Találatok a következő kifejezésre: Milyen LCD vegyek a (7 db)

György: A digitális TV. -re való átállás kapcsán új TV. -készüléket akarok venni. Milyen gyártmányút vegyek? 82-cm. átmérőjűt akarok, legyen FUL-felszereltsége.100-120-ezer Ft. Körüli. LCD. Vagy Plazma képernyőjü a célszerű?

Legjobb válasz: Konkrétan típust nem tudok, de LG-t vagy Samsungot ajánlok. Ezek nagyon szép képet adnak. Én személy szerint LCD-re voksolok. A digitális átálláshoz DVB-T/MPEG-4 vevõegységgel ellátott tv készülék kell és akkor mész biztosra, ha matricás készüléket veszel. Jogszabály írja elõ, hogy fel kell tüntetni a készülékeken: alkalmas a digitális földfelszíni vételre. HD adásokhoz HD Ready feliratot keress. Akkor tudod majd a közszolgálati adókat HD minõségben élvezni, már ha ilyen frankó tv-hez majd megelégszel az ingyenes a csatornákkal.

Konkrétan típust nem tudok, de LG-t vagy Samsungot ajánlok. Ezek nagyon szép képet adnak. Én személy szerint LCD-re voksolok. A digitális átálláshoz DVB-T/MPEG-4 vevõegységgel ellátott tv készülék kell és akkor mész biztosra, ha matricás készüléket veszel. Jogszabály írja elõ, hogy fel kell tüntetni a készülékeken: alkalmas a digitális földfelszíni vételre. HD adásokhoz HD Ready feliratot keress. Akkor tudod majd a közszolgálati adókat HD minõségben élvezni, már ha ilyen frankó tv-hez majd megelégszel az ingyenes a csatornákkal.
válassz MinDig TV matricás Samsung, Sony, vagy LG LED készüléket. Internetes webshopban, vagy bármelyik hivatalos MinDig TV üzletben segítenek neked választani.
Gondolom a videokártyának van DVI kimenete, mert akkor csak egy DVI kábel kell hozzá. Ha nincs, akkor úgyis csak analóg módban fog üzemelni. Akkor videókártya csere.
A kérdező hozzászólása: http://www.chipland.hu/uploads/webshop/78/7800/lead_290x250... ilyen átalakítót vettem, de ezzel nem mûködik. nem vált át DVI módba. Igen, van a videokártyámon DVI csatlakozó.
A videókártya DVI kimenetén jön csak a digitális jel. Egy mindkét oldalon DVI csatlakozós kábel csak a megoldás.

Milyen LCD moniort vegyek a számítógéphez? Mi alapján válasszak, a pénzen kívül?

Úgy értem hogy 30.000-45.000 Ft között keresek,de nem tudom milyen paraméterek alapján lehet kiválasztani a jó monitort.

Legjobb válasz: Frissítési érték, fényerõsség, felbontás. Kb. ezek alapján már lehet jót választani. Illetve szempont, hogy mire fogod használni.

Frissítési érték, fényerõsség, felbontás. Kb. ezek alapján már lehet jót választani. Illetve szempont, hogy mire fogod használni.
40ért csak a legolcsóbbakat fogod tudni megvenni. Fujitsu-t messze kerüldd el !!!
hány colost szeretnél? elég 15 vagy 17 (vagy annál fentebb szeretnél?)? ASUS VW198S 19" 1680x1050-es felbontás, 3000:1-es kontrasztarány, 5 ms válasz idõ (annyi, hogy nem DVI csatlakozós) 35 ezer LG W2042S-PF 20" 1680x1050-es felbontás, 8000:1-es kontrasztarány, 5 ms válasz idõ (ez sem DVI-s) 40 ezer LG W2042T-PF ez szinte ugyan az, mint a W2042S, csak ezen van DVI 42 ezer Én ezeket ajánlanám 45 ezer alatt
A kérdező hozzászólása: Köszi mindnekinek az eddig válaszokat!!Amúgy mely márkák azok, amiket érdemes elkerülni, LCD montor ügyben?


Milyen tv vegyek? Van ugye LCD, de azt mondták a LED tv jobb, mert energiatakarékosabb. Fajtáját tekintve sem tudom. LG tulaj voltam eddig, nem volt gond vele. A Sony is jó, csak meg kell fizetni a Sonyt és nem jobb, mint az olcsóbb hasonló más márka

Samsungot mondták, hogy ne. Amit javasoltak, az az LG és a Philips

Legjobb válasz: Elárulok egy nagy titkot.Ma már minden tv samsung. Már mint a samsung gyárt bele (szinte minden)alkatrészt.Még a sony-ba is.Szóval szerintem a samsunggal jársz a legjobban.

Elárulok egy nagy titkot.Ma már minden tv samsung. Már mint a samsung gyárt bele (szinte minden)alkatrészt.Még a sony-ba is.Szóval szerintem a samsunggal jársz a legjobban.
Attól függ mik a tévézési szokásaid, milyen távolságból nézed, milyen jelforrás érkezik rá (szolgáltató, minõség), miket nézel túlnyomó többségben(film, vagy tv, vagy játékkonzol)
A kérdező hozzászólása: Gyakorlatilag mindenre szeretném használni. Tv, film, játék, (szgépet rákötni néha. A méretet tudom.
A sima LCD már elavult. Legfontosabb, hogy LED és 100Hz legyen. Én is a Samsungot és a Philipset (nekem az van) ajánlom. A Sony-nál tényleg csak a márkát fizeti plusszba az ember. :-(

Egy 230 V tápos PC-t és egy 82 centis LCD tévét szeretnék megóvni a villámlástól. Milyen szünetmentest vegyek?

