Találatok a következő kifejezésre: Milyen újságok vagy (12 db)

Hmmm... Jó kérdés! Azt hiszem a válasz a kérdésedre gyökmarkoló.
pornóújság
van!
Szia, sajnos "kos horoszkópot" nem találtam neked. A születési idõpontod és helyed alapján a napjegyed Rák, az aszcendensed Halak, és egy bolygód sincs a Kosban. A felszálló holdcsomópontod a Vízöntõben van. A kínai asztrológia szerint Kígyó a jegyed, a kelta szerint Magyal. Indián horoszkóp szerint a jegyed Szarvas. Többet meg sajnos nem ismerek :( Esetleg nem emlékszel, melyik újság volt?

Milyen újságban lehet kapni posztert vagy egy kis város bemutatást a különböző nagy városokról?

Mint például Párizs, London, Manhattan, New York... stb

Legjobb válasz: Gondolom léteznek ilyen utazási magazinok / folyóiratok. Menj be egy nagyobb újságoshoz és érdeklõdj ott. Illetve ha poszter kell, akkor papírbolt, esetleg TESCO, OBI vagy Praktiker, stb. ahol esetleg tudsz vásárolni. De ezek általában nem magazin méretûek, hanem nagyobbak. Én például 1 eurós boltban vásároltam néhány évvel ezelõtt egy kb. 100cm x 70cm -es Tower Bridge posztert.

Gondolom léteznek ilyen utazási magazinok / folyóiratok. Menj be egy nagyobb újságoshoz és érdeklõdj ott. Illetve ha poszter kell, akkor papírbolt, esetleg TESCO, OBI vagy Praktiker, stb. ahol esetleg tudsz vásárolni. De ezek általában nem magazin méretûek, hanem nagyobbak. Én például 1 eurós boltban vásároltam néhány évvel ezelõtt egy kb. 100cm x 70cm -es Tower Bridge posztert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Szerintetek milyen ujság a 168óra? Baloldali vagy Jobboldali? És ha baloldali melyik pártot képviseli?

Legjobb válasz: Kapitalista.Annak a propagandáját írja meg aki többet fizet.

Kapitalista.Annak a propagandáját írja meg aki többet fizet.
Erõsen cionista és baloldali szennylap.
A zsidózás szerintem nem a vallásra utal. Nem hiszem, hogy itt teológiai vitáról lenne szó :D
Inkább baloldali. Egyébként csak engem zavar ez a folyamatos zsidózás? Nem értem miért kell a vallást állandóan összemosni a politikával.
A kérdező hozzászólása: Sztem is MSZP-s mert amit most megvettem a legujabb az csupa baloldali:) De nem baj nekem jo. :D
Bak oldali, de nem képvisel egyetlen pártot sem. Hitelesebb, mint az MNO.
168 Tóra, 168 MENóra, 168 DEBóra... Szerinted mégis milyen oldali és melyik pártot képviseli?
Ha kihajtjuk az elsõ lapot, akkor középrõl balfelé is, meg jobbfelé is van oldala.
egyértelmûen baloldali-liberális Az MSZP-Együtt szövetséget képviseli.
Bal felé húz, de "pártot nem képvisel".
Akkor mi mást jelent a zsidózás? Ugyanis az egy vallás, nem pedig egy faj.

19 eves lany vagyok. Milyen ujsagokat ajanlottok, hogy olvassak?

Ma atjott hozzam a baratnom es meglatta a polcomon a bravo girl es IM magazinokat (mar 7 eve olvasom) es kicikizett, hogy o mar 15 evesen kinott ebbol. Sot mar anya is szolt, hogy szerinte is befejezhetnem. Tenleg ciki 19 evesen ezeket olvasni? A korombeli lanyok milyen ujsagokat olvasnak? Elore is koszi :)

Legjobb válasz: Szerintem azt olvass, ami érdekel, és ne azt, ami kicsit se tetszik, de mivel az a menõ azt olvasod, ne foglalkozz vele, nem ciki.. Olvass azt amit szeretnél! :)

Szerintem azt olvass, ami érdekel, és ne azt, ami kicsit se tetszik, de mivel az a menõ azt olvasod, ne foglalkozz vele, nem ciki.. Olvass azt amit szeretnél! :)
Hát, egy kicsit késõn érõ csaj vagy gondolom. Nincs ezzel baj. Nekem is egyik barátnõm 19 és ilyeneket olvas. :) Én cosmopolitant olvasok, imádom, már évek óta olvasom. Néha még glamourt, joy-t. Amúgy milyen vagy, csajos vagy nem érdekelnek a pasik meg az öltözködés?
Neked tetszik. Nem te vagy a ciki, hanem õ! Az a ciki, hogy neki ez a legfontosabb, és hogy (ha egy kicsit is) ilyenek alapján ítéli meg az embereket. Egyik magazint se ismerem, és nincs kedvem utánuk nézni se, de szerintem nem ciki ha olvasod õket. Mondjuk dicsekedni nem dicsekednék vele. Meg amúgy sem értem, hogy mit esznek ezeken a magazinokon az emberek. Amik ott le vannak írva, ugyanolyan ember véleményei, mint amit 3 szó bepötyögése után találni az interneten.
Tényleg nem 19 éves az IM meg Bravo Girl célcsoportja, de ha tetszik olvasd. Ennyi idõsen tényleg már inkább Cosmopolitan meg társait szokás olvasni, de a legjobb, ha egyiket sem olvasod.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszaitokat, foleg az elsonek, amugy szinte barmi erdekel... sminkeles, pasik akarmi. Nagyon szeretek olvasni ami csak a kezem ugyebe kerul. Azert olvastam eddig a girlt es az im-et mert nem magyarba lakok es amikor atmegyunk (eleg surun) akkor mindig ezeket vesszuk.
már nem azért de milyen barátnõ az, aki ilyen hülyeség miatt kicikiz? am meg azt olvasd ami tetszik. én is olvasok IMet (18/L vagyok) de Glamour-t is szoktam. a cosmopolitant utálom (:

Milyen újságok (heti vagy havi lapok) léteznek az akvarisztikáról?

