Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Ez csak egy kis (6 db)

Milyen a szüzhártya? Ez csak egy kis hártya vagy vastag?

Tegnap kiváncsiságból felnyultam magamnak és valami egészen mást éreztem mint amit elgondoltam...

Legjobb válasz: Jézusom,reméljül hogy nem szakadt át.Ne csinálj ilyet,mert még baj lesz!Gondolom egy kis ovális valamit találtál méylen belül,aminek az alján egy kis "luk" volt.Ha igen,akkor megismerkedtél a méhnyakaddal :)Mégis mit éreztél?ez fontos volna...még RE csak válaszolj!

Jézusom, reméljül hogy nem szakadt át.Ne csinálj ilyet, mert még baj lesz!Gondolom egy kis ovális valamit találtál méylen belül, aminek az alján egy kis "luk" volt.Ha igen, akkor megismerkedtél a méhnyakaddal :) Mégis mit éreztél?ez fontos volna...még RE csak válaszolj!
A szûzhártya kérlekszépen 1 porcelán tányérhoz hasonlít leginkább, többnyire levesetányér alakja van, némi cérnametélttel. Görcsösen kapaszkodik a hüvelyfalba, mert rohadtul kényelmes neki ott. Na ezért kell 1 fúrófej-faszú niggerrel megoldatni a problémát.
mit éreztél? ez nagyon fontos lenne..
Nem kötelezõ, hogy átszakadjon. Viszont én inkább tükröt használnék. Van, akinek nem lehet csak úgy nyúlkálni - pl. azért, mert nem egy nagyobb lyuk van rajta, hanem sok kicsi.

Csak simán egy kis tóra ahol 2-3 méteres a viz járunk a haverokal milyen csalikat ajánlottok kisebb halakhoz csuka harcsa? Milyen mélyen vannak ezek a halak?

Legjobb válasz: Milyen napszakban? A csukát kora hajnalban, vagy estefelé, a harcsát pedig egyértelmûen éjjel próbáld, vagy kora hajnalban. Csukázni akadók, nádas, hínármezõ, töklevél stb. közvetlen közelében, úszóval érdemes, kb. 1 méterrel a fenék felett. Vagy egy villantós bottal körbesétálod a tavat... Harcsázni ilyen sekély vizen különösen a felszínen érdemes, óriásantennás úszós szerelékkel ("stupek"), a sötétben a vízfelszínen pancsoló kishal mágnesként vonzza õket...

Milyen napszakban? A csukát kora hajnalban, vagy estefelé, a harcsát pedig egyértelmûen éjjel próbáld, vagy kora hajnalban. Csukázni akadók, nádas, hínármezõ, töklevél stb. közvetlen közelében, úszóval érdemes, kb. 1 méterrel a fenék felett. Vagy egy villantós bottal körbesétálod a tavat... Harcsázni ilyen sekély vizen különösen a felszínen érdemes, óriásantennás úszós szerelékkel ("stupek"), a sötétben a vízfelszínen pancsoló kishal mágnesként vonzza õket...
Csukát egész nap érdemes, én talán dél körül fogtam eddig a legtöbbet. Akadók környékén, de nyílt vízen is sokat fogtam. Harcsára nappal akadók környékén, fenéken földigilisztacsokorral, nadállyal vagy piócával érdemes. éjjel felszínen.

20 éves fiú vagyok, egy kis zavarral. Maszturbálás közben sosincs problémám, pettingnél sem, csak a konkrét aktus előtt, csőd. Milyen készítmény segíthetne ezen?

Már eléggé idegel, tény hogy izgulós vagyok, de petting terén egyáltalán nincs rám panasz. Igazából gyógyhatásu készítmények érdekelnének, amiket könnyen be tudok szerezni.

Legjobb válasz: 20 évesen,szerintem még nincs szükséged készitményekre.Lehet,hogy mostmár tul sokat foglalkozol ezzel és azért nem sikerül.Lehet,hogy tudat alatt nagyon izgulsz és nagyon meg akarsz felelni.Megfog oldodni magátol.Kezdjétek pettinggel és mikor már minden ok,hajrá.De ne görcsölj ezen.

