Találatok a következő kifejezésre: Milyen Budapesten Szent (22 db)

Milyen rajz tagozatos iskolák vannak budapesten? (szent lászló? Leövey? )

sziasztok.szóval ma irtam felvételit elég jól sikerült de azért lett egy-két hibám félévkor 4,8 lettem, tavaly 4,5 voltAM.... szeretnék rajz tagozatos gimmibe menni... gondoltam a szent lászlóra és a leöveyre...milyen a társaság ott... irnátok még hasonló, jó társaságú sulikat ...elöre is köszi:)

Legjobb válasz: Én Szent Lászlós vagyok, bár nem rajzos. :) Még senkitõl se hallottam, hogy megbánta, hogy idejött. Maximum azért mert tanulni is kell. :) A közösség szerintem nagyon jó. Olyanok vagyunk mint egy hatalmas család, még ha nem is ismerünk mindenkit. :) Egyszóval én imádom, semmi pénzért nem mennék másik suliba. :) Leöveyt nem nagyon ismerem, bár akirõl tudom, hogy oda jár... Hmm... Sajnos negatív róla a véleményem. Meg azért sokkal alacsonyabb a színvonal, mint a Szent Lászlóban. :)

Én Szent Lászlós vagyok, bár nem rajzos. :) Még senkitõl se hallottam, hogy megbánta, hogy idejött. Maximum azért mert tanulni is kell. :) A közösség szerintem nagyon jó. Olyanok vagyunk mint egy hatalmas család, még ha nem is ismerünk mindenkit. :) Egyszóval én imádom, semmi pénzért nem mennék másik suliba. :) Leöveyt nem nagyon ismerem, bár akirõl tudom, hogy oda jár... Hmm... Sajnos negatív róla a véleményem. Meg azért sokkal alacsonyabb a színvonal, mint a Szent Lászlóban. :)
Én is lászlós vagyok, és nem azért, hogy mondjam, de mindenhonnan azt hallom, hogy a László rajz tagozata a legjobb. Mert nem elég, hogy rajzos osztály, de a többi tantárgyakat sem hanyagolják (mint pl. a Kisképzõben), szóval ha esetleg mégis csak meggondolnád magad, akkor sincs veszve semmi. És alapból is: a László szerintem a tökéletes iskola: jó a hangulat, szép az épület, jól felszerelt, és eszméletlen jó a társaság, a tanárok 90%-a szerintem nagyon jó.:)
A Kis képzõ... de azt hisze már késõn válaszoltam.

A budapesti Szent László Gimnáziumban mit lehet tanulni? Vagy milyen szakma van? Milyen a suli?

Legjobb válasz: http://www.szlgbp.sulinet.hu/ Gimnáziumban nem lehet szakmát tanulni. Hány éves vagy?

http://www.szlgbp.sulinet.hu/ Gimnáziumban nem lehet szakmát tanulni. Hány éves vagy?
Szakmát nem lehet gimnáziumban tanulni. A Szent László Gimnázium egy nagyon erõs középiskola, a Fõvárosban a legjobbak között tartják számon. Ebben az iskolában a legjobb az olasz oktatás az egész országban. De nagyon sok tagozat van: * magyar-olasz két tanítási nyelvû * emelt szintû természettudományi (biológia-kémia) * emelt szintû informatika * tömegkommunikáció, mozgóképkultúra * speciális angol nyelvi tagozat * emelt szintû matematika és angol nyelv * emelt szintû angol nyelvi tagozat * emelt szintû rajz és vizuális kultúra tagozat * emelt szintû német nyelvi tagozat.
A kérdező hozzászólása: ohh köszi! :DD a szakmát azért írtam mert van egy ugyan ilyen suli, csak nem sima gimnázium hanem közgazdasági suli is. De rájöttem hogy a 2 más xDD

Milyen a Szent István Gimnázium Budapesten?

