Találatok a következő kifejezésre: Milyen a 4D-s uh (17 db)

Van 2 uh időpontom, az egyik január 4-én a másik március 14-én a kettő között mikor érdemes megcsináltatni a 4d-s uh-t? Esetleg meg van szabva milyen sürün lehet uh-t csinálni?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Nincs meg szabva. Én 19 hetesen voltam a genetikai kötelezõ uh-n. 20 hetesen mentem elõször magán dokihoz, akkor ott õ is csinált egy uh-t. A 24. hétre hívott vissza, megint volt uh, 26 hetesen voltam 4d-n. 30 hetesen a kórházban kötelezõ uh-n.

Hány hetes vagy? Nincs meg szabva. Én 19 hetesen voltam a genetikai kötelezõ uh-n. 20 hetesen mentem elõször magán dokihoz, akkor ott õ is csinált egy uh-t. A 24. hétre hívott vissza, megint volt uh, 26 hetesen voltam 4d-n. 30 hetesen a kórházban kötelezõ uh-n.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok 17 hetes. Párommal azt beszéltük, hogy a márciusi uh után kellene a 4d-st megcsináltatni, mert akkor már olyan a képen, mint ahogy meg fog születni. Azért kérdeztem, mert állítolag ott jobban meg tudják mondani a baba nemét. :)
Ha a lábait úgy rakja ott sem tudják megmondani. Szerintem februárra kérhetsz egy idõpontot, csak nagyjából számoltam ki, 25-27 hetes leszel akkor. Az ideális kor 4D-re.
Szerintem is a 25-27. hét között menjetek 4D-re!

Milyen a pécsi női klinikán a 4D-s uh?

Legjobb válasz: Barátnõm volt, személyes tapasztalatom nincs, de õ dicsérte. Szép képeket kapott, a felvétel is jó lett.-)

Barátnõm volt, személyes tapasztalatom nincs, de õ dicsérte. Szép képeket kapott, a felvétel is jó lett.-)
A kérdező hozzászólása: adtak DVD-t? mennyi ideig vizsgálnak? mennyivel elõtte kell bejelentkezni? mennyibe kerül?

24. héten milyen lehet a 4d-s uh? Szépen látszódik mindene a babának?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 23.héten voltunk. Gyönyörû szépen látszik minden,csak még vékonyka a bébi. Egyébként egy felejthetetlen élmény.

Szia! Mi a 23.héten voltunk. Gyönyörû szépen látszik minden, csak még vékonyka a bébi. Egyébként egy felejthetetlen élmény.
Szerintem szépen látszik már! Nekem azt javasolta a dokim, h a 24-27.hét közt menjek, mert akkor a legjobb!


A 18. hétben megyünk 4D-s UH-ra, már nagyon várom. Kinek, milyen tapasztalat van, aki ilyen idősen ment?

Még ugye mindent lehet látnia a babából? Tudom, hogy még soványka lesz, de az a lényeg, hogy egészséges legyen.

Legjobb válasz: Szia! Én 20hetesen voltam ultrahangon, és a kislányom egybõl szétdobta a lábát, így láttuk hogy 3 csík van neki ott, tehát kislány :-) Ilyenkor a picik még nagyon csontosak, husi réteg nincsen rajtuk, az csak késõbb kezd majd kialakulni. Néha úgy nézett ki mint egy kis Ûrmanó, de nagyon édes volt. Imádom. Azóta már 40hetes kismama vagyok, és voltam 36hetes UH-is. Na az már túl késõ volt. A második 4D-s uh-ot célszerû 30-31.héten elvégezni, olyankor már szépen látszik a baba minden vonása.

Szia! Én 20hetesen voltam ultrahangon, és a kislányom egybõl szétdobta a lábát, így láttuk hogy 3 csík van neki ott, tehát kislány :-) Ilyenkor a picik még nagyon csontosak, husi réteg nincsen rajtuk, az csak késõbb kezd majd kialakulni. Néha úgy nézett ki mint egy kis Ûrmanó, de nagyon édes volt. Imádom. Azóta már 40hetes kismama vagyok, és voltam 36hetes UH-is. Na az már túl késõ volt. A második 4D-s uh-ot célszerû 30-31.héten elvégezni, olyankor már szépen látszik a baba minden vonása.
Mi voltunk 18 hetesen is 4D-s uh-n. Nagyon nagy élmény volt, nagyon cuki volt! És lehetett látni hogy tényleg kislány. (ezt már 12 hetesen is megmondták) Annyira nem volt csonti, de még nem is husos, és én nem láttam ufócskának, szép kis kerek fejecskéje volt. Mindent látnak amit kell! Jó mozizást! 3 hónapos kislány anyukája
Én is 18hetesen voltam, nagyon klassz volt. Pont anyák napján voltunk. Én sem láttam ufósnak, már akkor szép kerek arca volt, és még a szülés alatt sem torzult el, igaz extra gyorsan született. Az arcvonások teljesen ugyanazok, még a kézmozdulatai is. A hasamban is nagyon jártak a kezei, és idekinn is. Ha ébren van, a keze le nem áll. A hasamban is végig mosolygott, idekinn még álmában is elsõ naptól kezdve, ritka ha nem. Aztán voltunk még 26hetesen, itt már pufibb volt mindene. Születéséig nem sokat változott már. Jó így utólag nézegetni a képeket, és összehasonlítani a melletted szuszogó kisbabáddal, hogy mennyit változott, de mégis ugyanolyan.
Lemaradt, most 11 hetes a kisfiam! Jó mozizást!:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi a terhesség témakörébe akartam írni. De így is várom a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Kedves Anyucik! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Boldog Karácsonyt!

