Találatok a következő kifejezésre: Milyen a 33 hetes (24 db)

Homeopátiás szerek segítségével szült kismamák milyen készítményeket javasoltok a szülés megkönnyítésére és mikortól, milyen adagban? 33 hetes vagyok.

Legjobb válasz: én csak málnalevél teát ittam 36 héttõl egy litert töményen ízesítés nélkül naponta....37 hetesen szültem könnyen

én csak málnalevél teát ittam 36 héttõl egy litert töményen ízesítés nélkül naponta....37 hetesen szültem könnyen
A kérdező hozzászólása: Én is kipróbálom, már hallottam róla, de sokan emlegetnek homeós bogyókat is, csak annyi féle verzió van, hogy úgy gondoltam, aki tapasztalt ezen a téren, inkább õt kérdezem.Köszi a választ!
nekem igy kellett szednem. 37. hét hétközap cimicifuga, vasárnap arnica. 38.hét hétköznap caullophyllum, vasárnap arnica. 39 hét hétköznap ha van már josló fájás akkor caullophyllum, ha nincs akkor cimicifuga. vasárnap arnica. napi 5 golyó. szûlésfelkészitõ tanfolyamon mondták, hogy igy kell. plusz málnalevél tea. Szülés megindulása esetén arnica 5 golyó, kitolási szak kezdetén és szülés után is arnica 5-5 golyó.Én a 37 hét péntekjén kezdtem el szedni, meg inni és hétfõn már meg is lett a babám. 10 centire kitágultam, anélkül, hogy fájásaim lettek volna. egyedül a derekam fájt. könnyû szülést.

33 hetes kismamák! Nektek milyen súlyú a babátok? A BPD értékünk 83 mm, de nálunk (Tiszafüreden) nem mondják meg a hozzávetőleges súlyt. Csak jó lenne tudni, körül-belül mennyi lehet már.

Legjobb válasz: Szia! Mi is 33 hetesek vagyunk,de az UH 31 hetesen volt. Akkori méretei a Fiunknak a következõk : Bpd: 85 mm AC:312 mm HC:303 mm FL:57 mm OFD:105 mm Hum:56 mm,Becsült súlya: 2490 g. Jelzem ez 2 hete volt,pontosan a 31. héten.És állítólag nagy baba,mert átlagosan a 34 hetesek szoktak ekkorák lenni.Elszámolva nem vagyok,mert percre pontosan tudjuk mikor fogant. :)

Szia! Mi is 33 hetesek vagyunk, de az UH 31 hetesen volt. Akkori méretei a Fiunknak a következõk : Bpd: 85 mm AC:312 mm HC:303 mm FL:57 mm OFD:105 mm Hum:56 mm, Becsült súlya: 2490 g. Jelzem ez 2 hete volt, pontosan a 31. héten.És állítólag nagy baba, mert átlagosan a 34 hetesek szoktak ekkorák lenni.Elszámolva nem vagyok, mert percre pontosan tudjuk mikor fogant. :)
33+1 heti uh adataim, ami 32+2 hetesnek felel meg (nem lesz nagy babám) BPD: 83, 2 HC: 297, 0 FL: 60, 3 AC: 269, 7 A becsült súly: 1783 g. Ezeken az oldalakon tudsz számolgatni: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe..
33 hetesen kisfiamnak Bpd-je:84mm volt, becsült súlya pedig 2570 gramm. 40 hétre született 4100 grammal. De szerintem csak a Bpd alapján nem tudsz következtetni arra, hogy mekkora lessz. Kicsi fejû gyerek is lehet nagy súlyú, és nagy fejû is 2 kg.Ezt a dokim mondta az elsõ fiamnál, 10 éve, mert a BPD-je 2-3 héttel, mindig kisebb volt. Túlhordás után született meg 3600 grammal, pici, arányos kis fejjel.

A méhlepény érettségét ultrahangos vizsgálattal állapítják meg? Nekem még nem mondták, hogy milyen pedig már 33 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen ultrahanggal nézik meg.Nekem sem mondták még a 39.héten sem .Az ultrahangos lapon sem volt rajta. Úgy tudom akkor írják rá,hogyha érett valamilyen fokon. Örülj neki,mert még nincs rajta addig rendesen ellátja a kicsit. 33 hetesen még korai lenne. Ne izgulj minden rendben van!

Igen ultrahanggal nézik meg.Nekem sem mondták még a 39.héten sem .Az ultrahangos lapon sem volt rajta. Úgy tudom akkor írják rá, hogyha érett valamilyen fokon. Örülj neki, mert még nincs rajta addig rendesen ellátja a kicsit. 33 hetesen még korai lenne. Ne izgulj minden rendben van!

30-33 hetes kismamák! Hány centi a pocakotok- milyen magasak vagytok?

Csak az össze hasonlítás végett kérdezem.

