Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Erh (17 db)

Kezdõknek, milyen edzéssel érhetõ el a gyorsabb fogyás?

125 Kg vagyok és gyorsabban le szeretném adni a felesleget. Mivel érhetõ el a gyorsabb fogyàs?

Legjobb válasz: Kardió intervallum edzés! Egyértelmûen ez a legjobb fogyásra. Elõször csak könnyítettet csinálj, aztán jöhet fokozatosan egyre több. Péntek Enikõt ajánlom. Sok sikert!:))

Kardió intervallum edzés! Egyértelmûen ez a legjobb fogyásra. Elõször csak könnyítettet csinálj, aztán jöhet fokozatosan egyre több. Péntek Enikõt ajánlom. Sok sikert!:) )
125kg-hoz intervallum... Csodás válasz. Elég lesz heti 4*1óra séta, majd fokozatosan növelni a tempót. Az étrendet nem tudom, nem hiszem, hogy neked szálkásító kéne.
Azért a szálkásító elvei felé hajoljon, tehát fehérje legyen meg lehetõleg, legalább 1, 5-2g/ttkg, telített zsír is 1g/ttkg, a ch-n pedig variáljon, ha nem jön a fogyás. Napi többszöri kis étkezések, sok zöldség, sok víz, együnk este is, ezeket az elveket tartsuk be. Tényleg az elején lightosabb aerobbal kezdj, késõbb sem muszáj intervallumozni vagy kardiózni, az aerobbal rendes étrend mellett nagyon jól lehet fogyni zsírból.
Zumbázz! :) Azt tudod a youtuberól is! Vagy Rubint Réka cd-t lehet kapni. Nagyon jó! :)

Hány éves kortól érdemes/lehet elkezdeni a balettozást? Aki 18 évesen kezdi, milyen szintet érhet el? Mik az elvárások azoktól az emberektől akik balettozni szeretnének?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: hát ez tök szuper én azt hittem aki nem kezdi idõben annak annyi. na ezért jó ez az oldal. nem amikor a helyesírási hibákért lepontoznak hát nekem ez hasznos az tuti.

hát ez tök szuper én azt hittem aki nem kezdi idõben annak annyi. na ezért jó ez az oldal. nem amikor a helyesírási hibákért lepontoznak hát nekem ez hasznos az tuti.
Bella, engem is baromira idegesítenek azok a beszolások, hogy jaj minden sportot kis korban kell elkezdeni stb. Ez egy akkora baromság! Nem ezen múlik... akinek van némi tehetsége hozzá annak kicsit ídõsebb korában is lesz. Ha pedig nincs... akkor hiába kezdi kis korban, úgy sem fog nagy eredményeket elérni. 20 év alatt még simán lehetséges, akár táncos is lehet belõled. Csak akarni kell, ennyi az egész.
3-4éves kortól kezdik azt hiszem, de még csak játékos formában. attól tartok a 18késõ mert elég laza izületek kellenek meg mire bekerül valahova meg nyomják a tempót ezerrel, hát szóval......plusz az öregedés és a legfontosabb a sérülésveszély.
Én is 3-4 évesen kezdtem el, de sajnos abba kellett hagynom. 18 évesen már nagyon késõ. Nem leszel kellõen rugalmas, hajlékony hozzá. 13 évesen újra akartam kezdeni, már akkor sem sikerült.
Viszont ha csak hobbiból szeretnél elkezdeni balettozni, akkor nem késõ, indulnak kurzusok, ahol hasonlóan kezdõ felnõttekkel leszel együtt. :) A baletthoz nagyon fontos a hajlékonyság, de szerintem egy ilyen órán azért adnak valami alapozást, szóval próbáld ki nyugodtan.
Utolsó vagyok Elvárások? Testileg nagyon fontos a hajlékonyság és az erõ. Kell valamennyi testudat(ne ess szét stb.)és ritmusérzék. Meg jó memória, hogy megjegyezd a gyakik sorrendjét. Az, hogy egyszerre 1000 felé tudj figyelni:D Nem hátrány az sem, ha gyorsan tanúlsz:D De mindez fejleszthetõ:D Csak van amit már nehezebb.
Ja és türd jól a fájdalmat és a fáradtságot:DD
Szia szerintem nyugottan probáld ki a balettet ha t etszik! Mert én is 20 évesen kezdtem és már jol megy már spicc cipõm is van nem mondom hogy profi lesz belõled de sok sikert!!!! :)
Bármikor el lehet kezdeni, de érdemes minél elõbb. Viszont ha igyekszel, lehetsz profi akármikor kezded. Vannak versenytáncosok, akik 19 évesen kezdték.

