Találatok a következő kifejezésre: Milyen a És hol található (17 db)

Milyen fajta japán kardművészet oktatás van magyarországon? Melyik a legjobb? És hol található oktatás Magyarországon?

Legjobb válasz: www.kendo.hu Abe Tetsushi 7 danos japán mester a vezetõ, asszem nála magasabb fokozata nincs senkinek a világon. Ott megéri tanulni szerintem.

http://www.kendo.hu Abe Tetsushi 7 danos japán mester a vezetõ, asszem nála magasabb fokozata nincs senkinek a világon. Ott megéri tanulni szerintem.
Ez fantasztikus írás volt, ez külön oldalt érdemelne nem csak egy linket a gyakorikérdéseken!
Kedves EagleHUN! Már ne haragudj, de neked mi közöd van hozzá, hogy a kérdezõ milyen fajta kardvívást tanul? Tanuljon lovagolni és lovasíjászkodni, meg karikás ostor? A barantára gondolsz? Már ne haragudj, de az egy kalap bélsár. És még mielõtt jönne az a kérdés, hogy "Miért, honnan tudod, hogy sz*r a baranta? Próbáltad egyáltalán?" Képzeld próbáltam, és gagyi. A barantát én abszolút nem nevezném harcmûvészetnek, csak ilyen kis hagyományõrzõ csoportos szabadidõs programnak, hungaristáknak és skinheadeknek. (Ismerem ezt a kört igen jól, baranta edzésekre ilyen arcok járnak, nem azt mondom, hogy mindenki hungarista/skinhead ott, de a jó 80%-uk igen. Ez tény!) A kérdezõ azért akar japán kardvívást tanulni, mert maga a harcmûvészet érdekli. Nem értem miért baj az, ha az idegen kultúrát tanulmányozza az ember.
Kendo ...
A kérdező hozzászólása: Kõszönöm a válaszokat és a linkeket.
Tisztelem és becsülöm a keleti harcmûvészeket és harcmûvészetet, csak hogy félreértés ne essék. De inkább kezdj íjászatra, lovasíjászatra járni, lovagolni, bot vagy fokosharcot, esetleg karikás ostort tanulni. A japánok is a saját hagyományaikat õrzik, mi is tegyünk így.

Pécsen Dr Schunk Erzsébethez jár valaki magánrendelésre? Mennyibe kerül a vizsgálat? Milyen telefonszámon tudom elérni és hol található a magánrendelése?

Legjobb válasz: Bár már régi kérdés, de hátha segít: http://www.webbeteg.hu/keresok/orvos/6437/dr_schunk_erzsebet

Bár már régi kérdés, de hátha segít: http://www.webbeteg.hu/keresok/orvos/6437/dr_schunk_erzsebet

Milyen a szűzhártya? És hol található? Hogy szakad át?

Legjobb válasz: az egy vékony hártyaszrû dolog ami a hüvelyeden belül van. álltaláb akkor szakad át amikor elõszõr lefekszel egy fiuval de lehet h akkor már nincs meg a szûzhátyád (attol még szûz vagy) mert pl sportolástol tampontol ujjazástol átszakadt

az egy vékony hártyaszrû dolog ami a hüvelyeden belül van. álltaláb akkor szakad át amikor elõszõr lefekszel egy fiuval de lehet h akkor már nincs meg a szûzhátyád (attol még szûz vagy) mert pl sportolástol tampontol ujjazástol átszakadt
A kérdező hozzászólása: És ezt lehet érezni? (ujjak)
Lehet érezni, de ez nem azt jelenti, hogy nyomogatni kell, meg tágítani magad, ami egy nagy hülyeség. Csak azért írtam, mert volt már egy pár butuska kérdés, "hogy tágítsam magam", meg stb...
Megnézheted tükörrel. Ha szétnyitod magad, akkor látszik. De szerintem fölösleges nézegetni. Az meg, hogy hogy szakad át... ha netán 30 évesen még ez probléma lesz, majd akkor foglalkozz vele. Addig nem nagyon lehet gond, ha a fiú nem vadul. Persze csak akkor szánd rá magad ilyesmire, ha nagyon szereted - és már hosszú ideje együtt vagytok, és közben jól megismertétek egymást. Akkor jó lesz, és nem a "szakítással" fogsz foglalkozni.


