Találatok a következő kifejezésre: Milyen Las és milyenek az (3 db)

Milyen Las Vegasban és milyenek az árak?

egy élménybeszámolóra lennék kiváncsi,hogy teltek a napok,na meg az árakról,mennyi a hotel,kaja,discok,szorakozohelyek...mert vegas volt a legjobb és az is lesz! :)

Legjobb válasz: Vegas egy tok jo hely sztem. Az arak...haaat mivel a dollar eleg rossz igy nem sok, de azert egy-egy esteert elkernek jo sok penzt. A hotelek sem dragak, attol fugg hova, melyikbe, es mikor mesz. Mert nyilvan nyaron, csucsidoben dragabb mint pl aprilisban. Nekem ngyon bejon:)

Vegas egy tok jo hely sztem. Az arak...haaat mivel a dollar eleg rossz igy nem sok, de azert egy-egy esteert elkernek jo sok penzt. A hotelek sem dragak, attol fugg hova, melyikbe, es mikor mesz. Mert nyilvan nyaron, csucsidoben dragabb mint pl aprilisban. Nekem ngyon bejon:)
Az oldalamon talalsz elmenybeszamolot Vegasrol, 5 napig voltunk. Arizonaban elunk. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/
NAGYON JÓ HELY:) MOST MEGYÜNK ÁPR.28-ÁN MEGINT:) A SZÁLLODÁK JÓK, MI KONKRÉTAN A BELLAGIO-BA MEGYÜNK, OTT 2000 DOLLÁR / 7ÉJ 2 FÕRE!AZAZ 382 EZER FORINT ÁTSZÁMITVA:) ÉRDEMES KIMENNI, BÁR NEM OLCSÓ A KINT LÉT MINDENNEL EGYÜTTVÉVE, DE MEGÉRI, MERT LAS VEGAS AZ LAS VEGAS!ABBÓL NINCS MÉG EGY:) ))

Ha New York-ból Las Vegasba utazok repülővel, akkor milyen szigorú a repülőtéren az ellenőrzés? Kell vinnem az útlevelet és a zöldkártyát vagy mehetek simán a jogositványommal?

Repül?vel még nem utaztam államok között, igy nem tudom milyen az ellen?rzés a repül?téren. Ha kocsival megyek, akkor elég a jogositvány. Igy van akkor is, ha repül?vel megyek?

Legjobb válasz: Mármint az amerikai jogositvány... magyarral ne próbálkozz :) Bár mivel zöld kártyát emlitesz, gondolom amerikairól van szó

Mármint az amerikai jogositvány... magyarral ne próbálkozz :) Bár mivel zöld kártyát emlitesz, gondolom amerikairól van szó
Eleg a jogositvany. Ne parazz! :-)
Elso vagyok. Megkerdezhetem, miert csak 80%-os a valaszom? Hm? Mit kellett volna irnom??
Irigyellek:)
Jaja, kell útlevél méghozzá az újabb fajta! Szigorú, le kell venni a cipõt, ujjlenyomat, és kamerás felvétel és csomó kérdésre válaszolni. (Ja és a jogosítványt nem fogadják el!!Útlevél nélkül be sem engednek!)Tökmind1 h, hogy mész!
A kérdező hozzászólása: Amerikában élek, vagyis, már beengedtek. Az országon belüli utazásra vonatkozott a kérdés. De már nem aktuális, mert vissza jöttem és elég volt a jogositvány.

Igaz az hogy a játékok nem úgy futnak laptopon mint pc-n? Csak mert most fogok kapni laptopot de szeretnék rajta játszani a Metro Last Light-al és nem tudom hogy milyen teljesítményû dolgok kellenek bele hogy elfusson.

Legjobb válasz: Attól függ, milyen játékról van szó. A régebbi, DOS-os (sokkal jobb) játékok baj nélkül futnak laptopon is ugyanúgy, mint nagy gépen. A mai csillivilli grafikás ultramodern vackok, mint a Call of Vérpistike és társai, már más téma...

Attól függ, milyen játékról van szó. A régebbi, DOS-os (sokkal jobb) játékok baj nélkül futnak laptopon is ugyanúgy, mint nagy gépen. A mai csillivilli grafikás ultramodern vackok, mint a Call of Vérpistike és társai, már más téma...
Ez szerintem nem igaz(bár hozzá tenném én PC-s vagyok). Sok ismerõsöm használ laptopot és nem laggolnak, akadnak rajtuk a játékok, ugyanúgy fut, mint PC-n csak ugye kicsi helye van az alkatrészeknek így a hûtést sokkal nehezebb megoldani e miatt hamarabb tönkremennek, de ha karbantartod és nem az öledben meg ágyon játszol vele akkor nem lesz baja.
Az tény, hogy adott összegért erõsebb asztali PC-t tudsz összerakni, mint laptopot. Bár tegyük hozzá, hogy amíg egy laptop önmagában is mûködõképes és beépítve tartalmaz egy szünetmentes tápellátást, addig az asztali PC-hez nem számolunk monitort és UPS-t, mert megmaradt az elõzõ gépbõl v. mert nincs rá szükség. Ezen kívül az átlagos laptopokban az energiagazdálkodásra helyezik a hangsúlyt mind a CPU, mint a GPU terén, így azonos családba tartozó eszközök kisebb teljesítményûek a laptopokban, mint az asztali PC-ben. Persze vannak a nagyon drága, nagyon szögletes, nagyon játék gépek, azok felveszik a versenyt egy mezei asztali PC-vel. Mennyi van laptopra?
140-150 körül kapsz olyan ami elviszi talán egy medium beállításon 30 + fps-el. ismerem a játékot én is játszottam vele.
[link]
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jó válaszok születtek, én még csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem a laptop is PC... :-) Én kaptam 2008-ban egy Acer-t, játszottam vele ágyon, meg minden nap cipeltem magammal munkahelyre is, szóval dolgozom is vele rendesen... Most jelenleg fut rajta a Windows 7, a Windows 8, a Fedora linux és az Ubuntu linux... :-) Néha feltelepítek rá valami újnak mondott játékot és viszi... ...arra jó a laptop, ha mondjuk beteg vagy és ágyhoz vagy kötve... ...de amúgy önmagamtól nem igazán vennék laptopot, sokkal jobban szeretem az asztali gépet. Ha valaki meg csak játszani akar, azért tényleg felesleges számítógépet vennie, azok mind áttérnek PS4-re, meg XBOX-ra, árban kb. be is takarja a fent említett összeg, néhány játékkal... ...és persze, hogy igaz, hogy a játékok nem úgy futnak, hiszen "összepréselt" billentyûzeten, tapipaddal eléggé "máshogyan" futnak a játékok, azaz a feelingje más... :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!