Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Erh (22 db)

Milyen irányba mozdítja a melegek elfogadottságát egy meleg karakter megjelenése egy napi sorozatban? Milyen hatást érhet el az embereknél?

Az RTL Klub-n, a Barátok Köztben a Tóbiás meleg, és a történet szerint eddig jól fogadták - Gizi és Laci is, illetve Vili bácsi is ( noha utóbbinak csak elpletykálta a Laci), valamint Laci rábeszélte Tóbiást, hogy mondja el édesanyjának is, hogy õ meleg. Végül Tóbiás boldogan jött vissza, hogy édesanyja is elfogadja.

Legjobb válasz: Hazánkban ellenszenvet, és gúnyt. - ez itt hálószobaügy.

Hazánkban ellenszenvet, és gúnyt. - ez itt hálószobaügy.
#13/16 ott a pont! fogad gratulációm! De azért mind kúlt egy cult story mi elõtt bekerültek, kivéve a extra humanista Star Trek-et, de jó hogy azért van ilyen is. Uhura az amerikai televíziózás egy elsõ fekete nem cseléd vagy rabszolganõ karaktere. De azért ott a pont! ;)
"karakter érdekel"i na látod Én jobboldali liberális humanista vagyok, de humanistaként könnyû elfogadom a sokféleséget. Amúgy meg , az egész agyon rágott?
" a Tóbiás meleg, " "elpletykálta a Laci" "a Tóbiás korábbi fõnöke." Ezt a névelõvel ellátott személynevesdit is a BK-ból tanulod el, ugye? Személynevek elé soha nem teszünk ki névelõt (egyetlen speciális esetet kivéve). A személyek nem tárgyak, hogy névelõvel kelljen ellátni õket. Vagy ennyire nem tiszteled a BK szereplõit, hogy tárgyaknak nézed õket? Ezt csak azért írtam le, hogy tanulj is valamit amellett, hogy ezt az agyrohasztó marhaságot nézed.
A kérdező hozzászólása: # 19 Köszönöm a "javítást", utólag vettem észre a helytelen megfogalmazást.( bár mint látom, nem sok vizet zavar ) Azon kívül neked viszont a szövegértéseddel lehet probléma, mert nem látom, hogy a feltett kérdésemre válaszolnál.
Nincs probléma a szövegértésemmel, valóban nem a kérdésedre válaszoltam, mivel nem is kísérem figyelemmel ezt a borzasztó együgyû sorozatot. Azonban konzekvensen elkövetted ezt a nyelvtani hibát a leírt szövegedben, így fontosnak tartottam kijavítani azt. Igazán nincs mit, további szép napot kívánok neked! :)
Hogy én is hozzászóljak az offoláshoz: a névelõk használata természetesen NEM hiba, nagyon sokan beszélnek így, nincs vele semmi baj. Amire Sceptic gondol, az az, hogy írásban érdemes odafigyelni a stílusra, és elegánsabban hat, ha nem használunk névelõket a személynevek elõtt. Ez jogos, ha újságot/könyvet/stb. akarsz írni, akkor erre figyelj oda, itt szerintem nincs igazán jelentõsége, amíg ez nem megy az érthetõség rovására.
A kérdező hozzászólása: # 21 Igen, de jómagam a kérdésemre várom a válaszokat. Az, hogy milyen maga a sorozat, az más tészta. Egyébként mindig szívesen fogadom az építõjellegû válaszokat, az ilyet is, amit írtál, ugyanakkor jobb szeretem a finom hangnemet, és nem a szurkálódó stílust. Kellemes Napot Kívánok! :)
A célközönség értelmi szintjén alap a ..zizás, és az egyik legértékesebb reklámsávról beszélünk. Nem az elfogadtatás a cél, hanem hogy nulla tudatosság maradjon az egyébként is eléggé üres fejekben a reklámra, és ne legyen járkálás, csak érzelmek, na meg a jó hangos reklám. Naivitás lenne mást feltételezni.
Nekem már elegem van a b..zis kérdésekbõl, ez már a sokadik ilyen. Ráadásul ez egy értelmetlen kérdés szerintem, megint csak a provokálásra jó, meg hogy a heterók megsértsék a melegeket. Ha nem provokálnátok minket, akkor nem lennétek megsértve úton-útfélen, és mindenki nyugodtabb lenne.
