Találatok a következő kifejezésre: Milyen újságok vagy (9 db)

Milyen újságban lehet kapni posztert vagy egy kis város bemutatást a különböző nagy városokról?

Mint például Párizs, London, Manhattan, New York... stb

Legjobb válasz: Gondolom léteznek ilyen utazási magazinok / folyóiratok. Menj be egy nagyobb újságoshoz és érdeklõdj ott. Illetve ha poszter kell, akkor papírbolt, esetleg TESCO, OBI vagy Praktiker, stb. ahol esetleg tudsz vásárolni. De ezek általában nem magazin méretûek, hanem nagyobbak. Én például 1 eurós boltban vásároltam néhány évvel ezelõtt egy kb. 100cm x 70cm -es Tower Bridge posztert.

Gondolom léteznek ilyen utazási magazinok / folyóiratok. Menj be egy nagyobb újságoshoz és érdeklõdj ott. Illetve ha poszter kell, akkor papírbolt, esetleg TESCO, OBI vagy Praktiker, stb. ahol esetleg tudsz vásárolni. De ezek általában nem magazin méretûek, hanem nagyobbak. Én például 1 eurós boltban vásároltam néhány évvel ezelõtt egy kb. 100cm x 70cm -es Tower Bridge posztert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

19 eves lany vagyok. Milyen ujsagokat ajanlottok, hogy olvassak?

Ma atjott hozzam a baratnom es meglatta a polcomon a bravo girl es IM magazinokat (mar 7 eve olvasom) es kicikizett, hogy o mar 15 evesen kinott ebbol. Sot mar anya is szolt, hogy szerinte is befejezhetnem. Tenleg ciki 19 evesen ezeket olvasni? A korombeli lanyok milyen ujsagokat olvasnak? Elore is koszi :)

Legjobb válasz: Szerintem azt olvass, ami érdekel, és ne azt, ami kicsit se tetszik, de mivel az a menõ azt olvasod, ne foglalkozz vele, nem ciki.. Olvass azt amit szeretnél! :)

Szerintem azt olvass, ami érdekel, és ne azt, ami kicsit se tetszik, de mivel az a menõ azt olvasod, ne foglalkozz vele, nem ciki.. Olvass azt amit szeretnél! :)
Hát, egy kicsit késõn érõ csaj vagy gondolom. Nincs ezzel baj. Nekem is egyik barátnõm 19 és ilyeneket olvas. :) Én cosmopolitant olvasok, imádom, már évek óta olvasom. Néha még glamourt, joy-t. Amúgy milyen vagy, csajos vagy nem érdekelnek a pasik meg az öltözködés?
Neked tetszik. Nem te vagy a ciki, hanem õ! Az a ciki, hogy neki ez a legfontosabb, és hogy (ha egy kicsit is) ilyenek alapján ítéli meg az embereket. Egyik magazint se ismerem, és nincs kedvem utánuk nézni se, de szerintem nem ciki ha olvasod õket. Mondjuk dicsekedni nem dicsekednék vele. Meg amúgy sem értem, hogy mit esznek ezeken a magazinokon az emberek. Amik ott le vannak írva, ugyanolyan ember véleményei, mint amit 3 szó bepötyögése után találni az interneten.
Tényleg nem 19 éves az IM meg Bravo Girl célcsoportja, de ha tetszik olvasd. Ennyi idõsen tényleg már inkább Cosmopolitan meg társait szokás olvasni, de a legjobb, ha egyiket sem olvasod.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszaitokat, foleg az elsonek, amugy szinte barmi erdekel... sminkeles, pasik akarmi. Nagyon szeretek olvasni ami csak a kezem ugyebe kerul. Azert olvastam eddig a girlt es az im-et mert nem magyarba lakok es amikor atmegyunk (eleg surun) akkor mindig ezeket vesszuk.
már nem azért de milyen barátnõ az, aki ilyen hülyeség miatt kicikiz? am meg azt olvasd ami tetszik. én is olvasok IMet (18/L vagyok) de Glamour-t is szoktam. a cosmopolitant utálom (:

Milyen újságok (heti vagy havi lapok) léteznek az akvarisztikáról?

Legjobb válasz: Akvárium Magazin, Hobbiálat Magazin, de sokat megtudhatsz a Természetbúvár Magazinból is. üdv.: hegedor

Akvárium Magazin, Hobbiálat Magazin, de sokat megtudhatsz a Természetbúvár Magazinból is. üdv.: hegedor
sera tanácsadó gyakrabban is jön mint hetente és hasznos


Hogy lehetne a nyáron megtanulni úgy otthon angolul mintha külföldön lennék? Tehát folyamatosan szóljon a TV vagy a rádió vagy olvassak folyamatosan újságot? Milyen honlapokat tudtok mondani?

Legjobb válasz: Nézz angol nyelvû TV mûsorokat, filmeket... Az én gyerekeim pl. a DVD filmeket gyakran angol nyelven nézik végig (sok filmet csak emiatt vettem meg eredeti DVD-n, mert ezen választható a nyelv)... Sok online-játékban csetelhetsz angol fiatalokkal : ez is nagyon jó nyelvgyakorlás!... Az én fiam zömmel így tanult angolul (meg persze az iskolában is), de ennek köszönhetõ, hogy olyan jól beszél angolul, hogy még a tanárai is elképednek a tudásától, 11-ben elõrehozottan érettségizett le angolból ÖTÖSRE!...

Nézz angol nyelvû TV mûsorokat, filmeket... Az én gyerekeim pl. a DVD filmeket gyakran angol nyelven nézik végig (sok filmet csak emiatt vettem meg eredeti DVD-n, mert ezen választható a nyelv)... Sok online-játékban csetelhetsz angol fiatalokkal : ez is nagyon jó nyelvgyakorlás!... Az én fiam zömmel így tanult angolul (meg persze az iskolában is), de ennek köszönhetõ, hogy olyan jól beszél angolul, hogy még a tanárai is elképednek a tudásától, 11-ben elõrehozottan érettségizett le angolból ÖTÖSRE!...
Ha szeretnél tanítani, akkor persze, hogy megéri. Ha nem szeretnél tanítani, akkor teljesen felesleges.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék, vagyis tetszik a tanári szakma, bár önbizalom hiányában, nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet rámbízni bárkinek a tanítását o.O ...
hát ha 80k ért akarsz dolgozni tedd.p
Hát ha az iskola padból a tanári padig szeretnél eljutni életedben, elég alacsonyra tetted a lécet!

A mozimánia, vagy más néven cinemánia című újság milyen gyakorisággal jelenik meg?

Legjobb válasz: Havilap.Hónap elején,5 én szoktam megvenni. Most a decemberi szám lehet dupla lesz,és januárban nem jelenik meg. De nem tudom biztosra.

Havilap.Hónap elején, 5 én szoktam megvenni. Most a decemberi szám lehet dupla lesz, és januárban nem jelenik meg. De nem tudom biztosra.
Folyóirat, tehát havonta.
google.hu?
A Science tudományos folyóiratban orvostudomány is van szerintem és biztosan benne vannak a legfrisebb eredmények illetve kutatások is. De valóban a google-ön, ha magyarul nem, akkor angolul, de meg lehet keresni ami érdekel ezzel kapcsolatban.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed Itt rengeteg tudományos cikk fenn van, szinte mind angolul. Ugyan keveset lehet ingyen elérni, de az egyetemi könyvtárak gépein többhöz hozzá tudsz jutni. Címszó alapján lehet keresni.
playboy árat nem tok xD
A kérdező hozzászólása: xD Motoros jellegûre gondoltam:D azért köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!