Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Imre Kórház (16 db)

A Szent Imre kórházban fogok szülni és érdekelne, hogy aki ott szült az milyen tapasztalatokkal bír!? Minden érdekel ezzel kapcsolatban. Császár, természetes szülés, orvosok, szülésnők, ellátás? !

Legjobb válasz: Én tudatosan választottam a Szt. Imre kórházat mindhárom gyermekem világrahozatalakor. Nagyon elégedett voltam a szülésznõkkel, és maximálisan megbíztam az ottani orvosok szakértelmében. Nagyon szép környezetben, jó felszereltségû helyiségekben zajlik a vajúdás, szülés. A sok-sok lehetõség közül én csak a kádat, és a relaxáló zenét vettem igénybe vajúdás alatt, de sokat segítettek a homeopátiás készítmények, masszázs is, hogy megkönnyítsék a vajúdás hosszadalmas idejét. Ha lesz negyedik, Õt is ott szeretném megszülni! :) A gyermekágyi résszel nem voltam maradéktalanul elégedett, de az elsõ pár nap, pár hét amúgyis mindig a bizonytalanságról, az ismerkedésrõl, regenerálódásról szól. Ilyenkor is jól jöhet még a szülésznõ!

Én tudatosan választottam a Szt. Imre kórházat mindhárom gyermekem világrahozatalakor. Nagyon elégedett voltam a szülésznõkkel, és maximálisan megbíztam az ottani orvosok szakértelmében. Nagyon szép környezetben, jó felszereltségû helyiségekben zajlik a vajúdás, szülés. A sok-sok lehetõség közül én csak a kádat, és a relaxáló zenét vettem igénybe vajúdás alatt, de sokat segítettek a homeopátiás készítmények, masszázs is, hogy megkönnyítsék a vajúdás hosszadalmas idejét. Ha lesz negyedik, Õt is ott szeretném megszülni! :) A gyermekágyi résszel nem voltam maradéktalanul elégedett, de az elsõ pár nap, pár hét amúgyis mindig a bizonytalanságról, az ismerkedésrõl, regenerálódásról szól. Ilyenkor is jól jöhet még a szülésznõ!
Szia! Elsõt 2 éve szültem ott, amit nagyon megbántam.Bár "köztudottan" természetes szülés pártiak, nekem jó nagyot vágott a dokim, pedig nem is volt a pici, utána 2 hónapig szenvedtem a vágással.. Orvosom rendes volt, de ezek utána nem mentem többet vissza hozzá, szülésznõm Fantha Zsuzsa is egy kis csalódás, egyszerre három szülésnél kellett lennie, így alig volt velem..Csecsemõsök segítettek, ami nálam még negatívum volt, hogy üvegablak mögül lehet csak megnézni a babát az apukának is... Másodikat 3 hónapja szültem a Szent Istvánban.Gátmetszés után gátvédelemmel(baba is nagyobb volt), fantasztikus volt az orvosom, dr Varsányi Hajnalka, és a szülésznõm Rákóczi Ági is velem volt végig. Ez "csupán" az én személyes tapasztalatom, de én mindenképpen az Istvánt ajánlom:)
Én úgy tudom, az epiduláris érzéstelenítésnél rengeteg egyéb kellemetlenség lép fel. (Vegyük csak a hatalmas erejû fejfájást.) Én ennek semmiféleképpen nem tettem volna ki magam. Szerintem a legjobb fájdalomcsillapító a szülésznõktõl jön: megértõ, kedves szó, pontos utasítások. Amikor tudod, mire számíthatsz, az sokat jelent. Nekem mindháromnál megmondták, mikorra lesz meg a baba. Az utolsónál fér órát ráhúzott a Picur, de a másik kettõnél percre akkor lett meg.
Még egy utolsó gondolat: gátmetszés. Az elsõnél alkalmazta az orvosom, és megváltást jelentett úgy 14 óra vajúdás után. A legnehezebb szülésem, s mégis a legkellemesebb visszagondolnom arra, hiszen mintegy kicsusszant a baba a végén. A másodiknál gátvédelemmel repedtem a 4 kiló fölötti fiammal, a legkisebb ugyancsak gátvédelemmel, mégis 6 hétig kellemetlen érzés volt alul. Szerintem bízzuk az orvosokra, hogy õk mit ajánlanak, mi a legkockázatmentesebb. Egyébként valóban a gátvédelmet részesítik elõnyben.