Ha a munkaügyi központ kiközvetít egy munkahelyre, én nem megyek el, milyen hátrány érhet?

jelenleg dolgozom, nem jelentkeztem még ki (járadékot nem kapok), mert nem biztos a melóhely, 2 hónap kellene még az 1 hónap segélyhez is...

Legjobb válasz: törölnek a nyilvántartásból. de nyugodtan kijelentkehzetsz attól hogy a meló még nem biztos, max ujra be jelentkezel ha nem jött össze

törölnek a nyilvántartásból. de nyugodtan kijelentkehzetsz attól hogy a meló még nem biztos, max ujra be jelentkezel ha nem jött össze
Ha van bejelentett munkahelyed, akkor nem lehetsz munkanélküli. A változásokat x idõn belül be kell jelentened a munkanélküliben. És hiába nem kapsz semmilyen járadékot, de akkor is te addig vagy munkanélküli, ameddig nincs munkád. Tehát ha 1 hónap kéne még a segélyhez, akkor mivel dolgozol, az már elúszott. Nem számít. És ha kiközvetítenek egy munkahelyre, ahová nem mész el, vagy felajánlanak egy munkát, amit nem fogadsz el, akkor az automatikus törlést jelent a rendszerbõl. De elõbb-utóbb nyilván kiderül, hogy nem vagy munkanélküli, így a munkanélküli csak azt fogja folyamatos munkanélküli idõszaknak leigazolni, pl. segélyhez, ami idõ alatt te tényleg munkanélküli voltál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, még egy olyan kérdésem lenne, hogy törlés esetén mennyi idõ után jelentkezhetek vissza hozzájuk?
Szerintem erre nincs meghatározás. Ha valahol dolgozol és 1 hónap után akár te felmondasz, akár neked felmondanak, akkor újra munkanélküli leszel és szerintem egybõl regisztráltathatod magad. De ezt a munkanélküliben biztos pontosabban meg tudják mondani.
Úgy tudom 1 év múlva tudod magad újra regisztráltatni.
"Úgy tudom 1 év múlva tudod magad újra regisztráltatni." rosszul tudod.. nem tudom mi a legrövidebb idõ, engem egy hónap próba idõ után elküldtek többed magammal, és visszaregisztráltak munkanélkülibe.. még csak nem is volt egy teljes hónap, csak 20 nap..
A fiamat is törölték, mert nem jelentkezett le idõben és 3 hónap után tudta magát újra regisztrálni.


Milyen a Pu Erh Tea kapszula?

Legjobb válasz: a tea tényleg borzasztó ízû, akpszulát most kezdtem el szedni szerintem is jobb mint a szûz tea (a hatása nem annyira jó, mint a szûz teáé,de sokkal jobb a közérzetem)

a tea tényleg borzasztó ízû, akpszulát most kezdtem el szedni szerintem is jobb mint a szûz tea (a hatása nem annyira jó, mint a szûz teáé, de sokkal jobb a közérzetem)
Én a teát is iszom eleinte nem volt egyszrü mert olyan az ize mint a földnek...:O de az elsö kanna után teljesen itatja magát a dolog!én 1, 5 litert iszom 1 filterrel víz helyett is ezt iszom de este 6 után már ne igyátok akkor már inkább valami nyugtató teát igyatok: én pl. rooibost szoktam. csajok remélem tudjátok h a szûz tea májkárosító szal azt haggyátok a csudiba az is jó de sajna káros...:( nahh xal szedem 3*1-et naponta a pu erh kapszulából és teljesen jól vagyok. fogytam 4-kg-ot de nem is ez a legfontosabb hanem h szinte alig dohányzom :O valszeg a puerh az egyik legerösebb zsíroldó és méregtelenítõ és ezért nem kívánja a szervezetem...aminek még a fogyásnál is jobban örülök... dia :)
Menjetej el a Hanamiba (http://www.hanami-teahaz.hu/types_puerh_sotet.htm), találtok finom puehr teát

Milyen hátrány érhet, ha a régen eladott, 20 éves autóm, (amit amúgy éppen most vonnak majd ki ideiglenesen a forgalomból) még mindig az én nevemen van?

