Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Úgy értem (175 db)

keresztszalag-serules (terdizuletben)
A kérdező hozzászólása: oh akkor jol sejtettem..:) ) Koszonom

Egy 9 hónapos baba milyen főzelékeket ehet már és milyen gyümölcsöket? Ugy értem mivel lehet kicsit a kajáját felturbózni hogy jobban egyen?

Eszik répát, céklát, borsót, brokkolit, spenótot, krumplival, barackot, körtét, banánt, alma és meggy savas volt neki, kicsapta. Csirke, máj, pulyka a húsfélék közül.

Legjobb válasz: Igaz a kisbabám még csak fél éves,de õ evett még szõlõt,cukkínit,sütõtököt és petrezselymet.

Igaz a kisbabám még csak fél éves, de õ evett még szõlõt, cukkínit, sütõtököt és petrezselymet.
A kérdező hozzászólása: sütõtököt cukkinit nem szereti, nem ette meg. PÉróbáltam már többször is. :(
Az enyém is 9 hónapos, õ imádja a zöldbab, karalábé, kelkáposzta fõzeléket is azokon kívül amiket írtál. Gyümölcsök közül pedig a szõlõt szereti nagyon.

Nálatok van bordűr a gyerekszobában? Milyen megoldással? Úgy értem a szoba színe két színárnyalatból áll és az választja el?

Úgy értem a szoba színe két színárnyalatból áll és az választja el? Ha van bord?r az a szoba belmagasságának pont a felénél van felragasztva vagy lejjebb? Hogy szokás megcsinálni, hogy jól mutasson?

Legjobb válasz: Nekem van bordûr a szobámba. Az egész szobám agy szép dohány barna színû A mennyezet fehér. Az egyik fal, amin a TV van a falra szerelve, egy arany nagy virágmintás tapétával van tapétázva. de úgy, hogy a fal egyik végétõl és a másik végétõl 1-1 méterre kezdõdik a tapéta. Ez a földtõl a mennyezetig tart. Ennek a tapétának a két széle van szintén egy buborékmintás barna bordûrrel leszegve. Elõtte egy 60 cm magas fekete kis komód, a falra pedig felszerelve a TV. A TV fölé pedig egy vörös színekbõl álló absztrakt kép. Egyébként általában a szoba alsó harmadát szokták elválasztani a bordûrrel úgy hogy a bordûr két oldalán más a tapéta színe, mintája.

Nekem van bordûr a szobámba. Az egész szobám agy szép dohány barna színû A mennyezet fehér. Az egyik fal, amin a TV van a falra szerelve, egy arany nagy virágmintás tapétával van tapétázva. de úgy, hogy a fal egyik végétõl és a másik végétõl 1-1 méterre kezdõdik a tapéta. Ez a földtõl a mennyezetig tart. Ennek a tapétának a két széle van szintén egy buborékmintás barna bordûrrel leszegve. Elõtte egy 60 cm magas fekete kis komód, a falra pedig felszerelve a TV. A TV fölé pedig egy vörös színekbõl álló absztrakt kép. Egyébként általában a szoba alsó harmadát szokták elválasztani a bordûrrel úgy hogy a bordûr két oldalán más a tapéta színe, mintája.
Nálunk a kék két árnyalatára van festve a szoba, alul sötétebb, felül világosabb. Közte a bordûr, ami kék alapon sárga égitestek (nap, hold, csillagok). Nem középen van, a sötétebb lenti rész kisebb.
Lilás rózsaszín a lányom szobája, egy színû az egész fal. Kb a felsõ 2/3 részénél van a bordûr, lila és rózsaszín virágok fehéres alapon.
Nálunk is két árnyalatú, illetve 2 színû a gyerekszoba. A lányomé felül világoslila, alul sötétlila és Dórás bordûr választja el a két színt kb közép tájékon. a fiam szobája úgy két színû, hogy 2 egymás melletti fal sötétkék a másik kettõ pedig sárga és a tapétán sötétben világító csillagok vannak, ami egyébként a tapéta saját mintája. Féltem tõle, de nagyon jól mutat együtt ez a két szín is.

Hol tudom megnézni hogy a nintendo wii milyen tipusú? úgy értem hogy 4.3, 4.5 stb.

