Találatok a következő kifejezésre: Milyen a 4D-s (46 db)

Milyen a 4D-s ultrahang? Az első perctől 4D-ben veszik a mozgást, vagy elkezdik 3D-ben és néha átváltanak 4D-re, ha jobb pillanatokat lehet elkapni pl. az arcáról?

Azért kérdem, mert most voltunk 4D-n és úgy csinálták, hogy elkezdték 3D-be, megméregette a babát megmutogatta a szivét, f?bb szerveit stb. és néha az arcáról próbált 4d-s felvételt csinálni, de nem mutatta az egész arcát, ezért azt mondta, hogy feladja és csak 3d-s felvételt csinált, ami már van egy! Máshol is így van ez?

Legjobb válasz: Nálam is kb. így zajlott le ez az egész,de hát mint tudunk tenni,ha nem akarja mutogatni a pofiját?

Nálam is kb. így zajlott le ez az egész, de hát mint tudunk tenni, ha nem akarja mutogatni a pofiját?
A kérdező hozzászólása: Dehát csak az arcát veszik 4d-be, a rugdosását pl. nem veszik fel?
szia
Szia! Mi még nem voltunk, csak bejelentkeztünk 4D-re. Aug 5-re kaptunk idõpontot(akkor leszünk 25 hetes), de utánaérdeklõdtem mit kapunk a pénzünkért. Azt mondták, hogy fél óra dvd van benne, 20 p 2D, amikor megvizsgálják mindenét, hogy rendben van, aztán 10p 4D babamozi. Azt mondták, hogy 24-28 hét között érdemes menni, mert akkor már elég formás, de még talán belefér a képbe. Majd kiderül! Ja, és adnak hivatalos orvosi leletet is. Én is kíváncsi vagyok, hogyan lesz. 23 hetes kismama

Milyen a 4d-s mozi?

le tudnátok MINDENT irni róla? pls

Legjobb válasz: http://www.cinemacity.hu/4d

A kérdező hozzászólása: juuj köszönööömm


Milyen a 4D-s film?

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/4-D_film

Oxivit rendelőben milyen a 4d-s ultrahang? (II. ker, Pest, Bem u.7)

Legjobb válasz: Mindenhol ugyan olyan géppel mérnek. Csak az ár és a benne foglaltak változó. Budán pár ezerrel drágább, mint Pesten. Ha ez mindegy bárhova elmehetsz, ugyan azt fogják látni, mondani. Boldog babavárást!

Mindenhol ugyan olyan géppel mérnek. Csak az ár és a benne foglaltak változó. Budán pár ezerrel drágább, mint Pesten. Ha ez mindegy bárhova elmehetsz, ugyan azt fogják látni, mondani. Boldog babavárást!

Milyen a 4D-s mozi? Nagyon durva vagy tényleg egy csodálatos felejthetetlen élmény?

Most tervezzük a westendben megnézni a Gravitációt és vacilálunk a megszokott 3D vagy az új 4D között. Kicsit félünk, hogy ennyi pénzért ugye nem fogják a lelkünket is kirázni belőlünk meg lelocsolni vízzel a film alatt? :D Aki volt már, megosztaná a tapasztalatait? Tényleg egy felejthetetlen moziélmény a 4D, ami megér ennyi pénzt?

Legjobb válasz: Én voltam és nagyon tetszett. Mozgott a szék, buborék jött a levegõbõl és hó, volt amikor vizet spricceltek ránk. Sokszor emelkedett a székünk. nekem nagyon tetszett, egyszer mindenképp ki kell próbálni :)

Én voltam és nagyon tetszett. Mozgott a szék, buborék jött a levegõbõl és hó, volt amikor vizet spricceltek ránk. Sokszor emelkedett a székünk. nekem nagyon tetszett, egyszer mindenképp ki kell próbálni :)
Határozottan sz.r. Az effektek randomak, köze nincs a filmhez. És rohadt idegesítõ, hogy a beledet is kirázza a szék és nem lehet a filmre koncentrálni...
NAgyogyon jó meg ári a pénzt.Amikor voltun egy horror filmen 4D volt mikor volt egy jelenet amiben egy ember szeme kiszakad mû szemmekkel dobáltak:) .Mikor vér frröcsögött valami piros vizzer vagy valamivel fröcsköltek a teremben.Mikor vége volt a terem tisszta kupi volt.
A kérdező hozzászólása: Közben megnztem a Gravitációt 4D-ben és tényleg szuper felejthetetlen élmény volt! Egyáltalán nem volt kellemetlen vagy rossz amikor mozogtak a székek, még kevéske víz- permet, szél és füst meg szagok is voltak, amik hozzájárultak, hogy még teljesebb legyen a mozi élmény! Szóval aki érzékenyebb a szék rázkódásra- mozgásra, annak is bátran ajánlom, leteszteltem :)
megérte úgye:)

Van 2 uh időpontom, az egyik január 4-én a másik március 14-én a kettő között mikor érdemes megcsináltatni a 4d-s uh-t? Esetleg meg van szabva milyen sürün lehet uh-t csinálni?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Nincs meg szabva. Én 19 hetesen voltam a genetikai kötelezõ uh-n. 20 hetesen mentem elõször magán dokihoz, akkor ott õ is csinált egy uh-t. A 24. hétre hívott vissza, megint volt uh, 26 hetesen voltam 4d-n. 30 hetesen a kórházban kötelezõ uh-n.

Hány hetes vagy? Nincs meg szabva. Én 19 hetesen voltam a genetikai kötelezõ uh-n. 20 hetesen mentem elõször magán dokihoz, akkor ott õ is csinált egy uh-t. A 24. hétre hívott vissza, megint volt uh, 26 hetesen voltam 4d-n. 30 hetesen a kórházban kötelezõ uh-n.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok 17 hetes. Párommal azt beszéltük, hogy a márciusi uh után kellene a 4d-st megcsináltatni, mert akkor már olyan a képen, mint ahogy meg fog születni. Azért kérdeztem, mert állítolag ott jobban meg tudják mondani a baba nemét. :)
Ha a lábait úgy rakja ott sem tudják megmondani. Szerintem februárra kérhetsz egy idõpontot, csak nagyjából számoltam ki, 25-27 hetes leszel akkor. Az ideális kor 4D-re.
Szerintem is a 25-27. hét között menjetek 4D-re!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!