Találatok a következő kifejezésre: Milyen a István kórház, milyen Dr (9 db)

Milyen a Szent István kórház, milyen Dr. Kosztin Árpád nőgyógyász?

11hetes kismama vagyok, és már most rettegek a szülést?l, gondolom nem vagyok ezzel egyedül, ezért keresgélek a kórházak közt.

Legjobb válasz: a szt Istvánnál jobb kórházba nem is kerülhetnél:)!!!! hajrá, ne félj, életed legnagyobb csodája felé araszolsz :)

a szt Istvánnál jobb kórházba nem is kerülhetnél:) !!!! hajrá, ne félj, életed legnagyobb csodája felé araszolsz :)
Kosztin dokoi a legeslegjobb nögyógyász!!!:)
Szia! Én nála szültem, tavaly 12.23.-án.
Hali! Röviden: nagyon jó orvos. Csak ajánlani tudom. 15 hetes pocis

Milyen orvos dr. Fekete István a váci kórházban?

Van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Én egy hete voltam nála, és máshova nem is fogok menni :) Én ajánlom bátran! Ha jól tudom még 2 hétig szabin lesz, de utána már rendel. 21/L

Én egy hete voltam nála, és máshova nem is fogok menni :) Én ajánlom bátran! Ha jól tudom még 2 hétig szabin lesz, de utána már rendel. 21/L

Valaki szült a Szt. István Kórházban, Dr. László Dánielnél és Józsa Andreánál? Milyen tapasztalataitok vannak?

Legjobb válasz: A magánrendelésen kedves, mindig visszahív, ha telefonálok, de elbizonytalanodtam, mert konkrétan a szülésen végzett munkájáról és hozzáállásáról csak rosszat olvastam.

A kérdező hozzászólása: A magánrendelésen kedves, mindig visszahív, ha telefonálok, de elbizonytalanodtam, mert konkrétan a szülésen végzett munkájáról és hozzáállásáról csak rosszat olvastam.
Szia! Eddig három gyermekemet szültem a László dokival, igaz, az elsõnél õ ügyeletesként volt jelen. A két kise bbnél már Andi is ott volt mint megkért bába. Részünkröl maximálisan meg voltunk velük elégedve, kedvesek, aranyosak és szakmailag is nagyon jók mimdketten (a többi orvos, nõvér véleménye alapján). megyünk a negyedikkel is, ha a pénzünk engedi:-)

Tapasztalatokat szeretnék olvasni olyanoktól akik Dr. Pop Andreánál szültek császárral. (István kórházban) Szakmailag milyen, mert emberileg már ismerem. Megbízhatok benne? Mert a császár az egy nagy hasi műtét és ő azért elég fiatal.

Legjobb válasz: Nem akarok rosszat írni róla mert eddig nem jutottam el vele ugyanis nekem a szuper UH gépével még a terhességemet sem vette észre. Nem is mentem vissza hozzá.

Nem akarok rosszat írni róla mert eddig nem jutottam el vele ugyanis nekem a szuper UH gépével még a terhességemet sem vette észre. Nem is mentem vissza hozzá.
Kedves elõzõ válaszoló, ennek semmi közea szüléshez...elõfordulhat hogy még nem látszott a pici embrió akkor, abban a pillanatban. Kedves kérdezõ, szerintem nyugodt szivvel megbizhatsz benne, lelkiismeretes, jól felkészült, nem csoda, hogy már az István kórházban van jó pár éve és nem 1-2 császárt levezetett már...Bizzál benne és minden jó lesz...
Kedves második. Nem hiszem hogy nem látszott volna ha másnap reggel egy régi gépen egy rendelõintézetben tökéletesen látták! És igenis ide tartozik hisz a szakmai hozzáértésérõl szólt a kérdés.

Milyen tapasztalataid vannak Dr. Ruttner Zoltán nőgyógyászról (István kórház)? Bármikor lehetett neki szólni szülésnél (éjjel, hétvégén), és bent volt veled a szülés alatt?

Legjobb válasz: A szülés levezetésével és a rendelkezésre állásával maximálisan elégedett voltam, bár mondjuk nem volt semmi komplikáció, pikk pakk jött a baba. Ugyanakkor vannak erõs kételyeim vele kapcsolatban, több dolgot is tudok mesélni (egy mûtétrõl és a terhesgondozás során felmerült problémákról), privátban bárkinek leírom,akit érdekel, hogy reálisabb képetek legyen. Én sajnos már késõn váltottam. Azt gondolom, amíg minden rendben van, addig minden doki szimpatikus, csak ha baj van akkor ismerjük meg õket jobban. De mivel nem vagyok szakértõ még ilyenkor se tudom azt mondani, hogy valamit rosszul csinált vagy amit rosszul tudott azt más doki jól tudta volna-e, vagy amit nem vett észre, azt más észrevette volna-e. De elég sok ilyen esetem volt vele.