Legjobb válasz: a wii beállításainál, jobb felsõ sarokban

a wii beállításainál, jobb felsõ sarokban

A Mazdák milyen autók? Úgy értem, mennyi probléma szokott velük lenni? Szerintetek megérik a pénzüket?

Nagy álmom egy Mazda 6, és van is kilátásban egy kisebb pénzösszeg, és szeretném tudni, érdemes -e hozzá gyűjtenem. Nektek milyen tapasztalatotok volt vele/ miket hallottatok róla?

Legjobb válasz: olvass http://www.autosvilag.com/index.php/Mazda-megbizhatosag-Megi.. Üdv

Apámnak mazda 323f van dieseles. Egyszer szakadt a vezérmûszíj. szervízbe 600 e huf lett volna a javítása. A család maszek szerelõje kihozta 400 e huf-ból. Ha valami baja van annak a javítási költsége a csillagos ég. Apám testvérének mazda 6-van. Volt neki a 2003-as generációból nem tudom meddig gyártották. Dieseles, neki nem volt problémája vele, de mikor kijött az új mazda 6 akkor becserélte olyanra. kb 4 évet volt nálla az elõzõ, meg az új is meg van már 4 éve neki. Eddig nem panaszkodott rá.
A mazdákról nem olvastam eddig rosszat, szinte csak jót. Én is pont most vettem egy 3-as takumit valamelyik nap megyek érte! :) Azt viszont tudom hogy a dízel motorokról nagyon de nagyon sok rosszat hallani, francia dízel motorokat raknak bele, és nagyon megbízhatatlan, nagy az esély a meghibásodásra. Szóval én azt ajánlom, hogy dízelt semmiképpen ne vegyél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Nem viszi el. Nagyon kevés a cpu meg a ram.
A kérdező hozzászólása: És ezen?Alaplap neve: Gigabyte GA-MA770T-UD3 CPU típusa: AMD Phenom II X4 B50 RAM: 2X1 GB Kingston DDR3 Videokártya ATI Radeon HD 5570 Lemezes meghajtó: SAMSUNG HD502IJ 500gb sata
Nem viszi el
Jóval kisebb tejesítményü gépeken láttam már hogy megy neked tuti 800x600 vagy 1024x768 on meglesz a 30 fps full lowon :D

Milyen az élet Pécsen? Úgy értem milyen a környék, milyenek az emberek? Meg úgy általában. Továbbtanulás szempontjából érdekelne

Legjobb válasz: Hát, ha vannak barátaid, ismerõseid itt akkor jó, egyedül szerintem nagyon unalmas, de sok a szép hely, van lehetõség kikapcsolódásra is, jó koncertek, programok vannak, fõleg nyáron. Az egyetemi élet meg olyan mint máshol szerintem, aljas ittasodás szorgalmi idõszakban és végnélküli tanulás vizsgaidõszakban. Az emberek pedig olyanok mint máshol:P egy pécsi egyetemista:)

Hát, ha vannak barátaid, ismerõseid itt akkor jó, egyedül szerintem nagyon unalmas, de sok a szép hely, van lehetõség kikapcsolódásra is, jó koncertek, programok vannak, fõleg nyáron. Az egyetemi élet meg olyan mint máshol szerintem, aljas ittasodás szorgalmi idõszakban és végnélküli tanulás vizsgaidõszakban. Az emberek pedig olyanok mint máshol:P egy pécsi egyetemista:)
Szerintem nagyon jó hely, könnyen el tudod foglalni magad itt. Sokat nem tudok, mondani, mert itt növök fel ( még folyamatban van) és nekem nem extra, ami másoknak az. Egy pécsi "õslakos" . 13/L

(csak) Lányok kinek milyen a puncija? Már mint ugy értem, hogy csiklója kinek mekkora, ugy szépségre értem ezt. ->

Nem mondom hogy képet tegyetek fel, de annyi n? van a világon,hogy szeritem sok szép punci van, és kiváncsi vagyok :$ jah és csak 17-27évesig irjanak ide ha nem baj :)