Legjobb válasz: Ugyanolyan, mint régen volt: követel, de nem tanít. (Ha igen, akkor hatalmas szerencséd volt a tanárokkal.) Ezért elit gimnázium, mert aki oda bekerül, és képes elvégezni jó érdemjeggyel, az nagyon tud valamit, mert hogy nem tanították neki, csak számon kérték, az biztos. Természettudományban (fõleg matekban) erõs, a töris tanárok jók, a magyar hullámzó, a nyelvek katasztrófálisak, kivétel egy-két jó tanárt, akinél tudsz tanulni. Rengeteg múlik a szerencsén, hogy milyen tanárokhoz kerül az ember. Ha összejön, szárnyal, ha nem, akkor bízhat abban, hogy jó az osztályközösség, és együtt túlélik. (Ex-istvános vagyok; öcsém most végzett ott - ismerjük.)

Ugyanolyan, mint régen volt: követel, de nem tanít. (Ha igen, akkor hatalmas szerencséd volt a tanárokkal.) Ezért elit gimnázium, mert aki oda bekerül, és képes elvégezni jó érdemjeggyel, az nagyon tud valamit, mert hogy nem tanították neki, csak számon kérték, az biztos. Természettudományban (fõleg matekban) erõs, a töris tanárok jók, a magyar hullámzó, a nyelvek katasztrófálisak, kivétel egy-két jó tanárt, akinél tudsz tanulni. Rengeteg múlik a szerencsén, hogy milyen tanárokhoz kerül az ember. Ha összejön, szárnyal, ha nem, akkor bízhat abban, hogy jó az osztályközösség, és együtt túlélik. (Ex-istvános vagyok; öcsém most végzett ott - ismerjük.)
Most leszek utolsó éves, ha vannak kérdéseid akkor írj privit.


A budapesti Szent Margit Gimnázium milyen? Milyenek a diákok?

Legjobb válasz: Én a margitba jártam 6 évig! Sztem jó suli! Viszonylag erõs! HA figyelsz az órákon, és tanulsz is eggy kicsit könnyedén fogod venni az érettségit és fel is fognak venni egyetemre! :) A társaság is jó! Most érettségiztem, szóval egy csomó friss infóm van. Ha kiváncsi vagy vmire akkor kérdezz bátran! :) [email protected]

Én a margitba jártam 6 évig! Sztem jó suli! Viszonylag erõs! HA figyelsz az órákon, és tanulsz is eggy kicsit könnyedén fogod venni az érettségit és fel is fognak venni egyetemre! :) A társaság is jó! Most érettségiztem, szóval egy csomó friss infóm van. Ha kiváncsi vagy vmire akkor kérdezz bátran! :) [email protected]

Milyen Budapesten a Szent István kórházban a szülészet, és milyenek a nővérek, illetve a szobák?

Legjobb válasz: Én szülni nem szültem ott,de feküdtem a nõgyógyászaton. Nagyon kedvesek,normálisak mind a nõvérek,mind az orvosok. A szülészetét is nagyon dicsérik. 31 hetes kismami

Én szülni nem szültem ott, de feküdtem a nõgyógyászaton. Nagyon kedvesek, normálisak mind a nõvérek, mind az orvosok. A szülészetét is nagyon dicsérik. 31 hetes kismami
Bababarát kórház, és méltó a nevéhez!!! Csak ajánlani tdom én is! Jobbat keresve sem találhatnál.

Milyen a budapesti Szent László Gimnázium?

Tudom, hogy már sok kérdés van errõl, de gondoltam hátha valaki írna még :) Nehéz bekerülni? Milyen az emelt angol? Egyáltalán milyen a suli? Légyszi, írjatok róla véleményt!

