Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Ez (9397 db)

Milyen színű ez a szem? Szürkés kék. Vagy világos kék? És milyen színű haj állna jól? Milyen szemhéjpúder mutatna szépet?

http://kepfeltoltes.hu/110627/1003950706K_pkiv_g_s_www.kepfe.. Tudom, sok kérdést tettem fel, de remélem irtok válaszokat:)

Legjobb válasz: ez világoskék

ez világoskék
világos kék
Nagyon szép szem. :)
Világoskék. Hajszín:http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/trendi-stars/uploads.. , http://forum.sanomabp.hu/forumkep/19/184444/426/12761820/1.jpg , http://trendattack.hu/images/5732_245X355.jpg Szerintem ezek állnának jól. :) Szemhéjpúderbõl pedig a pasztell színek, amik nem rikítóak. Pl.: http://antiallergia.hu/shop_ordered/6405/shop_pic/antia_0046..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )

Milyen fajta ez a hal? (részlet lent+ kép)

ilyen halat kaptam az egyik haveromtól ? se tudja hogy milyen a kép meg rajz de ugyanúgy néz ki mint a rajzon.2 db van az egyiken nincs az a fekete csík az oldalán, kb cm hosszú és teljesen szürkék.(A kép:

Legjobb válasz: talán ha küldenél képet, többet tudnánk segiteni de ha nem tudod hogy milyen hal is ez akkor vidd el az állatkereskedésbe ott tuti meg tudják mondani hogy milyen hal

talán ha küldenél képet, többet tudnánk segiteni de ha nem tudod hogy milyen hal is ez akkor vidd el az állatkereskedésbe ott tuti meg tudják mondani hogy milyen hal
A kérdező hozzászólása: már megvan hogy milyen, rég. sziámi alganyaló, de azért köszi
A képen a bajszát nézve harcsának tûnik. De mivel az nagyobb mint 5cm ezért nem valószínû. Max. törpeharcsa de még talán az is nagyobb 5cm-nél. Fogalmam sincs milyen halacska lehet. Járj utána egy kereskedésbe. Remélem segítettem !
én sziámi alganyalonak néztem dehát lehet h a 2 ugynaz
A kérdező hozzászólása: megvan milyen elvittem és rávágta hogy ez vietnámi alganyaló
én még mindig azt mondom hogy vidd el az állatkereskedésbe ott megmondják :)
A kérdező hozzászólása: ja és kihagytam hogy kb 5 cm hosszú.(kicsit gyorsan gépeltem)
A kérdező hozzászólása: légyszi ha valaki tudja akkor mondja már meg. már nagyon idegesít hogy nem tudom.
A kérdező hozzászólása: mindjárt rakok fel képet lehet hogy egy kicsit elmosódott lesz

Milyen hal ez a képen?

http://i43.tinypic.com/2u921bl.jpg

Legjobb válasz: Ez valami géb... majd hable megmondja milyen.

Ez valami géb... majd hable megmondja milyen.
Szerintem nyálkáshal, de nem biztos. :-)
kessler géb
békafejû géb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tényleg Kessler-géb!
Ja tényleg a Békafejû és Kessler Géb teljesen ugyanaz.


Milyen színű ez a ló?

Legyesszürke ló, a farán a combjánál enyhén almázott. Akkor most legyesszürke, vagy almázott szürke? Ha kell, tudok küldeni képet.

Legjobb válasz: Milyen szinû, milyen színû? Valószínû. ☺

Milyen szinû, milyen színû? Valószínû. ☺
Küldj egy képet! Szerintem legyesszürke lesz!
almázott legyesszürke :)

Milyen kék ez a szem?

Milyen árnyalat? Vagy nem is kék?

Legjobb válasz: Nálam ez szürke (meg ne kérdezd, milyen árnyalatú)

Nálam ez szürke (meg ne kérdezd, milyen árnyalatú)
Gyilkos:D
A kérdező hozzászólása: Kösz :D Gyilkos?
szürkéskék. amúgy jól néz ki. 30/F

Ezek milyen fajta kutyák, milyen a természetük?

http://www.hatter-kepek.hu/wallpapers/13/157/06/1181849728_k..

