Találatok a következő kifejezésre: Milyen BKV lehet kijutni Budapesten (1 db)

Milyen BKV járművel lehet kijutni Budapesten a Ferihegyi repülőtérre a belvárosból?

Legjobb válasz: Igaz, nem BKV, de a Nyugatiból megy oda közvetlen vonat.

Igaz, nem BKV, de a Nyugatiból megy oda közvetlen vonat.
Szia! Kõbánya-Kispest metróvégállomásról indul a 200-as számozású busz.
A vonat csak Ferihegy1-et érinti. Ha a 2-es terminálra megy, akkor "nem kis séta" lenne... Esetleg az egyes terminálnál fel tud ülni a 200-as buszra, hogy átbuszozzon. A busznak ugyanis a 2-es terminál a végállomása.
Most már 200E.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Repülőgépre lehet gördeszkát felvinni?

Júniusban elutazom Londonba,szeretnék vinni gördeszkát is.Szerintetek felengedik a gépre?

1

Tudnátok segíteni, hogyan kell eljárni repülőjegy foglalásnál, ha valaki saját és férje révén is dr? Konkrétan Ryanair foglalásról van szó. Ott csak egy dr. -nek van hely.

15

Elszeretnék utazni egy kicsit távili városba de anyám nem enged hogy olgyam meg hogy elengedjen?

Elszeretnék menni egy távoli de az országon belüli városba rokonnál lennék de anyám nem enged a jegyeim nem szín ötös de jók nem értem miért nem enged. :(

2

Milyen programot szervezzek a hozzánk érkező cserediáknak?

Õ fiú, én lány, és egy program kéne, amit ő is élvezne. Lehetőleg Tatabánya-Győr-Budapest környékén, kinti és benti program is megfelelne. Valakinek lenne valami ötlete? Előre is köszönöm! :)

7

Kaukázus vagy Irán nyáron?

Tervezem a nyaralásunkatt, jelenleg a célpontválasztásnál tartunk.

Az eredeti elképzelés Irán lett volna, de iskola miatt csak júliusban vagy augusztusban tudnánk menni, ez pedig a Ramadán illetve a 40+ fokos időjárás ideje ott a leírások alapján. Barátnőmmel mennék, akinek ez lenne az első "egzotikus" útja, a konvencionális turistacélpontoktól eltérő helyre. Bár az ország nagyon szimpatikus és régóta el szeretnék jutni ide, a hőmérséklet mellé a Ramadán miatti extra öltözködési elvárások miatt szerintem ez nem túl jó ötlet.

Kérdezném az Irán-szakikat, volna értelme mégis ilyenkor menni? Mennyire játszik szerepet az alacsonyabb páratartalom a hőérzetben illetve mennyire keményednek be az öltözködési/viselkedési elvárások Ramadán idején a turistákkal szemben?

Az alternatíva a Kaukázus lenne. Itt az lenne a kérdés, hogy megéri-e Azerbajdzsánt is meglátogatni vagy Grúzia és Örményország jobb egy kb. 14-16 napos útra? Milyen napi kerettel lehetne itt átlagban számolni, mennyivel drágábbak, mint Irán? Repjegyet leszámítva kb. 100-120e/fő költőpénzünk lesz (ebben szállás és azeri/iráni vízum is bele kellene, hogy férjen), ez elég ennyi időre?

tl;dr: hova mennétek és miért?

tapasztalatok érdekelnek, nem a bibionébe járó sötét tahók hőbörgése, hogy egyik helyre se tennék be a lábukat.

0

Wizzair fapadossal utazom márciusban . A poggyász mérete megvan-2750 ft, kérdésem : Súlyhatár is van?

Állítólag a 10 kg súlyhatár megszünt?

5

Milyen ajándékot vigyek Lengyelországba két 14 év körüli lánynak, akikkel jó barátok vagyunk? Semmi ötletem nincs.

2

Tudtok szép tájakat mondani?

9

OTP Junior MasterCard (nem dombornyomott) kártyám van, ezzel a kártyával lehet offline módban fizetni? Pl: Angliában vonatjegy vásárlás szempontjából?

4

Hátizsákos utazásról tapasztalatok, mások is szívesen utaznának így?

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen csekély 18 évem ellenére rengeteg helyen jártam, különböző kultúrákat és különleges embereket ismerhettem meg a világban. A sok utazás, kényelmes repülőgépek és csillogó hotelek azonban nem rejtegetnek semmi kihívást... Úgy gondoltam, hogy idén nyáron belevágok valami sokkal izgalmasabba, és felfedezem Európát amolyan 'hátizsákos' módon. :) Mivel semmi tapasztalatom nincs a témában, szeretném hozzáértők véleményét kérdezni arról, hogy egyáltalán hogyan érdemes nekivágni egy ilyen útnak, hol találhatok útitársakat stb. Úti célnak a nyugati, valamint mediterrán régióra gondoltam, de bármiről meggyőzhető vagyok. Esetleg az is érdekelne, tervez e valaki hasonlót, így ötleteket meríthetnék az Õ gyűjtéseikből is.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!