Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Elite lila (2 db)

Milyen a Durex Elite (lila) óvszer?

Legjobb válasz: Mi is ezt használtuk,szerintem is ez a legjobb,elég vékony a többihez képest,szóval nem lehet annyira érezni.

Mi is ezt használtuk, szerintem is ez a legjobb, elég vékony a többihez képest, szóval nem lehet annyira érezni.
Legjobb szerintem ! amúgyis a durex a legjobb ien téren , nagyon megbízok benne!
Mi csak ezt a fajtáját használjuk. Megbízható, és soha semmi probléma nem volt vele. a Durextõl az AROUSER viszont kiszakadt.
nagyon jó, de talán a piros változat még természetesebb (ultra thin)
Mi is ezt használjuk föleg, de nekünk pont a minap szakad ki.
Ja, egyébként elég kicsi, úgyhogy ha kicsit nagyobb a barátodnak, akkor nem biztos, hogy felfér rá.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!
Nekunk is az volt a baj h kicsi. de a durex ovszerek sztem a legmegbizhatobbak.
Sztem jó, nekem bejött!
nekunk is kicsi volt
uuuh mi imádjuk! de próbáld ki a fetherlite ultima-t, a legjobb;)

Milyen a durex elite /lila/ gumi? Mennyire vált be? Nem szakadt el könnyen? Nem volt kicsi? Vagy ilyesmi? /inkább srácok válaszát/

Legjobb válasz: Ez volt az elsõ, amit használunk. Nem szûkebb, mint a többi. Amitõl óvakodj, az a narancssárga, a sensation. Bordázott az oldala, és emiatt jó is lenne, de szûkebb jóval, mint a legtöbb. Vagyis ez a páromnak maga volt a satu. :D Mi a legjobban a durex extra thint szeretjük, a pirosat.

Ez volt az elsõ, amit használunk. Nem szûkebb, mint a többi. Amitõl óvakodj, az a narancssárga, a sensation. Bordázott az oldala, és emiatt jó is lenne, de szûkebb jóval, mint a legtöbb. Vagyis ez a páromnak maga volt a satu. :D Mi a legjobban a durex extra thint szeretjük, a pirosat.
nem jobb a többinél
Uaz mint az ultra thin a piros, csak több rajta a síkosító. Nekünk szakadt már el, de hát ez az ultra thin hátránya. A finálé elõtt csekkold le, hogy oké e, aztán kész.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!