Legjobb válasz: http://noob.hu/2012/06/17/asd.jpeg

Fiúknál sem csak méretbeli különbségek vannak. Lehet görbe vagy egyenes, görbülhet oldalra vagy függõlegesen, azon kívül görbülettõl függetlenül lehet felfelé álló és a hashoz simuló, vagy elõrefelé kiálló, vagy akár lefelé mutató is. Aztán például a fityma lehet rajta egészen hosszú, ami lankadtan túllóg, és még mereven is fedi a makkot, vagy rövid, arról nem is beszélve, hogy metélt is lehet ugyebár. :P Illetve mérettõl függetlenül különbözõ formája lehet: van, amelyiknek a töve a legvastagabb, és felfelé vékonyodik, másiknál meg a makk vastagabb, mint alatta a hímvesszõ. Szóval a fiúké éppen annyira különbözõ kinézetû, mint a lányoké. Plusz nekik még ott van a méret is, ami a lányoknál lényegében egységes, nincs vele probléma. Úgyhogy ha valakinek aggódnia kell amiatt, hogy a nemi szerve megfelelõ-e, azok nem a lányok. :P Apropó, neked mekkora a férfiasságod? :P
Szép puncim van. Most már verheted! 29/N
Jézusom :) miért érdekel ennyire ? nézz pornó képeket
És neked milyen a faszod? úgy szépségre értem ezt.. Hülye a kérdés!
xvideos.com itt nyugodtan ki tudod facsarni a brét ne a válaszok alapján próbálkozz. De szerintem nyugodtan dugd fel a s*ggedbe az ujjad, neked már semmi sem segít.
A kérdező hozzászólása: fasza a lónak van :DDD amugy nem hülyeség a kérdés, mivel a férfiaknál csak méretbeli külömbségek vannak 80%ban lányoknál punci ügyben meg nem.(szerintem)
Még képet csajok! :D De sajátot ám! :) 28F
tegnap 10:21 Ez a tied? :) Szerintem gyönyörû és nõies! :) Az ilyent élmény szopogatni, nyalogatni! ;) 28F

0, 66 MoM körüli Afp értékkel kinek "milyen" gyereke született? Úgy értem, hogy egészséges, vagy beteg lett a baba?

Én úgy tudom, hogy ez már alacsonynak számít, de ma tudtam meg az eredményt, és hétf?n tudok csak orvoshoz menni. Eléggé izgulós vagyok, és szeretnék megbizonyosodni, hogy nincs olyan nagy baj.

Legjobb válasz: szia..nekem 0,52 mom lett...tul alacsony..voltam genetikai uh-n és magzatviz mintavételen...és egézséges gyönyörü lányom született....söt magzatviz többletem is volt..ne aggodj..boldog babavárást

szia..nekem 0, 52 mom lett...tul alacsony..voltam genetikai uh-n és magzatviz mintavételen...és egézséges gyönyörü lányom született....söt magzatviz többletem is volt..ne aggodj..boldog babavárást
Ha az uh-kon minden rendben, akkor szerintem nem kell aggódnod!
Szia! Nekem 0, 6 lett, és én is aggódóm. Neked kérdezték a testsúlyod?
A kérdező hozzászólása: A 3. válaszolónak üzenem, hogy nem kérdezték a súlyom. Nem tudom, hogy az mennyire befolyásolja az értéket. De akkor már kérdezhetnék a magasságot is, mert nem mindegy szerintem, hogy pl.50kg 150cm-hez, vagy 180cm-hez tartozik, nem? Neked kérdezték a súlyod? Te mit tudsz errõl még?
Szia! Utána olvastam, és azt írták nem mindegy hogy mekkora az anya, mert ugye minden 16 hetes kismamánál kb ugyanakkora a kisbaba, de az anyukák nem egyformák. Magasabb és több súllyal rendelkezõ anyukáknál több vér kering, így hígul a koncentráció, és talán ez okozhatja az alacsonyabb értéket. Én nagyon bízok ebben, hogy csak ezért. Én is magas vagyok, meg nem 55 kg.
Valóban nem csak a 0.7-2.5 MoM értékes magzatok lesznek egészségesek, mert számít az anya életkora, testsúlya-magassága, dohányzik e, mikor vették a vért és még számos dolog. Mindenkinek egyénileg számolják ki! Ha a papíron az van h jó az eredmény ne aggodj!
A kérdező hozzászólása: Bízom benne, hogy nektek lesz igazatok! Minden jót kívánok nektek!

