Találatok a következő kifejezésre: Milyen a 33 hetes terhes vagyok (3 db)

Milyen a haskeményedés? 33 hetes terhes vagyok. Pár napja napi 8-9 alkalommal szúró fájdalmat érzek, a baba pedig mintha mindenfelé feszitené magát. A köldököm körül kemény a hasam és alig kapok levegőt. Ez lenne az?

Nem korai és nem túl gyakori ez a fájdalom?

Legjobb válasz: Szia, azt nem irtad, hogy mennyi ideig tart egy ilyen kemenyedes. Nem feltetlenul korai, bar nekem csak 3 hettel a szules elott kezdodtek. Konnyen lehet, hogy "csak" a babadat erzed, mert mar keves neki a hely es nagyon feszeng! A nehez legzes attol is lehet, hogy a labat felfele nyomja es mar a tudodnek se nagyon jut hely. Probalj valtoztatni a testhelyzeten vagy kicsit lejjebb "nyomni" a hasadban a babot. Es kerd meg, hogy ne csinalja ezt :) Nekem legtobbszor bevalt.

Szia, azt nem irtad, hogy mennyi ideig tart egy ilyen kemenyedes. Nem feltetlenul korai, bar nekem csak 3 hettel a szules elott kezdodtek. Konnyen lehet, hogy "csak" a babadat erzed, mert mar keves neki a hely es nagyon feszeng! A nehez legzes attol is lehet, hogy a labat felfele nyomja es mar a tudodnek se nagyon jut hely. Probalj valtoztatni a testhelyzeten vagy kicsit lejjebb "nyomni" a hasadban a babot. Es kerd meg, hogy ne csinalja ezt :) Nekem legtobbszor bevalt.

Azt mondta a dokim, hogy épp hpgy elég a magzatvíz mennyiségem. Milyen probléma lehet ilyenkor? Mit jelent ez a babára nézve? 33 hetes terhes vagyok

Legjobb válasz: Nekem ennyi idõsen már kevés volt a vizem.Nem hinném hogy gond lenne.2 nappal túlhordtam a babám.

Nekem ennyi idõsen már kevés volt a vizem.Nem hinném hogy gond lenne.2 nappal túlhordtam a babám.
Szia! Én azt hallottam, hogy okozhat bizonyos problémákat, mint a csípõficam vagy a dongaláb (ezek gyógyítható betegségek), de ez inkább akkor lehet, ha nagyon kevés a hely és a magzatvíz. Ne aggódj, ha kevés lenne, akkor azt mondaná a doki, nem azt, hogy épphogy elég.

33 vagy 34 hetes terhesen milyen súllyal születik meg a baba? Meddig kell benn maradnia a kórházban? Vannak tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 35/5 hétre született a kislányom 2500g/45cm-rel. 2 hétig volt kórházban, ennek a felét inkubátorban, de oxigént nem kapott mert rendben volt a tüdeje. Most 16 hós és van olyan idõre született, vele egykorú baba, akinél nagyobb: 9300g/78cm.

Szia! Nekem 35/5 hétre született a kislányom 2500g/45cm-rel. 2 hétig volt kórházban, ennek a felét inkubátorban, de oxigént nem kapott mert rendben volt a tüdeje. Most 16 hós és van olyan idõre született, vele egykorú baba, akinél nagyobb: 9300g/78cm.
Szia! Én ugyan 35 hetesen szültem, de a kisfiam 2700g és 47cm volt. Sajnos mivel koraszülött volt majdnem 2 hetet töltöttünk bent. Most már 6 hetes és senki nem mondaná meg, hogy koraszülött. Szépen eszik, fejlõdik és igazán formás baba.
unokatesóm 32. hétre született 2500 grammal 42 cm-rel, ma már 10 éves és kitûnõ tanuló a lelkem. Üdv: 30 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!