Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Elite (17 db)

Milyen a durex elite ovszer?

mit tapasztsltok? jó féle? xD

Legjobb válasz: Nekem nem jött be, volt h kiszakadt, az meg guminál nem épp elõny. Akkor már inkább ultra thin, real feel, vagy lifestyles skin. Ezek sztem elég jók.

Nekem nem jött be, volt h kiszakadt, az meg guminál nem épp elõny. Akkor már inkább ultra thin, real feel, vagy lifestyles skin. Ezek sztem elég jók.
nálunk is kiszakadt..nem is egyszer! sõt.. szorított a barátomnak. nem ajánlom.
Nem úgy kell mint az állatok baszni! Arra ott a tabletta!
Fogalmazni sem úgy kell....

Milyen a Durex Elite óvszer?

Olyat vettem most,és láttam hogy az van ráírva hogy szupervékony és extra síkosítóval van ellátva.

Legjobb válasz: Hát ha olyan sûrûn szakadna ki akkor nemgondolod hogy nem forgalmaznák? de sztem a durex 100%-ban megbízható

Hát ha olyan sûrûn szakadna ki akkor nemgondolod hogy nem forgalmaznák? de sztem a durex 100%-ban megbízható
hát épp nem jó az, nekem kiszakadt.használj pink-s et, az a legjobb, jah és classicot(pirosat)de van 4 fajta, probald ki mindet!
a Durexek jók, ha normálisasn használod minimális az esély hogy kiszakad. És abban ráadásul még érzel is valamit
nekünk teljesen bevált, a pasim ilyet használt az elsõ alkalomtól kezdve és semmi probléma nem volt vele. szal hajrá ;) 16/L
Nagyon jó és ha nincs rágód akkor is!
Nagyon jó szerintem, nekünk csak ez vált be. (Más vagy kicsi volt, vagy kiszáradtam tõle :S - a durex elite-tel semmi gond)
Nekünk tökéletesen bevált, az elsõ fajta amelyik nem volt kicsi és/vagy "érzéstelenítõen" vastag:-)) És még kiszakítani sem sikerült...
Már felhúzásnál elszakadt pedig normálisan húztuk fel és egyik ismerõsünknek adtunk egyet mert neki nem volt gumija és kellett és másnap mondta, hogy olyan ideges lett amikor húzta fel és elszakadt.

Milyen a Durex Elite (lila) óvszer?

Legjobb válasz: Mi is ezt használtuk,szerintem is ez a legjobb,elég vékony a többihez képest,szóval nem lehet annyira érezni.

Mi is ezt használtuk, szerintem is ez a legjobb, elég vékony a többihez képest, szóval nem lehet annyira érezni.
Legjobb szerintem ! amúgyis a durex a legjobb ien téren , nagyon megbízok benne!
Mi csak ezt a fajtáját használjuk. Megbízható, és soha semmi probléma nem volt vele. a Durextõl az AROUSER viszont kiszakadt.
nagyon jó, de talán a piros változat még természetesebb (ultra thin)
Mi is ezt használjuk föleg, de nekünk pont a minap szakad ki.
Ja, egyébként elég kicsi, úgyhogy ha kicsit nagyobb a barátodnak, akkor nem biztos, hogy felfér rá.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!
Nekunk is az volt a baj h kicsi. de a durex ovszerek sztem a legmegbizhatobbak.
Sztem jó, nekem bejött!
nekunk is kicsi volt
uuuh mi imádjuk! de próbáld ki a fetherlite ultima-t, a legjobb;)

Milyen a Miss Elite Parfüm illata?

Mihez tudnátok hasonlítani?

Legjobb válasz: Édes illatú egy kis kesernyés "mellékillattal" (jobb szót nem találtam rá). Már nem egy ember mondta,hogy a nagyon édes Aquolina Pink Sugar parfüm kesernyés változata. Nekem is volt, de én azért nem szerettem,mert rólam hamar elillant az illata,de a barátnõmön szinte egész nap érzõdik,szóval szerintem ez is egyénfüggõ. Remélem most nem zavartalak össze,hogy ellentétes dolgokat írtam,de minden parfüm más különbözõ embereken. Szerintem azoknak a nõknek való,akik határozottak ugyan,de ha kell nagyon bújosak, simulékonyak, és romantikusak is tudnak lenni. Szóval olyanoknak,akik kicsit ellentmondásosak és épp ezért tartják õket, izgalmasnak.

Édes illatú egy kis kesernyés "mellékillattal" (jobb szót nem találtam rá). Már nem egy ember mondta, hogy a nagyon édes Aquolina Pink Sugar parfüm kesernyés változata. Nekem is volt, de én azért nem szerettem, mert rólam hamar elillant az illata, de a barátnõmön szinte egész nap érzõdik, szóval szerintem ez is egyénfüggõ. Remélem most nem zavartalak össze, hogy ellentétes dolgokat írtam, de minden parfüm más különbözõ embereken. Szerintem azoknak a nõknek való, akik határozottak ugyan, de ha kell nagyon bújosak, simulékonyak, és romantikusak is tudnak lenni. Szóval olyanoknak, akik kicsit ellentmondásosak és épp ezért tartják õket, izgalmasnak.
Édes illatú, de nem tömény. Nem éreztem kesernyés mellékillatot, mint az elõzõ válaszoló és rajtam egésznap érzõdik. Szerintem igazi belevaló, csajos, romantikus, magabiztos illat! Talán a vattacukorhoz lehetne hasonlítani, de nem olyan tömény, mint a Pink Sugar. Kedvenc parfümöm, csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Megszagoltam, és nagyon tetszett.:) Szerintem a Pink Sugarra nyomokban sem hasonlít. Szerencsére, mivel azt rühellem. Nekem olyan málnásnak, gyümisnek tûnt. Beleszerettem.
http://www.parfum.hu/Miss-Elite Ezért érzed gyümisnek :) Örülök, hogy nemcsak nekem tetszik!
SEGÍTSÉG. Valahol még lehet kapni ezt a parfümöt?

Milyen a durex elite /lila/ gumi? Mennyire vált be? Nem szakadt el könnyen? Nem volt kicsi? Vagy ilyesmi? /inkább srácok válaszát/

Legjobb válasz: Ez volt az elsõ, amit használunk. Nem szûkebb, mint a többi. Amitõl óvakodj, az a narancssárga, a sensation. Bordázott az oldala, és emiatt jó is lenne, de szûkebb jóval, mint a legtöbb. Vagyis ez a páromnak maga volt a satu. :D Mi a legjobban a durex extra thint szeretjük, a pirosat.

Ez volt az elsõ, amit használunk. Nem szûkebb, mint a többi. Amitõl óvakodj, az a narancssárga, a sensation. Bordázott az oldala, és emiatt jó is lenne, de szûkebb jóval, mint a legtöbb. Vagyis ez a páromnak maga volt a satu. :D Mi a legjobban a durex extra thint szeretjük, a pirosat.
nem jobb a többinél
Uaz mint az ultra thin a piros, csak több rajta a síkosító. Nekünk szakadt már el, de hát ez az ultra thin hátránya. A finálé elõtt csekkold le, hogy oké e, aztán kész.
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem ilyenre gondoltam, hanem a c-64 elite utódjára.

Csajok! Elite szemhéjpúder ecset a rossmannban milyen minőségű?

Nem hullik a szála?Puha?Sajnos nincs lehet?ség kibontásra,hogy jobban szemügyre vegyem az üzletben.Bár ránézésre nem t?nik rossznak.1100 ft egy.

Legjobb válasz: még nem hallottam róla

még nem hallottam róla

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!