Nem tudom, hogy jó vagy rossz-e ez a fajta Tv-s megjelenés a melegeknek, de nem hinném, hogy ilyesmi bárkit is befolyásolna olyan szinten, hogy megváltoztassa a melegekrõl alkotott véleményét. Amúgy nem tudom, hogy mennyit mutatott az RTL ebbõl a meleg szálból, de ha csak úgy oda volt vetették, hogy amúgy õ meleg, akkor viszont az ilyesmi végképp nem fog senkiben semmit meg változtatni és én nem hinném, hogy ennél többrõl lett volna szó. Hiszen nemrég volt egy botrány, hogy a Glee nevû sorozatból (ami szinte minden kisebbség mellett kiáll) kivágták 2 fiú csókját. Az ilyesminek már szerintem sokkal komolyabb üzenete van mint, hogy csak megemlítik, hogy õ meleg meg ilyenek. (Nem nézem és sohasem néztem a BK-t szóval tényleg nem tudom, hogy mi volt.)
Aktuálisan nem tudom, majd meglátjuk, mit fognak kihozni belõle. Mindenesetre annak, hogy az utóbbi évtizedekben néha-néha elõfordulhatott meleg téma a tévében vagy más médiában, volt egy olyan hosszútávú hatása, hogy felnõtt egy új generáció, akinek már teljesen természetes, hogy melegek is léteznek. Az már egy másik kérdés, hogy ki szereti õket, és ki nem. Ha egy huszonéves fiúcsoport meglát egy meleget, (vagyis amikor azt hiszik, hogy meleget látnak, mert az vagy transznemû, vagy csak simán emós), akkor az már nekik nem téma. Nem, mert már láttak eleget. Na, ha nagyon huncut kedvükben vannak, legfeljebb beszólnak valami szépet. Ha egy 40 pluszos melósbrigád lát meg egy ilyen "meleget" akkor ott verés van. Akkor ott olyan indulatok vannak, mintha a meleg lopta volna le elõlük a Napot az égrõl. Rajtuk látszik, hogy most látnak ilyet elõször élesben. Õk ilyenkor még ott tartanak, hogy "ezek" milyen alapon létezhetnek egyáltalán, ki a felelõs érte, hogy ezek léteznek, és mit kéne tenni, hogy ezek ne létezhessenek. Ott a nagy hirtelenben meg kell mutatni, ki tud nagyobbat ütni / rúgni / harapni, nehogy már csorba essen a férfiasságukon, legfõképpen egymás elõtt. Bezzeg rajtuk nem segít a Barátok közt, mert azt se tudják, hogy van olyan, õk ahelyett a futballmeccset nézik... A BK-t amúgy is fõleg nõk nézik, velük meg eddig sem volt problémája a melegeknek és fordítva. Az RTL részérõl a forradalmi lépcsõfok inkább az Éjjel-Nappal Szabikája volt ez évben. Hát csodálkoztam, hogy ezt is megértük.
több mint tíz éve megy a tévében ezek a jelentek. Csak nem sorozatban, hanem mellékkarakterben. Ennek is nagyon durva következménye lett. Nembaj, mindenki a napi 4 óráját végignézi esténként, tuti meg lesz a hatása. Mindenki maga dönt, hogy mennyire engedi magát agymosottá tenni.
Hát, jó neked.
Az nem érdekel, hogy maga a színész meleg e. A karakter érdekel, akit alakít. Továbbá a heterókat nem kell tolerálnom. Ezért nem is tolhatja senki a képembe õket.
"Tehát attól fog függeni a dolog, hogy mennyire tolják a képembe a karaktert." A heteró karaktereket mennyire tolják a képünkbe szerinted?
Nem nézem a BK-t, de szerintem attól függ hogyan fog a karakter fejlõdni. Azt pozitívumnak találom, hogy végre itt is képernyõre kerül egy meleg karakter. Ha nem sztereotípiákat sorakoztatnak fel vele és kap egy teljesen normális történetszálat akkor pozitívum a jelenléte és az a bizonyos réteg aki ilyen sorozatokból ismeri meg az embereket talán rá fog jönni, hogy nem rosszak õk sem.