A szülés levezetésével és a rendelkezésre állásával maximálisan elégedett voltam, bár mondjuk nem volt semmi komplikáció, pikk pakk jött a baba. Ugyanakkor vannak erõs kételyeim vele kapcsolatban, több dolgot is tudok mesélni (egy mûtétrõl és a terhesgondozás során felmerült problémákról), privátban bárkinek leírom, akit érdekel, hogy reálisabb képetek legyen. Én sajnos már késõn váltottam. Azt gondolom, amíg minden rendben van, addig minden doki szimpatikus, csak ha baj van akkor ismerjük meg õket jobban. De mivel nem vagyok szakértõ még ilyenkor se tudom azt mondani, hogy valamit rosszul csinált vagy amit rosszul tudott azt más doki jól tudta volna-e, vagy amit nem vett észre, azt más észrevette volna-e. De elég sok ilyen esetem volt vele.

Segítene valaki abban, hogy milyen szülészorvos dr. Gulyás István a Máv-korházban? Örülnék ha megírnátok tapasztalataitokat vele kapcsolatban. És érdekelne az is, hogy mennyi a tarifája egy szülés levezetéséért?

Legjobb válasz: Szia! Remélem még nem késõ a válaszom. Szuper orvos, csak ajánlani tudom. Hozzá jártam terhesgondozásra is, ott 8ezret kért egy alkalomért. Nagyon lelkiismeretes, fiatal, de mégis jó szakember. A szülésért nem kért semmit, pedig mi megkérdeztük, de azt mondta ezt döntsük el mi. Én ajándékot adtam végül neki, meg 20ezer forintot, de láthatóan annak is nagyon örült és láttam, hogy tényleg nem vár el semmit. A szülésnél nem hagyott egy percre sem magamra, és utána is még minden nap bejött megnézni.

Szia! Remélem még nem késõ a válaszom. Szuper orvos, csak ajánlani tudom. Hozzá jártam terhesgondozásra is, ott 8ezret kért egy alkalomért. Nagyon lelkiismeretes, fiatal, de mégis jó szakember. A szülésért nem kért semmit, pedig mi megkérdeztük, de azt mondta ezt döntsük el mi. Én ajándékot adtam végül neki, meg 20ezer forintot, de láthatóan annak is nagyon örült és láttam, hogy tényleg nem vár el semmit. A szülésnél nem hagyott egy percre sem magamra, és utána is még minden nap bejött megnézni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Szeretnék neked privátban is írni, mert lenne még pár kérdésem, de nem tudom, hogy hogyan kell, mert nem jelent meg az a link. Sajnálom :-(
Na szóval , jómagam is hozzá járok és ledöbbentem mikor a kötelezõ labor vizsgálatra nem tudott adni nekem beutalót! RH-negatív a vércsoportom, ezt legalább háromszor az ellenanyag miatt nézni kell, + ugye van a kötelezõ nagy labor a 24-héten , terheléses vércukor stb. Intézzem magamnak , vagy védõnõ, vagy a körzetim segítségével, mert a ÁEK-ban nem engedik nekik, hogy a magán betegeknek beutalót adjanak, VICCES 8000.- ÉRT Úgyhogy magamnak intézem a nagylabort, és ki vagyok akarva ezen az eljáráson a magán betegeikkel is így bánnak akkor mit várunk SZTK alapon. De lehet ott jobban törödnének velünk? El vagyok keseredve, hogy egy laborba nem tud segíteni a maszek doki , akkor mi lesz a többi vizsgálattal, és szülésig van egy pár hét!!!!?
A kérdező hozzászólása: Én is így jártam vele. Tényleg vicces. Nem is tudom hogy beutaló nélkül hogy lehet intézni ilyeneket, mikor mindenhol rögtön azt kérnek.Én eddig sztk-ba jártam és mindent megkaptam. Minden vizsgálatot, mindenhova beutalót.Ez ELGONDOLKODTATÓ!
Azon orvosok egyike, aki nem mondja meg pofátlanul, hogy mennyit kér a szülésért. RITKA PÉLDÁNY!!!Ezért meg is érdemli ha az ember a bizalmába fogadja Õt. Segítõkész és nem beképzelt, nekem is elég sok problémám van, terhességi cukor, pajzsmirigy, gerinc sérv, és mindenben támogat segít. 25-hetesen kerültem hozzá, mert az elõzõ dokim egy húúúúúú, meg sem írom milyen egy ember volt, de nem bántam meg egy percre se, hogy õt választottam. Mázlista vagyok mert nekem nem ajánlották, hanem a neten találtam rá és szimpinek találtam:) HÁT AZ IS!!!! Sok a dolga, de ha hívod és nem ér rá akkor mindig visszahív!!!! Õ is ember, és gondoljatok csak bele amikor ti dolgoztok nektek is néha tele a hócipõ?:) !!!! Ajánlani tudom Õt, van magán rendelése 8000.- / alkalom! Nekem akkor is ennyit kell fizetni ha uh-t csinál és kenetet vesz! Nem egy lehúzós fajta, és 5-6-hetente rendel vissza ha nincs komoly baj, a többi doki szereti ha 4-hetente jár a kismama, na vajon miért?
Nagyon aranyos emberke, és valóban nem pénzéhes! Az Õ RENDELÉSÉN NEM KELL ÓRÁKAT VÁRNI, õ nem a mennyiségre utazik hanem a minõségre és arra, hogy ki is tudja magát pihenni.Ügyel, magán rendel, szóval csak ajánlani tudom minden szülni akaró nõnek Gulyás dokit.

