Találatok a következő kifejezésre: Milyen a István (122 db)

Milyen a Szent István kórház, milyen Dr. Kosztin Árpád nőgyógyász?

11hetes kismama vagyok, és már most rettegek a szülést?l, gondolom nem vagyok ezzel egyedül, ezért keresgélek a kórházak közt.

Legjobb válasz: a szt Istvánnál jobb kórházba nem is kerülhetnél:)!!!! hajrá, ne félj, életed legnagyobb csodája felé araszolsz :)

a szt Istvánnál jobb kórházba nem is kerülhetnél:) !!!! hajrá, ne félj, életed legnagyobb csodája felé araszolsz :)
Kosztin dokoi a legeslegjobb nögyógyász!!!:)

Milyen a szobeli a szent istvan szakkozepiskolaban?

Sehol nem talaltam valaszt a kerdesemre..

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû. Az elsõ kérdés az, hogy szerinted a Szent István Szakközépiskolát nagy kezdõbetûkkel kell-e írni?

Nagyon egyszerû. Az elsõ kérdés az, hogy szerinted a Szent István Szakközépiskolát nagy kezdõbetûkkel kell-e írni?
A kérdező hozzászólása: telorol irtam es siettem. fontos lenne..letszi ertrlmes valaszokat adjatok!!:) )

Milyen a Szent István Egyetemen a tenisz élet?

Legjobb válasz: A tenisz egyetemének is nevezik. Kötelezõ a tenisz mindenkinek. A Roland Garros-t hatalmas kivetítõkön közvetítik mindig. Az egész egyetem a teniszrõl szól, a neve is egy anagramma: Szent István- a tenisz szó össze betûje meg van benne.

A tenisz egyetemének is nevezik. Kötelezõ a tenisz mindenkinek. A Roland Garros-t hatalmas kivetítõkön közvetítik mindig. Az egész egyetem a teniszrõl szól, a neve is egy anagramma: Szent István- a tenisz szó össze betûje meg van benne.
:DDDDD Hatalmas. :D
elsõ: xDDDDDD
azt nem tudom :) de elvileg én is oda megyek :)
bakker, én teljesen elhittem amit írt az elsõ xD
elsõ kommen nagyon jó..eléggé fáradt lehetsz..:D szie-re járok..teniszélet..el lehet menni teniszezni..de semmi extra.

Az Egri Dobó István Gimi az milyen suli? Milyenek a tanárok? Dikákok? Nehéz bekerülni?

Oda szeretnénk menni a barátnőmmel,de őt nem biztos,hogy felvennék..de nagyon szeretném ha ő is velem jöhete a Dobóba,mert nagyon bejön nekünk az a suli..szóval tudnátok segíten?valaki aki ott tanul/tanult??

Milyen a Széchenyi István Gimnázium? (Budapest)

Jó, vagy rossz? És a tanulók, és a tanárok? Mert most felvételiztem és azt írtam be els?nek és oda felvettek és a többi iskolák közül amiket bejelöltem oda nem így nincs más választásom mint hogy oda menjek. Csak azt szeretném tudni, hogy milyen az iskola, tanárok, diákok...stb. Angol nyelvi el?készít? tagozatra vettek föl.

Legjobb válasz: És hány ponttal vettek fel 150bõl? (100 az írásbeli és 50 a szóbeli) plussz milyen átlagod van?

És hány ponttal vettek fel 150bõl? (100 az írásbeli és 50 a szóbeli) plussz milyen átlagod van?
Ha jól tanulsz és stréber vagy, csendes kisegér akkor jó, viszont, ha a tanulás mellett van életed is, akkor kevésbé. A tanárok egy része pofára osztályoz, tehát ha szarsz bele az egészbe, ne csodálkozz, ha megbuksz.. Be kell nyalni náluk, és szereztél egy jó pontot. A diákok zöme is idióta, örülök, hogy már semmi nem köt oda!
Én harmadik éve tanulok itt. Egyik tanárral sincs bajom, sem pedagógiai, sem személyes. Viszonylag kis suli, mindenki ismer mindenkit, családias. A töri és úgy általában a humán tárgyak tényleg keményebbek, de szerintem - és a környezetem szerint is - a tanárok korrektek. Soha nem volt egyetlen tanárral sem komolyabb problémám, pedig nem vagy egy alkalmazkodó típus, amit jól mutatnak az általános iskolai "balhéim". Itt semmi baj nincs, 4.2-es átlagom van. Nem azt mondom, hogy elit suli a Széchenyi, de egy jó érettségihez tökéletes. Közösségileg meg pláne nagyon jó, én nem ismerek itt ribancokat. Ide jöttem a jövõre való tervek nélkül, s most teli vagyok ambíciókkal, tervekkel. Én nagyon megszerettem ezt a sulit.
Ugye Budán van(!)

Az újpesti Károlyi István gimiben milyenek a gólyatáborok?

Idén megyek gólyatáborba és nem nagyon tudom,hogy milyen lesz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!