Találatok a következő kifejezésre: Milyen Vizes válasszak (1 db)

Milyen Vizes porszívót válasszak?

sziasztok,

Legjobb válasz: h2o

h2o
A kérdező hozzászólása: Köszi drága. Ez nekem is eszembe jutott! A CH2O2-re is gondoltam, de az annyira nem jön be a családnak.
Tudod, hogy miért akarsz vizes porszivót?Mert engem lebeszéltek az üzletben, több helyen is.Most vettem dupla Hepa filtereset, gyerekjáték cserélni a száraz mûanyag dobozkát, csak egy mozdulat.Képzeld el, azt a sok koszos vizet cserélgetni, és még a száradást is ki kell várnod.Én nem csalódtam, hogy a szárazat választottam a vizes helyett.
Nos a kérdés nem túl pontos. Vonatkozhat takarító gépre, száraz-nedves porszívóra, és víszszûrõs porszívóra. Az elsõ kettõ kimozgatja a vizet a tisztítandó felületre, míg az utolsó egy fix vizes tartályon kereszül cirkuláltatja át a "koszos" levegõt. Én ezt a fajtát kerestem, és számos teszt és fórum elolvasása után döntöttem, a Delonghi márkánál. A típus mind1, mert mire valakinek érdemben segítene, lehet hogy nem is gyátják már. Konkrét válasszal nem tudok segyteni, csak azzal a jótanáccsal, hogy mindenképp olyan márkát válasszunk, aminek van hazai képviselete és márkaszervize. UFF!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki tud Whirlpool AWE 9725 felültöltős mosógép csapágyazására keresek szakembert?

1

Valaki ismeri ezt a beépíthető sütőt: Electrolux EOB 53102? Vélemény?

2

Milyen mosógépet érdemes venni?

100k körüli kategóriában. Melyik márka a legmegbízhatóbb,. milyek fogja legtovább bírni?

5

Háztartási villanyboyler fogyasztása?

A fürdőszobában villanyboyler melegíti a vizet ami 120 literes és éjszakai áramon van. A fogyasztása 170 kw egy hónapban , míg a nappali áramos fogyasztásunk 190kw. Létezik , hogy egyetlen egy gép annyi áramot használ majdnem mint az összes többi :kerámialapos villanytüzhely, 3 tv,számítógép , mosógép stb. , vagy talán a boyler a hibás?

9

Mi lehet a baj a rezsónak (elektromos tűzhely)?

Remléem tud vki segíteni. Szabályzója ugye 1-től 6ig megy. És sok esetben mondjuk 3ason alig meleg 4esen már nagyon durván forr a víz más esetben pedig már 3ason is jó. Így véletlenszerűen változik a dolog. Mi lehet a gond? A 4 placnyi közül mindegyiken - kívétel a gyorsforraló - jelentkezik a dolog.

1

SZabad e fém edényt be tenni a mikroba?

9

A hűtőbe kiégett az égőt lehet cserélni? És ha igen, akkor hogyan?

4

Hogyan számolom ki egy forgó dog fordulatszámát, ha annak a motornak, ami meghajta 2750 a fordulatszáma?

Egy mosógépről van szó, amit ugye egy elektromágneses motor hajt meg, melynek fordulatszáma 2750. A dobot egy ékszíjon keresztül hajtja meg. Ismert a kisebb és a nagyobb ékszíjtárcsa átmérője.

5

Whirlpool felültöltős mosógép fűtőszálát hogy tudnám kiszedni?

Úgy 10 éves a mosógép, elromlott, de a fűtőszálat szeretném megmenteni. Alulról kell kibontani?

2

Beépíthető sütőt szeretnék venni ami fém előlappal rendelkezik, de egyik azt írja, hogy nemesacél a másik azt, hogy rozsdamentes acél, míg a harmadik inox előlapot ír a készülékről. Mi a különbség a három anyag között?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!