Legjobb válasz: passz, de ezek biztos kutyák? :D Elsõ látásra rövid fülû nyusziknak néztem õket. xD De amúgy aranyosak :)

passz, de ezek biztos kutyák? :D Elsõ látásra rövid fülû nyusziknak néztem õket. xD De amúgy aranyosak :)
Én már csak röhögök az itteni hatalmas hozzáértésen. A kedvencem a máltai volt, de a chow-chow (így kell írni, kedves elõzõ) is nagyon vicces, jól szórakoztam, meg kell mondjam. Leírtuk itt már egy páran, hogy a képen spitzek vannak. A samoyedhez semmi közük. És úgy mellékesen szamijaim vannak, tehát ebben biztosak lehettek.
Ja, egyébként spitzek. Kölyök szaminak teljesen más feje van.
chau chau? az meg milyen állat? valami macskafajta?
Vagy Chau chau...
Ezeknek közük nincs a samoyed-hez, ezek német spiccek, szerintem a törpe változatból.
dehogy máltai!! ezek spiccek:) asszem szamojáde (vagymixD) de tuti h spiccek:D kistermetû kutya nagy bundával(mármint nem hossszúval hanem dússal) ajánlatos bent tartani fõleg télen ha nem akaros h sárgombóc legyen:) http://www.kutya-tar.hu/fajtak/szamojed tessék itt egy link a fajtáról:D
ezek spitzek vagy samoyedok.
Szerintem Máltai selyemkutya
Biztos, hogy spitzek!
Nem samoyed, a világon semmi közük hozzá. Ezek spitzek.
Szerintem szamojéd nem ilyen kis vékony hiszen elég nagy kutya lesz belõle.
Lehetséges, hogy samoyede... de nem biztos, csak tipp. Ha azok, akkor a természetüket nem ismerem.
Ezek német spitzek, kis vagy törpe méretben. Leírást róluk a MEOE Magyar Spitz Klub honlapján találsz, ahol fórum is van, ahol kérdezni lehet: http://www.spitz.hu/
Szerintem kölyök spiccek. A spiccekbõl van több fajta, ha beírod a keresõbe akkor nagyon sok infót találhatsz róluk
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat

Miért von le a Takarékszövetkezet "511 kamat/költség" címszóval párszáz Ft-okat? Milyen költség ez?

Legjobb válasz: Nekünk fogalmunk sincs, hogy milyen számláról, milyen idõszakról, milyen forgalomról, stb beszélsz. Javaslom, hogy kérdezd meg a takszöv-et, bizonyára elmagyarázzák.

Nekünk fogalmunk sincs, hogy milyen számláról, milyen idõszakról, milyen forgalomról, stb beszélsz. Javaslom, hogy kérdezd meg a takszöv-et, bizonyára elmagyarázzák.

Hasonlo fenykepezogepbe szeretnek filmtekercset vennni. Ebbe mindegy milyen filmtkercset veszek mindegy hogy milyen a markaja, tipusa vagy hasonlok vagy az is fontos? Vagy ez mar olyan regi hogy specialis film kell bele?

Segitsetek kerlek es bocs ha nagy butasagot kerdeztem,ugyanis semennyire sem ertek hozza. Ilyesmi a fenykepezo: <[link] Ha tudjatok azt is megirhatnatok hol lehet bele filmet kapni vagy lehet e egyaltalan. Koszonom!

Legjobb válasz: Középméret kell bele.

Középméret kell bele.
A kérdező hozzászólása: tehat mindegy a marka vagy akarmi? sima kozepmertu filmtekrcs ennyi?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most rágugélizva, a "rollfilm" jóval gyakoribb , szóval így keresd :) Elküldve: 2011. Június 6. 14:14 Hozzászólás témája: 120 Hozzászólás az elõzmény idézésével 120-as (roll) filmet az alábbi helyeken szinte biztos kapsz Pesten: Syrex Pálvölgyi Westend Soós Ringfotó (1097 Budapest, Gyáli út 31/B) Fókusz fotó (Bocskai úton) Elõhívni [i]elvileg[/i] MINDEN labor tudja, gyakorlatialg ritka, én a Pálvölgyi Westendhez szoktam vinni, vagy a Maxlaborba, amit most Lab4Art néven találsz. Nem a legolcsóbbak, de nem cseszik el és szépen dolgoznak. Fekete-fehér rollt otthon hívom a fürdõszobában, ennek induló költsége kb. 8-10 ezer Ft, utána egy darabig (20-30 tekercs) ingyen, majd fillérekbõl megy a hívás. Elvileg bármelyik roll belemegy bármelyik rollos gépbe, csak a 6x9-esre 8, a 6x6-osra 12 kockát tudsz lõni. [link]
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom!:)

Szerintetek milyen lenne ez a ruha egy téli esküvőre? (vendégként) Szerintetek milyen cipő illene hozzá? (Linkeljetek is ha tudtok) Valami csizma gáz lenne?

http://www.pinkbizsu.hu/image/cache/data/ruha/DSC03097-900x9..