KI MENNYIT KERES? Ugy értem milyen szakmában dolgozik, milyen végzettséggel, mennyi munkaidővel, kérlek nettót írjatok (amit a kezetekbe kaptok)

csak azért szném tudni mert pályaválasztás el?tt állok, de nemnaon szeretnék egyetemen 5évet még ülni

Legjobb válasz: 25 éves nõ vagyok, informatikát tanultam fõiskolán, nincs jogsim, az angolt középfokon ismerem (bár mivel használom, egyre jobb a nyelvismeretem), de adminisztrátorként (tehát nem a tanulmányaimnak megfelelõt) dolgozom egy nemzetközi pénzintézetnél részmunkaidõben (6 óra) Budapesten idõszakos munkaszerzõdéssel, a nettóm 70-80ezer között van (nem tudom pontosan, mert 6 órára most fogom kapni az elsõ fizetést). Szakképzéssel többet értem volna a tanulmányaimnak megfelelõen, de majd az is meglesz, csak legyen rá pénzem.

25 éves nõ vagyok, informatikát tanultam fõiskolán, nincs jogsim, az angolt középfokon ismerem (bár mivel használom, egyre jobb a nyelvismeretem), de adminisztrátorként (tehát nem a tanulmányaimnak megfelelõt) dolgozom egy nemzetközi pénzintézetnél részmunkaidõben (6 óra) Budapesten idõszakos munkaszerzõdéssel, a nettóm 70-80ezer között van (nem tudom pontosan, mert 6 órára most fogom kapni az elsõ fizetést). Szakképzéssel többet értem volna a tanulmányaimnak megfelelõen, de majd az is meglesz, csak legyen rá pénzem.
Szoftverfejlesztõ vagyok, egyetemi (matematikus) végzettség, a fizetésem megfelelõ. :) Jó pár kollégám hasonló végzettséggel harmad-negyedannyit keres, mint én, van, aki majd kétszer annyit. Szerintem minden szakmában jelentõs szórás van a keresetek között, még egy cégen belül is. Tanulj valami olyat, ami érdekel, és meg is lehet belõle élni. Hiába javasolnám, hogy menj plasztikai sebésznek, mert azok jól keresnek, ha nem bírod a vért, és kevés a pontszámod egy orvosira.
Kíváncsi lennék milyen függönyöket varrsz te havi fél millióért.
Pedagógus vagyok 5 éve dolgozok 90 ezerért!
16:03 - Nem akarsz társat bevonni az üzletbe? Kreativitásom és kézügyességem lenne hozzá, meg idõt is szakítanék. :-)
Gondolom 76 diplomád van, tanultál 100 évig, és képtelen vagy elfogadni, hogy néha elég más is ahhoz, hogy valaki jóval többet keressen, mint az átlag. Nézz körül ezen a piacon, aztán kérdezz kétségbe vonva bármit is. Sajnálom, akármennyire fáj, de ennyit keresek.
Nem a tanult szakmámban dolgozom, simán függönyöket varrok, ebbõl havi 450-500.000.-Ft nettó, plusz emellett devizapárokkal kereskedem, ami ezt meghaladja. Szerintem talpraesettség kérdése.
16:03 mien függönyt varrsz?:) és kiknek adod el vagy mondj valamit róla mert érdekel talán 10év múlva én is ezt választom.. xD
Jajj már, ki hiszi el hogy valaki függönyvarrogatásért félmilliót keres. Ugyanmár, ne legyen senki naív. Külföldön egy szakember keres annyit, itt meg egy iskolaigazgató keres havi 300-400 ezret.
Szakápolóként!, szart pucolva, éjszakázással:90000 Ft.
Elsõsorban azokat a szakmákat vedd sorba, amik tetszenek. Utána nézz körül, ezekre mekkora igény van. Aztán nézd meg, melyikbõl tudsz megélni. Elsõsorban nem az számít, hogy mások mibõl élnek jól, hanem az, hogy TE MIRE VAGY ALKALMAS.
nyomtató és fénymásoló szerelõ nettó 200 4 éve csinálom...