Szerintem nem túl steríl, ha bejárkálhatnak a hozzátartozók. Én jobban örültem, hogy az utcai cipõvel kint maradt erre a két-három napra mindenki legközelebbi hozzátartozója. (Apukám egyszer belógott, jól leteremtettem! ;))Mindenesetre nagyszerû volt, hogy a szülést követõen a férjemre bízták minden alkalommal a kisbabánkat, amíg engem letisztogatott a szülésznõ. Addig vígan nézegethette, babusgathatta. Miután mindenki magára hagyott minket, együtt örülhettünk hármasban legalább egy órán keresztül egymásnak. Felejthetetlen pillanatok!
Utolsó elõtti vagyok: Hát igen, van ahol apa az ilyen szobákban még bent is aludhat, de lehet hogy a Szent Imrében erre nincs lehetõség, bár már az is jó hogy beengedik az egyágyasba, bár végülis ott nem zavarja a többi anyát, akkor meg miért ne, pláne ha az ember fizet 7000 Ft-ot/nap! Úgy gondolom ez a minimum.
utolsó elõtti vagyok. Én láttam ott bent apukát, úgyhogy nagyon remélem, ha már fizet az ember az egy ágyas szobáért, akkor legalább apuka tényleg bejöhet!!!!
Ezek szerint az egyágyasokba legalább apát beengedik. Ez nagyon jó hír, köszi, mert én is úgy szeretném. Azért elég spártai dolog hogy amíg bent vagyunk még apa se jöhetne úgy be hogy hármasban legyen velünk bárholis.
Én 2010-ben szültem Szent Imrében. Indokolatlan császár volt, mint a végén kiderült, mert a dokim március 15-re foglalt magának utat és szeretett volna hamar visszamenni a családjához:(( Ennyit arról, hogy nem császároznak sokat... Most járok megint nst-re, mert várjuk a tesót, kb minden alkalommal látok 2 császáros anyukát... Ami viszont jó, hogy nagyon rendesek a szülésznõk. Csecsemõsök kevésbé, én ezért fogadtam egy csecsemõst, Õ segített az elsõ lányomnál is, hogy Apa mindennap bejöhessen és megfürdesse, ez nagyon jó volt. Most is felfogadtam. Nekem van fogadott szülésznõm és dokim is, és kértem, hogy a vajúdás alatt legyen ott a férjem, ezt figyelembe veszik, amennyire lehet. Elsõnél is fél napig voltunk a szülõszobán a férjemmel, mert addig vártunk a dokira, hogy bejöjjön a nyaralásból. Lehet ha nincs fogadott szülésznõm akkor ezt nem tehettük volna meg, hogy együtt legyünk.
Nem tudom... Van egy kb 8 ágyas szoba, ott vannak azok, aki még nem szülnek mondjuk 5-2 órán belül. Oda nem jöhetnek be a párok. Ha vele akarsz lenni, akkor az elõtérbe ki kell menni és egy padon ücsöröghettek. Én több mint 24 órát voltam a vajúdóban, nekem nem fájt még semmi, de állati rossz volt nézni, ahogy mennek a nõk szülni, csak én maradok. Plusz a kezdeti fájásoknál is jó lett volna, ha a párom velem van, fõleg elsõ szülésnél. Mondjuk drukkolj, hogy gyorsan menjenek a dolgok és akkor hamar szülõszobára kerültök. Plusz, ha van fogadott szülésznõd, akkor õ biztos segít hamarabb bejutni.
A kérdező hozzászólása: És azóta sem változott vajon a helyzet? nem lehet bent a párom a vajudás során?
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy Lárifári:-)Köszönöm!:-) Persze, Õk majd tudják, hogy mi a jó:-)Csak már lennék túl rajta, félek azért, nem kicsit! :-)))
Jó egészséget Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: két válasz és máris különbözõek:-) Hát itt lakunk a Szent Imre mellett, ezért is választottam ezt. Illetve nagyon nem is szeretnék változtatni, mert már 7 hónapos vagyok.Azért is kérdeztem rá, mert az alternatívsága miatt félek, hogy nem fogom bírni a fájdalmat, hogy nem kapok epiduláris érzéstelenítést. tényleg igaz, hogy nem csinálnak gátmetszést? Ettõl is félek. Kicsi a fájdalom küszöböm és tartok attól, hogy fogom bírni.Voltam én is bent a szülészeten, egyébként tényleg nagyon szép!
