Találatok a következő kifejezésre: Milyen a 30 (311 db)

Ágyszomszéd? Kórházban vagytok?
hát én 21 vagyok, a párom 32. elég régóta együtt vagyunk, de õ olyan, mint egy nagy gyerek. :D szerintem nem feltétlenül függ a kortól a férfiak gondolkodása... a harmincpluszosok is nyomorékok lehetnek...csak a huszonévesek között több a gyökér...ha érted mire gondolok. :)
A kérdező hozzászólása: értem :DDD

Ha a 30-as telefonszámot átirányítjuk 70-esre és 30-asról hívjuk az átirányított 30-ast, az milyen hívásnak számít?

Hálózaton belüli, vagy kívüli?

Legjobb válasz: hálózaton belüli, viszont nézz utána , mert fizetni kell átirányítási díjat is.

hálózaton belüli, viszont nézz utána , mert fizetni kell átirányítási díjat is.

Szerintetek milyen az a nő, akire a 30-40-es férfi korosztály azt mondja, hogy álomnő, de a 20-30-as szerint meg egyáltalán nem vonzó?

Egyszerűen nem értem ezt a differenciát, pedig tényleg létezik.

Legjobb válasz: Nem tudom. Nekem a kollégáim közt vannak 20-30 közöttiek is és 30-40 közöttiek is és elég sok emberrõl van szó. És érdekes de egyet értünk abban mind ha egy nõ szép, hogy melyik a szép! Nincsennek eltérõ különbségek.

Nem tudom. Nekem a kollégáim közt vannak 20-30 közöttiek is és 30-40 közöttiek is és elég sok emberrõl van szó. És érdekes de egyet értünk abban mind ha egy nõ szép, hogy melyik a szép! Nincsennek eltérõ különbségek.
Már családot alapítani akaró nõ.Sokakon látszik ám.
Talán mert a 30-40-es férfiak már tudják, hogy a külcsín egyáltalán nem minden. Lehet hogy valaki baromi jól néz ki, ha belsõ értékek tekintetében semmit nem ér. Vagy nem lehetne vele egy biztonságos, komoly és jó kapcsolatot kialakítani. Lehet hogy az az illetõ nem olyan dögös vagy vonzó, viszont házias, becsületes, megbízható és ez már több, mint elég egy bizonyos korosztálynak. A fiatalabbaknak általában az álomnõ a külsõt jelenti, míg az idõsebbeknek külsõ-de fõleg belsõ.:)
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy ha mutatsz nekik egy képet, kép alapján a 30-40es pasas azt mondja a lányra, hogy jó nõ, míg a 20-30asok szerint meg egyáltalán nem. Ez miért lehet?
1-es vagyok. Amit utoljára írtál az sincs úgy a legtöbb embernél. A való életben nagyon ritka az amit te mondasz. Az már inkább 50 felettieknél van.
Lehet túl nagy a korkülönbség. Egy 25 éves jó csajnak tart egy 20 évest, egy 35 éves meg nem tudja belelátni a nõt.

A 30 -as 30+-os férfiak milyenek az ágyban?

Legjobb válasz: Isten vagyok 33/F

Isten vagyok 33/F
büdösek.
Én sem küldõk, majd ir aki akar :)
Én biztos nem küldök itt már senkinek, 7-esnek meg fõleg nem, sosem válaszol senki... 29 F
#7-esnek privi lavina :DD
Nem tudom, de eddig csak jót hallottam a legtöbbrõl. Szívesen kipróbálnám egy +30assal :) L20
Gondolom kiírta egy kis p*csa aki arra masztizik egész éjjel, hogy egy 30-as döngesse meg
Puding probaja ... (kostolj meg!) :)
Engem dicsértek. 34/F
Általánosságban nem lehet válaszolni. De pl én jó vagyok az ágyban :) 28f
ez megint egy általánosítás.
Te jó ég! Már öregnek tartasz egy 30+-ost, akkor van ereje teljében!

Milyen bulit tartottatok a 30. szülinapotokon?

Páromnak lesz szülinapja és szeretném meglepni

Legjobb válasz: Még semmilyet. Decemberig lesz idõm eldönteni, akkor leszek 30.

Még semmilyet. Decemberig lesz idõm eldönteni, akkor leszek 30.

Milyen eredményeitek lettek a 30. heti ultrahangon?

