Találatok a következő kifejezésre: Milyen Szegeden Milyen munkalehetőségek vannak (2 db)

Szegeden milyen munkalehetőség van?

Mint például Számítógép Szerel?, Karbantartó

Legjobb válasz: olyan itt nincs...

olyan itt nincs...

Milyen Szegeden lakni? Milyen munkalehetőségek vannak?

Szeretnénk Szegedre költözni. Melyik környék a legjobb,legszebb? Kertes házat szeretnénk,de nem feltétlenül.

Legjobb válasz: Újszeged az elég jó, máshol eléggé drágák a kertes házak. Mi a szakmád, mit szeretnél dolgozni? Ne felejtsd el, hogy Szeged egyetemváros,a telítettség 100 %-os tehát ha teszem azt jogász vagy, vagy pl tanár akkor nagyon nem ajánlom. Ha valami jó szakmunkád van, akkor minden további nélkül.

Újszeged az elég jó, máshol eléggé drágák a kertes házak. Mi a szakmád, mit szeretnél dolgozni? Ne felejtsd el, hogy Szeged egyetemváros, a telítettség 100 %-os tehát ha teszem azt jogász vagy, vagy pl tanár akkor nagyon nem ajánlom. Ha valami jó szakmunkád van, akkor minden további nélkül.
Én szeretek itt élni, szerintem jó város, nem túl nagy de elég nagy, lehet sétálni, szórakozni, és annyira nem is koszos, bár mióta a romá és bolgár kamionok erre járnak elég húzós a közlekedés, de majd csak kész lesz az elkerülõ. Szerintem a kertes háza konkrétan Szegeden drágák, d e a környéken nem anyirra. VAlóban számít hogy milyen végzettséged, szakmád van. Jó szkamával ( ács, festõ, kõmûves), amibõl hiány van tuti az elhelyezkedés a többivel sem lehetetlen csak idõbe telik.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A szakmádtól függ, de szegeden van egy lakótelep, Hattyas telep.elég csendes, tiszta és szerintem nem lehetnek drágák a házak.Nem túl forgalmas, csak a vonat megy arra, de szerintem nem zavaró.Emellett vannak rendezvények is;Majális meg ilyesmik.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!