Találatok a következő kifejezésre: Milyen újévi tettél (1 db)

Milyen újévi fogadalmat tettél?

Legjobb válasz: Leszokok a cigirõl =) De még nagyon nem megy... =(

Leszokok a cigirõl =) De még nagyon nem megy... =(
hogy nem fikázaom az embereket, és nem beszélek csúnyán, de sajnos ..... megszegtem, már az elsõ nap
Hogy most már tényleg lefogyok. 15kiló azér az nem semmi :( És hogy ezek után végre elkezdem az álmaim megvalósitását:)
Ennek semmi értelme, bárki bármit megfogad, soha nem viszi végbe, vagy csak ideid-oráig tart, aztán meg szépen mindenki elfelejti hogy tett vmi fogadalmat. Az egyik évben én is megfogadtam hogy nem veszekszek a fõnökömmel, de már a 3-ik hónapban össze is vesztünk rendesen. Már olyan is volt hogy megfogadtam, nem iszok több kólát, mert káros, ezt se tudtam betartani, csak pár hétig ment a dolog, mert már hiányzott. Nem minden embernek van hatalmas akaratereje, ha pedig van , az nagyon kevés szerencsések közé tartozik.
leszokok a cigirol, és nem pletykálkodok:) )) nos, február van...és ha levonom a kovetkeztetéseket, valoszinuleg idén szilveszterkor én is azt fogadom meg, hogy tobbé nem fogadok meg semmit:) /merthogy nem jott ossze a dolog/
EGy dolgot mindig megfogadok, hogy nem fogadok meg semmit:-) Ez bevált:-)
Én még 2007 szilveszter éjjelén tettem: azt hogy soha többé nem teszek fogadalmat ;)
Nem iszok kólát!!!!!És hízok 5 kilót hogy ne úgy nézzek ki mint 1 anorexiás a 170 cm 48 kilómmal!!!!
Hogy tanulok elsején meg másodikán a mai töri témazáróra:P nah puff erre meg most itthon vagyok betegen. nem jött össze, mind1, majd jövõre :D
Lefogyok 15 kilot. :) ) Van mibõl. 1 éves a kisfiam, és még terhesség alatt szedtem fel ennyit..Na jó 3 kilótól sikerült azért megszabadulni. Nem volt akaraterõm sem a terhesség alatt ahhoz hogy kicsit fegyelmezzem magam, sem utána nekiállni mozogni meg diétázni, pontosabban egészséges életmódot élni... Nincs mit szépítenem a dolgon, na...
Hogy többet fogok ÉLNI.
hogy idén elvesztem a szüzességem;)
1. Teljes kontroll elérése mind az üzleti, mind a magánéletemben. 2. Soha többé nem hagyom magam csípkedni, aki belémköt vagy cseszeget az megnézheti magát. 3. Nem hagyom magamat többé felidegesíteni, nyugalomra törekszem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Empirikus világképem van. De annyira elhatalmasodott hogy már egy filmet sem tudok enélkül megnézni hogy ne elemezném folyamatosan. Mit tudok tenni? Mert megőrülök.

2

Összejöttem egy leszbikus lánnyal. Nem gondoltam volna h belé tudok szeretni mert én is lány vagyok. Vége lett a kapcsolatnak hamar. Azóta a lányok iránt érdeklődöm. Bisex vagy leszbikus lennék?

8

Akárhányszor rágondolok egy bizonyos dologra, ami nem sikerült (lent), akkor lelkifurdalásom lesz, és magamat hibáztatom (pedig nem én tehetek róla). Hogy szabadulhatnék meg ezektől az érzésektől? Nem bírok nélkülük végignézni egy videót sem.

Az a bizonyos dolog az Avicii volt a Balaton Sound-on. Amikor fellépett, még nem rajongtam érte annyira, azóta viszont egyenesen imádom, és bármit megadnék, hogy találkozhassak vele. És ugye nemrég volt itt, én meg nem mentem el. (Egyrészt, mint már említettem, annyira nem szerettem, másrészt meg nem is lett volna rá pénzem) Azóta nem bírok egy videót se végignézni a Sound-ról (de még a Szigetről sem) anélkül, hgy átélném ezt a 2 érzést. Most egy fesztiválról szóló könyvet olvasok (Bábel), közben is rá gondolok. Vagy ha csak simán eszembe jut bármilyen fesztivál, vagy képeket tölt fel a fellépéseiről a facebook-jára, akkor is elfognak ezek az érzések. Hogyan szabadulhatnék meg tőlük?