A kérdező hozzászólása: Én is azt gondolom, hogy minden kórházban van jó tapasztalat és ugyanakkor rossz is.Remélem én jókkal fogok hazatéri. Az én orvosom Dr. Kósa Mariann, a szülésznõm pedig Kecskemétiné Nyíregyházi Vera.Róluk tudtok valamit?
Én az Istvánban születtem Hajnalka doktornõnél pontosan 34 évvel ezelõtt :) (még van 15 percem) Amúgy én is a Szent Imrében fogok szülni április eleje körül. Még semmit nem tudok a kórházról. A dokim januárban átment oda az I.sz. szülészeti klinikáról, és "vele tartok". Te mikor szülsz?
Bocsi a nem, kimaradt a nem tehettem cicire mondatból!! Ja igen és simán szültem Dr Horváth Ferencnél!!
Szia Nem igazán tudok egyetérteni az elsõ válaszolóval! Én mivel nem is akartam választott szülészorvost, a Szent Imrében szültem egyáltalán nem bántam meg!! Egy pici hiba volt hogy ottfelejtettek a szülõszobában, és ránkcsukták az ajtót is! De jól elvoltnuk a párommal!! No meg a babát elvitték melegedni inkubátorba , és tehettem cicire !! De most is ott fogok szülni Juli végén! Remélem !! Tehát sehol nem 100% az ellátás ja de aki százezreket fizet! De talán még akkor sem!!
Én pár hete szültem ott, de azt mondták, hogy az egyágyasba se mehet be az apuka. Hogy valójában egy kis pénzért mégis beengedik, az más tészta. Amúgy annyian akarnak egyágyasba menni, hogy várólista van, úgyhogy esélyem se lett volna oda kerülni. Végülis egy kétágyasban voltam egyedül, tökéletes volt így is. A vajúdás alatt nem lehet bent a párod, csak a legvégén a szülésnél, mikor már látják, hogy nem sok van hátra. Pont ezért én nem mentem be, csak amikor már 3 perceseim voltak. 5 perceseknél elindultunk otthonról, mert második szülésem és azt mondták, hogy ez gyorsabb, mint az elsõ. De még a kórház parkolójában ültünk a kocsiban a férjemmel 3 óra hosszát, mert nem akartam egyedül vajúdni, inkább kint beszélgettünk :) )) De legalább biztonságban éreztem magam, mert pár méterre ott volt a kórház :P A szülésnél tényleg törekszenek a gátvédelemre, olyannyira, hogy én már könyörögtem, hogy vágjanak, az orvosnak a kezében már ott volt a szike, de a szülésznõ leállította, hogy ne, ne vágjon, még próbáljuk meg újra. Repedtem is 3 helyen, de végülis nem vészes, gyorsabban gyógyult, mint az elsõ szülésnél a gátsebem, de akkor ott nagyon kétségbe voltam esve, hogy szanaszét szakadok, mert éreztem, ahogy feszül. A szülésznõk amúgy nagyon aranyosak, az orvosommal is meg vagyok elégedve, a csecsemõsökkel meg nem nagyon beszéltem, mert másodszor szülve tudtam mindent (pelenkázás, szoptatás stb). Ami nekem fura volt, hogy mindenkit arra próbálnak rávenni, hogy hagyja bent szülés után a babát a csecsemõosztályon, és aludja ki magát, aztán menjen reggel a babáért. Én nem tudtam volna elképzelni, hogy külön legyek tõle, aludni se tudtam volna, mert annyira dolgozott bennem az adrenalin. Szóval én nem adtam oda a babát (csúnyán is néztek, mintha egy más bolygóról jöttem volna, de nem érdekelt). A kórház maga nekem bejött, mindig ránknézett valaki, hogy minden rendben van-e. A kaja kicsit fapados (pl reggeli 2 szelet kenyér, tejeskávé, 1 kis tömlõs sajt), de amúgy nem rossz, a szokásos kórházi koszt. A rokonok üvegajtón át nézhetik meg a babát - odatolod a kiskocsiban az ajtóhoz belülre, te meg kimehetsz közben a váróba hozzájuk. Látod a babádat és közben beszélhetsz a szeretteiddel is egy kicsit - nekem így jó volt. Én utáltam volna, ha bármikor bejönnek látogatók a szobába nap közben, miközben én esetleg szoptatnék, aludnék vagy a baba alszik.

