Találatok a következő kifejezésre: Milyen a állatkórház (3 db)

Milyen a szombathelyi állatkórház?

Van valakinek tapasztalata a szombathelyi állatkórházzal kapcsolatban? Kutyám folyamatosan sántít és nem használ neki semmi. Elvinnénk Szombathelyre, de senkit?l nem hallottunk a kórházról semmit. Ez egy olyan kórház, mint az emberi kórházak, vagy csak egy nagyobb rendel??

Legjobb válasz: szia!a Szombathelyi állatkórház szerintem nagyon jó!!bár szerencsére nem sûrûn kell oda járnom!és igen olyan mint 1 rendes kórház,röntgennel,mûtõvel és mindennel ami kell!!és az orvosok:a legjobbak!!!!!!

szia!a Szombathelyi állatkórház szerintem nagyon jó!!bár szerencsére nem sûrûn kell oda járnom!és igen olyan mint 1 rendes kórház, röntgennel, mûtõvel és mindennel ami kell!!és az orvosok:a legjobbak!!!!!!
ezerszer külömb mint az " emberkórház" én oda hordom a rotti lányaimat. Dr. Peresztergi Attilát és Dr. Varjú Gábort bátran ajánlom este 8 ig vannak nyitva. google-n állatkórház szombathely alatt minden infót, árlistát megtalálsz
Nahát, ezt örömmel látom (véletlen kérdés), hogy meg vagytok velük elégedve. Mi csak hozzájuk járunk a cicáinkkal, máshová már nem is mennénk. Nagyon szeretem õket. Amikor egyik helyi állatorvos sem jött ki az éppen szülõ macskámhoz, rögtön rohantunk hozzájuk, de volt, hogy szombat éjjel estem be a haldokló cicámmal a kórházba. Sajnos már nem lehetett megmenteni, pedig próbálták és mikor végül elaltatták, még az árát sem fogadták el. Találkoztam olyannal is, aki úgy szidta õket, mint a bokrot, de ezt nem igazán tudom mire vélni. Nem hiszem, hogy csak annak az állatával törõdnek, akit régóta ismernek. Valaki mindenbe bele tud kötni.:S Egyébként mi lett a sántító kutyussal?
A kérdező hozzászólása: Megjártuk a kórházat akkor, nagyon rendesek voltak az orvosok, habár azért nekem furcsa volt, hogy idõs kutyámat a röntgenhez kérdés nélkül altatni akarták, amikor neki a kora miatt már kockázatos minden altatás... Aztán megbeszéltük, nem hagytam elaltatni, de így is megcsinálták a röntgent. A kutyus jól van, itt horkol nekem :-)
Felszereltsége jó, az árak nagyon drágák. Minden kutyát ivartalanitani akarnak vagy próbálnak rábeszélni, mert abban van nekik a pénz, tapasztalatból mondom, rengeteget jártam oda, és olyan gyógyszerekkel tömték a kutyámat, amitõl 2 hónap alatt el is pusztult. Sajnos csak a végén találtunk egy tényleg állat és nem pénzbarát orvost, de már nem segithetett.... Az orvosokról pedig no komment.....És sajnos más ismerõsöm is igy járt, neki több, mint 100 ezer ft-ja és a kutyája bánta...
Én rendszeresen járok a szombathelyi állatkórházba, mivel több kutyám van. Maximálisan meg vagyok elégedv. A kórház felszereltsége, az orvosok hozzáértése a nonstop nyitvatartás mind emelik a színvonalukat. dr Horváth Imrét külön kiemelve bátran ajánlanám mindenkinek. A kisállat gyógyszertárjuk, a kutyatáp és egyéb felszerelések is megtalálhatóak ott. Szerintem Szombathelyen itt lehet legjobb felszereltség és hozzáértés mellett meggyógyítatni kedvenceiteket!

A Noé Állatambulancia Szombathelyen milyen? Vagy a Szombathelyi Állatkórház? Esetleg Szhely környékén, ill. Vas megyében milyen jó állatorvost, állatkórházat tudtok ajánlani? Ti hova jártok?

Mert a kutyámat a legjobb kezekben szeretném tudni, és sokat kutattam már állatorvosok, rendel?k után, de nem jutottam egyr?l a kett?re, remélem segíteni fogtok ebben:) A Noé honlapja:

Legjobb válasz: A Noésok is szuper jók és lelkiismeretesek és az állatkórházban is azok. Viszont ha csak valami kisebb gond van, pl nem kell mûteni, akkor a Noé sokkal olcsóbb.

A Noésok is szuper jók és lelkiismeretesek és az állatkórházban is azok. Viszont ha csak valami kisebb gond van, pl nem kell mûteni, akkor a Noé sokkal olcsóbb.
én a 2. belinkelt rendelõben voltam. halál kedvesek voltak, és nem voltak drágák az árak:
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy elmondtad a tapasztalatodat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is második :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!