Legjobb válasz: 30+4 hetesen ezek az eredményeim voltak: BPD:7.97cm HC:29.4 cm Fl:6:34 cm AC:26.42 cm 1782 gramm a becsült súly

30+4 hetesen ezek az eredményeim voltak: BPD:7.97cm HC:29.4 cm Fl:6:34 cm AC:26.42 cm 1782 gramm a becsült súly
A kérdező hozzászólása: De jó neked.Nekem ennyi mindent nem néztek, és a súlyát sem becsülték meg. Az én eredményeim: BPD:76mm AD: 76mm FL:60mm FHR:148/min
Nekem a dokim mindig nézi a súlyt is azt hittem ez máshol is igy van.Arról sem mondott aemmit h normál súlyu lesz e?
A kérdező hozzászólása: Nem, annyit mondott, hogy minden rendben.Gondoltam a leletemen rajta lesz minden amit nem mondott.De hát nem, ennyi volt csak. 2 hét múlva mennem kell megint, de az azért van mert farfekvéses a babóca:( De majd akkor külön rákérdezek majd. Eddig mindig mondták a dolgokat, és a leletemen is rajta volt.De most máshol csinálták, és más dokival.

Milyen ajandekkal lepjem meg szuleim a 30 adik hazassagi evfordulojukra?

Otleteket varok!

Legjobb válasz: Hát lehet csináltatni borra ilyen különleges címkét.Lehet ráírni valami idézetet, a nevüket természetesen.Nagyon jóra meg lehet csinálni.Örök emlék,nem is túl drága. Vagy egy fotókönyvet csinálni nekik az elmúlt 30 évrõl.Persze ehhez rengeteg kép kell,stb... de szerintem csak az ilyen személyes ajándékoknak van értelme

Hát lehet csináltatni borra ilyen különleges címkét.Lehet ráírni valami idézetet, a nevüket természetesen.Nagyon jóra meg lehet csinálni.Örök emlék, nem is túl drága. Vagy egy fotókönyvet csinálni nekik az elmúlt 30 évrõl.Persze ehhez rengeteg kép kell, stb... de szerintem csak az ilyen személyes ajándékoknak van értelme
A kérdező hozzászólása: Koszonom a jo otleteket! Meg varok erdekessegeket, ha valakinek van meg otlete!
-Készíts nekik egy tortát! -Vegyél vagy készíts nekik egy albumot, amibe a gyerekkoruktól egész mostanig vannak képek róluk, vagy hagyatkozhatsz kizárólag csakis az együtt lekapott pillanatokra. írj idézeteket vagy személyes megjegyzéseket mellé. -készíts PowerPointos bemutatót ugyanazon az alapon mint az albumot, tegyél zenei aláfestést, szúrj bele néhány videót stb. -készíts nekik oklevelet, amit az együtt töltött évek kitüntetéseként adsz a legjobb anyának és apának
A kérdező hozzászólása: Koszonom az utolso valaszolonak is a valaszt, jo tletet adott, de a szuleimnek nem igazan tetszene ez, tul giccsesnek tartan anyum szerintem es nekem sem lenne idom megoldani, mivel van egy 11 honapos orokmozgo kislanyom, de az albumos otlet kepekkel nagyon tetszik. Sajnalom, ami a ferjeddel tortent, reszvetem.

A 30. héten milyen vizsgálatok vannak? Uh? Nst? Valami? Amúgy hogy vannak az ilyen idős kismamik?

Legjobb válasz: Szia! 28-30 hétben van UH,aztán a 34-35.hétben pedig megint vérvétel+vizelet vizsgálat.

Szia! 28-30 hétben van UH, aztán a 34-35.hétben pedig megint vérvétel+vizelet vizsgálat.
Én 28hetesen voltam UH-n, legközelebb 32hetesen megyek. Vérvételre legközelebb két hét múlva kell mennem, vagyis szintén 32hetesen. Egyébként alapjában véve jól vagyok. És jókat nevetek magamon, hogy azért már erõsen kezdem felvenni a pingvinjárást. :-)

A 30. het utan milyen gyakran érdemes UH-ra menni?

Legjobb válasz: Szia! Én a multhéten voltam uh-n akkor voltam 30 hetes. Legközelebb április közepén kell mennem. Vagyis szülés elött 2 héttel.

