Találatok a következő kifejezésre: Milyen Budapesten Szent (21 db)

Milyen rajz tagozatos iskolák vannak budapesten? (szent lászló? Leövey? )

sziasztok.szóval ma irtam felvételit elég jól sikerült de azért lett egy-két hibám félévkor 4,8 lettem, tavaly 4,5 voltAM.... szeretnék rajz tagozatos gimmibe menni... gondoltam a szent lászlóra és a leöveyre...milyen a társaság ott... irnátok még hasonló, jó társaságú sulikat ...elöre is köszi:)

Legjobb válasz: Én Szent Lászlós vagyok, bár nem rajzos. :) Még senkitõl se hallottam, hogy megbánta, hogy idejött. Maximum azért mert tanulni is kell. :) A közösség szerintem nagyon jó. Olyanok vagyunk mint egy hatalmas család, még ha nem is ismerünk mindenkit. :) Egyszóval én imádom, semmi pénzért nem mennék másik suliba. :) Leöveyt nem nagyon ismerem, bár akirõl tudom, hogy oda jár... Hmm... Sajnos negatív róla a véleményem. Meg azért sokkal alacsonyabb a színvonal, mint a Szent Lászlóban. :)

Én Szent Lászlós vagyok, bár nem rajzos. :) Még senkitõl se hallottam, hogy megbánta, hogy idejött. Maximum azért mert tanulni is kell. :) A közösség szerintem nagyon jó. Olyanok vagyunk mint egy hatalmas család, még ha nem is ismerünk mindenkit. :) Egyszóval én imádom, semmi pénzért nem mennék másik suliba. :) Leöveyt nem nagyon ismerem, bár akirõl tudom, hogy oda jár... Hmm... Sajnos negatív róla a véleményem. Meg azért sokkal alacsonyabb a színvonal, mint a Szent Lászlóban. :)
Én is lászlós vagyok, és nem azért, hogy mondjam, de mindenhonnan azt hallom, hogy a László rajz tagozata a legjobb. Mert nem elég, hogy rajzos osztály, de a többi tantárgyakat sem hanyagolják (mint pl. a Kisképzõben), szóval ha esetleg mégis csak meggondolnád magad, akkor sincs veszve semmi. És alapból is: a László szerintem a tökéletes iskola: jó a hangulat, szép az épület, jól felszerelt, és eszméletlen jó a társaság, a tanárok 90%-a szerintem nagyon jó.:)
A Kis képzõ... de azt hisze már késõn válaszoltam.

A budapesti Szent László Gimnáziumban mit lehet tanulni? Vagy milyen szakma van? Milyen a suli?

Legjobb válasz: http://www.szlgbp.sulinet.hu/ Gimnáziumban nem lehet szakmát tanulni. Hány éves vagy?

http://www.szlgbp.sulinet.hu/ Gimnáziumban nem lehet szakmát tanulni. Hány éves vagy?
Szakmát nem lehet gimnáziumban tanulni. A Szent László Gimnázium egy nagyon erõs középiskola, a Fõvárosban a legjobbak között tartják számon. Ebben az iskolában a legjobb az olasz oktatás az egész országban. De nagyon sok tagozat van: * magyar-olasz két tanítási nyelvû * emelt szintû természettudományi (biológia-kémia) * emelt szintû informatika * tömegkommunikáció, mozgóképkultúra * speciális angol nyelvi tagozat * emelt szintû matematika és angol nyelv * emelt szintû angol nyelvi tagozat * emelt szintû rajz és vizuális kultúra tagozat * emelt szintû német nyelvi tagozat.
A kérdező hozzászólása: ohh köszi! :DD a szakmát azért írtam mert van egy ugyan ilyen suli, csak nem sima gimnázium hanem közgazdasági suli is. De rájöttem hogy a 2 más xDD

Milyen a Szent István Gimnázium Budapesten?

Legjobb válasz: Ugyanolyan, mint régen volt: követel, de nem tanít. (Ha igen, akkor hatalmas szerencséd volt a tanárokkal.) Ezért elit gimnázium, mert aki oda bekerül, és képes elvégezni jó érdemjeggyel, az nagyon tud valamit, mert hogy nem tanították neki, csak számon kérték, az biztos. Természettudományban (fõleg matekban) erõs, a töris tanárok jók, a magyar hullámzó, a nyelvek katasztrófálisak, kivétel egy-két jó tanárt, akinél tudsz tanulni. Rengeteg múlik a szerencsén, hogy milyen tanárokhoz kerül az ember. Ha összejön, szárnyal, ha nem, akkor bízhat abban, hogy jó az osztályközösség, és együtt túlélik. (Ex-istvános vagyok; öcsém most végzett ott - ismerjük.)

Ugyanolyan, mint régen volt: követel, de nem tanít. (Ha igen, akkor hatalmas szerencséd volt a tanárokkal.) Ezért elit gimnázium, mert aki oda bekerül, és képes elvégezni jó érdemjeggyel, az nagyon tud valamit, mert hogy nem tanították neki, csak számon kérték, az biztos. Természettudományban (fõleg matekban) erõs, a töris tanárok jók, a magyar hullámzó, a nyelvek katasztrófálisak, kivétel egy-két jó tanárt, akinél tudsz tanulni. Rengeteg múlik a szerencsén, hogy milyen tanárokhoz kerül az ember. Ha összejön, szárnyal, ha nem, akkor bízhat abban, hogy jó az osztályközösség, és együtt túlélik. (Ex-istvános vagyok; öcsém most végzett ott - ismerjük.)
Most leszek utolsó éves, ha vannak kérdéseid akkor írj privit.


