Találatok a következő kifejezésre: Milyen Barátok kapcsolatos (6 db)

hogy érted?:)
A kérdező hozzászólása: Hát pl. mikor szeretne csókolózni, vagy ilyesmik
hát például hogy 'nincs kedved csücsöríteni egyet?=)' ésha megkérdezi, hogy minek, vagy miért, rávágni hogy 'hogy megnyalintsam a csücsöröd:D' az én barátom mindig hátraveti a fejét ezen, nevet, aztán megcsókol:D
Szerintem ha igazán jó a kapcsolatotok bármilyen kérdést feltehetsz. Én minden apróságot megkérdezek tõle...Itt az õszinteség a fontos. Én tudom h bármit kérdezek õ õszintén fog válaszolni, akkor is ha nekem nem tetszik. Merj kérdezni :D
ha :D én tutira megnézetem egyszer majd a Pán Pétert a pasimmal - egyébként is nagyon szeretem, elsõ könyv amit olvastam kisgyerekként. //////SPOILER- RÉSZLETEK A FILMBÓL////// És abban Wendy azt mondja Péternek hogy adni akar neki valamit, és Péter megkérdezi hogy mit és Wendy azt mondja hogy hát egy csókot... és Péter nem tudja hogy mi az... és Wendy amikor elbátortalanodik odaadja neki a gyûszûjét. És a film végén pedig, ad neki egy "gyûszût" azaz csókot :D Ha jól emlékszem Péter utána kap újra erõre és tud repülni :D //////SPOILER END////// Nah és utána olyan cuki lenne... kérem a gyûszûdet :D:D De most nincs pasim :'( viszont vannak páran akik próbálkoznak, de nekem most más tetszik :S 20/L

Milyen Barátok közttel kapcsolatos könyvek jelentek meg eddig?

Legjobb válasz: Itt van négy: http://baratokkozt.fan-site.hu/konyvek

Ellenségek közt -ez nekem is megvan.


Fiúk, lányok! Kinek milyen véleménye/tapasztalata van azzal kapcsolatosan, ha egy lány/fiúnak a kapcsolata mellett szinte csak az ellenkezõ nembõl vannak barátai?

Tehát ha fiú vagy és barátnõd van, õ neki fiú haverjai vannak.

Legjobb válasz: hat engem nem zavarna, viszont aki nagyon feltekeny azt mar zavarna!

hat engem nem zavarna, viszont aki nagyon feltekeny azt mar zavarna!
Egy bizonyos pontig abszolut nem zavarna
Nekem nagyon sok fiubaratom van, ugy veszem eszre, hogy zavarja a baratomat
Nálunk a férjemnek vannak vegyesen a haverjai, lányok fiúk is. Nekem 3 barátnõm van, meg egy pasi barátom. Nem zavarja egyikünket sem az ilyesmi. Az se zavarna ha csak csaj barátai lennének, és az se õt, ha nekem lennének csak pasi haverjaim. Elég szánalmas dolog barátokra féltékenykedni.
Nekem is elég sok fiú barátom van de mivel nem adok rá okot h féltékeny legyen ezért én venném zokon h mit féltékenykedik alaptalanul ( amúgy semmi baj el van fogadva :) )

Milyen Death Note-al (anime) kapcsolatos ajándékot tudnék adni a barátnõmnek?

Valahogy házilag szeretném kivitelezni, elkészíteni. Gondolkoztam már azon, hogy azt a halállistát csinálnám meg neki, tulajdonképpen mint egy egyszerû füzet csak olyan betûtípussal ráírnám a Death Note-ot... egyéb házilag kivitelezhetõ ötletek?:D köszi a válaszokat!!

Legjobb válasz: öööööö a halál listát nem ajánlom...mi van akkor ha szakítotok, és bele írja a neved? az azért elég durva lenne... (: (csak vicceltem) rajzolni mennyire tudsz? mert a kedvenc szereplõjét lerajzolhatnád, vagy csinálhatnál olyan L féle csoki rudat (:

öööööö a halál listát nem ajánlom...mi van akkor ha szakítotok, és bele írja a neved? az azért elég durva lenne... (: (csak vicceltem) rajzolni mennyire tudsz? mert a kedvenc szereplõjét lerajzolhatnád, vagy csinálhatnál olyan L féle csoki rudat (:
A kérdező hozzászólása: :'DD köszi a választ, egyébként én is lány vagyok:D
A rajz szerintem is jó ötlet :)

Milyen sex-hez kapcsolatos dolgokkal lepjem meg a baratomat?

O azt mondja hogy miert nem kezdemenyezek en de en nem erzem magam elegge batornak pedig mar regota vagyunk egyutt. Olyan vadabbat szeretnek ramaszni ilyenek de nem tudom hogy kezdjem el es ilyenek. segitseket. koszonom 17/l

Legjobb válasz: Legy vad :)) ORALIS SEX.. mutasd meg neki mit tudsz ;) L/18

Legy vad :) ) ORALIS SEX.. mutasd meg neki mit tudsz ;) L/18
Nagyon egyszerû. Ha elkezdõdik az elõjáték, vedd át a vezetõ szerepet. Tedd azt, amit amúgy Õ tenne.
Vigyél egy szeretõt magadnak. Az álla le fog esni.:)
Legyél Te az irányító, az biztos fog Neki tetszeni!
Nálunk meg az a "baj" hogy nem igazan várom meg hogy ö kezdeményezen .... ha példaul vacsi utan bemegyünk a háloba ö ahogy hanyatt fekszik en kezdem simogatni a hasiát (hogy jobb legyem az emésztése:oP ) es utana szepen csuszik a kezem lejebb , utana jön az oralis szex , egy két kör lovaglás és utana már szivesen át adom a kormányt :o))
vegyél fel egy szexi fehérnemût és viselkedj k+!%/=an. Egyébként meg, kötözd ki és mond meg, hogy most Te irányítasz...ha nem kellesz neki, én várlak!:)
A kérdező hozzászólása: 14:10 koszi de nem. Szerintem en igyis ugyis kellek neki :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!