Találatok a következő kifejezésre: Milyen úton meg oldalági rokonaimat (1 db)

Milyen úton találhatnám meg oldalági rokonaimat? Hol adhatnék fel hírdetést, hogy kapcsolatba léphessek velük?

Legjobb válasz: közös idõs rokonok esetleg? de az iwiw, vagy a myvip is jó erre.

közös idõs rokonok esetleg? de az iwiw, vagy a myvip is jó erre.
A Vöröskereszttel is lehet próbálkozni, ismerek olyat, akinek így lettek meg a rokonai.
Szia! Én pl az iwiw-en találtam meg pár rokonomat, akiket még kiskoromban láttam utoljára. Ha regisztrálva vagy az iwiwen, és a rokonaid is, akkor csak be kell írnod a keresõbe nevüket, pár adatot és kiadja, hogy hol laknak, és tudsz nekik üzenetet is küldeni. Ha még nem regisztráltál az iwiwre ( ez kifejezetten azért van, ha megakarod keresni régi barátaod, rokonaidat), akkor csak kérj egy meghívót egyik ismerõsödtõl, aki már iwiw-tag.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet kinyomozni hogy van-e bennem zsidó vér, vannak-e zsidó őseim?

15

Ha berakjuk a nagyit öregek otthonába, a nyugdíját megkapjuk?

Nagyika egyre elviselhetetlenebb, lásd, telesz.r mindent, ha épp menni kell, beleköp a kajába, éssatöbbi, csak hogy a gyengébbeket említsem.
Kicsit..hogy is mondjam, elmentek otthonról neki..
Plusz mindennapos gondozásra szorul,mert le van bénulva, amit általában édesanyám csinál meg, mert én nem sokat vagyok otthon (párommal lakom). De anyukám is fáradtan ér haza, és már kimerülőben vannak az energiái sajnos.
Az öregek otthonán gondolkoztam, de nem is tudom, hogy hogy megy ez. Ugye, kell valamennyi összeget havonta befizetni oda, lehet látogatni, meg minden? És a nyugdíj az ilyenkor hozzánk kerül, vagy mind az öregek otthonába? Mert ha mind az otthonba, akkor inkább nem adjuk be(nem kis összegről van szó.)

30

Miért ilyen ellenségem velem a húgom?

19 éves vagyok. 2 testvérem van. 1 öcsém, aki 17 éves és egy 15 éves húgom. Régebben nagyon jóba voltunk húgommal és nagyon szeretem őt. Számíthattam rá és ő is én rám. Elmondta a problémáit és mindig kérdezte a véleményem, de az utóbbi időben ez megváltozott. Inkább az öcsémhez fordul mindennel, ami nem is zavarna, ha nem nézne a húgom, olykor levegőnek és nem lenne velem ellenséges, amikor kérdezek valamit. Állati szarul esik és "féltékeny" is vagyok az öcsémre, amiért Õ vele jóba van a húgunk.

5

Forrong bennem a düh! Miért tették ezt magukkal a nagyszüleim? (nagymamám)

Megpróbálom röviden összefoglalni:
Nagyszüleimről van szó,főleg a nagymamámról.A fő tény,hogy eddig akármilyen betegsége volt vagy neki vagy a férjének (papám),mindig későn mentek orvoshoz valamiért,halogatták.Mamámat ebből kifolyólag öt éve rosszindulatú bélrákból mentették meg,amit hősiesen kibírt,gyakorlatilag túlélte.Közvetlenül a szülése után volt egy trombózisa,azzal is elvolt valahogy,ennek már jó 47 éve.A papám túlélt egy szívinfarktus és műlábbal él vagy három éve,de ha nem későn ment volna el,meg lehetett volna menteni a lábát.De most nem ez a lényeg.

