Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Honnan lehet (158 db)

Ha nem vagy admin sehogy xDD
írj az adminnak h rakjon be téged is adminnak azt tudni fogsz
és a hülye még beis rakná ugye?XDD

A nokia lumia 925 androidos? Ha nem akkor milyen és honnan lehet rá tölteni játékokat?

Legjobb válasz: Windows Phone van rajta. Játékokat pedig a windows phone árúházából lehet letölteni, ugyanúgy, mint az androidnál. Nagyjából az alkalmazások is hasonlóak. :)

Windows Phone van rajta. Játékokat pedig a windows phone árúházából lehet letölteni, ugyanúgy, mint az androidnál. Nagyjából az alkalmazások is hasonlóak. :)
NINCS droidos Nokia /még/. WP8 van a 925-n is.
A kérdező hozzászólása: De ugyanazok a játékok vannak lellehet tolteni ra a pout stb.
le lehet rá tölteni azt az értelmetlen szarságot. [link]

Látta már valaki a "Dagon" (Dégon) c. filmet? Milyen? és honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: ***** ***** ***** ***** ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Hogy néz ki a rendes folyás? És milyen állagú? Honnan lehet tudni ha valkinek fertőzése van?

Legjobb válasz: Megváltozik a színe, szaga, mennyisége, csíphet, viszkethet stb

Megváltozik a színe, szaga, mennyisége, csíphet, viszkethet stb
kérdezte, hogy hogy néz ki a rendes, hiába irod, hogy milyen ne legyen, ha nem tudja milyen az olyan :) Na szóval, ne legyen kellemetlen szagú, amig nem érzed nagyon, és nem is furcsa, addig nincs baj, leginkább átlátszó-fehéres szokott lenni, ha sárgás vagy zöldes az nem jó, valamit az állaga ne legyen csomós, egyszerû nyálkás, sima
A kérdező hozzászólása: Nekem a bugyimban néha össze ragad és ilyen kis golyó formálya lessz ez baj?Színe szaga nincs.

Honnan lehet megtanulni, hogy milyen a jó légvételi technika szülésen? Honnan lehet ezt tudni? Sajnos tornázni és jógázni nem enged a dr.

Legjobb válasz: elsõ válaszoló vagyok, szóval ha érdekelnek a részletek, írj egy kommentet:)