Nagyon is számít. Minden karakter heteroszexuális volt eddig. Ez nem "hálószobaügy"? Hogy minden egyes karakter hetero? Ez nem furcsa? Ennyire félnek az emberek a queer karakteretõl? Engem ez kicsit bánt és dühít. A heteronormativitás undorító. Ha nem negatívan állítják be a karaktert, akkor csak jó sülhet ki belõle. A BK-t nem nézem, egyébként.
"Minden karakter heteroszexuális volt eddig" A barátok köztben? és Misi vagy hogy a tökömbe hívták?
A "nem nézem" melyik része nem volt érhetõ? Hány szereplõ van? 20? 30? 50? A melegek el vannak kényeztetve, tényleg. Mondj már olyan filmet amiben nem egy fehér heteró csávó a fõszereplõ.
Bántottalak? Én sem nézem a BK-t, de azért az nagy hír volt anno, amikor az elsõ csók megvolt két fiú között. De egyébként szerintem a jó az lenne, ha a meleg karakterek teljesen természetes részei lennének a sorozatoknak - lehet egy-egy olyan karakter, ahol bemutatják, hogy az elfogadás nem minden családban és közösségben zökkenõmentes, de lehetnének olyanok is, akiknél meg ez nem téma, és teljesen természetes, hogy mondjuk azonos nemû a párja.
Ugyan ez az én véleményem is, de akkor is lehetne több nem hetero karakter. Pl. egy leszbikus, vagy panszexuális. Esetleg egy aszexuális? Szerintem a magyarok 80% azt se tudja mit jelent. Sajnos.
Soha nem nézek BK-t. De még én is tudom, hogy a meleg karaktert ki kellet venni, bele is bukott a TV-s karrierje. Az RTL-nél többségében a managerek melegek, õ dolguk magáncég. Multiknál ma már csak a profit maximalizálást nézik. Amúgy "egyszer csak" meleg lett a sorozat béli karraktere is pechjére. Közép-Európa konzervatív, ez van. Nem szolnak bele tettleg mit csinálsz a otthonodban az USA nagy részével ellentétben például. Ez a melegeknek elõny. Semmi sem fekete vagy fehér.
A TV-s karrierje nem hiszem, hogy belebukott, inkább abbahagyta, de a karrierjének nem ártott.
Van bõven leszbikus ismerõsöm, meg biszex is, ja meleg is elég sok. Nekem el lehet mondani. Bár kevés rosszul végzõdõ comin-out-ról hallottam. Annál tovább nem szereti a többség a legtöbb helyen (melegek is), hogy kijelenti valaki, hogy melegek. Nem jobban tabu mint a szexualitás két nem közt, ha nem együtt vannak. De még néha akkor is tabu mint téma. :S
# 9/10 - Elnézést õ mondta, hogy ezt nem tolerálják és ezért nem tudd még visszatérni sem. Színházban próbálkozott utána, tehát nem szándékosan hagyta abba a tévézést végleg. A legtöbb meleg híresség hetero-t játszik a bulvárban is. Nyíltan gay film sztár akire heteró pasik is bemennek moziba???
Nem rajongok a melegekért de tolerálom õket. Tehát éppen úgy bánok velük mint bárki mással. Egy televízió sorozatot viszont nem kell tolerálnom. Tehát attól fog függeni a dolog, hogy mennyire tolják a képembe a karaktert. De retekklubból kiindulva túlságosan.
Nyíltan gay film sztár akire heteró pasik is bemennek moziba??? Star Trek, Gyûrûk ura, X-men Csak hogy 3 filmet említsek ami népszerû a pasik körében és a fõszerepet meleg férfi játssza. A Star Trek rebootban a Spockot alakító Zachary Quinto meleg, ahogy a sokak által kedvelt Gandalfot vagy Magnetot alakító Sir Ian McKellen is. De megemlíthetjük Neil Patrick Harrist is, mindenki és mindenki nagymamája is tudja, hogy meleg mégis több millió pasi rajong érte.
mindenféle karaktert beletesznek, hogy mindenféle nézõt bevonzhassanak, ha nem tûnt volna fel..vannak tinik, öregek, középkorúak... és a politikában is errõl van szó a szavazatok gyûjtésérõl, régen a nyugdíjasokról szólt minden, mindig õk szavaztak..