Legjobb válasz: Manapság könnyebb bekerülni, de mivel a színvonal ugyanaz maradt, bent maradni még mindig nehéz. ergo jópár ember ki-vagy lehullik mire érettségihez ér egy osztály. az emelt angolról nem tudok írni, nem arra járok. a suli jó, nagyon jó a közösség, ami nem is csoda, hiszen rengeteg olyan program van, ami összehozza az embereket, a légkör nagyon jó, fõleg amikor totál letargikus hangulatban, hulla fáradtan belépsz a suli kapuján nulladikra menet, és egyszer csak gitárzenét hallasz, mert valaki a lépcsõn ülve elkezdett játszani. és máris jobb lesz a nap :)

Manapság könnyebb bekerülni, de mivel a színvonal ugyanaz maradt, bent maradni még mindig nehéz. ergo jópár ember ki-vagy lehullik mire érettségihez ér egy osztály. az emelt angolról nem tudok írni, nem arra járok. a suli jó, nagyon jó a közösség, ami nem is csoda, hiszen rengeteg olyan program van, ami összehozza az embereket, a légkör nagyon jó, fõleg amikor totál letargikus hangulatban, hulla fáradtan belépsz a suli kapuján nulladikra menet, és egyszer csak gitárzenét hallasz, mert valaki a lépcsõn ülve elkezdett játszani. és máris jobb lesz a nap :)
Az angolra nem olyan egyszerû bejutni, ha nem viszel elég pontot
Szia! Én ide járok immáron negyedik éve, olasz tagozatra. :) Tapasztalataim alapján nem olyan nehéz bekerülni, mint ahogyan azt sokan gondolnák, ellenben bent maradni sokkal nehezebb. Mi 37-en kezdtünk 9. osztályban, s azóta ez a szám redukálódott 30-ra; 7 ember megbukott és/vagy elment másik iskolába. Valóban sokat kell tanulni a tanévek során (a középsõ év a legeslegrosszabb), s a második félév közepétõl kezdve már az ember a francba kívánja a temérdek tanulnivalót, de összességében megéri ide járni, mert a Szent László még mindig egy erõs és elismert középiskolának számít, ami jól felkészít a felsõfokú továbbtanulásra. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)

Milyen Budapesten a Kõbányai Szent László Gimnázium?

Magyar -olaszra szeretnék menni. Mennyire kemények a tanárok? Az Olaszt heti hány órában tanítják? Hányas átlagtól vesznek fel diákokat?

Legjobb válasz: Én az E-be járok de van olaszos ismerõsöm aki átlagba 4-es volt és közepes felvételit írt. Az elején elég kemény a sok olasz miatt. Szeretsd az olaszt és nem lesz gond :)

Én az E-be járok de van olaszos ismerõsöm aki átlagba 4-es volt és közepes felvételit írt. Az elején elég kemény a sok olasz miatt. Szeretsd az olaszt és nem lesz gond :)

Budapesti Szent-Györgyi Albert Ált. Isk és Gimnázium és a Leövey Klára Gimnázium milyen suli?

A "milyen suli" alatt azt értem,hogy milyen az ottani oktatás színvonala,a tanárok,légkör?Szeretnék infókat gyüjteni,hogy érdemes egyátalán elmenni nyílt napra?

Legjobb válasz: Leövey nagyon jo közösség, szinvonalas oktatás, mindenképé gyere el nyiltnapra!! :)

Leövey nagyon jo közösség, szinvonalas oktatás, mindenképé gyere el nyiltnapra!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, terveztem, hogy elmegyünk és megnézzük személyesen.
tudjátok már mikor jöttök és milyen órára? :) amugy siessetek mert foglalni kell helyet és már nincs sok (:
A kérdező hozzászólása: igen már feliratkoztam, kedden a 4. biológia órára

Valaki a budapesti Szent László gimmnázium rajz szakra felvételin milyen fogalmakat kérdeztek?

Nos , én olyasmikr?l hallottam mintpéldául : sperpektiva és színkör meg még komplementer. És körübelül valaki tudna mondani még pár ilyet(amit T?le kérdeztek). El?re is köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!