Találatok a következő kifejezésre: Milyen Carbon vannak (4 db)

Milyen Carbon cheatkódok vannak?

Legjobb válasz: Itt nézz körül http://www.x-cheats.hu/pc/n/need_for_speed_carbon/

Igen, azthiszem ki. Mindjárt nézek neked egy jó gépet.
A kérdező hozzászólása: köszi
Jó amit a második válaszoló írt, de az Asrock alaplapot nagyon gyorsan felejtsd el. Fõleg ennyiért. Azt cseréld le valamilyen asus, gigabyte, vagy msi-re és jó lesz.
Na már megint ez... Az Asrock nem olyan mint régen, ASUS leányvállalata, igen jókat gyárt.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen nektek, még 1 kérdésem lenne hogy a régi gépembõl -amit le akarok cserélni- lehetne-e hasznosítani vmit?mert pl. olyan 1 éve vettem bele egy 320as vinyót, tápot, meg RAMot, érdemes-e abból is hasznosítani vmit v inkább minden legyen új? a régi gépembe am sikerült szériahibás vinyót vennem 2 éve, ami 1 év után bekrepált, utána garira kaptam egy újat, most telt le az 1 év és az is behalt:D:D
A kérdező hozzászólása: meg még egy dolog a hûtés, elég meleg szobába lenne a gép, abból milyen kéne?v nem kel semmi extra?(vízhûtést inkább hanyagoljuk:D:D:D)
Talán merevlemezt. Hõmérséklettel nincs gond, talán egy ventit vehetsz a gépházra.
persze vannak kedvezmények ;)
3m est vegyél...:D én szoktam karbon foliázni, Hajdú Biharban, olcsón ha gondolod..:D sok mindent nem lehet mondanni róla, elég idõt állok, 7-8 évet simán kibírnak.
A kérdező hozzászólása: az a 7-8 év joo..3méterest?hol es mennyibe kerul?
A kérdező hozzászólása: A foliazast megbeszélhetjuk..
nem, a 3Mes a durvaságát jelenti, az egész autót leszeretnéd fóliázni??egy jó minõségûnek 6-7 e ft között van a négyzetmétere üzletben.én pl 5000 ft értékesítem.
ha gondolod irj privit és ott megbeszélhetjük
A kérdező hozzászólása: irtam privibe.


Milyen NFS -ben vannak zsaruk a carbon után?

Legjobb válasz: Undercover-2008as

Undercover-2008as
jaja undecover.. shiftet nehogy megvedd/leszedd... egy szarláda az egész..
A kérdező hozzászólása: én most szedtem le a worldot nagyon jó már ûldöztek is a zsaruk:D de leszedem majd az undercovert is
november 16-án megjelenõ Hot Pursuit In Tour-ba is lesznek zsaruk! http://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_Hot_Pursuit_%28.. http://www.youtube.com/watch?v=D6ouHWP0KrY
need for speed world


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!