Idén januárban adtam el, de utána csak a biztosítómnak küldtem meg az adásvételi szerz?dést a kötelez? megszüntetése miatt. Õk el is fogadták, azóta nem is kaptam csekket t?lük.

Legjobb válasz: Sajnos 2010.01.1. óta új jogszabály van érvényben, mely kötelezõen felsorolja az adásvételi szerzõdés tartalmi elemeit. Ha nem megfelelõ az adásvételid, keresd meg a vevõt és írjatok egy másikat, természetesen az eredeti dátummal. Ha a Te neveden marad a kocsi, mert a vevõ nem íratta át, téged fognak zargatni, ha pl. tilosban parkol vagy gyorsan hajt, mert a nyilvántartás szerint a Te neveden van a kocsi. Ha az okmányiroda kitiltja a kocsit kötelezõ biztosítás hiánya miatt, a vevõnek csak akkor lesz gondja, ha pl. közúti ellenõrzéskor a rendõr ezt észre veszi. Különben használja tovább a Te neveden.

Sajnos 2010.01.1. óta új jogszabály van érvényben, mely kötelezõen felsorolja az adásvételi szerzõdés tartalmi elemeit. Ha nem megfelelõ az adásvételid, keresd meg a vevõt és írjatok egy másikat, természetesen az eredeti dátummal. Ha a Te neveden marad a kocsi, mert a vevõ nem íratta át, téged fognak zargatni, ha pl. tilosban parkol vagy gyorsan hajt, mert a nyilvántartás szerint a Te neveden van a kocsi. Ha az okmányiroda kitiltja a kocsit kötelezõ biztosítás hiánya miatt, a vevõnek csak akkor lesz gondja, ha pl. közúti ellenõrzéskor a rendõr ezt észre veszi. Különben használja tovább a Te neveden.

Segítségét kérem a hozzáértõknek egy szódásüvegrõl! Milyen régi lehet? Mennyit érhet? Dr Wagner & CLE BUDAPEST 99% ZIMM

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Szerintetek ez a gép mennyit érhet, illetve játékra milyen?

Asus Rampage III Gene

Legjobb válasz: Ez játékra borzasztó ótvar összeállítás.

Ez játékra borzasztó ótvar összeállítás.
Nem az õ hibája, hogy elviszik az emberek többért mint amit érne.
Sziasztok! Amikor még nem voltam benne akkor sajnos ennek az embernek hittem is. Sõt, majdnem pont ezt megvettem tõle. Az volt a szerencsém, hogy valamiért letiltották. Aztán egy informatikus barátom mindent elmagyarázott. Ami ebben a gépben a legrosszabb szerintem, az hogy beletesz egy xenon procit, és egy nem túl erõs VGA-t. Plusz amit a kérdezõ is mondott egy szar hûtést.Amit ez a barátom összeállít abba lehet hogy a proci i7-es, de vagy 100x-szor jobb VGA van benne. De ezt csak az én véleményem lehet valakinek bejön a jobb processzor szarabb VGA páros, de ha jól sejtem a vidikari a mai játékoknál sokkal fontosabb. Üdv: Skatory
A kérdező hozzászólása: Elgondolkoztam már én is , hogy konfigokat építsek, de nekem az emberek "szabályos" átveréséhez nincs ínyem... ezt is 200-ba adta el. Alaplap:55, 000 Proci:20, 000 Hûtõ:4, 000 RAM:27, 000 VGA:20, 000 Táp:20, 000 Ház:14, 000 HDD:10, 000 Tehát ~30, 000FT profit simán megvolt ezen a konfigon is neki...
Egy konfigon 50k haszon nem is rossz.
A kérdező hozzászólása: Picivel több mint fél napja megy az aukció , viszont a Táp, VGA, Proci, Proci Hûtõ, Ram, HDD ára már visszajött. Karácsonyt használja ki, minimum 50, 000FT profitja lesz ebbõl.
A kérdező hozzászólása: Igen. Olyan szépen van tállalva, mindig... 24, 000ft-s alaplapra is "a tuning alaplapok hercege" jelzõ került:)
[link] erre a csodára gondoltál?
Sokan csinálják ezt, ha ebbõl megtud élni frankón az nem rossz azt mondom, elvégre õ csak hirdeti, lényegében az a hülye aki megveszi, és nem néz utánna.
A kérdező hozzászólása: Egy srác mutyizik ilyen gépekkel a vaterán állandóan, mindent úgy szinez ki ahogy lehet.Ott vakítja a jó népet ahol tudja, viszont meglehetõsen jól "megél" belõle. Átlag 170-220, 000 között vittek nála hasonló gépeket 6850-es kártyával stb... Pl: a procit ahogy leírja: "A Xeon processzorok többsége egy az egyben megegyezik az i7-es processzorokkal, és csupán "apróbb" különbségek vannak közöttük. Itt például 2 maggal, azaz 4 szállal tud többet, mint az i7es társai. A jövõben megjelenõ játékok mind ki tudják majd használni, ezért garantált, hogy fel van készítve az elkövetkezõ évekre !!" "Alapórajele 2, 4 GHz, ami turbo hatására 3.6 GHz-re emelkedik. (18*200 )" "6 mag (12 magos - logikai) " Illetve egy 5, 000FT-s CPU hûtõre is ilyent , ír (sõt igazából az összes általa elkészített pc-nek a CPU hûtõjére ezt írja ) . Egy kulcsmondat amit odaír az összes CPU hûtõjére: "Ahol más hûtõ megadja magát, ott benne még bõven van tartalék." Én már szinte követem, hogy ennyire "mesteri" módon , hogy tudja valaki vakítani a népet...
Utolsó! Nem errõl van szó, mert ha boltban vennéd is kb ennyi lenne csak tényleg egy ocsmány összeállítás...

