Találatok a következő kifejezésre: Milyen Las és milyenek az (2 db)

Milyen Las Vegasban és milyenek az árak?

egy élménybeszámolóra lennék kiváncsi,hogy teltek a napok,na meg az árakról,mennyi a hotel,kaja,discok,szorakozohelyek...mert vegas volt a legjobb és az is lesz! :)

Legjobb válasz: Vegas egy tok jo hely sztem. Az arak...haaat mivel a dollar eleg rossz igy nem sok, de azert egy-egy esteert elkernek jo sok penzt. A hotelek sem dragak, attol fugg hova, melyikbe, es mikor mesz. Mert nyilvan nyaron, csucsidoben dragabb mint pl aprilisban. Nekem ngyon bejon:)

Vegas egy tok jo hely sztem. Az arak...haaat mivel a dollar eleg rossz igy nem sok, de azert egy-egy esteert elkernek jo sok penzt. A hotelek sem dragak, attol fugg hova, melyikbe, es mikor mesz. Mert nyilvan nyaron, csucsidoben dragabb mint pl aprilisban. Nekem ngyon bejon:)
Az oldalamon talalsz elmenybeszamolot Vegasrol, 5 napig voltunk. Arizonaban elunk. http://eletunkphoenixben.eliveport.com/
NAGYON JÓ HELY:) MOST MEGYÜNK ÁPR.28-ÁN MEGINT:) A SZÁLLODÁK JÓK, MI KONKRÉTAN A BELLAGIO-BA MEGYÜNK, OTT 2000 DOLLÁR / 7ÉJ 2 FÕRE!AZAZ 382 EZER FORINT ÁTSZÁMITVA:) ÉRDEMES KIMENNI, BÁR NEM OLCSÓ A KINT LÉT MINDENNEL EGYÜTTVÉVE, DE MEGÉRI, MERT LAS VEGAS AZ LAS VEGAS!ABBÓL NINCS MÉG EGY:) ))

Ha New York-ból Las Vegasba utazok repülővel, akkor milyen szigorú a repülőtéren az ellenőrzés? Kell vinnem az útlevelet és a zöldkártyát vagy mehetek simán a jogositványommal?

Repül?vel még nem utaztam államok között, igy nem tudom milyen az ellen?rzés a repül?téren. Ha kocsival megyek, akkor elég a jogositvány. Igy van akkor is, ha repül?vel megyek?

Legjobb válasz: Mármint az amerikai jogositvány... magyarral ne próbálkozz :) Bár mivel zöld kártyát emlitesz, gondolom amerikairól van szó

Mármint az amerikai jogositvány... magyarral ne próbálkozz :) Bár mivel zöld kártyát emlitesz, gondolom amerikairól van szó
Eleg a jogositvany. Ne parazz! :-)
Elso vagyok. Megkerdezhetem, miert csak 80%-os a valaszom? Hm? Mit kellett volna irnom??
Irigyellek:)
Jaja, kell útlevél méghozzá az újabb fajta! Szigorú, le kell venni a cipõt, ujjlenyomat, és kamerás felvétel és csomó kérdésre válaszolni. (Ja és a jogosítványt nem fogadják el!!Útlevél nélkül be sem engednek!)Tökmind1 h, hogy mész!
A kérdező hozzászólása: Amerikában élek, vagyis, már beengedtek. Az országon belüli utazásra vonatkozott a kérdés. De már nem aktuális, mert vissza jöttem és elég volt a jogositvány.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!