Én a 2 diplomámmal alkalmazottként nettó 150e-et kerestem nyomdában menedzserként (=vittem a hátamon a céget éjjel-nappal). Kereskedelemben középvezetõként 120e-et adtak. Területi képviselõként 150e volt a jussom. OFF Lehet szapulni a kedves függönyvarró válaszolót, de igaza van, aki nekiáll szapulni, az simán irigy. És egyáltalán nem irreális az összeg. Most otthon vagyok a kisbabámmal, a férjemmel együtt dolgozunk, keresünk belõle már havi 200e-et és nyár elején kezdtük. És jövõre mi jobban fogunk élni, mint az átlag. Sokkal jobban. MLM-bõl. Lehet leszólni.
Engem az irritál hogy milyen szájbaqrt mákja lehetett, hogy varrónõként tegyük fel tényleg talált egy olyan melót, ahol a magyarországi átlagfizetésekhez képest a sokszorosát keresi. Biztos vannak hasonló emberek, akik hasonlóan szerencsések mint õk, de könyörgöm, hogy a p!csába lehet ezeket a melókat szabad szemmel megtalálni! Hát sehogy, úgyhogy csak üzenem fogy fogja be a száját a kedves hölgyemény, és örüljön a kib*szott sorsának, hogy ilyen jól kereshet, nem kell itt oktatgatni a magyar népet, hogy nyissák ki a szemüket, mert szerintem mindenki megpróbál minden kézzelfoghatót, amikor otthagyja a sulit, és örül hogyha talál valamit! Talán pont ezért is furcsa mindenkinek hogy ilyen sokat lehet keresni 1-2 helyen! Aztán nehogy itt nekem azt írkálja, hogy sokat tett meg érte meg hasonló, mert akkor is kib*szott nagy a szerencse, vagy a protekció kitudja
Függönyvarró néni kamukirálynõ.A szomszéd ruhákat varrt, márkásakat, rendes szerzõdése volt rendes céggel, soxor éjszaka is varrt, de 160-nál többet soha nem kapott.
Anyám is varró nõ volt, õ a hulláknak a koporsóba a bélést, meg a díszes párnákat meg ilyeneket varrta. 96'-ba keresett 120.000-et.. Erre most eladóként dolgozik havi 90ért.. Szóval inkább hagyjuk.. És csak szólok, hogy a varróiparban nagyon sok pénz van. Amúgy meg a szálloda épp egy magánemberrel vagy egy kis kereskedéssel fogja megvarratni, mert sokkal olcsóbb mint 1 hiper szuper varroda monstrum.
Elõzõ vagyok, szóval le lehet szólni a varrónõt, de igaza van! Meg tudja keresni a 400e-t. És így tovább! ;)
Fogorvosként magán fogászaton 1- 1, 5 millió
Érettségivel, felsõfokú angol nyelvvizsgával, kutyakiképzõi oklevéllel :) és folyamatban lévõ felsõfokú tanulmányokkal rendelkezem. Napi 8 órában nettó 140-et keresek képszerkesztõként (betanultam). Voltam már multinál recepciós 120-ért, kis cégnél asszisztens 6 órában 90-ért, babysitter 8 órában 100-ért. 26 éves vagyok, 19 éves korom óta dolgozom, ha a korábbi diákmunkákat nem számítjuk. Az angoltudás sokszor jól jött, és az ismeretségek is (pl. a mostani fõnököm a volt fõnököm unokatestvére). Nagyon szeretem a jelenlegi munkám, kényelmesen megélek belõle, de nem ez az életcélom, ez inkább biztos hátteret ad, hogy aztán majd azzal is foglalkozhassak, amivel igazán szeretnék. Véleményem szerint mindenki a maga sorsának a kovácsa. És ha valaki nem hiszi el, hogy kereshet sokat, akkor nem is fog. Ha viszont hisz benne, és mindent megtesz érte, akkor sikeres lehet.
érettségivel és nyelvtudással felszolgálóként jelenleg olyan 4-500.000 (külföldön) amikor látástól vakulásig dolgoztam pár éve, akkor ennél jóval több volt, 7-800.000.
1 üveg búra gyárban 3 mûszakra kaptam 60 ezer forintot. Aztán 1 kõmûves céghez mentem ott viszont 1 mûszakra kapok 100-150 ezret.
Mérnök (egyetem), 10 éve, nettó 400.000. És csak 8 óra munka naponta... Szerintem tanulj, ha nem akarsz megszakadni a munkában... Vagy ha nem vagy piszok szerencsés alkat.
Én egyedi függönyöket szerettem volna a lakásomba, és nem volt olcsó. Tudom, mennyit fizettem, ergo simán el tudom képzelni, hogy valaki ennyit keres vele.