egy bluetooth hardver kell hozzá. keress ráa neten.
ha laptopod van akkor valoszinu, hogy van benne, ha ujabb fajta, ha geped van akkor tuti nincs, Vagy esetleg van egy bt usb kullcsod, azzal muxik, ezt nemlehet letolteni, ugyanis ez nem Software, hanem Hradware, tehat progival lehetetlen bele varasolni csak ugy hardware nellül kékfogat.

Szeretnék kínából egy garnitúra ruhát, hol találhatom meg hogy a kínából behozott mely áruk után, és milyen vámot, adót kell fizetnem?

3 felső és 3 nadrág után lehetséges hogy nem kell adózni, és vámot fizetni? Mitől függ? Válaszukat nagyon köszönöm! És mennek a zöld kezek amennyiben a válasz segít!
12-20
Ilyen kinézettel csak prostiknál lehet esélyed, náluk viszont kortól függetlenül.
Szerencsés vagy! 30 évesen 20-nak fogsz kinézni :-)
Próbálkozz a kék osztrigában esetleg az angyal bárban..
Nekem küldheted. Kíváncsi vagyok. A mai csajoknak különben egyre inkább bejön ez a kisfiús, hamvas stílus, ha amúgy helyes vagy.
A kérdező hozzászólása: Képet csak priviben küldenék.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok, de senki sem hiszi el, csak csodálkoznak és azt mondják 16-17-nél többnek nem néztek volna.
rakj fel képet;)
15-25, bár függ a korodtól is.
Korod?
15-30 "kisfiús testalkatú, kölyökképû srácként" Az összes kisfiús kölyökképû (helyes pofival) ezen korosztály legjobb csajaival mászkál. Bár esetedben nem ismerem az összhatást!
20-35 éves gazdag cégvezetõ bnõimnél. :D

Meg tudná mondani valaki, hogy hol található az Orangeways irodája? Annyit tudok, hogy az Üllői úton az FTC stadionhoz közel, de pontosan melyik oldalon, és milyen messze a stadiontól?

Legjobb válasz: OrangeWays jegyiroda Budapest, Üllõi út 129. FTC STADION (NÉPLIGET) IX. kerület Telefon: 06-30-830-9696 Email: [email protected] Nyitva: hétfõtõl péntekig 9-18 óráig

OrangeWays jegyiroda Budapest, Üllõi út 129. FTC STADION (NÉPLIGET) IX. kerület Telefon: 06-30-830-9696 Email: [email protected] Nyitva: hétfõtõl péntekig 9-18 óráig
A kérdező hozzászólása: Térképem sajnos nincs, és holnap reggel onnan indul a buszom. Meg tudná valaki mondani, hogy körülbelül hol található ez a 129. szám?
A buszok a népligeti buszpályaudvarral szemben indulnak az út szélérõl. Sajnos pontosabbat nem tudok, még nem mentem orangeways-es busszal.
Elsõ vagyok. Már biztos késõ a válasz, de bemásoltam hol van az iroda. Mögötte ott van hogy FTC. Tehát, onnan indul a busz.Szerintem logikus, hogy mit jelent ott az FTC.

Hol található ez a Bibliában? És milyen szövegkörnyezetben? Valaki segítsen!

"és élteden át tartson erőd" Ezt az idézetet keresem.

Legjobb válasz: Szia! 5Móz 33,25 Vas és réz legyenek a te záraid; és élteden át tartson erõd. Üdv. Péter

Szia! 5Móz 33, 25 Vas és réz legyenek a te záraid; és élteden át tartson erõd. Üdv. Péter
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!