Kezdõknek, milyen edzéssel érhetõ el a gyorsabb fogyás?

125 Kg vagyok és gyorsabban le szeretném adni a felesleget. Mivel érhetõ el a gyorsabb fogyàs?

Legjobb válasz: Kardió intervallum edzés! Egyértelmûen ez a legjobb fogyásra. Elõször csak könnyítettet csinálj, aztán jöhet fokozatosan egyre több. Péntek Enikõt ajánlom. Sok sikert!:))

Kardió intervallum edzés! Egyértelmûen ez a legjobb fogyásra. Elõször csak könnyítettet csinálj, aztán jöhet fokozatosan egyre több. Péntek Enikõt ajánlom. Sok sikert!:) )
125kg-hoz intervallum... Csodás válasz. Elég lesz heti 4*1óra séta, majd fokozatosan növelni a tempót. Az étrendet nem tudom, nem hiszem, hogy neked szálkásító kéne.
Azért a szálkásító elvei felé hajoljon, tehát fehérje legyen meg lehetõleg, legalább 1, 5-2g/ttkg, telített zsír is 1g/ttkg, a ch-n pedig variáljon, ha nem jön a fogyás. Napi többszöri kis étkezések, sok zöldség, sok víz, együnk este is, ezeket az elveket tartsuk be. Tényleg az elején lightosabb aerobbal kezdj, késõbb sem muszáj intervallumozni vagy kardiózni, az aerobbal rendes étrend mellett nagyon jól lehet fogyni zsírból.
Zumbázz! :) Azt tudod a youtuberól is! Vagy Rubint Réka cd-t lehet kapni. Nagyon jó! :)

Hány éves kortól érdemes/lehet elkezdeni a balettozást? Aki 18 évesen kezdi, milyen szintet érhet el? Mik az elvárások azoktól az emberektől akik balettozni szeretnének?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: hát ez tök szuper én azt hittem aki nem kezdi idõben annak annyi. na ezért jó ez az oldal. nem amikor a helyesírási hibákért lepontoznak hát nekem ez hasznos az tuti.

hát ez tök szuper én azt hittem aki nem kezdi idõben annak annyi. na ezért jó ez az oldal. nem amikor a helyesírási hibákért lepontoznak hát nekem ez hasznos az tuti.
Bella, engem is baromira idegesítenek azok a beszolások, hogy jaj minden sportot kis korban kell elkezdeni stb. Ez egy akkora baromság! Nem ezen múlik... akinek van némi tehetsége hozzá annak kicsit ídõsebb korában is lesz. Ha pedig nincs... akkor hiába kezdi kis korban, úgy sem fog nagy eredményeket elérni. 20 év alatt még simán lehetséges, akár táncos is lehet belõled. Csak akarni kell, ennyi az egész.
3-4éves kortól kezdik azt hiszem, de még csak játékos formában. attól tartok a 18késõ mert elég laza izületek kellenek meg mire bekerül valahova meg nyomják a tempót ezerrel, hát szóval......plusz az öregedés és a legfontosabb a sérülésveszély.
Én is 3-4 évesen kezdtem el, de sajnos abba kellett hagynom. 18 évesen már nagyon késõ. Nem leszel kellõen rugalmas, hajlékony hozzá. 13 évesen újra akartam kezdeni, már akkor sem sikerült.
Viszont ha csak hobbiból szeretnél elkezdeni balettozni, akkor nem késõ, indulnak kurzusok, ahol hasonlóan kezdõ felnõttekkel leszel együtt. :) A baletthoz nagyon fontos a hajlékonyság, de szerintem egy ilyen órán azért adnak valami alapozást, szóval próbáld ki nyugodtan.
Utolsó vagyok Elvárások? Testileg nagyon fontos a hajlékonyság és az erõ. Kell valamennyi testudat(ne ess szét stb.)és ritmusérzék. Meg jó memória, hogy megjegyezd a gyakik sorrendjét. Az, hogy egyszerre 1000 felé tudj figyelni:D Nem hátrány az sem, ha gyorsan tanúlsz:D De mindez fejleszthetõ:D Csak van amit már nehezebb.
Ja és türd jól a fájdalmat és a fáradtságot:DD
Szia szerintem nyugottan probáld ki a balettet ha t etszik! Mert én is 20 évesen kezdtem és már jol megy már spicc cipõm is van nem mondom hogy profi lesz belõled de sok sikert!!!! :)
Bármikor el lehet kezdeni, de érdemes minél elõbb. Viszont ha igyekszel, lehetsz profi akármikor kezded. Vannak versenytáncosok, akik 19 évesen kezdték.

