Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Honnan lehet (162 db)

Ha nem vagy admin sehogy xDD
írj az adminnak h rakjon be téged is adminnak azt tudni fogsz
és a hülye még beis rakná ugye?XDD

A nokia lumia 925 androidos? Ha nem akkor milyen és honnan lehet rá tölteni játékokat?

Legjobb válasz: Windows Phone van rajta. Játékokat pedig a windows phone árúházából lehet letölteni, ugyanúgy, mint az androidnál. Nagyjából az alkalmazások is hasonlóak. :)

Windows Phone van rajta. Játékokat pedig a windows phone árúházából lehet letölteni, ugyanúgy, mint az androidnál. Nagyjából az alkalmazások is hasonlóak. :)
NINCS droidos Nokia /még/. WP8 van a 925-n is.
A kérdező hozzászólása: De ugyanazok a játékok vannak lellehet tolteni ra a pout stb.
le lehet rá tölteni azt az értelmetlen szarságot. [link]

Látta már valaki a "Dagon" (Dégon) c. filmet? Milyen? és honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: ***** ***** ***** ***** ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Hogy néz ki a rendes folyás? És milyen állagú? Honnan lehet tudni ha valkinek fertőzése van?

Legjobb válasz: Megváltozik a színe, szaga, mennyisége, csíphet, viszkethet stb

Megváltozik a színe, szaga, mennyisége, csíphet, viszkethet stb
kérdezte, hogy hogy néz ki a rendes, hiába irod, hogy milyen ne legyen, ha nem tudja milyen az olyan :) Na szóval, ne legyen kellemetlen szagú, amig nem érzed nagyon, és nem is furcsa, addig nincs baj, leginkább átlátszó-fehéres szokott lenni, ha sárgás vagy zöldes az nem jó, valamit az állaga ne legyen csomós, egyszerû nyálkás, sima
A kérdező hozzászólása: Nekem a bugyimban néha össze ragad és ilyen kis golyó formálya lessz ez baj?Színe szaga nincs.

Honnan lehet megtanulni, hogy milyen a jó légvételi technika szülésen? Honnan lehet ezt tudni? Sajnos tornázni és jógázni nem enged a dr.

Legjobb válasz: elsõ válaszoló vagyok, szóval ha érdekelnek a részletek, írj egy kommentet:)

