Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Flor (20 db)

Milyen a Flór Ferenc szakközép iskola?

Ha valaki tud róla valamit vagy, jár/járt oda akkor vélemény róla?És milyen átlaggal lehet bejutni?

Legjobb válasz: Ha kistarcsai akkor: Bármilyennel. Bárkit felvesznek,bármilyen átlaggal. Vélemény róla: no comment... De a helyedben nem vesztegetném rá az idõm,lehet hogy bezárják.

Ha kistarcsai akkor: Bármilyennel. Bárkit felvesznek, bármilyen átlaggal. Vélemény róla: no comment... De a helyedben nem vesztegetném rá az idõm, lehet hogy bezárják.
Hy. A kistarcsai flór suli egy retek szariskola minden átlaggal felvesznek.De nem érdemes ide iratkozni mert csak meglehet bukni.200 diák jár a suliba és abból kb. 150 diák bukik.A másik dolog, hogy a tesi tanár egy rohadt köcsög tanár, mert nem fogad el semmilyen orvosi és szülõi felmentést csak szakorvosét, de azt se mindig fogadja el. Ugyhát szerintem jobb ha keresel egy másik sulit.

Milyen a Flór Ferenc kórház szülészete? Mennyire voltatok megelégedve vele, illetve az ottani vizsgálatokkal a "terhesgondozás" alatt? Orvosok, szülésznők stb. Olyanok írjanak, akik nem régen szültek ott!

Legjobb válasz: Szia! Magánorvoshoz járok, így a terhesgondozásról nem tudok nyilatkozni, csak annyit tudok, hogy sokat kell várni. Egyébként a dokik és szülésznõk is nagyon jók, a szülészet is teljesen korrekt. Az osztály az már nem a legjobb, mert vagy alapítványiba mész 5000/ nap áron. Vagy 6 ágyas szobába. A csecsemõsök semmi infót nem adnak és nem nagyon foglalkoznak a babával. Tehát a szülés szempontjából nagyon jó a kórház. Az utána lévõ napokra viszont fel kell készülni.

Szia! Magánorvoshoz járok, így a terhesgondozásról nem tudok nyilatkozni, csak annyit tudok, hogy sokat kell várni. Egyébként a dokik és szülésznõk is nagyon jók, a szülészet is teljesen korrekt. Az osztály az már nem a legjobb, mert vagy alapítványiba mész 5000/ nap áron. Vagy 6 ágyas szobába. A csecsemõsök semmi infót nem adnak és nem nagyon foglalkoznak a babával. Tehát a szülés szempontjából nagyon jó a kórház. Az utána lévõ napokra viszont fel kell készülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én azt hallottam hogy nincs lehetõség fájdalomcsillapításra, igaz ez?
Igen, igaz. Csak ha elõre 2 hónappal leegyezteted és kell fizetni érte.
2012.elején szültem itt.Nagyon jó a szülészet, szépek és igényesek a szülõszobák, és a kórtermek is. Terhesgondozásról nem tudok írni, mert csak a kötelezõ genetikai uh.-ra mentem a kórházba, meg persze megszülni a kicsit :) )UH-ra és NST-re is idõpontot kell kérni.Kicsit így is várni kell, de még apuka is bejöhetett velem leskelõdni. :) )Szerintem orvosok és a szülésznõk is mind rendesek. A csecsemõsök is aranyosak, de nem túl beszédesek.Ha valamit szeretnél tõlük, szólni kell, illetve kérdezni. Nagyon érdemes elmenni a szülésfelkészítõjükre, mert itt tudsz kérdezni, ismerkedni velük. Foglalkozásokat folyamatosan tartanak egész évben. Meg lehet nézni a szülõszobákat és az újszülött osztályt is.:)

Milyen a jó flört? Nektek mi fér bele ebbe a kategóriába és esetleg mi a felső/alsó "határa"?

Nektek milyen a jó flört? Lehet éppen tipp, tanács, tapasztalat, sztori stb. Kíváncsi vagyok kinek mit jelent tulajdonképpen ez a fogalom. Mik lehetnek azok a bizonyos "határok" amelyek nálatok még ebbe a kategóriába tartoznak?