Milyen dr. Gulyás István a Máv kórházban?

Pozitív és negatív vélemény is jöhetne:)

Legjobb válasz: Szia!Én a 25.héttõl jártam a magánrendelésére, egy ismerõsöm ajánlotta, mert a saját dokim nem vállal szülést. Már a terhességem alatt is nagyon meg voltunk elégedve vele, mindig ránk szánta az idõt,kérdezhettünk, mindent elmondott, amikor ügyeletes volt akkor bementünk hozzá és õ vezetett körbe a szülészeten. 3 hete szültem nála, nagyon gyors, problémamentesnek indult, de elakadt a feje, így úgy döntött, hogy császár, nemsokkal késõbb már meg is született az egészséges kisfiam. Mindennap bejött hozzám megkérdezni hogy hogy vagyok, a kisfiam besárgult így tovább kellett bent lenni, akkor is jött, utolsó nap kivette a varrataimat hogy ne kelljen visszamennem. A szobatársaim is megjegyezték, hogy õ mennyire törõdik velem, szemben mondjuk az õ orvosaikkal. Mi maximálisan meg voltunk elégedve vele emberileg és szakmailag is. Egy kicsi vágásom van, és mire hazajöttem már teljesen jól voltam, azóta sem fáj. Mi 50 ezret adtunk neki, nem sajnálom tõle. Én csak ajánlani tudom.