Ha a munkaügyi központ kiközvetít egy munkahelyre, én nem megyek el, milyen hátrány érhet?

jelenleg dolgozom, nem jelentkeztem még ki (járadékot nem kapok), mert nem biztos a melóhely, 2 hónap kellene még az 1 hónap segélyhez is...

Legjobb válasz: törölnek a nyilvántartásból. de nyugodtan kijelentkehzetsz attól hogy a meló még nem biztos, max ujra be jelentkezel ha nem jött össze

törölnek a nyilvántartásból. de nyugodtan kijelentkehzetsz attól hogy a meló még nem biztos, max ujra be jelentkezel ha nem jött össze
Ha van bejelentett munkahelyed, akkor nem lehetsz munkanélküli. A változásokat x idõn belül be kell jelentened a munkanélküliben. És hiába nem kapsz semmilyen járadékot, de akkor is te addig vagy munkanélküli, ameddig nincs munkád. Tehát ha 1 hónap kéne még a segélyhez, akkor mivel dolgozol, az már elúszott. Nem számít. És ha kiközvetítenek egy munkahelyre, ahová nem mész el, vagy felajánlanak egy munkát, amit nem fogadsz el, akkor az automatikus törlést jelent a rendszerbõl. De elõbb-utóbb nyilván kiderül, hogy nem vagy munkanélküli, így a munkanélküli csak azt fogja folyamatos munkanélküli idõszaknak leigazolni, pl. segélyhez, ami idõ alatt te tényleg munkanélküli voltál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, még egy olyan kérdésem lenne, hogy törlés esetén mennyi idõ után jelentkezhetek vissza hozzájuk?
Szerintem erre nincs meghatározás. Ha valahol dolgozol és 1 hónap után akár te felmondasz, akár neked felmondanak, akkor újra munkanélküli leszel és szerintem egybõl regisztráltathatod magad. De ezt a munkanélküliben biztos pontosabban meg tudják mondani.
Úgy tudom 1 év múlva tudod magad újra regisztráltatni.
"Úgy tudom 1 év múlva tudod magad újra regisztráltatni." rosszul tudod.. nem tudom mi a legrövidebb idõ, engem egy hónap próba idõ után elküldtek többed magammal, és visszaregisztráltak munkanélkülibe.. még csak nem is volt egy teljes hónap, csak 20 nap..
A fiamat is törölték, mert nem jelentkezett le idõben és 3 hónap után tudta magát újra regisztrálni.

Milyen a Pu Erh Tea kapszula?

Legjobb válasz: a tea tényleg borzasztó ízû, akpszulát most kezdtem el szedni szerintem is jobb mint a szûz tea (a hatása nem annyira jó, mint a szûz teáé,de sokkal jobb a közérzetem)

