Találatok a következő kifejezésre: Milyen úton meg oldalági (1 db)

Milyen úton találhatnám meg oldalági rokonaimat? Hol adhatnék fel hírdetést, hogy kapcsolatba léphessek velük?

Legjobb válasz: közös idõs rokonok esetleg? de az iwiw, vagy a myvip is jó erre.

közös idõs rokonok esetleg? de az iwiw, vagy a myvip is jó erre.
A Vöröskereszttel is lehet próbálkozni, ismerek olyat, akinek így lettek meg a rokonai.
Szia! Én pl az iwiw-en találtam meg pár rokonomat, akiket még kiskoromban láttam utoljára. Ha regisztrálva vagy az iwiwen, és a rokonaid is, akkor csak be kell írnod a keresõbe nevüket, pár adatot és kiadja, hogy hol laknak, és tudsz nekik üzenetet is küldeni. Ha még nem regisztráltál az iwiwre ( ez kifejezetten azért van, ha megakarod keresni régi barátaod, rokonaidat), akkor csak kérj egy meghívót egyik ismerõsödtõl, aki már iwiw-tag.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tehetnék h jobb legyen a kapcsolatom apummal?

22 éves lány vagyok, anyumék elváltak, apám az élettársával él, meg a féltestvéremmel és az öcsémmel. igazából sosem volt valamimi fényes a kapcsolatunk, meg alig találkozunk, maximum akkor, ha én elmegyek hozzá, amúgy nem keres. csak annyit szokott, hogy üzen tesómmal, hogy majd menjek el, ami kb. szülinap, névnap, karácsony, egyéb ünnepekkor van. A köztes időben mindig én megyek. Nem keres telefonon sem, sokszor terhesnek érzem már ezt az egészet, hogy mindig nekem kell keresnem. Ha meg nem megyek egy darabig, mindig szóvá teszi, hogy hol voltam. Igaz, mostanában eléggé koncentrálnom kell a sulira is, mert diplomázok, azért sem voltam.
Milyen lenne ha felvetném egyszer, hogy ott aludjak náluk, vagy egy hétvégére elmennék? mondjuk ezt még sosem mertem, ő sem vetette föl, én meg mindig úgy érzem, hogy ott csak teher lennék egy kisgyerek mellett. meg van nekik is elég gondjuk. eléggé bánt, hogy ilyen a kapcsolatunk, nem is igazán hiszem, hogy ez változni fog.
1-2-szer elmentem velük nyaralni az évek során, mostanában már oda sem hívnak. esetleg mamámmal még könnyebben megbeszélem, hogy 1-2-szer ott alszok, ő biztos belemenne, mert egymás mellett laknak apumékkal. őt biztosan nem zavarná. de amióta meghalt nagypapám, már oda se megyek olyan gyakran.
mit tennétek a helyemben?:(

4

Gáz ha a szüleim nélkül jobban érzem magam?

18 évesen ahogy tudtam elköltöztem (suli miatt is,de direkt nem a közelibe jelentkeztem,hogy elkerüljek).
Azóta eltartom magam,(igaz előtte is dolgoztam feketén ),lediplomáztam,jó állásom van.
Kb fél évvel ezelőttig sűrűn jártam hozzájuk,kb havi 2-3x.
És telefonáltam naponta.De mindig csak nekem panaszkodtak,én segitsek a hülyeségeiken,sosem kérdezték hogy vagyok,sőt miután kitettem a viszonylag gazdag exem és összejöttem a nem igazán tehetős párommal,aki viszont életem párja,onnantól,onnantól anyám ellene is volt,fogadjam vissza az exet,mert annak jó kocsija,stb van.
Onnantól nem néztem feléjük,csak nagyszüleimet látogatom,olyankor öcsém is jön,és őt is látom,vele neten is beszélek,de még kicsi,nem jön hozzám.

Mióta nem beszélek anyámékkal,boldogabb vagyok.
Gáz?
26/N

16

Õ ki nekem?

Anyukám első unokatestvérének a lánya.

3

Elengednétek a 16 éves fiatokat Németországba?

A barátnőjével, aki 18, meg a lány barátnőjével aki 19, és annak 20 -on éves barátjával. 1 éves kapcsolatban vannak a fiadék, a srác mindig vigyáz a kistestvéreire, kb mindig rábízzák, felelősségteljes. A lány is normális. 10 e forint lenne össz-vissz(csak az utazást kell fizetni, a többi -nem részletezném miért- ingyen van).A program városnézés, ilyesmi lenne, nem szórakozóhelyre járással, ivással töltenénk. 2 hét lenne ez az nyaralás, elengednétek ennyi időre, vagy rövidebbre? (ha rövidebbre, írjátok le légyszíves mennyi időre)

27

Milyen rokonaim ők? (ha egyáltalán rokonok)

kik nekem apa élettársának a lányai? (a szüleim elváltak)
nekem ők a rokonaim? vagy semmi közöm hozzájuk?

7

Milyen kapcsolat lehet köztünk?

Az én édesanyámnak a nővérének a gyereke egy "lány".
Annak a "lány"nak az édesapjának a húgának a gyereke nekem ki?

4

Az unokatesómnak a lánya/fia az nekem kicsodám?

7

Mit tegyek az ellen, hogy ne "féljek" szüleimtől?

Azért tettem idézőjelbe, mert nem FIZIKAI bántalomról van szó!

Nem fogadják el a páromat, és félek eléjük állni és azt mondani, hogy szeretném áthívni egy-egy órára. Csak akkor hívom át, ha nincs itthon senki, mert máshogy nem merem.

Az egész telet kint töltöttük, nem találkoztunk fedett helyen, ahol egy kicsit jobban élvezhetnénk egymás társaságát. Szórakozóhelyekre nem járunk, kocsmák kizárva.

Jó lenne végre, ha behívhatnám, mert ez így nagyon rossz. Már próbáltam összekapni magam lelkileg, hogy na most eléjük állok, és megkérdezem, de mindig inamba szállt a bátorságom, mert félek az elutasítástól, és a kiakadástól, hogy mégis mit képzelek...

Szeretnék tanácsot kérni, mit tegyek, hogy egy kicsit több erőm legyen szembenézni szüleimmel?

Előre is nagyon szépen köszönöm! 19L(májusban leszek 20)

10

Na ez hosszú lesz. Kiderült, hogy az egyik barátnőm unokatesójának az unokatesójának az unokatesója a egy másik barátom. Õ azt állítja, hogy másodunokatesók. Szerintem ez marhaság, mert a másodunokatesóknak elvileg a dédjük közös. Vélemények?

6

Nektek tetszik a Julcsi név, Júlia?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!