Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Comfort (3 db)

Milyen a Milupa Comfort tápszer? Jobb lett az emésztése a babának utána?

Állítólag ez azért jó,ha a baba székrekedéses. Nekünk is ez a problémánk és kiakarom próbálni!

Simson Enduroban milyen blokk van? Ugyan olyan mint az Electronic-ban? Meg a Comforban?

Legjobb válasz: Gyárilag 2 féle blokk van. a 3 és 4 sebességes. Ezeknél változhat a gyújtás, de az már nem is annyira a blokk része. Persze a késõbbi idõben volt gyári 5 sebességes, 70 köbcentis blokk, de abból nem igazán került hozzánk egy se.

Gyárilag 2 féle blokk van. a 3 és 4 sebességes. Ezeknél változhat a gyújtás, de az már nem is annyira a blokk része. Persze a késõbbi idõben volt gyári 5 sebességes, 70 köbcentis blokk, de abból nem igazán került hozzánk egy se.
akkor ajanlom a Durexet
:) ) Hát kicsit komoly a válasz, de ezen pl jót nevettem, pedig én nö vagyok!!! Vártam volna a szakértelemtöl teljes válaszokat, de jót kacagtam helyette. Én megkérteztem a páromat, hogy milyen GUMIABRONCS (legközelebb igy ird, és nem csinálnak belöle poént a himsoviniszták)való hozzá, de sajna nem ért hozzá!!! DE nagyon egyszerü ha még garanciás a kocsi akkor márkaszervizbe elviszed, és ott rögtön megmondják, de egykébként általában a gumin jelzik a mértet!!!
Elsö vagyok, igen jól tudod van összefüggés a fogyasztással, de ezt is el fogják mondani!!!
Bocs nem elsö vagyok hanem a második!!!:) )
Vegyél Michelin Energy Saver-t az az egyik legkevesebbet fogyasztó gumi (alacsony gördülési ellenállású)
A kérdező hozzászólása: hát ezen én is jót nevettem :) )))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!