A budapesti Szent Margit Gimnázium milyen? Milyenek a diákok?

Legjobb válasz: Én a margitba jártam 6 évig! Sztem jó suli! Viszonylag erõs! HA figyelsz az órákon, és tanulsz is eggy kicsit könnyedén fogod venni az érettségit és fel is fognak venni egyetemre! :) A társaság is jó! Most érettségiztem, szóval egy csomó friss infóm van. Ha kiváncsi vagy vmire akkor kérdezz bátran! :) [email protected]

Én a margitba jártam 6 évig! Sztem jó suli! Viszonylag erõs! HA figyelsz az órákon, és tanulsz is eggy kicsit könnyedén fogod venni az érettségit és fel is fognak venni egyetemre! :) A társaság is jó! Most érettségiztem, szóval egy csomó friss infóm van. Ha kiváncsi vagy vmire akkor kérdezz bátran! :) [email protected]

Milyen Budapesten a Szent István kórházban a szülészet, és milyenek a nővérek, illetve a szobák?

Legjobb válasz: Én szülni nem szültem ott,de feküdtem a nõgyógyászaton. Nagyon kedvesek,normálisak mind a nõvérek,mind az orvosok. A szülészetét is nagyon dicsérik. 31 hetes kismami

Én szülni nem szültem ott, de feküdtem a nõgyógyászaton. Nagyon kedvesek, normálisak mind a nõvérek, mind az orvosok. A szülészetét is nagyon dicsérik. 31 hetes kismami
Bababarát kórház, és méltó a nevéhez!!! Csak ajánlani tdom én is! Jobbat keresve sem találhatnál.

Milyen Budapesten a Kõbányai Szent László Gimnázium?

Magyar -olaszra szeretnék menni. Mennyire kemények a tanárok? Az Olaszt heti hány órában tanítják? Hányas átlagtól vesznek fel diákokat?

Legjobb válasz: Én az E-be járok de van olaszos ismerõsöm aki átlagba 4-es volt és közepes felvételit írt. Az elején elég kemény a sok olasz miatt. Szeretsd az olaszt és nem lesz gond :)

Én az E-be járok de van olaszos ismerõsöm aki átlagba 4-es volt és közepes felvételit írt. Az elején elég kemény a sok olasz miatt. Szeretsd az olaszt és nem lesz gond :)

Budapesti Szent-Györgyi Albert Ált. Isk és Gimnázium és a Leövey Klára Gimnázium milyen suli?

A "milyen suli" alatt azt értem,hogy milyen az ottani oktatás színvonala,a tanárok,légkör?Szeretnék infókat gyüjteni,hogy érdemes egyátalán elmenni nyílt napra?

Legjobb válasz: Leövey nagyon jo közösség, szinvonalas oktatás, mindenképé gyere el nyiltnapra!! :)

Leövey nagyon jo közösség, szinvonalas oktatás, mindenképé gyere el nyiltnapra!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, terveztem, hogy elmegyünk és megnézzük személyesen.
tudjátok már mikor jöttök és milyen órára? :) amugy siessetek mert foglalni kell helyet és már nincs sok (:
A kérdező hozzászólása: igen már feliratkoztam, kedden a 4. biológia órára

Valaki a budapesti Szent László gimmnázium rajz szakra felvételin milyen fogalmakat kérdeztek?

Nos , én olyasmikr?l hallottam mintpéldául : sperpektiva és színkör meg még komplementer. És körübelül valaki tudna mondani még pár ilyet(amit T?le kérdeztek). El?re is köszi
van fiú is meg lány is.
Na hát akkor felsorolom neked, ha ennyire érdekel. :D Összességében több lány jár ide, mint fiú, de ez szerintem az összes gimnáziumban így van. Tagozatok szerint: olasz kéttannyelvû - ide sokkal több jár, mint fiú (van, hogy 4-5 fiú és a többi lány a 36 fõs osztályból), de a mi osztályunk (én is erre a tagozatra járok) "szerencsés", mert van 13 fiú és "csak" 22 lány van. biológia-kémia - ide kb ugyanannyi fiú és lány, de talán egy kicsit több fiú van, de mondom, eléggé kiegyenlített informatika - ide egyértelmûen több fiú jár, mint lány tömegkommunikáció - itt is kb ugyanannyi fiú és lány van, talán egy-két lánnyal van csak több spec angol - hasonló arányok, bár inkább lányok jönnek nyelvi tagozatra matek-angol - ide fiúkból jár több rajz - szerintem eléggé kiegyenlített ez is, hasonló mennyiségû fiú és lány:D német - ez is abszolút arányos szerintem Szóval összességben: olaszon van a legnagyobb aránytalanság (lányok javára), valamint matekon és infón van több fiú, a többi tagozat nagyjából kiegyenlített. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
Mekkora osztályok(!) Harminc feletti létszám
Lengyelt ott már nem tanítanak(!)
Mintha valamikor lett volna ott lengyel tagozat v.osztály


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!