Találatok a következő kifejezésre: Milyen Las és milyenek az árak (1 db)

Milyen Las Vegasban és milyenek az árak?

egy élménybeszámolóra lennék kiváncsi,hogy teltek a napok,na meg az árakról,mennyi a hotel,kaja,discok,szorakozohelyek...mert vegas volt a legjobb és az is lesz! :)

Legjobb válasz: Vegas egy tok jo hely sztem. Az arak...haaat mivel a dollar eleg rossz igy nem sok, de azert egy-egy esteert elkernek jo sok penzt. A hotelek sem dragak, attol fugg hova, melyikbe, es mikor mesz. Mert nyilvan nyaron, csucsidoben dragabb mint pl aprilisban. Nekem ngyon bejon:)

Vegas egy tok jo hely sztem. Az arak...haaat mivel a dollar eleg rossz igy nem sok, de azert egy-egy esteert elkernek jo sok penzt. A hotelek sem dragak, attol fugg hova, melyikbe, es mikor mesz. Mert nyilvan nyaron, csucsidoben dragabb mint pl aprilisban. Nekem ngyon bejon:)
Az oldalamon talalsz elmenybeszamolot Vegasrol, 5 napig voltunk. Arizonaban elunk. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/
NAGYON JÓ HELY:) MOST MEGYÜNK ÁPR.28-ÁN MEGINT:) A SZÁLLODÁK JÓK, MI KONKRÉTAN A BELLAGIO-BA MEGYÜNK, OTT 2000 DOLLÁR / 7ÉJ 2 FÕRE!AZAZ 382 EZER FORINT ÁTSZÁMITVA:) ÉRDEMES KIMENNI, BÁR NEM OLCSÓ A KINT LÉT MINDENNEL EGYÜTTVÉVE, DE MEGÉRI, MERT LAS VEGAS AZ LAS VEGAS!ABBÓL NINCS MÉG EGY:) ))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Működik a magyarországi GPS Amerikában?

Igazából az érdekelne, hogy a szivargyújtó ugyanolyan-e mint Magyarországon, mert a GPS készülékünk nem bírja túl sokáig töltés nélkül, és érdemes-e kivinnünk, kell-e valami átalakítót vennünk, vagy inkább béreljünk azt is az autóval együtt?

3

New York-ban valahol bele lehet menni a tengerbe?

Google térkèpen láttam olyat hogy Long Beach akkor az most tengerpart?

6

Régifajta útlevelet elfogadják a vízumhoz?

3

Amerikában csak akkor kell fizetni az orvosi ellátásért ha gyógyítatni akarod magad? Tehát nem vonnak le pénzt akaratod ellenére minden hónapban a fizetésedből fölöslegesen mint itthon?

8

Valóban jellemző az Egyesült Államokban az érzelmi felszínesség?

Õszintén szólva alapszokásom, hogy mindenkire rámosolygok, amennyire tudom ez az "amerikaiaknak" is a kultúrájuk része. (Egyik tervezett célállomásom is ez.) Viszont azt olvastam ill egyszer tapasztaltam, hogy nem feltétlen ?szintén csinálják. Mármint a szemek hidegek, a jókedv meg fél perc alatt odébbáll. Tudom, talán kicsit furcsa kérdés, de ez igen zavaró lehet a mindennapokban. Szóval csak én futottam össze egy ilyen emberrel, helytelenek a megállapítások, vagy tényleg így van?

3

Nem sokára mennénk ki Californiába, Los Angelesbe tudnátok tippet adni hogy mit lehetne megnézni ott?

Pár helyet már találtam de csak kb: 3-at 4-et segítenétek

2

Kettős állampolgár vagyok. Magyar-amerikai. Magyarországon élek. Az Egyesült Államokban szeretnék munkát vállalni. Milyen esélyeim vannak a munkavállalásra?

3

Melyik autókölcsönzőt érdemes választanom, ha Las Vegasból szeretnék Los Angelesbe menni autóval? Kb.2 x 1 napra van csak szükségem az autóra.

0

Hollywoodba kell engedély?

Az egyik haverom mondta hogy x kiakartmenni oda de engedélyt kellet kérnie.ÉN csak a vizumról hallottam meg piros útlevélr?l.Ez igaz hogy kérni kell.Akkor inkább itthon maradok.

2

Az Államokban nemzetközi diákigazolvánnyal milyen kedvezményeket lehet igénybe venni? Elsősorban utazásra gondolok.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!