Találatok a következő kifejezésre: Milyen Dr. Katalin, (6 db)

Milyen Dr. Attalay Katalin, kér-e előre pénzt és mennyit adjak neki szüléskor?

Legjobb válasz: Én nem tudom ki õ, de elõre ne adj pénzt senkinek! Én azt is mondtam, ha valaki bemondja a szülésért a pénzt otthagyom. Majd én eldöntöm mennyit adok.

Én nem tudom ki õ, de elõre ne adj pénzt senkinek! Én azt is mondtam, ha valaki bemondja a szülésért a pénzt otthagyom. Majd én eldöntöm mennyit adok.
Én nála fogok szülni.Elõre nem kért pénzt és nem is adtam neki, csak az utóbbi 4-5 alkalommal.Engem a kolléganõm vitt el hozzá, amikor kiderült, hogy babát várok és a kolléganõm is kérdezte meg, hogy mennyi nála a szülés.(Ha gondolod, küldd el az emailedet és pontosan válaszolok erre a kérdésedre.)Amúgy azt olvastam, hogy 50.000.- és 100.000.- között van a "tarifa" mostanság. Szerintem azért az lenne a normális, ha mindenki annyit adna amennyit megengedhet magának és amennyit gondol.Elég durva, hogy ez így megy, ahogy... Egyébként eddig meg voltam elégedve a Dr.nõvel és másoktól sem hallottam rosszat Róla.

Dr. Jenei Katalin (Debrecen) szülés közben milyen volt? Meg voltál elégedve vele?

Legjobb válasz: Nem nála szültem de! -irtó rendes és segitõkész -hangulatember de ez benne van. -szakmailag nagyon ott van a top-on. -fõleg pajzsmirigyes témában van otthon Csak ajánlani tudom korrekt nyilt egyenes - kicsit Dr. House nõi megfelelõje de nem olyan gúnyos.

Nem nála szültem de! -irtó rendes és segitõkész -hangulatember de ez benne van. -szakmailag nagyon ott van a top-on. -fõleg pajzsmirigyes témában van otthon Csak ajánlani tudom korrekt nyilt egyenes - kicsit Dr. House nõi megfelelõje de nem olyan gúnyos.
én sem nála szültem, de vizsgált. Nagyon határozott, kérdezés nélkül is elmondja, mit látott, mit állapított meg, felhívja a figyelmedet a lehetõségekre, veszélyekre, rendkívül komoly, szakmai körökben dícsérik. A vizsgálatom eredményét amikor megnézte a nõgyógyász, feltétel nélkül elfogadta a szakmai véleményét, nagy tisztelete van.


Milyen szülész Dr. Koniorczyk Katalin? Mennyire a természetesség híve?

Legjobb válasz: szia, hogy milyen szülész,azt nem tudom,de sokáig õ volt a nögyógyászom,és anyukámnak is. elég határozott,kemény stílusú nö,én eleinte tartottam töle..de nagyon rendes,és alapos,felelösségteljes. és már csak korából adódóan is igen tapasztalt.

szia, hogy milyen szülész, azt nem tudom, de sokáig õ volt a nögyógyászom, és anyukámnak is. elég határozott, kemény stílusú nö, én eleinte tartottam töle..de nagyon rendes, és alapos, felelösségteljes. és már csak korából adódóan is igen tapasztalt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mint nõgyógyászt ismerem, hozzá járok terhesgondozásra, csak jó lenne olyannal beszélni aki már szült nála:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!