Legjobb válasz: Szerintem elég csúnya ruha. Sima magassarkú menne hozzá (fekete), csizmával már fõleg k.rvás lenne,

Szerintem elég csúnya ruha. Sima magassarkú menne hozzá (fekete), csizmával már fõleg k.rvás lenne,
Nekem nem tetszik, nem szeretem az ilyen stílusú ruhákat. Kicsit nekem közönséges.
Ja, látom, talán nem is a te körmöd. Hála az Égnek!
Hát olyan pingvines.
A 70-es években voltak ilyen ruháim. Csak magassarkú cipõ illik hozzá.
Szerintem nem csúnya! Viszont én is a fekete magassarkúra szavazok. Csizmával már túl durva.
Nem olyan rossz ez, mert optikailag slankít, de azok a fém díszek nagyon gagyivá teszik. A körmöd pedig iszonyatosan közönséges.
Én inkább ilyen fazont ajánlanék neked mivel látom széles csipõd vastag derekad éscombod van ha az te vagy a képen. http://images.wlap.hu/write/userimages/kepek/102/93/10_eliza.. boleróval ideális mivel melegít és benn letudod venni. Cipõt pedig egy bokacsizmát ajánlok egy harisnyával.(testszínû) http://cuccom.hu/_files/stuffs/0/309-9e30fef1.jpg
csizmában esetleg bokacsizma?
13-as akkor neked csak a majmolni való divat jön be de hagyuk, ez ízlések és pofonok. Szerintem nem übergagyi ha ízlésesen van összeválogatva. Itt egy példa rá. Akkor cseréljen ruhát és ne huzzon minit. https://lh3.googleusercontent.com/-Up7GCF7fjlM/ULz4cBcq-kI/A.. http://iemmafashion.com/wp-content/uploads/2012/11/napiruha3.. BOKACSIZMA!!!! hogy ne fagyjon meg a lába :D te!
Némá, ez a Kate is mecsoda panelproli, nem olvassa a gyakoris divattippeket: http://3.bp.blogspot.com/_um9l-gQYql0/Sn_xQpi3cTI/AAAAAAAAAe..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ! A képen nem én vagyok, a ruha nem teljesen ilyen, csak hasonló, az én ruhámon nincs középen bizsú, és nem hosszú ujjú, csak az anyaga és a színe ilyen. És nem gagyi 15.000 Ft-os Mango ruha, de mindegy ez nem számít! :)
Akkor biztosan szebb darab, mint ez! Szerintem jó választás.
Azért, mert valami celeb életében felvette az nem azt jelenti, hogy jó. Tudod, a nõi magazinokban van egy ilyen rovat, hogy "tedd" "ne tedd". A "ne tedd" rovatban is sztárok az elrettentõ példák. Meg van legrosszabbul öltözött díj is stb. Katen szarul is néz ki. A belinklet kiscsajokon elmegy DE nem alkalomra, csak császkálni benne a plázába vagy ilyesmi. Egy esküvõre meg nem úgy állítasz be, mintha a mekibe mennél egy kólára.
23- tévedésben vagy. Nagyban.
A világ komoly izlésficamban szenved: http://www.google.hu/search?q=optical+dress&safe=off&source=.. Ezzel a ruhával két baj van: a hossza és a fém izék rajta, ettõl gagyi. Ne vegyél fel fekete bársony cipõt hozzá, se pirosat, hacsak nem jelenik meg a piros szín még valamelyik kiegészítõn. Az optikailag karcsusító ruhákból elég széles a választék, rengeteg igényes darab van, szerintem hasonlót válassz, de ne ezt.
Komoly ízlésficamra vall, hogy egyáltalán elgondolkodtál ezen a ruhán. Én sehová sem venném fel esküvõre pláne nem . Olcsó, közönséges, gagyi és ízléstelen,
Nálunk a helyszínen minden nõ átvette a sima cipõt egy kivételével.
Az az ezüst izél rajta übergagyi. Nehogy fekete-fehér cipõt vegyél fel hozzá! Legyen fekete, vagy piros!
Jah, téli esküvõn, a hóban biztos kevésbé ciki egy ilyen cipõ. AKi télen tart esküvõt az törõdjön bele, hogy lesz aki csizmában megy.
Ezt a bokacsizma-ajánlgatást hagyjuk már, nem valók alkalmi ruhákhoz! Igazi panelprolisság a kettõt kombinálni. Ruhához normál, elegáns cipõ: http://www.swim4style.com/wp-content/uploads/2012/06/comfort.. A bokacsizma és társai mindennapi használatra, az utcára való, marha közönséges alkalomra.
Nekem se jön be. Olcsó, gagyi hatást kelt. Esküvõre nem való.
Szerintem egyaltalan nem valo eskuvore.Ne haragudj, de kiabal rola, hogy nagyon gagyi.
Mindegy .... ízlések és pofonok de az emberek nem szeretnek egyediek lenni csak majmolják a divatot..... de ha divat lenne bokacsizmába menni esküvõre egy ruhával akkor mindenki ugy menne. Úgy látszik az unokatesóm is panelproli mert õ is bocsaizmát húzott egy fekete ruhával. És képzeljétek nagyon csinos volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!