A Szent Imre kórházban fogok szülni. Dr. Barna Pétert ajánlották. Milyen orvos és mennyi a tarifája úgy, hogy nemsokára szülni fogok (32 hetes)?

Legjobb válasz: ne haragudj az Off-ert, de miert kell fizetni egy orvosoknak a szulesert? ha nem fizetsz nem szulheted meg vagy mi? de ha mar kell miert nem kerdezed meg tole mennyibe kerul, vagy nincs esetleg a korhazba valahova kirakva az orvosok 'tarifaja'? nem bunkoskodok ne haragudj csak nem ertem miert kell egy orvosnak a szulesert fizetni??

ne haragudj az Off-ert, de miert kell fizetni egy orvosoknak a szulesert? ha nem fizetsz nem szulheted meg vagy mi? de ha mar kell miert nem kerdezed meg tole mennyibe kerul, vagy nincs esetleg a korhazba valahova kirakva az orvosok 'tarifaja'? nem bunkoskodok ne haragudj csak nem ertem miert kell egy orvosnak a szulesert fizetni??


Milyen vizsgálatokra számíthatok a szent imre kórház sürgősségi ambulancian?

szóval 35 Hetes es 3 napos kismama vagyok, egy hónapon belül másodszor van 38 ill afeletti lázam'elõzõlg vesegyulladás volt, antibiotikumõt kaptam rá, beszedtem,ma reggel 39,4volt a lázam. nõdokim azt mondta hogy menjek ma be az imrebe. mert ez már nem normális s nem az ő hatásKÖRÉBE tartozik de nem is körzeti orvoshoz.szerinte még bent is tarthatnak. ..szerencsére a nagy bölcsis akit apuka hoz visz.

Legjobb válasz: Ezt mi innen nem tudhatjuk, de biztosan fel vannak szerelkezve mindennel, ami szükséges. Szorítunk neked.