elsõ válaszoló vagyok, szóval ha érdekelnek a részletek, írj egy kommentet:)
Nekem a bába azt mondta mikor szültem hogy orron be hosszan a levegõt és a szájon ki mintha gyetyát fújnál.Na ez leírva tök egyszerû, de fél perces fájásoknál mikor már azt sem tudod fiúvagy e vagy lány nem fogsz tudi erre figyelni.Aki mást mond az még nem szült!!!
Én jártam kismamajógára. Nekem azt tanították, hogy vajúdás alatt fájás közben így vedd a levegõt: mély belégzés, kilégzés, utána mély belégzés 4-ig számolva, aztán kilégzés 5-ig számolva, végén még egy mély be-kilégzés. Amikor tolófájásod van, de azt mondják ne nyomj, akkor mély be-kilégzés után 4-ig számolva ismét belégzés, majd aprókat kilélegezve kifújod a levegõt szakaszosan. Ezt zárja egy mély be-kilégzés. Ami nagyon fontos, hogy a szád kilégzésnél, nyitott legyen és el legyen lazítva, mert a száj és a hüvely között összeköttetés van. Ha laza a szád, akkor a hüvelyed is. Remélem tudtam segíteni.
szia. ha bpi vagy annyit tudok tanácsolni, h pl. én egy szülésfelkészítõ tanfolyamra járok a János kórházba, keddenként szokott lenni 5-kor, nem kell bejelentkezni meg semmit sem, igazából egy elõadás, és most jövõ kedden pont a relaxáció-légzés gyakorlatokról lesz szó a vajúdás alatt, én már voltam, ha van idõd, kedved, sztem mindenképp érdemes lenne meghallgatni (1, 5 óra kb) ha érdekel válaszolj itt:)
Elõzõ válaszoló vagyok. Arra reagálnék, hogy nem tud az ember figyelni közben a légzésre. Való igaz, én még nem szültem, az oktatáson nekünk is felmerült ez, hogy jó, de amikor annyira fáj, akkor nem tud az ember visszaemlékezni erre. Szerintem vagy jön ösztönbõl, ha nem akkor borzasztóan sokat jelenthet a Párod, aki ha bennvan, számolhat és mondhatja a technikát. Üdv: 31 hetes kismama.
Nekem azt hiszem egy kazin volt légzéstechnika, 4 számolásra be, 4-re ki. Hát igen, eleinte könnyebb figyelni, a párod segíthet benne, ha már kezded elveszíteni a fejed, hogy számol. Azért is fontos, mert a baba akkor kap elég oxigént, ha te is eleget szívsz be. ha kapkodod a levegõt, romlani fog a baba ellátottsága is, ráadásul én annyira elkezdtem zsibbadni, hogy komolyan pánikba estem. Akkor a férjem segített számolni, és el is múlt a zsibbadás.
Én sem tornáztam, de elég hamar megtaláltam a ritmust. Ez a legtöbb nõben ösztönösen benne van, csak annyira túlparáztatnak mindenkit a riogató barátnõk, szomszédok, hogy az ember már nem tud rendesen koncentrálni, mert bebeszéli magának, hogy ezt nem tudja. Nem mondom, tényleg fáj a szülés, de nem kell rettegni tõle. A jó légzés sokat számít. Én nagyjából úgy emlékszem rá vissza, hogy amikor már elég gyakoriak voltak a fájások, akkor szinte felvettem lélegzésben is a ritmust, alig kellett rá figyelnem, hogy jól csinálom-e. Levegõ be, fájás alatt nyomni, aztán ki a levegõ. Végülis ez a lényege.
Ha nem tornázhatsz, attól még elmehetsz, és meghallgathatod a légzéstechikákat. Sok tanfolyam van errõl. És a védõnõdnek is segítenie kell ebben, vagy keress egy szülésznõt.
Lehet, hogy én vagyok a béna-de egyet kell értsek az elõttem szólóval, 14 órás kimerítõ vajudás után, hiába mondták mikor, hogy vegyem a levegõt. Örültem ha kaptam. Sajnos a végén már nem ment, össze-vissza-ahogy jött. Nem tudtam arra koncentrálni, hogy jó e v. sem:(((
Szia, Én járok egy gyógytornához kismama tréningre és a következõket "tanultuk. Feküdj a hátadra és majd amikor 2 fájás között vagy akkor úgy kell levegõt vegyél, hogy a hasadba menjen.Ezt gyakorolhatod a hasadnak kell megnõni nem pedig a mellkasodnak.Ezt hívják pihentetõ légzésnek. Amikor jönnek a fájások CSUKD BE A SZEMED ÉS MINDENT ÚGY CSINÁLJ, MERT BEVÉRZIK AZ ERÕLKÖDÉSRE!!!!ezt a lelkünkre kötötte. Tehát elvileg az a leghatásosabb légzés a nyomásra, hotgy hátonfekve beszívod a levegõt a mellkasodba ezt látod is, hogy kiemelkedik/ és onnan átpréseled a hasadba/ ezt is látod ahogy a mellkas lelapul a has meg kiadja magát / aztán vissza mellkasba éééés nyomás.Remélem érthetõ, nekem ezt mutatták, nemtudom mennyire fogok tudni erre figyelni, de elvileg eltereli a fájásokról a figyelmet.Amit tuti be fogok tartani az a csukott szemmel való nyomás.Könnyû szülést kívánok. amit még mondott, hogy az apró lihegést mellõzzük max 4-et lihegjünk mert kimerít és nem tudunk majd nyomni. 24 hetes kismami

Milyen olyan telefonos csomag van a Pannonnál, ahol az SMS-t olcsón lehet küldeni, és telefonálni pedig drágán? És honnan lehet megtudni, hogy nekem most milyen csomagom van?

Bocsi, nem biztos, hogy csomagnak hívják, de remélem érthet? volt :) Nem értek hozzá.