Legjobb válasz: 2 ember közötti személyesebb, intimebb viszony kialakitásának az egyik legeltejtettebb eszköze. véleményem szerint a gyengéd érintés, a pozitív töltetû megjegyzés, tehát a bók tartozik ebbe a kategoriába. a puszi is egyfajta flörtnek számít.. vagyis a flört általában puszival végzõdik..( vagy annak módosulatival) élményeimrõl pedig csak annyit, h egy beszélgetés elõtt az adott illetõ megölelt, a beszélgetés közben átvetette karját a vállamon, a beszélgetés után pedig megfogta a kezemet.. ha elég merész,le is smárolhatott volna. hagytam volna:D ui: flörtölni és flörtölve lenni jó:DD

mosolygas, elkapott pillantasok, apro erintesek.. es akkor jo, ha viszonzott, es erzem a vibralast :p kozottunk. meg en szeretem, ha van ido a flortre, nem rogton leszolit, vagy elhiv vhova. 20L
2 ember közötti személyesebb, intimebb viszony kialakitásának az egyik legeltejtettebb eszköze. véleményem szerint a gyengéd érintés, a pozitív töltetû megjegyzés, tehát a bók tartozik ebbe a kategoriába. a puszi is egyfajta flörtnek számít.. vagyis a flört általában puszival végzõdik..( vagy annak módosulatival) élményeimrõl pedig csak annyit, h egy beszélgetés elõtt az adott illetõ megölelt, a beszélgetés közben átvetette karját a vállamon, a beszélgetés után pedig megfogta a kezemet.. ha elég merész, le is smárolhatott volna. hagytam volna:D ui: flörtölni és flörtölve lenni jó:DD
akkor írd bele, elsõ
22:58 inkább nem! harmadik
ez a szó hogy "flört" nem szerepel az én szótáramban.
Felsõ határ: anál. Utána már el kell venni.
pedig muszáj lesz, mert ez egy létezõ szó, így addig hiányos lesz a szótárad, elsõ, hetedik
15:39 létezõ? Azért mert számodra létezik, attól az én számomra még nem létezik!
A kérdező hozzászólása: Valaki valami értelmes választ?
A kérdező hozzászólása: 5., 6. köszönöm a válaszokat, akkor körülbelül nálam is hasonló a jelentése. Bár még jöhetnek válaszok. :)
de akkor ha mások használják ezt a szót, nem fogod érteni mirõl beszélnek, elsõ, hetedik, kilencedik


Szia! A Kismama Magazin novemberi számában ezt a kórházat mutatják be. Nekem szimpatikus a cikk alapján.
Szia, Én 5hónapja szültem ott. A szülészet szép és kényelmes. Hátrány nem ért, nem volt fogadott orvosom. Csak ne teltházas idõben szülj:D akkor mindenki nyûgös. A szobák gázosak, meg a fürdõ, valahogy arra nem jut pénz:S:S:S, kivéve a csaszis szobát, 3000ft/napra lehet alapítványi szobába menni(azt nem ismerem), vannak jó és kevésbé jófej dolgozók ott. Közlekedés, amíg vizsgálatra mész, bár nem tudom van e terhesgondozás(nem oda jártam) akkor HÉV Örsrõl, vagy a régi3as út autóval(bár azon a sok kanyart elvétném) van busz is, azt hiszem 92es. nem macerás elérni. (már külön van Kerepes és Kis- és Nagytarcsa, így ez már Kistarcsai Megyei Kórház)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Úgy tudom, a Rókusban van a terhesgondozás.

Milyen a munkahelyi flört?

Legjobb válasz: célozgatok,kedveskedek,viccelek vele,húzom az agyát,megnevettem. aztán amikor veszi a lapot,akkor teljesen abbahagyom,kõszikla leszek. erre elkezd õ nyitni,kezdeményezni,és akkor nagy kegyesen belemegyek játékába,és megdugom. ilyesmi.

célozgatok, kedveskedek, viccelek vele, húzom az agyát, megnevettem. aztán amikor veszi a lapot, akkor teljesen abbahagyom, kõszikla leszek. erre elkezd õ nyitni, kezdeményezni, és akkor nagy kegyesen belemegyek játékába, és megdugom. ilyesmi.
Lesz.opod a fõnöködet
A flört az jó:D
olyan munkahelyi flört.

Budapesten a Flórián üzletközpontba milyen üzletek vannak? Konditerem esetleg van?

Legjobb válasz: Igen van konditerem a legfelsõ emeleten

Igen van konditerem a legfelsõ emeleten

Milyenek a tarcsai Flór Ferenc kórház orvosai? Kit ajánlotok ott?