Ezt mi innen nem tudhatjuk, de biztosan fel vannak szerelkezve mindennel, ami szükséges. Szorítunk neked.
rossz. Többet nem szülök ott.
Én is ott szültem, jó élményem van. A szülõszobák jók, baba végig veled marad, szuper szülésznõk vannak. Gyermekágyas rész is nagyon konfortos, én 2 ágyas szobában voltam. Egyedül a csecsemõsökkel nem voltam megelégedve. Semmit nem foglalkoztak velem, bunkók voltak és rossz tanácsokat adtak, ha egyáltalán hozzám szóltak, mindenért könyörögni kellett, a gyereket megszúrták a tudtom nélkül.Szoptatásban is annyira rosszakat mondtak, pl. minek szoptatok, adjak inkább tápszert stb., hogy majdnem éhen halt a gyerekem, majdnem kiszáradt.Otthon a gyerekorvos vette észre idõben, h nem jól szopik a baba és így megmenekült. Persze a zárójelentésemen rajta volt, h jól szopó, szépen gyarapodó baba. 3700 született és otthon már 3000 gr volt csak. Aztán hívtunk szoptatási tanácsadót és beindult a tejem és a szopi is végre. Soha nem kellett tápszert adnom a fiamnak. Utána már sokaktól hallottam, h a kórházban amilyen jó a szülészet szakmailag és emberileg olyan rossz a csecsemõs részleg. Sajnos nekem nem mondták elõre. Sok álmatlan éjszakától megkíméltek volna. Neked olajozott gyors szülést kívánok!
én ott születtem 14 éves vagyok és én is jan 21-én születtem anyukám mindig arrólbeszél hogy nagyon jó az a kórház.
Én ott szültem, és nagyon meg voltam elégedve. Volt fogadott orvosom, de nem fogadtam szülésznõt, mégis segítõkész és kedves volt végig velem a hölgy, és nekem a csecsemõsõkkel sem volt problémám, bár tény, hogy én a nyakukra jártam folyton, és nyaggattam õket a kérdéseimmel, hogy mit hogyan kell (elsõ baba, és mindenrõl faggattam õket, hogy itthon ne legyen gondom:) ), de segítettek rendesen, pedig nem adtam nekik pénzt. Nekem az is tetszett, hogy tiszták és kényelmesek a szobák az osztályon, és a baba velem lehetett végig.
Én is jan. 21-re vagyok kiírva. Már szültem ott az ügyeleten. Nekem csak jó élményeim vannak. A csecsemõsök tényleg nem szólnak bele a dolgokba, de ha kérdezed szívesen segítenek. A doki és a szülésznõ is maximálisan kedves, segítõkész volt pedig mondom, az ügyeletre mentem tök ismeretlenül. Minden jót addig is!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez a pénz dolog mindenhol így mûködik...Köszönöm a válaszokat.Nagyon reménykedek, hogy emberként bánnak majd velem és persze a lurkómmal is.
Ne foglalkozz a riogató válaszokkal! az egyik legjobb kórház. Nekem külön ajánlották. És akikkel beszéltem és ott szültek, mindenki csak dicsérte. Igaz a csecsemõsökrõl én se hallottam szuper dolgokat, de azt mondták kérdezzek nyugodtan tõlük. Akkor segítenek. Csak külön kérni kell. Én 02.02.-re várom babámat. Szép és nyugodt szülést kívánok nektek!

Aki szült vagy szülni fog a Szent Imre Kórházban, elmondaná milyen volt/milyen az orvosa? Árban miről lehet beszélni?

Babatervezés elején tartunk, és szeretnénk egy jó orvost egy jó kórházban. Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: ÉN A SZENT IMRÉBE SZÜLTEM.VOLT FOGADOTT ORVOSOM IS DE MIVEL VASÁRNAP REGGEL INDULT MEG A SZÜLÉS ÉS Õ VIDÉKEN VOLT ÍGY AZ ÜGYELETES ORVOSNÁL SZÜLTEM,AKIT CSAK DICSÉRNI TUDOK MERT 1000%-RA MEG VOLTAM VELE ELÉGEDVE.A SAJÁT DOKIM 60 EZRET KÉRT A SZÜLÉSÉRT DE MIVEL NEM VOLT OTT ÉN 30 EZRET AZ ÜGYELETES DOKINAK ADTAM.HOZZÁTESZEM MEGÉRDEMELTE MERT TÉNYLEG NAGYON RENDES ÉS SEGÍTÕKÉSZ VOLT.DE SZERINTEM A SZÜLÉSZNÕ VÁLASZTÁS AZ IGAZÁN FONTOS HISZEN Õ VEZETI LE VÉGIG A SZÜLÉST ÉS Õ VAN OTT VELED VÉGIG.SZÓVAL HA VAN ORVOSOD AKKOR 60 FELETTI ÖSSZEGRÕL BESZÉLHETÜNK HACSAK NEM AZ ÜGYELETES DOKINÁL FOGSZ SZÜLNI MERT AKKOR NEKI NEM KÖTELEZÕ ADNOD PÉNZT.