Szia! Én a multhéten voltam uh-n akkor voltam 30 hetes. Legközelebb április közepén kell mennem. Vagyis szülés elött 2 héttel.
szia!Elvileg a 36.héten van az uccsó, ha nincs semmi baj.Összesen 4 van, +gondolom mindenki megy 4D-re.Nekem a 4D-t beleszámolta a doki, mert a 36.heti kimaradt.

20-30 éves nők, hogyan öltözködtök? Milyen a stílusotok?

Linkelnétek képeket? Szerintetek egy ilyen idős nőnek mit illene/kellene viselnie?

Legjobb válasz: Férfiként úgy gondolom hogy egy ilyen korú nõ,még fiatal ahhoz hogy visszafogott szolid stílusú ruhát hordjon,például nekem vannak olyan 30-as,sõt 40-es nõ ismerõseim, akik bevállalják a cicanadrágot és nagyon jól néznek ki benne,persze azért az alakjuk is jó. De hogy nézzük a másik oldalról,mondjuk a hello kittyis cuccok meg hasonlók már túl gyerekesek.

Férfiként úgy gondolom hogy egy ilyen korú nõ, még fiatal ahhoz hogy visszafogott szolid stílusú ruhát hordjon, például nekem vannak olyan 30-as, sõt 40-es nõ ismerõseim, akik bevállalják a cicanadrágot és nagyon jól néznek ki benne, persze azért az alakjuk is jó. De hogy nézzük a másik oldalról, mondjuk a hello kittyis cuccok meg hasonlók már túl gyerekesek.
Én 22 vagyok és szerintem a koromhoz idõsebben öltözködök. Nem szeretem a túl rövid, kivágott ruhákat, fõleg nem hétköznapokra. Egyszerû, gombos ingeket hordok, sötét nadrággal, és valami szép cipõvel vagy nyaklánccal dobom fel. Alapvetõen ilyen egyszerû, kicsit "irodai" stílusom van. Imádom a férfi ruhatár bizonyos elemeit belecsempészni az öltözékembe. Pl. ha csinos szoknyát veszek fel, akkor valami egyszerûbb inget vagy cipõt húzok hozzá. Vagy simán felveszek egy fekete farmer, fehér ing, fekete cipõ, hózentróger kombinációt és felkenek hozzá egy vörös rúzst. Nem hordok színes dolgokat. Fekete, fehér, sötétkék, szürke, szürkéskék, khaki, krémszínû, púderszínû, halványsárga és kb ennyi. Persze néha van, hogy nincs kedvem így kiöltözni, és néha-néha én is felveszek egy világos farmert valami jópofa mintás pólóval, de az elég ritka. A csillogó, színes, túl szûk, fényes meg gyöngyös dolgokat nem szeretem (alkalmakra, buliba vagy egyéb eseményre el tudom képzelni, ha ízlésesen néz ki, de hétköznapra soha). Szerintem nincs ilyen megszabott dolog, hogy kinek mit kellene viselnie. Mindenki olyan ruhát hordjon, ami neki tetszik, és amiben jól érzi magát, és el kell határolódni attól, hogy mások szerint az a korához vagy az alakjához vagy az ízléséhez megfelelõ-e vagy nem.
Pontosan azt, ami tetszik. Nincs szerintem olyan amit kellene viselni, de a hello kitty-t tényleg hanyagoljuk. Az egyensúlyt kell megtalálni, illetve azt ami illik a személyiséghez. Természetesen a cici-popsi kilógatás semmilyen korban nem túl illõ hacsak nem go-go girl az illetõ. 21L
Talán "egyszerû, nõies" stílusnak mondanám. Nem túl feltûnõ, de talán nem is túl "szürke". Most õsszel: passzos, csõszárú farmernadrág, vagy ahhoz hasonló, egy egyszerûbb felsõ, kardigán. Nem szeretem a feliratos dolgokat, a flittereket, a szegecseket, de a csipkét viszont nagyon:) Mostanában elég sok csipkével díszített felsõt vettem. Nadrágon szintén nem szeretem a csicsás dolgokat, meg a szaggatást sem. Így õsszel-télen szeretem a vastagabb (pl. kötött) ruhákat is vastagharisnyával vagy cicanadrággal. Cipõk közül kicsit magasított topánkát (a kedvenc darabom: http://dominishoes.com/webaruhaz/image/cache/data/12ss/tamar.. ), magassarkú bokacsizmát hordok. 22/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!