Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Úgy értem hogy lehet (12 db)

Egy 9 hónapos baba milyen főzelékeket ehet már és milyen gyümölcsöket? Ugy értem mivel lehet kicsit a kajáját felturbózni hogy jobban egyen?

Eszik répát, céklát, borsót, brokkolit, spenótot, krumplival, barackot, körtét, banánt, alma és meggy savas volt neki, kicsapta. Csirke, máj, pulyka a húsfélék közül.

Legjobb válasz: Igaz a kisbabám még csak fél éves,de õ evett még szõlõt,cukkínit,sütõtököt és petrezselymet.

Igaz a kisbabám még csak fél éves, de õ evett még szõlõt, cukkínit, sütõtököt és petrezselymet.
A kérdező hozzászólása: sütõtököt cukkinit nem szereti, nem ette meg. PÉróbáltam már többször is. :(
Az enyém is 9 hónapos, õ imádja a zöldbab, karalábé, kelkáposzta fõzeléket is azokon kívül amiket írtál. Gyümölcsök közül pedig a szõlõt szereti nagyon.

Milyen a beöntés? Úgy értem hogy lehet visszatartani a beöntött folyadékot, és eljutni a wc-ig?

Legjobb válasz: én kaptam beöntést nem fáj inkább kellemetlen kicsit. Annyit érzel belõle ahogy folyik beléd a folyadék enyi.A wc-ig való eljutás mindenkinél más és a wc közelségétõl is függ.én hamar elértem igaz húzós volt de sikerûlt wc-ig jutni. Visszatartani pedig úgy tudod,hogy rettenetõ erõsen szorítod a ...-dat.sok sikert.

én kaptam beöntést nem fáj inkább kellemetlen kicsit. Annyit érzel belõle ahogy folyik beléd a folyadék enyi.A wc-ig való eljutás mindenkinél más és a wc közelségétõl is függ.én hamar elértem igaz húzós volt de sikerûlt wc-ig jutni. Visszatartani pedig úgy tudod, hogy rettenetõ erõsen szorítod a ...-dat.sok sikert.
Nekem is volt már mûtét miatt, kellemetlen érzés.Én járok felkészitõre, és Szegeden például már nem beöntés van hanem adnak egy kúpot.Elmész a wc-re magadnak teszed fel.A többit te is tudod.üdv 21hetes kismami
Én az elsõ szülésemnél kaptam, és abba kellett hagyni, mert a tolónyomásaim akkor kezdõdtek. Még így is simán eljutottam a Wc-re. Valóban, össze kell szorítani, és nem lesz gond! Szép szülést! :o)
vagy JBL vagy FUSION-t ajánlok!
Attól függ milyen hangfalakhoz veszed.
A kérdező hozzászólása: Hangfal típusát nem ismerem, vettem bele sony eastech hangszórókat és azok miatt kéne nekem. 100w-osak

Csókolózásból hogy lehet megtudni hogy milyen a pasi az ágyban? Ugy értem hogy mindenki másképpen csókol, és különbözően. Aki gyors az az ágyban is vad? Vagy hogy tudom meg?

Legjobb válasz: Szerintem egy csókból ez nem derül ki. Én kedvemtõl függõen csókolok, hol lassan, hol gyorsan, hol nyelvesen, hol harapdálósan stb. És hozzáteszem az ágyban is mindig más vagyok, hol gyengédebb, hol szenvedélyesebb., Szóval szerintme elég nehéz ezt így megállapítani. Ha már a pároddal jól összeszokott párost alkottok, akkor viszont egy csókból el tudod dönteni, hogy mit jelent a csókja:) Többet szeretne aznap éjjel vagy sem:) lehet csak én tévedek. hajrá