A kérdező hozzászólása: 16:10 sztem elég kevés, mondjuk egy ismerõsöm nem is a szakmájába dolgozik és a havi 120 meg szokott lenni, és még csak egy érettségije van, mert foly van a felsõfokú tanulmánya, igaz ismerettség alapján jutott be
höhö ... munkanélküli segélybõl élek havi 800ezerért... sajnálom, jó kapcsolatom van a rajjal XD
Eleinte: kõmûves segédmunkásként kerestem havi 60 ezret(2004) Aztán a vegyiparban helyezkedtem el:(2006)ott bekeverõ voltam, nettó 75 ezerért.Közben leérettségiztem.(2008) Aztán egy közterület-fenntartási cégnél helyezkedtem el középvezetõi beosztásban, itt 90ezer a nettóm.(sajnos tényleg semmi plusz) A következõ melóhelyemen sofõr leszek( troli, busz) ott nem tudom mennyi lesz, de ez minden vágyam gyerekkorom óta.
17:03as vagyok. Bocs, kimaradt: Az építõiparban reggeltõl estig dolgoztam, bekeverõként 6-14ig, túlóra nélkül, a jelenlegi helyemen is 6-14ig túlóra nélkül.Remélem segíthettem...
Tényleg nem akarom elhinni, hogy az irigység ennyi rosszindulatot hoz ki emberekbõl. De leírtam, körül lehet nézni a piacon és aztán kétségbe vonni bármit. Nem felvágásként írtam, nem kell ezt hinni. A kérdezõ kérdezett valamit, amire válaszoltam. És különben is, mit magyarázkodok itt? Mindenkinek áll a zászló, nem irigykedni kell, hanem találni és keresni a lehetõségeket. De lazán az van a háttérben, hogy diplomával keresel -x-et, én meg ahogy a köznép mondja: "buta kis varrónõként" félmilliót. Hát mekkora sértés ez a te tanult kis lelkednek, ugye? Kérj bármelyik függönyszalonból egy árajánlatot édesem egyetlen ablakra, aztán gondolkodj és számolj!És akkor ami kijött számold át egy szállodára, vagy közületre, vagy egész egyszerûen egy sima kis családi házra, vagy egy lakásra. Igaz, én nem napi 8 órát dolgozom, hanem napi 14-et, hétvégén is, de megéri!
Na ja! Majd a közület Juliska nénivel varratja ám meg egy szálloda....na ne már!!! Kamu!
Na most aztán tényleg fejezd be, nagyon nevetséges vagy. Ad2. sértessz azzal, hogy hazugnak próbálsz beállítani emberek elõtt. Vigyázz mit írsz, mert tehet bárki lépéseket!
Érettségivel 90.000ft.A fõnököm szakmunkás végzettséggel 160.000ft egy bau multiban.Ja és az õ felettesének sincs felsõfokú végzettsége.Az áruház igazgató még nem diplomázott le...
Miért irigykedtek arra, akinek nagyobb és jobb a szekere, mint nektek? Én könyvtáros diplomával rendelkezem, de nem sikerült a szakmámon belül elhelyezkednem. Amit most csinálok az is közgyûjteményezési feladatkör, de mivel a betöltött munkakörhöz nincs szükség diplomára csak érettségire, így a diplomámat nem vették figyelembe, és alig keresek nyolcvanezer forintot. 12 négyzetméteres szobában tengõdök, mégsem irigykedek senkire sem. Attól nekem még nem lesz jobb.
Nem irigykedek én rád keressél 500 000 forintot a varrásból, legyél vele boldog csak ne feledj el felébredni!
Hát nekem csak diákmunka van suli mellett, változó h hányszor tudok menni, 20-30e között. Én nem akarok senkit +bántani, de függönyöket nem üzemben gyártják? M egyszer láttam egy ilyen üzemet, éjjel-nappal tolták az ipart, tuti minimálbérért.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ!!! a lényeg tanulással és szerencsével és hittel lehet elérni mindezeket én soha nem szapulnék senkit, és nem irigykednék, mert mindenki maga kovácsa, ahogy ezt olvashattuk is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!