Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Honnan lehet felismerni (2 db)

Milyen a szájpenész? Honnan lehet felismerni? Nem cumizós babáknál is megjelenhet?

Legjobb válasz: Nekünk is volt,fehér lepedék van a baba ajkán,majd a szájpadlásán és a nyelvén is.Nem lehet letörölni.Nálunk már akkor volt,amikor cumi még nem volt a szájában.Vegyél boraxos oldatot a patikában és szoptatás elõtt kend be vele a mellbimbód és úgy add a baba szájába.A mellbimbód pedig minden szoptatás után és elõtt mosd meg.Néhány nap alatt elmúlik.

Nekünk is volt, fehér lepedék van a baba ajkán, majd a szájpadlásán és a nyelvén is.Nem lehet letörölni.Nálunk már akkor volt, amikor cumi még nem volt a szájában.Vegyél boraxos oldatot a patikában és szoptatás elõtt kend be vele a mellbimbód és úgy add a baba szájába.A mellbimbód pedig minden szoptatás után és elõtt mosd meg.Néhány nap alatt elmúlik.
Az én lányomnak a nyelvén volt fehér lepedék szerû, és dörzsölésre nem jött le, ha már régóta kezelés nélkül van, hólyaagos is lehet. Nekünk ilyen nem volt, hála'.Nagyon tud nekik fájni. Én minden fürdéskor kitörlöm a pici száját vizes pelussal, 2-3 naponta pedig borax oldattal, ez olyan mint a fogmosás.:) Nincs foguk és õk is esznek, fertõtleníteni kell. A szájpenész addig jelentkezhet bármikor, míg nem mosod a fogát. Nem a cumzástól alakul ki. Inkább megelõzöm, nehogy kialakuljon. Remélem segítettem.
Szia!Az én gyerekemnek is volt. Nekem a védõnõm azt mondta, hogy fõzzek kemillát és tegyek bele egy kis citromlevet és azzal töröljem át a száját.Nekem bevált nagyon szépen el lehetett távolítani a szájpenészt.Azt is mondta, hogy olyan mint a bárányhímlõ minden gyereknek át kell esni rajta.
Hát nálunk egyiknél sem volt, pedig 3-an vannak. Szerintem összefügg a cumival, cumisüveggel, nem lehet tökéletesen sterilizálni egyiket sem.

Honnan tudjam, hogy a szomszéd Marika nem-e Reptoid? Milyen jellegzetességükről lehet felismerni az alakváltókat?

Legjobb válasz: Felhajtod a szoknyáját és megnézed a csúnyáját. A reptoidoknak ugyanis ott nincs semmi, a Marika néninek ha lesz ott valami, akkor kein Problem.

Felhajtod a szoknyáját és megnézed a csúnyáját. A reptoidoknak ugyanis ott nincs semmi, a Marika néninek ha lesz ott valami, akkor kein Problem.
Persze amikor én írtam ki hasonló hülye kérdést azt rögtön törölték a moderátor reptoidok azzal az indokkal h nem ide való...
Nézd jól meg hogy nincs-e farka, tudomásom szerint minden reptiloidnak van csak felcsatolják valahogy mint Eddie Murhy.
Pl. ilyen alakban is feltûnnek: http://www.youtube.com/watch?v=V5aK_cYPcow
Murphy
Mennyi informaciot tudtam meg egyetlen kerdesben! A kerdes feltevöje irhatna akar tankönyveket is. 1. Tehat a reptoid= ufo fajta, mivel uso eszlelesek kategoriaba került. 2. A reptoidoknak van jellegzetessege. 3. Az ufoknak is. 4. A reptoidok alakvaltok. 5. Az ufok is. 6. A Marika is. Azert kerdezd mar meg töle, es majd ird meg, mit mondott, jo? :D
Kérd el a nyelvtankönyvét, és ha úgy van benne, hogy "nem-e Reptoid, " akkor ember, ha úgy, hogy "nem Reptoid-e?" akkor mûvelt alakváltó a szomszéd Marika.
Ontsd nyakon egy vodor vizzel ha elolvad reptoid... ha nem akkor fuss...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!