13-14 éves korban lehet kockahasam? És milyen edzéssel és a mennyi idõ alatt (hány hónap) érhetõ el?

És a hasizom erõsödésével együtt a kar is erõsödik?

Legjobb válasz: Micsoda problémáid vannak, te kölyök! :D

Micsoda problémáid vannak, te kölyök! :D
A kérdező hozzászólása: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=718
ha csak a hasizomra gyúrsz, miért erõsödne a karizmod? arra külön nem erõsítesz :) és igen lehet, de ameddig nem indult be a nemi érés, addig ne nagyon gyúrjál.. oké ez más, csak mondom :) Elõször azt próbáld ki h mennyi felülés megy egyhuzamban, megállás nélkül, rendesen, csalás nélkül.. :) aztán tolhatod naponta, kétnaponta, ahogy akarod. .de ne felejtsd el a felülések után kinyújtani a hasizmokat, h ne legyen izomlázad annyira... azt meg úgy javaslom, ha végeztél a hasizommal, akkor fordulj hasra, a kezed tedd a úgy mintha fekvõtámaszba lennél, és csak a felsõtested told fel! A csípõd (farkad) is maradjon a földön.. tartsd fent 15 mp-ig kb, majd tedd le, és ezt ismételd el párszor.
igen, a linket most néztem. Azért nem ajánlott 13 év alatt súlyzós edzést csinálni, mert még a nemi érés nem nagyon indult be, és ha ekkor, vagy elõtte súlyzózól, nemnõsz olyan magasra, mint ha nem csinálnád. Tehát nyugodtan lehet, csak nem leszel max 10-15 centivel magasabb... vagy annyival sem. meg amúgy is, súlyzós nem a legjobb, még az izomzat nincs kifejlõdve ilyen terhelésnek.. de a hasizom az mehet!
A kérdező hozzászólása: Egyszerre átlagban 25-30 megy, a rekordom 50.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Milyen frizurákat ajánlanátok hosszú hajra, amiben a hajam abszolút nem érhet az arcomhoz?

Bõrbetegség miatt nem érhet hozzá semmi az arcomhoz még 3 hónapig. Nem szeretnék minden nap csak egyszerû copfban suliba menni, szeretem a változatosságot. Miket ajánlanátok?

Legjobb válasz: lófarok, két oldalt copf, két oldalt befonva, hátul egy részben befonva, konyt (hátul, oldalt, két oldalt)

lófarok, két oldalt copf, két oldalt befonva, hátul egy részben befonva, konyt (hátul, oldalt, két oldalt)
Konty, fonás, oldalt felfogva, hullámcsattal oldalt, felül hátracsatolva és a maradékot kivasalod.....:) )
A kérdező hozzászólása: Koszonom. JÓ ötleteket adtatok. Még 3 honapig johetnek válaszok.
Mennyit tudnál rá szánni ?
Az (új laptopra)?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!