A mamám egész öt éve jól elvolt,amikor Húsvét környékén elkezdett hányni,de pontosan nem tudom,mert annyit nem találkoztam vele.Arra gyanakodtak,hogy valami vírus,dokihoz nem mentek.Elmúlik magától....de nem múlt el.A mamám rosszabbul lett:nem evett,hányt,a végére már zavarta a fény,nyomta az ágyat.

Hétfőn hajnalban megcsörrent a telefon,hogy rosszul van.Bevitte a mentő.Stoke,a bal fele lebénult,nem beszél,nem eszik,altatják,az intenzíven van.Szemét nem nyitja,csak néha tátog és nyögve próbál valamit mondani,mutogat.Az orvos nem bíztat semmi jóval,nagyon rosszul van,én is láttam...

Most mindenki sopánkodik,hogy jaj,meg fog halni,amikez bellom őszintén,szerintem közel áll.Nagyon szomorú vagyok,szeretem nagyon,ő nevelt fel félig-meddig,csupaszív-szeretet asszony (volt),de olyan már sosem lesz.Kértem anyát,meg a papát,hogy vigyék orvoshoz,de nem tették.Ezért jutott ide,ahová.Sejtettem,hogy baj van,hiszen ilyen irányba készülök tovább (még nem járok egyetemre).

Miért? Ezt valahogy nem tudom megbocsátani nekik...

18

A férjem nővérének a férje a sógorom?

Én úgy tudtam, hogy csak a nővére a sógornőm.

8

Mit tud a család kezdeni a hormonoktól megzavarodott féltékeny nővel?

50-es nő családtag,klimax vagy hasonló.
Hónapok óta féltékeny,pedig a férje egy mintaférj,szegény ember tényleg ártatlan.Tűri a gyanusitgatást,megtesz mindent,hogy helyrejöjjön a kapcsolatuk,de ahhoz két ember kell.
A nő panaszkodik bárkinek aki meghallgatja,hogy ő biztosan csalva van.
(napi 24 órát nem tudnak együtt lenni,nem egyszerre dolgoznak)
Már a család is kivan,a felnőtt gyerekek is,ha az apjukat védik,akkor támadásnak veszi a nő,helyeselni nem fognak,hisz nem igaz.
Lefoglalni se lehet igazán,semmi nem érdekli pár nap után,minden nap vele lenni nincs lehetőség,kettesben élnek a férjével.(ameddig tűr szegény)
Semmi bizonyítéka nincs megcsalásra,csak a megérzés.

Mit lehet az ilyennel kezdeni?

Azért itt kérdezem,mert sokan irnak,akik megérzés alapján gondolják a megcsalást,hátha azt is leírnák,mivel bizonyítható,hogy ártatlan a másik fél.

10

Én is a családfával kínlódok.1800 előtti adatokat hol találok? Nem fizetőset. Köszi ha segít valaki

7

Dédmamám lányának a fia nekem kicsoda?

Harmadunokatesó, vagy esetleg más? Tekinthető még rokonnak?

8

A Spanyol Bourbonokkal milyen rokonságba vannak/voltak Sándor Pál Lajos württembergi herceggel?

Sándor Pál Lajos württembergi herceg,Bourbon,Bourbonok,Spanyol trón,Spanyolország,

1

Nektek nincs lelkiismeret furdalásotok, ha ritkán látogatjátok a szüleiteket?

Az én szüleim elváltak, apukámék vidékre költöztek pár éve. Nem egy olyan hatalmas távolság, de azért közel sincs és a közlekedés sem az igazi. Ott lakik a feleségével és a húgommal. (Féltesóm.) Én 22 vagyok, végzős a főiskolán, 3-4 hetente megyek hozzájuk, olyankor szombat délelőttől vasárnap délutánig vagyok ott. De sokszor rosszul érzem magam, hogy keveset megyek, de egyszerűen nem tudok 1000 felé szakadni. Van barátom is, vele is csak hétvégente tudok együtt lenni. Apa amúgy nem tett ezért soha szemrehányást, de nekem mégis lelkiismeret furdalásom van.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!