Szerintem egy csókból ez nem derül ki. Én kedvemtõl függõen csókolok, hol lassan, hol gyorsan, hol nyelvesen, hol harapdálósan stb. És hozzáteszem az ágyban is mindig más vagyok, hol gyengédebb, hol szenvedélyesebb., Szóval szerintme elég nehéz ezt így megállapítani. Ha már a pároddal jól összeszokott párost alkottok, akkor viszont egy csókból el tudod dönteni, hogy mit jelent a csókja:) Többet szeretne aznap éjjel vagy sem:) lehet csak én tévedek. hajrá
Szerintem nem teved az elottem iro :o). Abbol ha valaki szerinted jol csokol meg nem biztos, hogy az agyban is jo. Csak ugy tudod meg ki milyen az agyban ha el is jutsz odaig...de ez is relativ mert kinek mi a jo az agyban...neked mik az igenyeid es a partnered mennyire kepes azt kielegiteni (vice versa )... Nekem nem volt sok pasi az eletemben de kijutott mindegyikbol mint igy utolag kiderult. A jol csokolo 2 perces fiu, az anyaszomorito onallotlan supersex partner es a ferjem aki valahol kozepen van...aki bizonyitotta, hogy a sex mint olyan nagyon fontos, de csak a sex mint maga nagyon keves egy jo partnerkapcsolathoz.
Hát azt hiszem egyet értünk kedves második válaszadó :) pusz: az elsõválaszadó:)
hiába csokol valaki jól attol még nem biztos hogy jó az ágyban. én mindkét hozzászoloval egyettértek. pussz a harmadik hozzászoló. :D
pl mandula de száz meg száz oka lehet és az is megeshet, hogy nem a szívedet érzed
A kérdező hozzászólása: De! Küldött vérvételre plusz a tüdõgondozóba. Kardiológiára adott beutalót de mivel oda valószínû hogy sokára kapok idõpontot így elmegyünk egy maszekhoz a jövõhéten. Ha ezek negatívak lesznek mondta hogy akkor még küldd tovább addig amíg tünetmentes nem lesz. Ha ezek negatívak akkor szerintem elmegyek a fogorvoshoz hogy nézze meg a fogaimat plusz ha kell küldjön röntgenre.
Nem kell fül orr gégészetre menni szerintem, de ezt a háziorvosnak kellene eldöntenie.Nem küldött tovább sehova a panaszaiddal?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ma voltam az orvosnál megnézte a vérnyomásom az rendben volt, meghallgatta a tüdõmet meg a szívemet arra se mondott semmit se, még múltkor ügyeleten csináltak EKG-t az is rendbe volt. A doki ma adott beutalót a kardiológiára de mivel valószínû hogy sokára fogok kapni idõpontot így elmegyünk egy maszek szakrendelésre. Küldött vérvételre meg a tüdõgondozóba mert mondta hogy lehet asztma. Mostanában feszült vagyok ez is kiválthatta de már pár hete mnap küszködök ezzel még akkor is mikor teljesen nyugodt vagyok. A doki azt mondta hogy az a lényeg hogy tünetmentes legyen szal addig küld amíg el nem múlik. Már jó pár éve szuszogok mikor alszom lehet hogy az orrmandulám hat ki a szívemre?
A kérdező hozzászólása: Akkor legalább egy dolog kilõve. Akkor fül-orr gégészetre nem kell elmenni vagy nem árt? Köszi szépen a választ!
Tüdõ problémák, gyomor és emésztési probléma(itt nem kell komolyra gondolni, elég, ha az ember nagyon puffad valami ételtõl, az is "nyomhatja a szivet". Lehet gerincproblémától is.Idegi eredetû problémák is gyakran kihatnak a szívre.Viszont hogy a te esetedben mi a valódi ok, azt csakis kivizsgálással lehetne eldönteni.Így csak találgatni lehet.
Ez orrmandulától nem lehet.
Ásványi anyagok hiánya is okozhat ilyen panaszt, pl. magnéziumhiány, de akár egy rossz fog is hatással lehet rá, szinte bármi, el kell menni kardiológushoz.
ritmus zavar! Fizikai megterhelés! Érszükület, következménye magas vérnyomás! ezek a leggyakoriabbak, de stressz is kialakíthat szív fájdalmat.
A fogorvos jó ötlet, mert vannak olyan baktériumok , illetve ha gyulladás van a fogon, ami a szívre veszélyes lehet.Ha odakerül a véráram útján.

