macska, Nyúl, ennyi.amivel inkább ne:Hörcsög.

Szerintetek milyen színű ruhák állnak jól a szőke hajú lányoknak, és milyen a barnáknak? : )

Legjobb válasz: szõkéknek a fekete szerintem jól áll :) barnáknak, ha a bõrük is kicsit sötétebb,akkor élénkebb színek :)

szõkéknek a fekete szerintem jól áll :) barnáknak, ha a bõrük is kicsit sötétebb, akkor élénkebb színek :)
Ezt így nem lehet megmondani:) Nem csak a hajszín a fontos/lényeg a ruhaválasztásnál. Nekem (eredeti)szõke a hajam és mégis jól áll a citromsárga...pedig azt mondják, hogy a szõkék kerüljék.
Amm, nekem is jol áll a citrom és szõke a hajam...


Milyen a Brendonos Touragoo autósülés? Gyanúsan olcsó, de nagyon jól néz ki. Használ valaki ilyet? Linkkel.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/30196?storetype=s..

Legjobb válasz: Brendon cuccok jók szoktak lenni. Nézd meg személyesen! Hátrébb leget ezt dönteni, vagy ilyen karó? Egyébként tényleg jól néz ki.

Brendon cuccok jók szoktak lenni. Nézd meg személyesen! Hátrébb leget ezt dönteni, vagy ilyen karó? Egyébként tényleg jól néz ki.
Nekünk a Brendonba maga az eladó mondta, hogy inkább Ne vegyük meg!
Mi Touragoo-t vettünk és teljesen meg vagyok vele elégedve.

Milyen a stílusotok? Mi a kedvenc szettetek, amiben mindig jól érzitek magatokat? Miben mentek bulizni? Iskolába/munkába? Mik a kedvenc kiegészítőitek? Van piercingetek/tetoválásotok, ha igen, hol/milyen?

Sok választ! :)

Legjobb válasz: Egyetemre: balerina cípõ vagy magassarkú, farmer, farmerszoknya, sok mintás harisnyám van, lazább póló vagy ing. Télen magassarkú bokacsizma, csizma és térdfölé érõ lapos csizma, ha esik a hó. Kedvenc szettet nem tudok hirtelen, attól függ reggel mihez van kedvem, mindenben jól érzem magam. Bulizni: kivágott felsõ miniszoknyával vagy miniruha (ez is kivágott vagy hátnélküli) és egyértelmûen platform magassarkú, télen magassarkú csizma :) Kiegészítõk: sok van: sok fülbevalóm van (nagyok), hosszú lánc, rövid nyaklánc, sokféle medálom van, karkötõk,gyûrûk. Köves orrpiercingem van. Tetoválást idén szeretnék a nyakamra. 23/L

Egyetemre: balerina cípõ vagy magassarkú, farmer, farmerszoknya, sok mintás harisnyám van, lazább póló vagy ing. Télen magassarkú bokacsizma, csizma és térdfölé érõ lapos csizma, ha esik a hó. Kedvenc szettet nem tudok hirtelen, attól függ reggel mihez van kedvem, mindenben jól érzem magam. Bulizni: kivágott felsõ miniszoknyával vagy miniruha (ez is kivágott vagy hátnélküli) és egyértelmûen platform magassarkú, télen magassarkú csizma :) Kiegészítõk: sok van: sok fülbevalóm van (nagyok), hosszú lánc, rövid nyaklánc, sokféle medálom van, karkötõk, gyûrûk. Köves orrpiercingem van. Tetoválást idén szeretnék a nyakamra. 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ment a zöld!
Utolsó vagyok: kihagytam, hogy bulira enyhén begöndörítem a hajam, gyûrûket, nyakláncokat is teszek fel.
Jaj a bulit kihagytam! BUliba mindenféleképppen magassarkút húzok, és vmilyen passzentos nadrághoz pl cicanadrághoz felveszek egy hosszabb csinosabb felsõt. Smink ilyenkor erõteljesebb. Hétköznap egyébként csak a szememet hangsúlyozom egy picit szempillaspirállal és a felsõ szemhájamra húzok egy vékonya vonalat. Buliba pedig a szemhéjamat is kimázolom :D ami illik a szerkómhoz.De amúgy ritkán járok bulizni . A hajam hosszú kb hátközépig ér kivasalva kiengedve hordom, vagy feltûzve lófarokba. Próbálkoztam már midneféle hajkreációkkal de valahogy nekem se a konty se a félig feltûzött se a begöndörített hullámos haj nem tetszik magamon. 22/l
Nekem a kedvemtõl függ, eléggé váltogatom a stílusokat, van hogy egyik nap magassarkú bokacsizmában szûk farmerben és elegáns ingben megyek suliba, de van hogy bõgatyában, tornacipõben és egyszerû felsõben.. a sok karkötõ mindig rajtam van, meg 2 nyakláánc és sok gyûrû ezek így hozzám tartoznak. A személyiségem is olyan hogy laza és nõies egyszerre( ha a második leírt összeállítást veszem fel, akkor se nézek ki fiúsan :P )Buliba általában magassarkú+szûk farmer vagy leggins+ kivágott felsõ És mindig, nagyon szeretem a nagy méretû táskákat (általában mûbõr vagy az a szövött anyag)

Milyen a fejformám és milyen haj áll jól hozzá?

http://kepfeltoltes.hu/view/130331/x_sadsfvfdas_www.kepfelto.. bocsánat az idióta képért:D

Legjobb válasz: szerintem ovális

szerintem ovális

Szerintetek nekem milyen a arcformám? Milyen haj állna jól?

Képet is linkelhettek. Most jelenleg olyan hajam van,hogy sima frufru meg tépett haj,de már unom :S Segítenétek?Nem tudom eldönteni milyen az arcformám,és milyen haj állna jól:/

Legjobb válasz: szerintem vágj bele!:))

szerintem vágj bele!:) )
A kérdező hozzászólása: Vagy ilyen? http://jessica-simpson-image.co.cc/images/wf/jessica-simpson..
Szerintem a másik jobb, ami a fõkérdésben van. Lényeg, hogy frufru mindenképp legyen, mert elég magas homlokod van.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy az nem fog ramatyul állni?:/
A kérdező hozzászólása: *a helyett *az:)
Nekem a jessica-s jobban tetszik (a szõke hajú). Amúgy az én arcom is hasonló, nem tudom eldönteni, hogy ovális vagy szögletes de ugyanakkor kissé kerek is... az én hajam hosszú, így vagy középen elválasztom, vagy kissé oldalt vagy göndörítem stb. De ha levágatnám kb. olyanra mint a te képeiden. Vagy olyan rövid, féloldalasra, ami az egyik oldalt az álladig ér, azt hiszem Rihannanak volt olyan régen. Bár nem tudom az hogy állna, csak másokon mindig tetszett.

Jól megvagy a párod tesójával? Milyen a viszonyod vele?

Legjobb válasz: Én személy szerint nagyon jól kijövök vele. Ö is elvan az enyémekkel szerencsére:) Pedig nagyon hülyék...

Én személy szerint nagyon jól kijövök vele. Ö is elvan az enyémekkel szerencsére:) Pedig nagyon hülyék...
Barátom 22 éves, az öccse 11...:D én 18 vagyok. De nagyon el vagyunk, úgyhogy igen, jól kijövünk:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!