A miskolci vasgyöri kórhazba szeretnék menni majd 4d-s uh-ra Januárba. Szeretnék idöpontot kérni mi a szamuk? Milyen az uh? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Én oda járok genetikai ultrahangokra kéthetente és az ottani szonográfus Biri Zsuzsanna, aki nagyon rendes és érti a dolgát csinál 4D-t is, de nem a kórházban, hanem a diósgyõri SZTK-ban. Mi jõvõhét csütörtökön megyünk. Egy írható CD-t kell vinni, és ha jól tudom 9000 Ft lesz. A mobilját tudom: 06 30 531-0222. Délutánonként 14 órától lehet menni, csak idõpontot kell kérni. Amúgy bent a kórházban nem tudom csinálnak e 4D-t.

Szia! Én oda járok genetikai ultrahangokra kéthetente és az ottani szonográfus Biri Zsuzsanna, aki nagyon rendes és érti a dolgát csinál 4D-t is, de nem a kórházban, hanem a diósgyõri SZTK-ban. Mi jõvõhét csütörtökön megyünk. Egy írható CD-t kell vinni, és ha jól tudom 9000 Ft lesz. A mobilját tudom: 06 30 531-0222. Délutánonként 14 órától lehet menni, csak idõpontot kell kérni. Amúgy bent a kórházban nem tudom csinálnak e 4D-t.

Győri kismamák! Hová érdemes 4D-s UH-ra menni? Milyen árban van? Mennyi ideig tart? A teljes vizsgálatról adnak DVD-t?

Legjobb válasz: Szia! Én a Kyncs-et ajánlom. Mi ott voltunk 12hetesen, és 2hét múlva oda megyünk a 4D-re is. 15.000ft, de megéri, fantasztikus gépük van, és nagyon értenek hozzá.Kb. 40percet vagy bent (barátnõm nemrég volt), adnak leletet is a picirõl. Viszont jó elõre be kell jelentkezni. Én múlthéten hívtam õket, július 6-án pénteken megyünk. (26+5naposan) 23hkm

Szia! Én a Kyncs-et ajánlom. Mi ott voltunk 12hetesen, és 2hét múlva oda megyünk a 4D-re is. 15.000ft, de megéri, fantasztikus gépük van, és nagyon értenek hozzá.Kb. 40percet vagy bent (barátnõm nemrég volt), adnak leletet is a picirõl. Viszont jó elõre be kell jelentkezni. Én múlthéten hívtam õket, július 6-án pénteken megyünk. (26+5naposan) 23hkm
Mi is a Kyncsre szavazunk!:)
Mi is csak a Kycsbe jártunk, csak azt ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat akkor úgy néz ki, hogy a Kyncs lesz a mi választásunk is :-)

Aki 24. héten volt 4d-s UH-n, milyen élményekkel gazdagodott, milyen volt? Miket "csinált" a baba?

24 hetes leszek, amikor megyünk, nagyon várom már. Kíváncsi vagyok, hogy ti miket tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Mi is ilyesmi körül voltunk. Nekem fantasztikus élmény volt, aki teheti ne hagyja ki! Az addigi terhesség alatti legszebb élmény, aztán persze jön a szülés és amikor már a karodban tarthatod a Picurt. Ott olyan, mintha már "személyesen" találkoznál a pocaklakóval. Nekünk aludt és csuklott, amikor volt az uh. :) És nagyon érdekes, hogy amikor megszületett teljesen olyan volt, mint a képen! Boldog babavárást és jó mozizást!

