Találatok a következő kifejezésre: Milyen úton meg oldalági (1 db)

Milyen úton találhatnám meg oldalági rokonaimat? Hol adhatnék fel hírdetést, hogy kapcsolatba léphessek velük?

Legjobb válasz: közös idõs rokonok esetleg? de az iwiw, vagy a myvip is jó erre.

közös idõs rokonok esetleg? de az iwiw, vagy a myvip is jó erre.
A Vöröskereszttel is lehet próbálkozni, ismerek olyat, akinek így lettek meg a rokonai.
Szia! Én pl az iwiw-en találtam meg pár rokonomat, akiket még kiskoromban láttam utoljára. Ha regisztrálva vagy az iwiwen, és a rokonaid is, akkor csak be kell írnod a keresõbe nevüket, pár adatot és kiadja, hogy hol laknak, és tudsz nekik üzenetet is küldeni. Ha még nem regisztráltál az iwiwre ( ez kifejezetten azért van, ha megakarod keresni régi barátaod, rokonaidat), akkor csak kérj egy meghívót egyik ismerõsödtõl, aki már iwiw-tag.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet visszanézni a családfát vagy a származásunkról valahol megtudni valamit?

.

7

A pasim testvére nekem kicsodám? :D

26

A liptai család honnan származik?

4

Az ükszülő/unoka mennyire közeli rokona egymásnak?

4

Mit gondoltok. Anyám mikor még terhes voltam a most másfél éves fiammal, akkor ő megmondta, hogy nem fogja annyira szeretni ezt a gyereket -nem ő lesz a favorit- hanem a kislányom aki most 5. Szerintetek ez milyen dolog?

Nem érezteti annyira,pl. ajándékok esetében egyforma a dolog. Hanem inkább azt vettem észre, hogy mivel a lányom nagyon szereti az öcsékét érzi, hogy ?t annyira nem látja szívesen a dédi meg az én anyukám se, mert sokat kell vele foglalkozni ha ott van ,meg mert kisfiú stb. Így a kislány se megy már olyan szívesen oda. Én se szívesen megyek már hozzájuk, amíg csak a lányom volt addig nem volt gond. Mostanában érzem, hogy teher vagyunk, hogy alig várják, hogy elmenjünk. Nekem ez rosszul esik. Anyámra se úgy tekintek már mint el?tte.Jó mondjuk gyerek koromban is úgy éreztem, hogy kivételezett s?t néha még most is kivételez a bátyámmal. Sose éreztem, hogy egyforma mértékben szeretne bennünket így várható volt, hogy az unokáit se fogja.

6

Van közük egymáshoz? Ha igen, akk milyen?

zsuzsinak az unokatestvérének az anyukájának a keresztlányának a másodunokatestvére lili.lilinek és zsuzsinak van köze egymáshoz?:O

5

Mennyi idős a legöregebb családtagod/rokonod? Ki ő neked?

25

Valaki megtudná mondani esetleg hogy milyen eredetű a Rinyu családnév?

9

Anyukám lánytestvére fiának és kije vagyok ha fiú vagyok? :D

3

Vezetéknév változtatás az hogy működik? +

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!