elsõ válaszoló vagyok, szóval ha érdekelnek a részletek, írj egy kommentet:)
Nekem a bába azt mondta mikor szültem hogy orron be hosszan a levegõt és a szájon ki mintha gyetyát fújnál.Na ez leírva tök egyszerû, de fél perces fájásoknál mikor már azt sem tudod fiúvagy e vagy lány nem fogsz tudi erre figyelni.Aki mást mond az még nem szült!!!
Én jártam kismamajógára. Nekem azt tanították, hogy vajúdás alatt fájás közben így vedd a levegõt: mély belégzés, kilégzés, utána mély belégzés 4-ig számolva, aztán kilégzés 5-ig számolva, végén még egy mély be-kilégzés. Amikor tolófájásod van, de azt mondják ne nyomj, akkor mély be-kilégzés után 4-ig számolva ismét belégzés, majd aprókat kilélegezve kifújod a levegõt szakaszosan. Ezt zárja egy mély be-kilégzés. Ami nagyon fontos, hogy a szád kilégzésnél, nyitott legyen és el legyen lazítva, mert a száj és a hüvely között összeköttetés van. Ha laza a szád, akkor a hüvelyed is. Remélem tudtam segíteni.
szia. ha bpi vagy annyit tudok tanácsolni, h pl. én egy szülésfelkészítõ tanfolyamra járok a János kórházba, keddenként szokott lenni 5-kor, nem kell bejelentkezni meg semmit sem, igazából egy elõadás, és most jövõ kedden pont a relaxáció-légzés gyakorlatokról lesz szó a vajúdás alatt, én már voltam, ha van idõd, kedved, sztem mindenképp érdemes lenne meghallgatni (1, 5 óra kb) ha érdekel válaszolj itt:)
Elõzõ válaszoló vagyok. Arra reagálnék, hogy nem tud az ember figyelni közben a légzésre. Való igaz, én még nem szültem, az oktatáson nekünk is felmerült ez, hogy jó, de amikor annyira fáj, akkor nem tud az ember visszaemlékezni erre. Szerintem vagy jön ösztönbõl, ha nem akkor borzasztóan sokat jelenthet a Párod, aki ha bennvan, számolhat és mondhatja a technikát. Üdv: 31 hetes kismama.
Nekem azt hiszem egy kazin volt légzéstechnika, 4 számolásra be, 4-re ki. Hát igen, eleinte könnyebb figyelni, a párod segíthet benne, ha már kezded elveszíteni a fejed, hogy számol. Azért is fontos, mert a baba akkor kap elég oxigént, ha te is eleget szívsz be. ha kapkodod a levegõt, romlani fog a baba ellátottsága is, ráadásul én annyira elkezdtem zsibbadni, hogy komolyan pánikba estem. Akkor a férjem segített számolni, és el is múlt a zsibbadás.
Én sem tornáztam, de elég hamar megtaláltam a ritmust. Ez a legtöbb nõben ösztönösen benne van, csak annyira túlparáztatnak mindenkit a riogató barátnõk, szomszédok, hogy az ember már nem tud rendesen koncentrálni, mert bebeszéli magának, hogy ezt nem tudja. Nem mondom, tényleg fáj a szülés, de nem kell rettegni tõle. A jó légzés sokat számít. Én nagyjából úgy emlékszem rá vissza, hogy amikor már elég gyakoriak voltak a fájások, akkor szinte felvettem lélegzésben is a ritmust, alig kellett rá figyelnem, hogy jól csinálom-e. Levegõ be, fájás alatt nyomni, aztán ki a levegõ. Végülis ez a lényege.
Ha nem tornázhatsz, attól még elmehetsz, és meghallgathatod a légzéstechikákat. Sok tanfolyam van errõl. És a védõnõdnek is segítenie kell ebben, vagy keress egy szülésznõt.
Lehet, hogy én vagyok a béna-de egyet kell értsek az elõttem szólóval, 14 órás kimerítõ vajudás után, hiába mondták mikor, hogy vegyem a levegõt. Örültem ha kaptam. Sajnos a végén már nem ment, össze-vissza-ahogy jött. Nem tudtam arra koncentrálni, hogy jó e v. sem:(((
Szia, Én járok egy gyógytornához kismama tréningre és a következõket "tanultuk. Feküdj a hátadra és majd amikor 2 fájás között vagy akkor úgy kell levegõt vegyél, hogy a hasadba menjen.Ezt gyakorolhatod a hasadnak kell megnõni nem pedig a mellkasodnak.Ezt hívják pihentetõ légzésnek. Amikor jönnek a fájások CSUKD BE A SZEMED ÉS MINDENT ÚGY CSINÁLJ, MERT BEVÉRZIK AZ ERÕLKÖDÉSRE!!!!ezt a lelkünkre kötötte. Tehát elvileg az a leghatásosabb légzés a nyomásra, hotgy hátonfekve beszívod a levegõt a mellkasodba ezt látod is, hogy kiemelkedik/ és onnan átpréseled a hasadba/ ezt is látod ahogy a mellkas lelapul a has meg kiadja magát / aztán vissza mellkasba éééés nyomás.Remélem érthetõ, nekem ezt mutatták, nemtudom mennyire fogok tudni erre figyelni, de elvileg eltereli a fájásokról a figyelmet.Amit tuti be fogok tartani az a csukott szemmel való nyomás.Könnyû szülést kívánok. amit még mondott, hogy az apró lihegést mellõzzük max 4-et lihegjünk mert kimerít és nem tudunk majd nyomni. 24 hetes kismami

Milyen olyan telefonos csomag van a Pannonnál, ahol az SMS-t olcsón lehet küldeni, és telefonálni pedig drágán? És honnan lehet megtudni, hogy nekem most milyen csomagom van?

Bocsi, nem biztos, hogy csomagnak hívják, de remélem érthet? volt :) Nem értek hozzá.

Legjobb válasz: csomagok: www.pannon.hu oldalon megtudod nézni! Azt hogy milyen csomagod van vagy regisztràlsz a pannon oldalàn és ott megnézheted, vagy felhivod a 1741et és megmondjàk neked!Az ûgyfélszolgàlat pedig 1220!