Mi is ilyesmi körül voltunk. Nekem fantasztikus élmény volt, aki teheti ne hagyja ki! Az addigi terhesség alatti legszebb élmény, aztán persze jön a szülés és amikor már a karodban tarthatod a Picurt. Ott olyan, mintha már "személyesen" találkoznál a pocaklakóval. Nekünk aludt és csuklott, amikor volt az uh. :) És nagyon érdekes, hogy amikor megszületett teljesen olyan volt, mint a képen! Boldog babavárást és jó mozizást!
Semmit...:( Egy helyben volt összegömbölyödve, fejét behúzta a térdei közé és csak a hátát láttuk szegénykémnek, meg se moccant. De azért cuki volt így is!:)
Én 24hetesen mentem, láttuk a babát, tornázott a kezeit mindig az arca elõtt tartotta, láttuk ahogy iszik a magzatvízbõl, nagyon aranyos volt!24ik hét az pont ideális!
Mi is a 24. héten voltunk. Fantasztikus volt. Igaz, hogy a mi kiscsajunk folyton az arca elé tornázta kezét-lábát, de azért elég jól meg tudtuk nézni az arcocskáját is, a cunust is. :) Integetett, ásított, kortyolt egy kis vizet. Tüneményes volt. Már alig várom, hogy a karomba zárhassam. 30+5 hkm
Én is 24 hetesen voltam és nem sokat láttunk belõle! Folyamatosan az arca elõtt volt a keze! Azt is nagyon nehezen állapították meg, hogy lány , de szerencsére tényleg csajszi lett! Most már 2, 5 éves!De így visszaemlékezve nagyon nagy élmény volt!
Én 25 hetesen voltam. Nagyon édi volt, de nehezen lehetett megnézni, mert folyton elfordította a kis pofiját. Sokat mosolygott és ásított. A szeme nyitva volt már, látszott ahogy pislogott. A vége felé pedig elaludt. 1-2 hét és már élõben láthatjuk. Kíváncsi leszek mennyire hasonlít! Nagyon jó élmény volt az biztos!!!:DDD
A mi babócánk végigaludta a vizsgálatot, ráadásul még be is fordult a méhfal felé. Az utolsó 5 percben kifelé fordult, de akkor meg a kezét húzta az arca elé. Azért láthattunk 2 nagy ásítást, és még egy aránylag jó képet is sikerült készíteni a pofijáról.:-)
Mi 25 hetesen voltunk. Rugdosott, fészkelõdött, vakargatta a popsiját, láttuk a nemét is (kislány) és sokszor csücsörített a szájával. :) Nekem nagyon nagy élmény volt. Már megszületett, és nagyon hasonlít az akkori önmagára, csak hát sokkal husisabb.

33-34 hetesen van értelme még 4D-s UH-ra menni? Milyen ilyenkor a felvétel jó?

Legjobb válasz: Nem! Mi 31. hetesen voltunk és már elkéstünk. A babánk arcáról szerettünk volna szép képeket, de már éppencsakhogy ráfért a képernyõre. Az uh-os azt mondta 1 héttel hamarabb kellett volna... (még szerencse hogy voltunk 16 és 24 hetesen is). Következõ gyereknél max. 29 hetesen fogunk menni.

Nem! Mi 31. hetesen voltunk és már elkéstünk. A babánk arcáról szerettünk volna szép képeket, de már éppencsakhogy ráfért a képernyõre. Az uh-os azt mondta 1 héttel hamarabb kellett volna... (még szerencse hogy voltunk 16 és 24 hetesen is). Következõ gyereknél max. 29 hetesen fogunk menni.
Upsz a fenébe. Én meg 30 hetes, és 3 naposan vagyok bejelentkezve!:s Lehet hogy mi is elkésünk akkorára, mivel a babánk 2 héttel így is nagyobb a koránál.
Ilyenkor már nagyon kicsi a hely neki és eléggé össze van görnyedve (magzati póz), szóval nagyon nehéz olyan képet mutatni, ahol ne takarná egyik testrésze a másikat.
Szia! Mi 24 hetes vóltunk. A picink arca elég jól látható volt, de inkább késõbb kellett volna mennin 3 héttel. Én 3 hete kérdeztem meg az orvosomat, hogy van-e értelme 31 hetesen. Azt modta hogy nem igazán, mert nagy a baba és úgy ahogy az elõttem szóló mondta nem igazán fér már bele a képbe. Üdv:34h km

Kleopátra 4d-s uh-ról mi a véleményetek? MIlyen hosszú odeig tart az uh?

Legjobb válasz: Szia! Én két hete voltam ott, nagyon rendesek voltak. Én csak 16 hetes voltam, elsõsorban azért mentem, hogy minden rendben van-e. Mivel a baba még elég pici, így a DVD kb. húsz perces, de közben beszélgettünk is a szonográfus hölggyel, így kb. fél óráig tartott az egész. Gondolom attól is függ, hogy melyik csomagot választod, illetve ha nagyobb a baba, akkor jobban lehet mozizni. De a hölgy itt is megpróbált szép képet csinálni a pofijáról, sokáig próbálkozott, amíg úgy fordult, hogy jó legyen. Egyébként én azért mentem oda, mert itt a gyk-n jókat olvastam róluk.