Szia!Én a 25.héttõl jártam a magánrendelésére, egy ismerõsöm ajánlotta, mert a saját dokim nem vállal szülést. Már a terhességem alatt is nagyon meg voltunk elégedve vele, mindig ránk szánta az idõt, kérdezhettünk, mindent elmondott, amikor ügyeletes volt akkor bementünk hozzá és õ vezetett körbe a szülészeten. 3 hete szültem nála, nagyon gyors, problémamentesnek indult, de elakadt a feje, így úgy döntött, hogy császár, nemsokkal késõbb már meg is született az egészséges kisfiam. Mindennap bejött hozzám megkérdezni hogy hogy vagyok, a kisfiam besárgult így tovább kellett bent lenni, akkor is jött, utolsó nap kivette a varrataimat hogy ne kelljen visszamennem. A szobatársaim is megjegyezték, hogy õ mennyire törõdik velem, szemben mondjuk az õ orvosaikkal. Mi maximálisan meg voltunk elégedve vele emberileg és szakmailag is. Egy kicsi vágásom van, és mire hazajöttem már teljesen jól voltam, azóta sem fáj. Mi 50 ezret adtunk neki, nem sajnálom tõle. Én csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Sok boldogságot!
Gulyás István szerintem is jó doki, nem egy beszédes ember, de ha kérdezel alapos választ kapsz.Jómagam 12-hetes kismamaként kerestem fel õt, és még írok ha a terheség végére értem mik voltak a tapasztalataim.
2009-ben hozta világra a kisfiamat császárral, mert voltak hormon és gerinc problémáim is. Nekem nem ajánlotta senki az ég világon, a neten kerestem nõgyógyászt és amikor az õ fényképét megláttam , tudtam nála fogok szülni ha törik ha szakad!!!:) Szóval õ lett a nõgyógyászom és jók voltak a megérzéseim, elég kritikus alkat vagyok, és volt sajnos két vetélésem is 2007-2008-ban de õ mindenben segített amiben csak tudott. Nem egy bájolgó, és nem egy fecsegõ típus de ha kérdezel minden alaposan elmagyaráz. AMI PEDIG NAGYON RITKA MOST 2012-BEN , HOGY NEM MONDJA MEG ELÕRE A SZÜLÉS ÁRÁT, A MAGÁNRENDELÉSÉN FIZETNI KELL, DE NEM SZEGEZI NEKED AZ ÖSSZEGET HA NÁLA SZÜLSZ!!!!!! Az asszisztensnõje Gabika -hát csúcs egy nõ, jó páros alkotnak õk ketten:)
Szia! Én épp kórházat és orvost keresek. Az elsõ kislányomat 2009-ben Bajcsyban szültem sajnos császárral. Nincs jó élményem róla. Azt szeretném kérdezni hogy milyen a MÁV kórház? Milyenek a szülésznõk? Nõvérek? Mennyit kért az orvos? Elõre is köszönöm a segítséged!
A kérdező hozzászólása: Azóta már mindkét gyerkõcömet vele hoztam a világra! :D 2009.01.23 Marcell 3960gr 58cm 2010.11.10 Aida 3970gr 56cm Te mikor szültél? Mesélj!
JAJ NAGYON JÓ PASI!!!!!! ARANYOS!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, végül õt választottam és nem bántam meg:) Jan.23-án segítette világra hozni a kisfiam:)
Szia! Az én tapasztalatom is jó a dokival. 5 hónaposan mentem hozzá, nagyon rendes volt. Szülés elõtt 1 héttel csordogált a magzatvizem-szabin volt-bementem a kórházba de 1 hétig senki nem nézett rám. Gulyás dr azért, mert szabin volt, a töbi dr. meg azért nem mert Gulyás dr volt a fogadott orvosom. 1 hét múlva bejött és elindítottuk a szülést. mindent a szülésznõ csinált, a baba nem vett levegõt és dr nem tudta leszívni, mert nem volt szonda kéznél, mire hoztak egyet-amit nem lehetett csatlakoztatni a központi szívó egységhez, mert nag volt rá-3 perces légzéskihagyás után, a lila kisbabámat újra kellettéleszteni-ami sikeres volt-hála Gulyás Dr-nak! a PIC-rõl a gyerekorvos késõn ért fel. - Hozzáteszem ez nem a MÁV-ban volt, az átalakítások idején szültem a Szablocsban. Szóval: Dr maximálisan helytállt, a Szabolcs meg tök gáz. 40e Ft-ot adtunk (én keveselltem, de nem tudtunk többet adni.)
Sziasztok! Már ugyan régi a kérdés, de válaszolok rá én is. 2008-2009 óta ezek szerint nagyon sokat változott... Az elsõ gyermekemet nála szültem probléma nélkül, de ez nem rajta múlott, egyszerûen könnyen ment a dolog. A második gyermekem sajnos egy hónappal elõbb ki akart bújni. Hétvége volt a párommal berohantunk a kórházba, mert vérezni kezdtem. Gulyást egész éjszaka nem érték el, reggel bejött, be se nézett valamikor délelõtt a párm kereste fel, hogy ugyan mondjun már valamit, mint fogadott orvos (pl: mi várható, milyen kockázatok vannak, mire készüljünk stb) Két hetet voltam bent a MÁV kórházban - ahol van kb két normális nõvér a többi, meg egy hányvatei, nem tõrödöm - hol a szülõszobán, hol kórterembe. Semmit nem mondott egyszer volt bent nálam a két hét alatt. Többször vérezetem és gyakorlatilag végig veszélyben volt a manókám. Amikor egyikk reggel szintén vérzésre ébredetem egy fiatal orvos jött be Spánik doktor - nagyon aranyos, kedves, figyelmes, szolgálatkész fiatal doki, nagy szakértelemmel - aki azt mondta, hogy elég volt, a baba egészséges minden adott a szülésre és császárral pikkpakk megszültem (születtek :-) ). Gulyás sem akkor sem utána nem jött be õpedig dolgozott ( nem szült a párom látta, hogy kint ült a "lihegõben" és tv-t nézett) Spánik doktor még hátomszor jött be, elküldte vizsgálatra a lepényt, , hogy megnézzék mitõl válhatott le késõbb õ szedte ki a varratokat ....mindeztellenszolgáltatás nélkül. Még egy: Gulyásnál a magánrendeléseken rendszeresen 2-3 órát kellett várni és Gabika drága soha nem tudott elõre idõpontot adni, soha nem vette figyelembe, hogy nekünk azért egy gyerekkel nehezebb összeszervezni a vizsgálatokat....azért alkalmanként 11000 Ft-ért némi törõdést már csak elváárhatnánk. Szó mi szó nem ajánlom menjetek inkább Spánik doktorhoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!