Legjobb válasz: 34 hetes vagyok, 164 cm magas és 120 a pocak

34 hetes vagyok, 164 cm magas és 120 a pocak
167 cm vagyok 109cm a pocim 33hkm
31 hetes vagyok 160 cm és 132 cm a pocakom
165 cm / 74 kg és 111 cm a pocakom ja és 33 hetes
Jó nagy a pocakotok. Enyém 31 hetesen 86-88 cm. 174 cm vagyok, most 72 kg, terhesség elõtt 67 voltam.
http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20030211/oregszik_a_mehlepeny/ Remélem segítettem!Sok egészséget a továbbiakban.29 hetes kismami
Ilyen korban már sokaknak érik a lepény, ne félj, semmi baj nem lesz. Fõleg, ha nézik az áramlást is. Nálam nem nézték, csak akkor nézték volna, ha rossz lett volna az nst, de az jó votl. 32 hetesen már III. fokban érett lepényem volt, 8 napot túlhordtam és egészséges 13 hetes lányom van:-)

Az orvosom szerint 33 hetes v. ok, az én számításom szerint viszont 36. Ilyenkor mi van? Milyenek azok a jósló fájások, mit érzünk olyankor, és mikor következik be, hány hetesen?

Legjobb válasz: A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

33. hetes vagyok. Milyenek a jósló fájások? Elég sokat keményedik a pocim.

Legjobb válasz: ilyenkor teljesen normàlis hogy keményedik a pocakod sokszor:).valoszinü ez nem joslofàjàs,ugyhogy ne ijedj meg.az pedig hogy milyen...?nem tudok vàlaszt adni,mert én progizott csäszärral szültem

ilyenkor teljesen normàlis hogy keményedik a pocakod sokszor:) .valoszinü ez nem joslofàjàs, ugyhogy ne ijedj meg.az pedig hogy milyen...?nem tudok vàlaszt adni, mert én progizott csäszärral szültem
Szia!A has keményedése az ún. Braxton-Hicks féle öszehúzódások, amik a szülés elõtt néhány héttel korábban érezhetõek, így készül a méh a szülésre.Ezek helyzetváltoztatásra(állás helyett ülés) és pihenésre megszünnek.A jósló fájás ahhoz hasonló érzés, mint amikor készül megjönni a vérzésed, az alhas fáj, esetleg a derék felé is kisugárzik.
A kérdező hozzászólása: Félek, hogy ez még túl korai a 33. héten. Bár igaz anno én is 8 hónapra, a hugom meg 7hónap 1 hétre bújt ki. Lehet, hogy õ sem fog várni?
Nekem a 32. héttõl voltak jósló fájásaim, bár ritkán.Ennek ellenére 11 nap túlhordással császárral lett meg a kisbabám.Amig a szülõszobán vártam az nst semmi fájástevékenységet nem jelzett.A lényeg, hogy sokat pihenj és ne idegeskedj.Ebbõl még nem lehet elõre látni mikor indul meg a szülés.
Elõször is te mire szeretnéd szedni??????
A kérdező hozzászólása: Tágulás elõsegítésére, ami segít a szülésnél. Bocs ha nem voltam elég világos.Köszi, hogy írtál.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. Ezt az oldalt találtam, nem tudom megtalálod e amit kerestél. 34 h km
Én a 37.héttõl szedem. 2 fajtát: Caulophyllum 9 ch, illetve Cimicifuga 9 ch. Mindkettõbõl napi 3x5 golyót. Nekem a szülésznõ javasolta, állítólag kedvezõen hat a vajúdáskor(fájdalom csökkentõ, tágulás gyorsító. A 36. hét elõtt semmiképpen nem ajánlatos. A dokim nem hisz a homeopátiában, de van olyan orvos ismerõsõm, aki igen. Így én inkább a szülésznõm véleményére/javaslatára támaszkodtam.

33 hetes kismama vagyok, milyen színű az előtej? Lehet enyhén BARNÁS? Néha színtelen vagy tejszerű? (csöppökben jelenkezik és nyomott hagyott a melltartómon)

Legjobb válasz: Szia! Az elõtej erõsen sárgás színû. Majd ez változik enyhén kékesfehér színûre. 3 hónapos baba anyukája

Szia! Az elõtej erõsen sárgás színû. Majd ez változik enyhén kékesfehér színûre. 3 hónapos baba anyukája
Nekem az elõtejem hol átlátszó, hol fehéres volt. Azt nem tudom, hogy enyhén barnás e. Boldog babavárást! 2 hónapos anyuka:)

32 - 33 hetesen körülbelül milyen méretei szoktak a piciknek lenni? BPD, OFD, HC stb.

Legjobb válasz: Szia BPD 85mm súly1800g ezt találtam remélem kicsit segitettem 30hetes kism,ama

Szia BPD 85mm súly1800g ezt találtam remélem kicsit segitettem 30hetes kism, ama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!