Legjobb válasz: csomagok: www.pannon.hu oldalon megtudod nézni! Azt hogy milyen csomagod van vagy regisztràlsz a pannon oldalàn és ott megnézheted, vagy felhivod a 1741et és megmondjàk neked!Az ûgyfélszolgàlat pedig 1220!

csomagok: http://www.pannon.hu oldalon megtudod nézni! Azt hogy milyen csomagod van vagy regisztràlsz a pannon oldalàn és ott megnézheted, vagy felhivod a 1741et és megmondjàk neked!Az ûgyfélszolgàlat pedig 1220!

A dragon cityben honnan lehet tudni, hogy milyen sárkány milyen sárkányt fog legyőzni?

pl. az egyértelmű volt, hogy a flame és sea sárkányok kioltják egymást, de a többire még nem tudtam rájönni... és a "keverékeknél hogy van??

Legjobb válasz: Ez az oldal pl elég sokat segít ;) http://dragoncity.wikia.com/wiki/Category:Dragons kiválasztod mit akarsz legyõzni, azt gondolom értelemszerûen tudod, hogy az aktuális sárkányodnak milyen támadása van. :D

Ez az oldal pl elég sokat segít ;) http://dragoncity.wikia.com/wiki/Category:Dragons kiválasztod mit akarsz legyõzni, azt gondolom értelemszerûen tudod, hogy az aktuális sárkányodnak milyen támadása van. :D
Milyen motorral szerelt?
A kérdező hozzászólása: 1324 cc 75LE katalizátoros otto-motor

A Sims 3-ban honnan lehet tudni, hogy milyen nemű egy vadló?

Legjobb válasz: Kívülrõl nem lehet megállapítani.:)

Kívülrõl nem lehet megállapítani.:)
elöbb ösze kell barátkoznod vele (ami nehéz lesz) aután kiderül
A kérdező hozzászólása: Akkor azért nem sikerült
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm!
Van ennél egyszerûbb megoldás ;) Schift+Cntrl+c testingcheatsenabled true +enter. :) Rámész schifttel a paccra, és szerkesztés, vagy vmi ilyen, és ott megnézed. El is veheteda lovat :) (hozzáadás a kiválasztott családhoz)

A weboldalamra bejövő látogatókat honnan lehet lekövetni hogy milyen weboldalról érkeztek?

egy elég érdekes weboldal amit az interneten találtam egy linkcsere oldal a

Legjobb válasz: Elõször a hoszting szolgáltatódat kellene megkérdezni, hogy nekik nincs-e már ilyen fícsörük, mert hacsak nem saját boxon fut az oldal, akkor jó eséllyel már tudnak neked ilyet adni. Tudomásom szerint a statisztikák a HTTP Referrer header-t használják annak megállapítására, hogy honnan érkezett a felhasználó. PHP-hoz nem nagyon értek, de nem kizárt, hogy ilyesmi kell http://php.net/manual/en/reserved.variables.server.php

Elõször a hoszting szolgáltatódat kellene megkérdezni, hogy nekik nincs-e már ilyen fícsörük, mert hacsak nem saját boxon fut az oldal, akkor jó eséllyel már tudnak neked ilyet adni. Tudomásom szerint a statisztikák a HTTP Referrer header-t használják annak megállapítására, hogy honnan érkezett a felhasználó. PHP-hoz nem nagyon értek, de nem kizárt, hogy ilyesmi kell http://php.net/manual/en/reserved.variables.server.php
Szerintem Google Analytics vagy Piwik.
PHP-kóddal így: <?php $honnan = $_SERVER['HTTP_REFERER']; ?> Ha az adott webhely beállításai megengedik, akkor a $honnan változóban benne lesz annak a webhelynek a pontos neve, ahonnan átkattintott a látogató a te oldaladra.
A kérdező hozzászólása: netán van valahol direkt ilyen weboldal ami olyan hogy ad egy bannert amit ha kiteszek az oldalamra akkor méri hogy ki honnan mennyi ember jött át napokra hónapokra leosztva ?
Ha nem linkelem be, akkor meg sem nézed? A Google Analytics pont olyan, amire te gondolsz: http://www.google.com/analytics/ A Piwik meg ugyanez, csak szerveroldalon.
Szia! $_SERVER["HTTP_REFERER"] --> file_get_contents() --> preg_replace() --> mysql Üdv:bzzs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!