Találatok a következő kifejezésre: Milyen a És hol található Hogy (8 db)

Milyen a szűzhártya? És hol található? Hogy szakad át?

Legjobb válasz: az egy vékony hártyaszrû dolog ami a hüvelyeden belül van. álltaláb akkor szakad át amikor elõszõr lefekszel egy fiuval de lehet h akkor már nincs meg a szûzhátyád (attol még szûz vagy) mert pl sportolástol tampontol ujjazástol átszakadt

az egy vékony hártyaszrû dolog ami a hüvelyeden belül van. álltaláb akkor szakad át amikor elõszõr lefekszel egy fiuval de lehet h akkor már nincs meg a szûzhátyád (attol még szûz vagy) mert pl sportolástol tampontol ujjazástol átszakadt
A kérdező hozzászólása: És ezt lehet érezni? (ujjak)
Lehet érezni, de ez nem azt jelenti, hogy nyomogatni kell, meg tágítani magad, ami egy nagy hülyeség. Csak azért írtam, mert volt már egy pár butuska kérdés, "hogy tágítsam magam", meg stb...
Megnézheted tükörrel. Ha szétnyitod magad, akkor látszik. De szerintem fölösleges nézegetni. Az meg, hogy hogy szakad át... ha netán 30 évesen még ez probléma lesz, majd akkor foglalkozz vele. Addig nem nagyon lehet gond, ha a fiú nem vadul. Persze csak akkor szánd rá magad ilyesmire, ha nagyon szereted - és már hosszú ideje együtt vagytok, és közben jól megismertétek egymást. Akkor jó lesz, és nem a "szakítással" fogsz foglalkozni.
egy bluetooth hardver kell hozzá. keress ráa neten.
ha laptopod van akkor valoszinu, hogy van benne, ha ujabb fajta, ha geped van akkor tuti nincs, Vagy esetleg van egy bt usb kullcsod, azzal muxik, ezt nemlehet letolteni, ugyanis ez nem Software, hanem Hradware, tehat progival lehetetlen bele varasolni csak ugy hardware nellül kékfogat.

Szeretnék kínából egy garnitúra ruhát, hol találhatom meg hogy a kínából behozott mely áruk után, és milyen vámot, adót kell fizetnem?

3 felső és 3 nadrág után lehetséges hogy nem kell adózni, és vámot fizetni? Mitől függ? Válaszukat nagyon köszönöm! És mennek a zöld kezek amennyiben a válasz segít!


Meg tudná mondani valaki, hogy hol található az Orangeways irodája? Annyit tudok, hogy az Üllői úton az FTC stadionhoz közel, de pontosan melyik oldalon, és milyen messze a stadiontól?

Legjobb válasz: OrangeWays jegyiroda Budapest, Üllõi út 129. FTC STADION (NÉPLIGET) IX. kerület Telefon: 06-30-830-9696 Email: [email protected] Nyitva: hétfõtõl péntekig 9-18 óráig

OrangeWays jegyiroda Budapest, Üllõi út 129. FTC STADION (NÉPLIGET) IX. kerület Telefon: 06-30-830-9696 Email: [email protected] Nyitva: hétfõtõl péntekig 9-18 óráig
A kérdező hozzászólása: Térképem sajnos nincs, és holnap reggel onnan indul a buszom. Meg tudná valaki mondani, hogy körülbelül hol található ez a 129. szám?
A buszok a népligeti buszpályaudvarral szemben indulnak az út szélérõl. Sajnos pontosabbat nem tudok, még nem mentem orangeways-es busszal.
Elsõ vagyok. Már biztos késõ a válasz, de bemásoltam hol van az iroda. Mögötte ott van hogy FTC. Tehát, onnan indul a busz.Szerintem logikus, hogy mit jelent ott az FTC.

Hol találhatnék egy olyan táblázatot, ahol részletesen és egységesen fel van tüntetve, hogy milyen sorrendben lehet bevezetni az új ételeket a hozzátáplálásnál?

Egy helyen azt olvasom, pl barackot 6 hónaposan lehet adni, máshol már paradicsom vagy karfiol 4 hónaposan adható. Hogy lehet eligazodni?

Legjobb válasz: http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

igen össze vissza van, én a tablázatott találtam jónak.
12-20
Ilyen kinézettel csak prostiknál lehet esélyed, náluk viszont kortól függetlenül.
Szerencsés vagy! 30 évesen 20-nak fogsz kinézni :-)
Próbálkozz a kék osztrigában esetleg az angyal bárban..
Nekem küldheted. Kíváncsi vagyok. A mai csajoknak különben egyre inkább bejön ez a kisfiús, hamvas stílus, ha amúgy helyes vagy.
A kérdező hozzászólása: Képet csak priviben küldenék.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok, de senki sem hiszi el, csak csodálkoznak és azt mondják 16-17-nél többnek nem néztek volna.
rakj fel képet;)
15-25, bár függ a korodtól is.
Korod?
15-30 "kisfiús testalkatú, kölyökképû srácként" Az összes kisfiús kölyökképû (helyes pofival) ezen korosztály legjobb csajaival mászkál. Bár esetedben nem ismerem az összhatást!
20-35 éves gazdag cégvezetõ bnõimnél. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!