ÉN A SZENT IMRÉBE SZÜLTEM.VOLT FOGADOTT ORVOSOM IS DE MIVEL VASÁRNAP REGGEL INDULT MEG A SZÜLÉS ÉS Õ VIDÉKEN VOLT ÍGY AZ ÜGYELETES ORVOSNÁL SZÜLTEM, AKIT CSAK DICSÉRNI TUDOK MERT 1000%-RA MEG VOLTAM VELE ELÉGEDVE.A SAJÁT DOKIM 60 EZRET KÉRT A SZÜLÉSÉRT DE MIVEL NEM VOLT OTT ÉN 30 EZRET AZ ÜGYELETES DOKINAK ADTAM.HOZZÁTESZEM MEGÉRDEMELTE MERT TÉNYLEG NAGYON RENDES ÉS SEGÍTÕKÉSZ VOLT.DE SZERINTEM A SZÜLÉSZNÕ VÁLASZTÁS AZ IGAZÁN FONTOS HISZEN Õ VEZETI LE VÉGIG A SZÜLÉST ÉS Õ VAN OTT VELED VÉGIG.SZÓVAL HA VAN ORVOSOD AKKOR 60 FELETTI ÖSSZEGRÕL BESZÉLHETÜNK HACSAK NEM AZ ÜGYELETES DOKINÁL FOGSZ SZÜLNI MERT AKKOR NEKI NEM KÖTELEZÕ ADNOD PÉNZT.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!:)

Milyen mostanában a Szent Imre kórház szülészete mostanság?

Budapesten!

Legjobb válasz: Házasság esetén a házassági anyakönyvi kivonat kell, mert azon szerepel, hogy mi lesz a gyerek neve, ugyanis több verzió létezik (apa családneve, anya családneve, kettõ kötõjeles kombinációja). Ezt igazolni csak ezzel tudod.

Házasság esetén a házassági anyakönyvi kivonat kell, mert azon szerepel, hogy mi lesz a gyerek neve, ugyanis több verzió létezik (apa családneve, anya családneve, kettõ kötõjeles kombinációja). Ezt igazolni csak ezzel tudod.
A kérdező hozzászólása: Az oké csak itt varjálnak nekem és össze vissza beszélnek itt a Gyakorin , hogy 1 hónapnál nem lehet régebbi meg ilyenek , hát agyam eldobom csütörtökön házasodtunk össze , és októberben születik a baby , tehát akkor kell kikérnem frisset??Hiszen felvettem apa nevét simán nekem is az a nevem ami a babának lesz!!
Igen, frissen kell kikérned, ott ez a szabály, így kérik. Az egy dolog, hogy te tudod, hogy mi lesz a neve, de attól nekik kötelességük megbizonyosodni arról, hogy igazat mondasz - ezért vannak hivatalos okmányok.
Januárban szültem ott, nem kell friss házassági anyakönyvi, és ez tuti, szülésznõm mondta, régit vittem, teljesen jó volt. Annyi van csak, hogy ha régit viszel, akkor õk leellenõrzik, hogy házasok vagytok-e még. Mi itt házasodtunk a kerületben, így nem is vitte el az anyakönyvvezetõ, hanem csak felírta a számát, mert úgyis ellenõrzik. Szülésznõk, orvosok jók, nekem bejött a szülészet, mondjuk volt fogadott dokim és szülésznõm. A csecsemõsök nagy része nem volt kedves, de egy aranyossal találkoztam azért, az ottani védõnõ nagyon aranyos, és tényleg hasznos tanácsokat adott. A csecsemõsök minden babának tápszert nyomattak, a védõnõ szoptatáspárti. Babának pelus kell és törlõkendõ, textilõelus a pelenkázáshoz, popsikrém volt ott, de azért én vittem, állítólag néha elfogy. Vihetsz ruhát is, de egyszerûbb, ha kincstáriban van. Mondjuk ha kakis lesz csúnyán nézhet a csecsemõs.

Barna Péter dokiról érdeklődnék. A szent Imre Kórházban szülész? Milyen doki?

Legjobb válasz: Én úgy tudom ott dolgozik. Azt hallottam, nagyon kedves doki. Ha szeretnéd, hogy õ legyen az orvosod, szerintem keresd meg! A személyes találkozás fontos, ott dõl el, neked szimpatikus-e. Ez a lényeg. :) Sok sikert!