Hétfőre nem várom és a teszetem pozitív lesz, akkor hány hetesnek számítok? Milyen periodusban tart a terhességem? - úgy értem, hogy mekkora lehet a baba? Mákszem, vagy már bab?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html A terhesség korát az utolsó vérzés elsõ napjához számítják. A nem várt napján a terhesség négy hetes, ilyenkor még ultrahanggal sem lehet a terhességet igazolni.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html A terhesség korát az utolsó vérzés elsõ napjához számítják. A nem várt napján a terhesség négy hetes, ilyenkor még ultrahanggal sem lehet a terhességet igazolni.
inkább mákszem, nagyon picur. Kb. 4 hetes leszel, az ultrahangon csak késõbb látszik (6. hét körü) az szívhang.

Fiúk, ti milyen ismerkedésnek örülnétek a legjobban, úgy értem, amiből szexnél több is kisül? Hogyan lehet felkelteni az érdeklődéseteket?

Legjobb válasz: egyszerûen megszólítasz :) és akk úgyse küldenélek el, ha bejössz akk egybõl randiguru üzemmódra váltanék ha nem akkor nemigazán adnám magam.

egyszerûen megszólítasz :) és akk úgyse küldenélek el, ha bejössz akk egybõl randiguru üzemmódra váltanék ha nem akkor nemigazán adnám magam.
Ha egyezik az érdeklõdési körünk. Például, ha én szeretek fotózni, és te is szeretsz. Vagy, ha szereted a metalt, ahogy én is...
Ha már tetszünk egymásnak megvan a szimpátia akor már tuti a randi és a szex. Az h lesz e töb ahoz meg kel ismernünk 1mást
Ahol nincs forgatókönyv meg agyalás a másikon, mivel mind a 2 fél õszintén kimondja avagy egyértelmûen céloz arra hogy mit is szeretne.
Olyan randizósnak! :)

Hogy a francba lehet eljutni Szaúd-Arábiába? Úgy értem milyen utazási irodák segítségével, mert én nem találtam.

Legjobb válasz: Azért nem találsz mert retard vagy http://www.liligo.hu/olcso-repulojegy-budapest_riyadh_sa/

Azért nem találsz mert retard vagy http://www.liligo.hu/olcso-repulojegy-budapest_riyadh_sa/
egyénileg nem lehet kijutni, vízumot nem adnak ki. üzleti céllal ki lehet, szaudi cég meghívásával. illetve van néhány utazási iroda, ami intéz szervezett utakat.
Utazási irodai prospektusokban nem találsz szaudi utakat, de ha bemész egy nagyobb irodába leszervezik neked az utat. Gondolok itt: IBUSZ, Neckermann, Best Reisen
Voltál végül?

Milyen módszerrel lehet úgy lemérni a pénisz méretét, hogy reális érték jöjjön ki?

Ha merevedés közbe szeretném lemérni akkor változó mert ugyebár van hogy egyszer nagyobb egyszer kisebb.. Valaki ötletek?

Legjobb válasz: A kérdésem inkább az, hogy: MINEK??????

A kérdésem inkább az, hogy: MINEK??????
egyetlen biztos módszer van. megkérdezed a lányt, hogy elég nagy-e.
Nem mereven kell lemérni. Meghúzod függõlegesen, és a tövétõl a végéig leméred.
Viète-formulák
A hajnali-reggeli merevedésnél mérd.
Mérd le vonalzóval de mindig adj hozá tizet!
A vélemények megoszlanak ebben a kérdésben, de két alapvetõ képletet ismerünk. Ám ha a pénisz méretérõl van szó, nem elég a mérõszalag kell egy mérleg és egy szögmérõ is. Ami számít: hossz szorozva átmérõvel plusz súly/ kerület osztva a hajlásszög négyzetével vagy hossz szorozva a kerülettel / hajlásszög osztva a tömeg / szélességgel
sublerral, meglehet az átmérõjét a mélységét és még a furatátmérõt is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!