csomagok: http://www.pannon.hu oldalon megtudod nézni! Azt hogy milyen csomagod van vagy regisztràlsz a pannon oldalàn és ott megnézheted, vagy felhivod a 1741et és megmondjàk neked!Az ûgyfélszolgàlat pedig 1220!
A kérdező hozzászólása: Bocsi kovalens kötés nem kiválónak, csak kijavította a telefonom
az elemek elektronegativitásának különbségétõl függ. ha nagy, akkor ionos, ha kicsi, akkor kovalens. a határ 2-nél van. ha kettõ, vagy annál nagyobb a különbség, akkor ionos a kötés, egyébként kovalens.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az elözõ válaszoló által felvázolt módszer teljesen helytálló, de sajnos ezt idõ hiányában nincs mindig mód alkalmazni. Pár fogódzkodó: Sav-bázis reakciók só termékei általában ionosak. A d-mezõ fémei oldhatatlan sókat képeznek, amelyek kötése a fémes és ionos között van -> éppen ezért nem oldódnak rendesen. Alkánok, alkének, alkinek, alkoholok, ketonok, aldehidek, észterek, éterek, karbonsavak, aminok, amidok és gyûrûs változataik mind kovalens kötéssel rendelkeznek. A periódusos rendszerben lévõ atomok egy-egy csoportban kovalens kötésû molekulákká álnak össze.(Kivéve a hidridek!). Br2, Cl2, I2, interhalogének, nemesgázok is képesek molekulák kialakítására és azok is kovalensek. Szén- és Oxigéncsopi egymással alakított molekulái is kovalensek, valamint a Hidrogénnel alkotott molekulák is pl SO2, SO3, NO2, PH3, N2H4. Vannak persze kivételek is, mint az N2O5, ami NO2 és NO3 ionokból áll össze :) De ezek viszonylag ritkák. Alkálifém- és földfémek és halogének között biztosan ionos. Sõt, még a hidridek NaH, KH is ionosak. :)

A dragon cityben honnan lehet tudni, hogy milyen sárkány milyen sárkányt fog legyőzni?

pl. az egyértelmű volt, hogy a flame és sea sárkányok kioltják egymást, de a többire még nem tudtam rájönni... és a "keverékeknél hogy van??

Legjobb válasz: Ez az oldal pl elég sokat segít ;) http://dragoncity.wikia.com/wiki/Category:Dragons kiválasztod mit akarsz legyõzni, azt gondolom értelemszerûen tudod, hogy az aktuális sárkányodnak milyen támadása van. :D

Ez az oldal pl elég sokat segít ;) http://dragoncity.wikia.com/wiki/Category:Dragons kiválasztod mit akarsz legyõzni, azt gondolom értelemszerûen tudod, hogy az aktuális sárkányodnak milyen támadása van. :D
Milyen motorral szerelt?
A kérdező hozzászólása: 1324 cc 75LE katalizátoros otto-motor

Hogyan lehet Lyme kórra tesztet végezni, milyen orvoshoz kell fordulni? Mi a menete, milyen vizsgálat szükséges hozzá? Honnan lehet tudni, hogy fertőzött kullancs csípett meg? Miért viszket a csípés?

Az utóbbi 3-4 évben legalább 40 csipésem volt, van olyan is, aminek a pirosodása nem múlt el már 4 hónapja.A csípések viszketnek is, ami meglep?, mert gyerekkoromból nem emlékszem, hogy viszketett volna.

Legjobb válasz: Háziorvosnak mutasd meg vagy bõrgyógyásznak. A Lyme-nak ugyanis lehetnek bõrtünetei. Egyébként meg csak vérvételbõl lehet megtudni biztosan, ahová pedig a házi orvos utalhat be.Ha megfertõzõdtél és nem kezelnek idõben súlyos és maradandó következményei lehetnek. Nagy dózisú antibiotikus kezelés kell elsõ körben.

Háziorvosnak mutasd meg vagy bõrgyógyásznak. A Lyme-nak ugyanis lehetnek bõrtünetei. Egyébként meg csak vérvételbõl lehet megtudni biztosan, ahová pedig a házi orvos utalhat be.Ha megfertõzõdtél és nem kezelnek idõben súlyos és maradandó következményei lehetnek. Nagy dózisú antibiotikus kezelés kell elsõ körben.
A fiamnak voltak hasonló problémái. Bõrgyógyászatra menj, mert ott egybõl leveszik a vért. Kb 3 hét az eredmény. A bõrgyógyra nem kell beutaló!!!
1989. óta érdekel ez a dolog, mert Gyermekemnek ekkor voltak ilyen problémái.Sajnos akkor igen csak "gyermek cipõben"járt a Lyme-kór ismerete.Bozsik professzor a nagy tudósa és kutatója ennek a kórnak, de nem tudom jelenleg hol található Õ.Lakos doktor is ezzel foglalkozik, de Õt nem tartom empatikusnak/személyes vélemény, nem sérteni szándékozom, mert kierre, ki arra esküszik).Mindenképpen vizsgáltassad ki, kezdd a bõrgyógyásznál és NE engedd kezeletlenül, mert késöbb az a válasz, hogy "ál pozitív" és súlyos problémák merûlnek fel!!
Újabban Budapesten minden kerületi SZTK laborjában végeznek Lyme-kór tesztet. Vidéken, gondolom, a megyeszékhelyek az illetékesek ebben. Az ára 9000 ft, de ha magyar biztosított vagy, akkor ingyenes. A bõrgyógyásztól kell beutalót kérni, az eredmény kb. 3 hét múlva jön ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!