a tea tényleg borzasztó ízû, akpszulát most kezdtem el szedni szerintem is jobb mint a szûz tea (a hatása nem annyira jó, mint a szûz teáé, de sokkal jobb a közérzetem)
Én a teát is iszom eleinte nem volt egyszrü mert olyan az ize mint a földnek...:O de az elsö kanna után teljesen itatja magát a dolog!én 1, 5 litert iszom 1 filterrel víz helyett is ezt iszom de este 6 után már ne igyátok akkor már inkább valami nyugtató teát igyatok: én pl. rooibost szoktam. csajok remélem tudjátok h a szûz tea májkárosító szal azt haggyátok a csudiba az is jó de sajna káros...:( nahh xal szedem 3*1-et naponta a pu erh kapszulából és teljesen jól vagyok. fogytam 4-kg-ot de nem is ez a legfontosabb hanem h szinte alig dohányzom :O valszeg a puerh az egyik legerösebb zsíroldó és méregtelenítõ és ezért nem kívánja a szervezetem...aminek még a fogyásnál is jobban örülök... dia :)
Menjetej el a Hanamiba (http://www.hanami-teahaz.hu/types_puerh_sotet.htm), találtok finom puehr teát

Milyen pózban érhetõ el legjobban a G-pont?

Legjobb válasz: Ugye a G-pont kb. ugyanazon a felén van minden nõnél a hüvelyben. Így kell helyesen betenni az ujjat például, hogy az ujjbeggyel el lehessen érni a G-pontot és simogatni, tapintani lehessen: [link] [link] [link] Tehát az ujjbegy mindig a csikló felé "nézzen". Az is fontos, hogy merre görbül a férfi farka. Ha felfelé, akkor misszionáriusban és lovaglóban könnyebb a farkával elérnie a csiklót. Ha lefelé görbülõ farka van, akkor kutyában tudja könnyebben elérni.

Ugye a G-pont kb. ugyanazon a felén van minden nõnél a hüvelyben. Így kell helyesen betenni az ujjat például, hogy az ujjbeggyel el lehessen érni a G-pontot és simogatni, tapintani lehessen: [link] [link] [link] Tehát az ujjbegy mindig a csikló felé "nézzen". Az is fontos, hogy merre görbül a férfi farka. Ha felfelé, akkor misszionáriusban és lovaglóban könnyebb a farkával elérnie a csiklót. Ha lefelé görbülõ farka van, akkor kutyában tudja könnyebben elérni.
Kedves 8# Attól hogy te olyanokat olvasol hogy nem bizonyított stb stb.. ez teljesen igaz, nem bizonyított.. attól még van! Szerintem te ezt csak saját magad megnyugatatására használod mert nem voltál képes megtalálni.. ennyi. Sok lánnyal voltam már és mindnek megtaláltam képzeld el 4-6cm re van ez változó, érdes folt ami kb 1cm nagy. Ha már a mateknál járunk.. hogy keletkeztek a tételek? Olyan erõs sejtések voltak amik több százezer számra igaz volt kivétel nélkül. . De nem volt bizonyítva.. majd rá évekkel bizonyítani tudták, (vagy nem, ritkábbik eset) hát nem ismerõs ebben is? A g-folt egy nõgyógyászról van elnevezve aki több száz alanyon mind megtalálta ugyan ott.. mily véletlen.. Ráadás... a barátnömmel 1éve vagyunk együtt. .g-ponti orgazmussal megtudtam spricceltetni.. ami elvileg csak a "kitalált" g ponti orgazmustól lehet
5: Igen, hosszú vékony ujjaim vannak és nõies kézfejem. 198 centi magas vagyok, kb. ehhez arányíthatóan hosszúak az ujjaim és nagy a kezem is.
De jó hogy férfiak vitatkoznak ebben.. Én személy szerint nem találtam még meg magamnak. Mondjuk ha a barátom csinálja azt élvezem, de messze van az orgazmustól. Csak azt élvezem hogy végre valaki belül is hozzáér a nedves forró felizgult p.ncimhoz. De konkrétan én még nõt nem hallottam aki azt mondaná hogy csak a gpontját ingerelve jutott el az orgazmusig. Max ha a csiklót is simogatja közben. De a gpont létezésében én is kételkedem..
Amúgy én kutyában ajánlom (elõzõ)
Van G-pont. :) 4-5 centire. Lehet, hogy anatómialilag nem igazolták de ha a nõ felizgul, lehet érezni és ha odanyúlnak sokkal intenzívebb az érzés... Tehát van és ennyi.
3-as válaszoló! Jó hosszú ujjaid lehetnek..
3-as nak! Azt nem tudom, hogy te mit érzel, azt sem, hogy a partnered mit érez. Anatómiailag G pont nem létezik. A hüvely bizonyos részei, a nõi test, a szeméremtest részei, érintéssel szexuálisan ingerelhetõ, ez nyilvánvaló. Izgalmas dolog ilyenekrõl beszélgetni, de ez csupán erotikusan izgató és nem a valóság. Lényegében mindegy, hogy ki, hol találja meg a partnere képzeletbeli G pontját, a lényeg az, hogy sikerül õt boldoggá tenni. Sikertelenség esetén viszont, nem jó dolog azt mondani valakinek, hogy ügyetlen volt, mert nem találta meg a pontot. Így a szerencsétlen, kínosan pontokat keresgél, ahelyett, hogy más területen találná meg a boldogságot.
Akkor én mit érzek az ujjbegyemmel mélyen a lányok hüvelyében, ha bedugom a középsõ ujjam a puncijukba? Tényleg egy pont szerûség, egy dudorodás, amit ha simogatok a hüvelyben, akkor még jobban élvezni kezdenek. Változó, de kb. olyan 10-12 centi mélyen szokott lenni. Tényleg kíváncsi vagyok, ha az nem a G-pont, akkor szerinted mi?
Semmilyen pózban nem érhetõ el a G pont, mert nincs, nem létezik ilyen pont. (Legalább is a szexualitásban nem létezik, mert a matematikában lehet.) A G pont csupán egy képzeletbeli pont, egy fikció, egy kitalált dolog, mely arra utal, hogy a hüvely belsõ falán, a hasfal irányában létezik egy olyan terület, ami a behatolást követõen érzékenyebb. Ez az állítás, sem orvosilag, ezen belül anatómiailag nem igazolt.
Van aki pontokat keresgél szex helyett, van aki inkább élvezi az életet.