Én úgy tudom ott dolgozik. Azt hallottam, nagyon kedves doki. Ha szeretnéd, hogy õ legyen az orvosod, szerintem keresd meg! A személyes találkozás fontos, ott dõl el, neked szimpatikus-e. Ez a lényeg. :) Sok sikert!

Ki szült mostanában a Szent Imre kórházban? Milyen?

A magán nõgyógyászom ott dolgozott ( Dr. Faludi Pál ) ,de õ már nem vállal szülést, még nem derült ki, kinél fogok szülni, azt mondta a dokim,hogy majd kiválasztunk valakit...kérdésem,hogy mennyire normálisak ott, a szülésznõk milyenek, mindenkinél automatikus-e a gátmetszés, vagy gátvédelem,stbstb, mindent, amit ott tapasztaltatok!:)

Legjobb válasz: Én nem túl rég szültem ott, meg voltam elégedve, orvosok, szülésznõk jók, körülmények is, csak a csecsemõsök nagy része volt pokróc, de találkoztam tündérrel is, a helyi védõnõ is nagyon aranyos, érdemes meghallgatni a tanácsait. Gátvédelemmel szerintem mindenkinél megpróbálkoznak, fogadott orvosom és szülésznõm volt, akik szuperek voltak, de az ügyeletesek is nagyon kedvesek voltak. Ha van valami kérdésed még írj nyugodtan!

Én nem túl rég szültem ott, meg voltam elégedve, orvosok, szülésznõk jók, körülmények is, csak a csecsemõsök nagy része volt pokróc, de találkoztam tündérrel is, a helyi védõnõ is nagyon aranyos, érdemes meghallgatni a tanácsait. Gátvédelemmel szerintem mindenkinél megpróbálkoznak, fogadott orvosom és szülésznõm volt, akik szuperek voltak, de az ügyeletesek is nagyon kedvesek voltak. Ha van valami kérdésed még írj nyugodtan!
Szia! Én is nála születtem és szültem 2szer is:) Vállal szülést, de már nem az Imrében.Már a Sote 2n vezeti a szüléseket.Ha ott szülsz nála az nem jó? (hála ennek az új vezetõnek.) Szerintem nagyon jó doki ott a Raft doktor úr. Nálam õ volt bent amikor mentünk szülni. Szerintem inkább a szülésznõ a fontos, doki alig van bent.Mondjuk a Faludi éppolyan hogy elég sokat van melletted. Vagy mr abszolut nemvezet szüléseket? Az nagyon nem jó:( Na de majd rákérdezek ha megyek hozzá.Nyáron kell mennem hozzá kontrollra.
Istenem még én is a Faludinál születtem!! De már régen nem vállal szülést nyilván a kora miatt , még szép !! Októberre vagyok kiírva remélem nem A kOVÁCSNÁL FOGOK szülni!!Már 2x szültem a Szent Imrében! Tök meg voltam elégedve csak a kislányom születésénél volt ez a Kovács Zoltán nevû doki aki majdnem beleesett a fenekembe olyan fáradt volt , ja és elcseszte a fenekemet mert szarul varrt össze! Azóta is váladékozik kicsit a gátam végénél!! Szép napot
A kérdező hozzászólása: Hát én Faludihoz magánrendelésre járok, és õ azt mondta, hogy õ már túl öreg, nem szeret éjjel felkelni, de nézünk együtt valakit... Most úgy olvastam, hogy Demeter elég jó meg normális. Nem szeretnék olyat, aki elõre látatlanban tarifázik, szerintem legyek túl rajta, és meglátom mennyit érdemel.. Amúgy meg lehet többet adok, mint kér, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Én szeptember 27.-re vagyok kiírva, és életemben nem is jártam még a szent imrében sem :( egyik kórházban sem! Nyíregyházi vagyok, még nem lakok Budapesten annyi ideje, hogy kórházaznom kellett volna
2013-ban szültem nála másodszor, nyáron voltam nála.akkor még szomorú volt h nem lesz harmadik mert spirált tett fel... Mondjuk szeptemberben már új asszisztense lesz mert õ végleg nyugdíjba vonul:( 75 éves a Faludi. Én sajnálom, mert nagyon jó doki. Anyum is ezer éve hozzá jár.
A kérdező hozzászólása: Ah, pont most :( én is örülök, hogy megtaláltam, annyira aranyos meg jó szakember is...
Dr. Barna Istvánnál szültem mindhárom lányomat, tökéletesen elégedett vagyok vele. 2007. dec. 24-én este is bent volt, és kihúzta a kislányomat vákummal, mert feltekerte magát a köldökzsinórra, és megfulladt volna Karácsony este. Õ volt a választott orvosom, akihez magánrendelésre is jártam. Nem egy túl barátkozó típusú ember, de jól ki lehet vele jönni.