2

Mit tegyek ha nem jövök ki az egyik unoka testvérem (nyávogos kövér és 6 évés csunya? )

nem szeretem

1

Van olyan ingyenes online önismereti teszt ahol nem kell regisztrálni és nem kell telefonszámot meg címet megadni?

Linket is kérnék ha lehet.

7

Ha nem tudom bolondnak nézni Mr. Beant meg az ehhez hasonló alakokat akkor én is bolond vagyok?

3

Miért nem vagyok fontos az internetes haveromnak?

Az élőbeli ismerősei úgy veszem észre sokkal fontosabbak neki, pedig régebben tök jókat beszélgettünk, és elég sokat. Mostanában alig van fent facebookon, amikor beszélgetünk akkor se ír valami sok mindent, skypen mikrofonozni meg mobilon beszélni se nagyon akar velem. Mikrofont ígérgeti de még csak egyszer sikerült vele.
Vannak közös témák, hobbik, de mégse nagyon veszem észre, hogy havernak tartana, és az én kedvemért sose mondana nemet az élőbeli haverjainak valami meghívásra.
Miért van ez? Miért nem akarhat velem nagyon haverkodni?

1

Nem tudom mit tegyek nincs pasim!?

Szinte tökéletes az életem. Tehetős családból származom a szüleim együtt vannak szeret a családom sok barátom van ők is szeretnek mindnent megkaptam az élettől amire csak szükségem volt. Sportos vagyok szinte tökéletes alakom van 5-ös tanuló vagyok (9.es gimnazista) NYelveket tanulok nyelvizsga minden van amit csak el lehet képzelni csak egy dolog hiányzik...PASI. Még soha nem volt pasim pedig elég midneki szerint szép vagyok jófej lehet velem hülyülni egyesek szerint tökéletes barátnő lennék de valahogy nem jön össze ez a dolog. Kavartam már több fiuval is de soha nem jártam még snekivel. Ez nagyon bánt és nem tudom mit tegyek.

8

Mit csináljak, ha egyszerűen nincsen mondanivalóm az embereknek?

gyakran fordul elő, hogy azon a néhány ember kívül, akiket régóta ismerek, egyszerűen nincs nekik mondanivalóm. van ő meg vagyok én, és kész. én szeretnék beszélgetni, de egyszerűen fogalmam sincs, miről. :(

4

Nehezen illeszkedem be, úgy érzem, mindenhol periféria maradok és én futok mindenki után?

Úgy érzem, én futok mindenki után... Kettesben szinte csak úgy találkozunk valakivel, ha én keresem meg. Ha pár héten át elfoglalom magam más dolgokkal, így nem keresek senkit, akkor sokakkal nem is beszélünk.
Facebook-on is általában én írok rá másokra, csak 1-2 ember ír rám néha. Ha négy emberrel beszélek egyszerre, az már nálam nagyon soknak számít, míg másnál állítólag alap vagy kevés.

Eleinte majdnem mindenkivel elvagyok, mert ugye a jó oldalunkat mutatjuk. Mosolygós vagyok, hülyülök, idomulok.
Aztán amikor már ismerjük egymást, kezdem önmagamat adni, kezd nehezebbé válni az alkalmazkodás, és néha nem alkalmazkodom annyira - vagy egyáltalán -, akkor elfordulnak tőlem.

Sokszor van, hogy ami nekem vicces, az másnak nem, ami neki, az nekem nem.
Ami számomra megjegyzésre méltó, az őt fárasztja és viszont.
Más a felfogásom, a hozzáállásom dolgokhoz, más az értékrendem, mint egy átlagos embernek, vagy mint amit legalábbis az átlag kifelé mutat.
Valakinek piros Renault, másnak kék Ford, nekem fehér kerékpár (nem tőlem származik, hasonló példázatból "loptam" a szöveget).
Alapvetően nehezen alkalmazkodom, de nagyon sokszor van az, hogy lényegében meg se szabadna szólalnom, annyira máshogy gondolom.

Vagy túl sokat beszélek, túl lelkes vagyok, túl sokat kérdezek.
És a témáim se a megszokottak.

Ha igazán önmagam vagyok, az kész katasztrófa. Ha pedig próbálok változni, azt érzik, hogy görcsös vagyok. Ráadásul ha valamin változtatok, akkor máshol visszaesek VAGY úgy érzem, változtattam, és közben mégsem.

Hogy lesz így igazi barátom, hosszútávú barátaim? Hogy lesz így párom?

22/L

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!