Milyen hátrány érhet, ha a régen eladott, 20 éves autóm, (amit amúgy éppen most vonnak majd ki ideiglenesen a forgalomból) még mindig az én nevemen van?

Idén januárban adtam el, de utána csak a biztosítómnak küldtem meg az adásvételi szerz?dést a kötelez? megszüntetése miatt. Õk el is fogadták, azóta nem is kaptam csekket t?lük.

Legjobb válasz: Sajnos 2010.01.1. óta új jogszabály van érvényben, mely kötelezõen felsorolja az adásvételi szerzõdés tartalmi elemeit. Ha nem megfelelõ az adásvételid, keresd meg a vevõt és írjatok egy másikat, természetesen az eredeti dátummal. Ha a Te neveden marad a kocsi, mert a vevõ nem íratta át, téged fognak zargatni, ha pl. tilosban parkol vagy gyorsan hajt, mert a nyilvántartás szerint a Te neveden van a kocsi. Ha az okmányiroda kitiltja a kocsit kötelezõ biztosítás hiánya miatt, a vevõnek csak akkor lesz gondja, ha pl. közúti ellenõrzéskor a rendõr ezt észre veszi. Különben használja tovább a Te neveden.

Sajnos 2010.01.1. óta új jogszabály van érvényben, mely kötelezõen felsorolja az adásvételi szerzõdés tartalmi elemeit. Ha nem megfelelõ az adásvételid, keresd meg a vevõt és írjatok egy másikat, természetesen az eredeti dátummal. Ha a Te neveden marad a kocsi, mert a vevõ nem íratta át, téged fognak zargatni, ha pl. tilosban parkol vagy gyorsan hajt, mert a nyilvántartás szerint a Te neveden van a kocsi. Ha az okmányiroda kitiltja a kocsit kötelezõ biztosítás hiánya miatt, a vevõnek csak akkor lesz gondja, ha pl. közúti ellenõrzéskor a rendõr ezt észre veszi. Különben használja tovább a Te neveden.

Segítségét kérem a hozzáértõknek egy szódásüvegrõl! Milyen régi lehet? Mennyit érhet? Dr Wagner & CLE BUDAPEST 99% ZIMM

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!