20 évesen, szerintem még nincs szükséged készitményekre.Lehet, hogy mostmár tul sokat foglalkozol ezzel és azért nem sikerül.Lehet, hogy tudat alatt nagyon izgulsz és nagyon meg akarsz felelni.Megfog oldodni magátol.Kezdjétek pettinggel és mikor már minden ok, hajrá.De ne görcsölj ezen.
A készítmények helyett én is a lazítást javasolnám. Az átmeneti merevedési zavar nem testi hanem lelki probléma. Persze, ha neked kapaszkodót nyújt egy egy "szer"... szexshopokban kapni olyan készítményt amivel a pénszt kell bedörzsölni. Melegséget, értágulást, vérbõséget okoz és ezzel javítja az erekciót. Hogy mik vannak, azt bármelyik webes szexshopban megnézheted. Ha a partnernõd dörzsöli bele a nemi szervedbe, az külön jó móka. :) A merevedés megtartása, koncentráció és gyakorlás kérdése. Mondja a párom... Volt már olyan partnerem, aki azért nem tudott óvszert használni, mert az alatt a fél perc alatt amíg leálltunk... már nem volt mire húzni... Pár szó egy szexológustól: "A merevedés megtartása egészséges férfinál nem probléma orális ingerlésnél és önkielégítéskor. A hüvelyben megtartani azonban sokféle ok miatt feladattá válhat, azaz nem megy magától. Emiatt elõbb-utóbb kialakul a stressz is, ha már korábban nem volt más miatt túlterhelõdés. Ha nincs elegendõ tartalék, ami szabadon felhasználható a szexhez, akkor a teljesítmény csökken. Ha nincs elegendõ tréning, csak a vágyak, akkor is gyakran elõfordul, hogy az energia nem koncentrálódik, a figyelem ellankad, a vágy aktus közben lecsökken, vagy átalakul kellemetlen izgalommá, félelemmé."
A kérdező hozzászólása: "Volt már olyan partnerem, aki azért nem tudott óvszert használni, mert az alatt a fél perc alatt amíg leálltunk... már nem volt mire húzni... " pont így járok én is mindig! "A merevedés megtartása, koncentráció és gyakorlás kérdése." Ez érdekes. Ha "elfelejtem" azt, hogy úúúúristen most épp szexelek, hanem csak arra figyelek, hogy dejól csókol, dejómellei vannak, stb... akkor nincs baj, de néhanéha beugrik, hogy jéé, mint a cövek úgy áll!, aztán fél perc alatt puff, annyi. Nekem valszeg ezen kell túllépni, hogy az a fél perc, amíg behelyezem oké, akkor nem lesz baj. Mellesleg, kis termetü (165/52) ember vagyok, elég nagy pénisszel (19-20) cm. Egészségesnek érzem magam, de ez mégis idegesítõ. Látom a többi haveromon, hogy úgy bennevannak ugye, és nekem is nap mint nap meglenne az esélyem rá, de mégsem megy.
Szia! Ugyanannyi idõs vagyok mint te és ugyanilyen problémával. Az egész dolog szellemi síkon dõl el. Nekem néha elég a barátnõmtõl egy érintés vagy egy utalás a szexre és állok mint a cövek. Sõt, amikor poénból próbálgattuk a kutya pózt (rajta és rajtam is volt fehérnemû) akkor is úgy álltam, mint a cövek. Amikor legutóbb végre élesbe ment volna a dolog, akkor meg... Kemény 50%-ot ha tudtam teljesíteni. Szánalmas voltam... De biztos vagyok benne, hogy a probléma orvosolható. Ha elõbbre jutok, majd értesítelek. :-) Addig is kitartás, ez tényleg nem egy olyan probléma, amit ne lehetne orvosolni... Szükséged pedig nincs a szerekre.
találd meg az ideális partnert minden gondod megoldódik
hasonló gondok itt is... kisebb sikerek koncentrációval, aktus elõtti lazítással...
A kérdező hozzászólása: 16/f ezt kihagytam :)
Egyszerre a 2 nem fog menni. Kezdj el edzeni, majd miután több izom van rajtad, akkor jobban fog menni a fogyás, mert kicsit begyorsul az anyagcseréd, ami sokat jelent. Szerintem úgy 5-10 hónap elég lesz az izomtömeg felszedéséhez, majd utána nekiállhatsz diétázni. (Én is így csináltam és tökéletesen bevált, ugyan ennyi idõsen) :)

Már 3 hónapja nem szoptatok, ha fejtem is csak 10-20ml jött le. De ha megnyomom a mellem még mindig jön egy kis tej. Ez normális? Barátnőm említette a napokban hogy még mindig milyen duzzadt a mellem, mintha még mindig szoptatnák.

Legjobb válasz: Normális. A szervezeted átállt. Ha egy fél év után is lesz tejed, vagy ha hamar szeretnétek babát, akkor a Mastodynon cseppek segítenek majd. (a Bromokriptint nem ajánlom). De ha még mindig fejed hogy akarod, hogy teljesen elapadjon?

Normális. A szervezeted átállt. Ha egy fél év után is lesz tejed, vagy ha hamar szeretnétek babát, akkor a Mastodynon cseppek segítenek majd. (a Bromokriptint nem ajánlom). De ha még mindig fejed hogy akarod, hogy teljesen elapadjon?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Nem nem fejem, szeretném ha már elapadna!
Én minden séta elõtt Babyloves arckrémmel kenem be a pofiját. Baba testápoló száraz bõrre nálunk bejött ilyen esetben.
Nekünk a doktornéni azt mondta, hogy popsikrémmel kenhetem vékonyan vagy Neogranormonnal.
A popókrémek nem szárítanak? Zsírosak ugyan, de szerintem a hatóanyag lehet, hogy szárít. Én patikai kencét használok rá.
Nivea babakrémmel, nem közvetlenül séta elõtt, hanem egy jó negyedórával elõtte, amilyen vastagon csak lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!