Legjobb válasz: Szia. Én UPS márkájút használtam világ életemben. Szerintem ezek a legjobbak 10-15 000 ft ért lehet már kapni. Nekem aktív szolgálatot akkor tett amikor egy olyan épületben használtam a PC-met ahol generátor volt és nagyon ingadozott a feszültség fõleg + ba. Szépen védte a gépet. De egyébként létezik külön villámlás védelem is. De errõl bõvebben még nem halottam.

Szia. Én UPS márkájút használtam világ életemben. Szerintem ezek a legjobbak 10-15 000 ft ért lehet már kapni. Nekem aktív szolgálatot akkor tett amikor egy olyan épületben használtam a PC-met ahol generátor volt és nagyon ingadozott a feszültség fõleg + ba. Szépen védte a gépet. De egyébként létezik külön villámlás védelem is. De errõl bõvebben még nem halottam.
a tv-nél azért azt tudnod kell hogy villámláskor többnyire a tuner megy gajra, az antenna bemenet sokkal érzékenyebb a tulfeszre mint a táp.
A kérdező hozzászólása: Ha jól gondolom, akkor egy olyan szünetmentest kellene beszereznem amibe a kábel tv-t is tudom csatlakoztatni.
szerintem feleslegesen vered magad költségekbe évente kétszer kibírsz húsz percet tv meg gép nélkül amíg elvonul egy nagy vihar, kihúzod a tv-t mag az antennát és kész, de ha nem bírsz gép nélkül élni akkor vegyél a pc-nek vmi olcsó szünetmentest akkor a vihar ideje alatt is tudsz pasziánszozni :) ha becsap a ménkõ a szünetmentest is kicsinálja, és az sem egy olcsó móka... -de ez csak az én véleményem-

Orion lcd tvhez lehet-e vezetéknélküli fejhallgatót csatlakoztatni? S ha igen, milyen márkát vegyek? Pici a lakás, és zavarja a párom a tv hangja mikor pihenni szeretne. Köszönöm a segítségeteket.

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, de az nem tv függõ hogy tudsz rá kötni, hanem a csatlakozó függvénye.A vezeték nélküli fejhallgatóknak van egy adó része amit a tv-hez (vagy bármihez) ált. 3,5 jack-kel lehet csatlakoztatni.Márka az teljesen mindegy, nekem egy Phillips van a célnak megfelel.

Persze hogy lehet, de az nem tv függõ hogy tudsz rá kötni, hanem a csatlakozó függvénye.A vezeték nélküli fejhallgatóknak van egy adó része amit a tv-hez (vagy bármihez) ált. 3, 5 jack-kel lehet csatlakoztatni.Márka az teljesen mindegy, nekem egy Phillips van a célnak megfelel.
TV-hez már a legolcsóbb márkás vezeték nélküli fejhallgató is megfelel: Sony MDR-RF810RK - http://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sony/m..

Milyen TV-t vegyek? Lcd, plazma, hd, led. Már annyi féle van. Melyik a jó? Érdemes "no name" TV-t venni?

Legjobb válasz: Attól függ mennyi pénzed van.. 100 ezer forintért már lehet lcd-t venni. (nekünk ez van, és ennyiért vettük)a plazma tv azzal természetesebben élvezetesebb a tv nézés. :D az 200.000 körül van :) a no name tv-rõl pedig még nem hallottam.nézz utána neten, hogy melyiket érdemesebb :D

Attól függ mennyi pénzed van.. 100 ezer forintért már lehet lcd-t venni. (nekünk ez van, és ennyiért vettük)a plazma tv azzal természetesebben élvezetesebb a tv nézés. :D az 200.000 körül van :) a no name tv-rõl pedig még nem hallottam.nézz utána neten, hogy melyiket érdemesebb :D
Olyant vegyél, amire van pénzed, és ha megteheted, akkor olyan legyen, ami nem bocsát ki káros sugarakat.
Nekem plazma tv-m van, és (bár lehet, hogy lcd-nél élvezetesebb) nem nagy szám a kép. Szerintem HD-t érdemes venni, de csak akkor, ha töltesz le HD-ba filmet, mert csatornák közül kevés hd-s van még, a többinél meg nem érvényesül a hd.
samsung led tv-t vegyél
LCD tv-bõl sokkal nagyobb a választék és az erre szakosodott üzletekben 90% a plaza tv. Itt ha megfigyeled sokkal szebb képet ad egy LCD mint egy plazma, de vedd figyelembe, hogy 600.000 watt izzóval világítják meg õket(így nem csodálom). Az LCD fényes helyekre jó, a plazma meg sötétebb helyekre ahol mozizni kívánsz. A plazma elõnye, hogy nem folyadékkal, hanem gázzal "készíti" a képeket és nem kell pontosan 90fokos szögben nézni a tv-t hogy szép legyen a kép, aki meg melleted ül annak már kontrasztos a kép)lehet bármilyen szögbõl nézni). Jah és nem ég bele a kép(12-es karika, jobb alsó sarok), mivel a gáz sokkal gyorsabban helyet változtat mint a LCD-kben a folyadék míg arrébb csepeg. Ez a hiba a projektoros tv-knél szokott elõfordulni. A plazma egyetlen hátránya, hogy sokat eszik de 50évre szól a tv(bár aki megenged magának egy Lamborghinit az fenn is tudja tartani, ez a helyzet a tv-vel is) A másik hátrány, hogy csak 100cm fölött vannak inkább plazmák(ha ez egyáltalán hátrány). De ha van pénzed akkor Samsung 3d led tv;)
Az lcd tv egy nagy baromság a segges tvk is ugyan olyan szépek és jó minõségûek mint az ldc tv-k sõt vannak jobbak is csak azért hogy tudj vele dicsekedni nem éri meg amúgy meg egy lcd tv árából tudnál venni kb 3db segges tv-t


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!