17 hetes várandós vagyok, nem akartam orvost fogadni, mert úgy voltam vele, hogy egy sima terhességhez, szüléshez minek. Két hete kiderült, hogy van egy 7*8 cm-es mióma a méhfalamba baloldalt. Így viszont jobbnak érzem, ha van valaki aki folyamatosan nyomon követi a terhességet. Olyan doki kéne, aki akár el is távolítja id?vel a miómát.

Legjobb válasz: Én annak idején dr. Szabó Lásznónál szültem és meg voltam vele elégedve. dr. Molnár Csaba és dr. Várkonyi valamint dr. Szentágotai róluk is több kismama jót mondott.7 hete szültem és a szoba társaim náluk szültek meg voltak vele elégedve.

Én annak idején dr. Szabó Lásznónál szültem és meg voltam vele elégedve. dr. Molnár Csaba és dr. Várkonyi valamint dr. Szentágotai róluk is több kismama jót mondott.7 hete szültem és a szoba társaim náluk szültek meg voltak vele elégedve.
szia én 36 hetes vagyok dr szabo laszlonál fogok szülni az elsõ babámat is nála szültem nagyon rendes orvos én csak jót hallottam róla és a mûtétjeirõl is csak jokat hallottam engem is mütött 2004 decemberében igaz csak kismûtét volt de nagyon rendes és figyelmes volt az emberrel szóval õt nagyon ajánlom a többit nem nagyon ismerem és amugy hova valosi vagy
A kérdező hozzászólása: területileg a Flór Ferenc kórházhoz tartozom.
Nekem nem volt fogadott orvosom ott, az ügyeletesnél, Bokor doktornál szültem, de csak jót mondhatok róla. Nagyon türelmes, figyelmes és nem siettet semmit.
Kedves Várandósok! Tudom régi már a kérdés, de nekünk nagyon friss tapasztalatunk van a Flór Ferenc kórház szülészetérõl, amit szeretnénk minden érdeklõdõvel megosztani, mert biztos vannak, akiknek ez még jól jöhet. Nekünk is sok fejtörést okozott, hogy mi lesz, hogy lesz, hova menjünk ahhoz, hogy biztosan jó kezekben legyen feleségem és a születendõ kis fiunk? A sors hozta úgy, hogy éppen az ügyeletes kistarcsai Flór Ferenc kórházba vitt minket a mentõ. Nem titok, hogy mint mostanában sokaknak, nekünk sem volt pénzünk a "ajánlott" - inkább kikényszerített -, fizetõs orvos választásra. Elsõ babánkat vártuk, feleségem 30 éves, de minden lelete szerencsére rendben volt. Mi Istenre bíztuk feleségem és a baba életét, és újra kifizetõdött belé vetett bizalmunk... Nem mondom azt, hogy aki nem tud fizetni, azt ne tegye meg, ha úgy érzi jár a köszönet, de azt tudom, hogy Dr. Németh Anna doktor nõ és Sára Tünde szülésznõtõl keresve sem találhattunk volna jobbat és sajnos nem tudtunk nekik fizetni semmit. De ennek ellenére is emberséges és áldott munkát végeztek. Így is szeretnénk most ezt az önzetlen munkát meghálálni nekik a tapasztalataink és az igazság megírásával. Mindenkinek nyugodtan merem õket ajánlani! Néhány szó a szülés körülményeirõl: - Vasárnap mentõvel érkeztünk este 18-19 között. - betegfelvétel, vizsgálat, átöltözés a lehetõ legnagyobb nyugalomban, emberséggel és odafigyeléssel fogadtak minket, - apás szülés, végig felességemmel voltam, amit utólag úgy jellemzett Õ, hogy nélkülem biztos nem sikerülhetett volna ilyen "simán" -, már amennyire egy szülés az lehet. - 20h körül kerültünk a szülõszobába (nincs lekötözés, szerencsére nincs szülést meggátoló OXITOCIN, epidurális érzéstelenítés, ami sajnos általában legalább 12 óra szenvedésre, végkimerülésre növeli a vajúdást) - Burokrepesztés szakszerûen, ami után a baba már 1, 5 óra (22 óra elõtt) múlva meg is született egészségesen. - kérésünkre gátvédelemmel, gátmetszés nélkül szülhettünk, így fél nap múlva már otthon lehettünk (gátmasszázs ajánlott az áldott állapot idõszakában) - Németh Anna doktornõ határozott, segítõkész, fegyelmezõ, de emiatt erõteljesen támogató a szülés folyamán (csak jót tudunk róla mondani) - Sára Tünde szülésznõ rendkívül sokat (a kritikus percekben is) segített, támogatott minket emberi és hozzáértõ szakértelmével, emocionális érzékével, hivatástudatával és biztatásával. Ez nagyon sokat jelentett nekünk!!! - felajánlották, hogy a vajúdás idejére nyugodtan használhatjuk a kádat is, ami biztosan sokban segítette az ellazulást és a gyors szülést (elsõ baba másfél óra alatt). - Anya a szülés és kontroll után gátrepedés nélkül, saját maga lábon távozik mosdóba és könnyedén tud pisilni is!!! - Az frissen szült anyuka (mivel sem gátmetszés, sem császár) szülészetrõl, az újszülött osztályra, 100 métert saját lábán teszi meg (kerekes szék nélkül) - A kórházat fél napon belül elhagytuk, mert a baba és az anyuka is teljesen egészséges és nem szerettük volna sem a babát sem az anyukát kitenni az újszülött osztály viszontagságaink. - Nagyon modern és felszerelt szülészet van! - Ha valakinek van pénze, akkor születés után (kontroll és felépülés idejére) az apuka bent maradhat az anyukával két ágyas különszobában. Kívánom és kérem, hogy áldják meg a kórházat és dolgozóit az égiek! Mi nagyon érzékenyek és figyelmesek vagyunk mindenre, de róluk, az ott dolgozókról semmi rosszat nem tudnék mondani! Egy valami volt számunkra nehezen kezelhetõ, ez pedig a 6 ágyas újszülött kórterem, ahol egész éjjel szinte minden kisbaba sírt, de ez nyilván nem a kórház hibája. (Aki tud, az kérjen külön szobát.) Ha valakinek további kérdése van tegye fel nyugodtan!