Legjobb válasz: Akvárium Magazin, Hobbiálat Magazin, de sokat megtudhatsz a Természetbúvár Magazinból is. üdv.: hegedor

Akvárium Magazin, Hobbiálat Magazin, de sokat megtudhatsz a Természetbúvár Magazinból is. üdv.: hegedor
sera tanácsadó gyakrabban is jön mint hetente és hasznos

Milyen rejtvényújsághoz van csomagolva Vivien Leigh (vagy John Wayne) dvd? Mostanában jelent meg, mi az újság neve?

Egy újságosnál láttam, de állt a sor, másnap visszamentem, addigra nem volt meg. Az újságos nem tudta, milyen újság volt. Csak annyit láttam, hogy mintha rejtvényújság lenne, és hogy fekete-fehér dvd volt hozzá, amin Vivien Leigh színésznõ volt. Ha valaki tudja, írja meg az újság nevét. Kerestem neten, semmit se találok.

Legjobb válasz: Más (nagyobb) újságosoknál nem néztél még szét? Ha végképp nincs, nézz szét a Tescoban a 99 forintos dvd-knél, elõbb-utóbb tuti megtalálod. John Wayne harmincas évekbeli filmjeibõl pár hónapja vettem ott vagy 10 darabot, kegyetlen primitívek :D

Más (nagyobb) újságosoknál nem néztél még szét? Ha végképp nincs, nézz szét a Tescoban a 99 forintos dvd-knél, elõbb-utóbb tuti megtalálod. John Wayne harmincas évekbeli filmjeibõl pár hónapja vettem ott vagy 10 darabot, kegyetlen primitívek :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nálunk nincs nagyobb újságos, de végül megoldódott a dolog. Hoztak még egyet tegnap, és kiderült, hogy nem Vivien Leigh van az elején, csak felül, amit láttam, nagyon hasonlított. Miatta vettem volna meg a dvd-t, mert kedvencem, és alig lehet valami filmjéhez hozzájutni. Köszi a segítséget :) ment a zöld :)

Hogy lehetne a nyáron megtanulni úgy otthon angolul mintha külföldön lennék? Tehát folyamatosan szóljon a TV vagy a rádió vagy olvassak folyamatosan újságot? Milyen honlapokat tudtok mondani?

Legjobb válasz: Nézz angol nyelvû TV mûsorokat, filmeket... Az én gyerekeim pl. a DVD filmeket gyakran angol nyelven nézik végig (sok filmet csak emiatt vettem meg eredeti DVD-n, mert ezen választható a nyelv)... Sok online-játékban csetelhetsz angol fiatalokkal : ez is nagyon jó nyelvgyakorlás!... Az én fiam zömmel így tanult angolul (meg persze az iskolában is), de ennek köszönhetõ, hogy olyan jól beszél angolul, hogy még a tanárai is elképednek a tudásától, 11-ben elõrehozottan érettségizett le angolból ÖTÖSRE!...

Nézz angol nyelvû TV mûsorokat, filmeket... Az én gyerekeim pl. a DVD filmeket gyakran angol nyelven nézik végig (sok filmet csak emiatt vettem meg eredeti DVD-n, mert ezen választható a nyelv)... Sok online-játékban csetelhetsz angol fiatalokkal : ez is nagyon jó nyelvgyakorlás!... Az én fiam zömmel így tanult angolul (meg persze az iskolában is), de ennek köszönhetõ, hogy olyan jól beszél angolul, hogy még a tanárai is elképednek a tudásától, 11-ben elõrehozottan érettségizett le angolból ÖTÖSRE!...
Ha szeretnél tanítani, akkor persze, hogy megéri. Ha nem szeretnél tanítani, akkor teljesen felesleges.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék, vagyis tetszik a tanári szakma, bár önbizalom hiányában, nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet rámbízni bárkinek a tanítását o.O ...
hát ha 80k ért akarsz dolgozni tedd.p
Hát ha az iskola padból a tanári padig szeretnél eljutni életedben, elég alacsonyra tetted a lécet!

A mozimánia, vagy más néven cinemánia című újság milyen gyakorisággal jelenik meg?

Legjobb válasz: Havilap.Hónap elején,5 én szoktam megvenni. Most a decemberi szám lehet dupla lesz,és januárban nem jelenik meg. De nem tudom biztosra.

Havilap.Hónap elején, 5 én szoktam megvenni. Most a decemberi szám lehet dupla lesz, és januárban nem jelenik meg. De nem tudom biztosra.
Folyóirat, tehát havonta.
google.hu?
A Science tudományos folyóiratban orvostudomány is van szerintem és biztosan benne vannak a legfrisebb eredmények illetve kutatások is. De valóban a google-ön, ha magyarul nem, akkor angolul, de meg lehet keresni ami érdekel ezzel kapcsolatban.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed Itt rengeteg tudományos cikk fenn van, szinte mind angolul. Ugyan keveset lehet ingyen elérni, de az egyetemi könyvtárak gépein többhöz hozzá tudsz jutni. Címszó alapján lehet keresni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!