Szia! Én két hete voltam ott, nagyon rendesek voltak. Én csak 16 hetes voltam, elsõsorban azért mentem, hogy minden rendben van-e. Mivel a baba még elég pici, így a DVD kb. húsz perces, de közben beszélgettünk is a szonográfus hölggyel, így kb. fél óráig tartott az egész. Gondolom attól is függ, hogy melyik csomagot választod, illetve ha nagyobb a baba, akkor jobban lehet mozizni. De a hölgy itt is megpróbált szép képet csinálni a pofijáról, sokáig próbálkozott, amíg úgy fordult, hogy jó legyen. Egyébként én azért mentem oda, mert itt a gyk-n jókat olvastam róluk.
Mi a 16-ik héten voltunk. mozizni jó, aranyosak, habár nem volt olyan hosszú, mint vártam és a képekért is plusz fizetni kellett volna, meg a DVD-ért. Ráadásul 100%-ban kisfiút mondtak, ami a 18-ik héten kiderült, hogy 100% kislány, azóta meg is született és lány. :) Szóval én "csak" mozizásra ajánlom.
Szia! Én is voltam náluk, 3-szor is. A fiamról tényleg nagyon jó képeket, felvételt csináltak. Mondjuk õ is közremûködõ volt:) A lányommal is voltam, õ róla meg egyszerûen lehetetlen volt. Tudom, hogy hülyén hangzik, de így sajnáltam rá a pénzt. Most újra pocakos vagyok, gondolkoztunk, hogy elmegyünk, de kiderült, hogy elöl van a méhlepény, a 30-i heti uh-on sem tudtak egy viszonylag normális képet adni, mert a lepénytõl nehezen lehet látni, és még a kezét is folyamatosan odatette. Így most ezt kihagyjuk:( Egyébként tényleg próbálkoznak, hogy jó képeket, felvételeket csináljanak, nem küldtek ki idõ elõtt, hogy ez most nem fog menni...
Szintén csak jókat mondhatok. 1 órán át küzdött a szonográfus hölgy, hogy mozgásra bírja a kicsimet, hogy lehessen róla egyáltalán képet készíteni. De õ csak nem adta meg magát. Így a képrõl nem sokat tudok mondani, de hogy lelkiismeretesen dolgoznak az bizti.
Én 2 éve voltam, akkor nagyon meg voltam elégedve! 23 hetes voltam, mindent szuperül lehetett látni, kb 20-30 perces volt a dvd. Ezt a 2 képet kaptam: http://kepfeltoltes.hu/111216/4d_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

4D-s uh-n biztosan megtudni, hogy milyen nemű lesz a baba?

Legjobb válasz: Szia! Egyáltalán nem biztos. Attól függ, hogy fekszik a kicsi. Ha mutatja magát, az orvosok 2d-n is megmondják, sõt, õk inkább azt szeretik, a mozi a szülõk kedvéért van. :)

Szia! Egyáltalán nem biztos. Attól függ, hogy fekszik a kicsi. Ha mutatja magát, az orvosok 2d-n is megmondják, sõt, õk inkább azt szeretik, a mozi a szülõk kedvéért van. :)
A kérdező hozzászólása: ezek szerint a 4d teljesen felelsleges? Azaz csak egy mozizás?
Meg azért attól is függ, hogy hány hetes vagy... :)
Igen, csak mozi. Ha úgy fekszik, ott sem tudják megmondani.
Mozi ide oda mi nagyon élveztük!:) és ott tudtuk meg 21hetesen hogy kisfiúnk lesz!:)
2x voltunk. 23 hetesen nagyon szépen látszott mindene. Hihetetlenül jól sikerült egy arcal szembeni kép..a mai napig mutogatom. Azt mondták hogy kislány. 32 hetesen voltunk újra mert nagyon tetszett amit láttunk, no meg emléknek sem utolsó. Akkor már kicsi a hely, nem látszott annyira jól és azt mondták kisfiú. A 37-ik héten szülésnél a férjem felkiáltott: KISLÁNY!!! De én végig éreztem hogy kislány lesz.
Igen, ez a szülõknek mozi, a dokinak tökéletes a 2 d. Mi voltunk, nagyon jó élmény. Aki teheti, menjen el.
Ha jól helyezkedik, akkor igen. Mi a 16. héten ott tudtuk meg, hogy fiú van a pociban. Egyértelmûen látszott már. Azon a héten voltam sima UH-án, de ott még nem tudták megmondani a nemét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!