Milyenek a tapasztalataitok Kistarcsán a Flór Ferenc Kórházban a szülésznőkkel kapcsolatosan?

Szeretnék szülészn?t fogadni a szülésemhez.

Legjobb válasz: Én nem fogadtam, de nálam a Balázs Erika volt benn mikor szültem(2007 dec.30-án). Akkor egyszerre asszem hárman szültünk és neki rohangálni kellett közöttünk. De szerintem kedves volt, és mindent megtett amit tudott, így egyedül is. A többi szülésznõt nem ismerem. Iwiw-en megtudod nézni õt, Valkón lakik.

Én nem fogadtam, de nálam a Balázs Erika volt benn mikor szültem(2007 dec.30-án). Akkor egyszerre asszem hárman szültünk és neki rohangálni kellett közöttünk. De szerintem kedves volt, és mindent megtett amit tudott, így egyedül is. A többi szülésznõt nem ismerem. Iwiw-en megtudod nézni õt, Valkón lakik.
nekem tasnádi mihályné vlt bent egyszerre 4en szültünk de kedves volt figyelmes
Szia! Én szerettem volna fogadni és meg is beszéltem a szülésznõmmel, de korábban jött a baba 11 nappal és õ vidéken volt, úgyhogy végûl P. Hajdú Zsuzsánál szültem. Szegény ment volna haza a munkaidõ lejártakor, de én megkértem, hogy maradjon velem a végéig, úgyanis már 12 órát együtt töltöttünk és már nem viseltem volna túl jól egy váltást pont a vége elött. Ott maradt és nagyon örülök, hogy végül Nála szültem!

Milyen a Kistarcsai Flor Ferenc Korhazban szülni?

Legjobb válasz: Én ott szültem, jók a tapasztalataim. Szerintem jó választás, persze ez orvos függõ is..Csak ne hagyd magad ijesztegetni a csecsemõsök által. A babád úgy tökelétes majd ahogy van:)

Én ott szültem, jók a tapasztalataim. Szerintem jó választás, persze ez orvos függõ is..Csak ne hagyd magad ijesztegetni a csecsemõsök által. A babád úgy tökelétes majd ahogy van:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ. Igaz nem én fogok ott szülni hanem egy kedves barátnõm. És kicsit izgultunk hogy milyen lesz. Te melyik orvosnál szültél?
Én Dr. Cseh Erikánál és nagyon meg voltam elégedve vele. Ennek 12 napja:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulalok a babadhoz. es köszönöm a gyors valaszodat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!