Szent Imre kórházban szeretnék szülni! (Gátvédelem miatt). Esetleg valaki, aki ott szült ajánlana egy jó szülésznőt/orvost, aki jártas a gátvédelemben? Úgy hallottam a beöntést sem mindig csinálják, de ha kérném, milyen érzés? Kellemetlen?

Szent Imre kórház(gátvédelem)

Legjobb válasz: Beöntés: Én is attól féltem a legjobban, nem is szüléstõl. :DD Soha nem kaptam elötte, és nagy parám volt. Én azért kértem 8nem volt kötelezõ), mert féltem, hogy ahogy nyomok bekakilok majd. Nem is volt nagy cucc, a kitolás ezerszer rosszabb volt, de lagalább nem kaksiztam be. Pedig tök olyan érzés az egész tolófájás, mintha kakilni kellene. Ne parázz tõle. Gátvédelem: azzal szültem, de kicsit vágni kellett, hogy ne repedjen, remélem most másodszorra már azt sem kell majd. nem éreztem, mert kértem EDÁt és a varrást sem. utána 2-3 napig nem volt kellemes, de hamar elmúlt. De én a MÁVban szültem.

Beöntés: Én is attól féltem a legjobban, nem is szüléstõl. :DD Soha nem kaptam elötte, és nagy parám volt. Én azért kértem 8nem volt kötelezõ), mert féltem, hogy ahogy nyomok bekakilok majd. Nem is volt nagy cucc, a kitolás ezerszer rosszabb volt, de lagalább nem kaksiztam be. Pedig tök olyan érzés az egész tolófájás, mintha kakilni kellene. Ne parázz tõle. Gátvédelem: azzal szültem, de kicsit vágni kellett, hogy ne repedjen, remélem most másodszorra már azt sem kell majd. nem éreztem, mert kértem EDÁt és a varrást sem. utána 2-3 napig nem volt kellemes, de hamar elmúlt. De én a MÁVban szültem.
A húgom dr.Bálint Balázsnál szült tavaly januárban.Nem jött össze a gátvédelem, sõt a doki jó nagyot vágott neki, még húsvétkor(!!) is szenvedett vele:( Én áprilisban szültem, egy darabig én is oda jártam, de nagyon elment a kedvem a kórháztól, ezek után, ráadásul a fogadott szülésznõ, sem volt vmi segítõkész, és az is kicsit zavaró volt, hogy még az apuka sem vehette kézbe a babát. Úgyhogy én a 6.hónapban átmentem egy Szent István-ban dolgozó doktornõhöz, és abszolút nem bántam meg.Gátvédelemmel szülte, beöntés nélkül, csodás élmény:) Utána sokat segítettek a szoptatásban is, és apa is jöhetett bármikor a picihez:) Második babánál is biztosan ott szeretnék szülni:)
Én a Szent Imrében szültem. Dr. Tasi Róbertnél, nagyon ajánlom. Gátvédelemmel. Támogatja, de ha szükséges a baba és a mama érdekében, akkor vág. Magánrendel is. A beöntést magát kicsit sem lehet érezni, utána olyan, mintha hasmenésed lenne picit, elmész a vécére, és folyik ki a kaka együtt a vízzel. Szerintem egyáltalán nem rossz. Én kaptam, nem tiltakoztam ellene. Azért is jó, mert másnap nem kellett nagyvécéznem, mert ugye nem volt mit, így egy nappal késõbb kellett erõlködnöm. Azért csak egy napja szültem akkor..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!