Találatok a következő kifejezésre: Milyen újévi tettél (1 db)

Milyen újévi fogadalmat tettél?

Legjobb válasz: Leszokok a cigirõl =) De még nagyon nem megy... =(

Leszokok a cigirõl =) De még nagyon nem megy... =(
hogy nem fikázaom az embereket, és nem beszélek csúnyán, de sajnos ..... megszegtem, már az elsõ nap
Hogy most már tényleg lefogyok. 15kiló azér az nem semmi :( És hogy ezek után végre elkezdem az álmaim megvalósitását:)
Ennek semmi értelme, bárki bármit megfogad, soha nem viszi végbe, vagy csak ideid-oráig tart, aztán meg szépen mindenki elfelejti hogy tett vmi fogadalmat. Az egyik évben én is megfogadtam hogy nem veszekszek a fõnökömmel, de már a 3-ik hónapban össze is vesztünk rendesen. Már olyan is volt hogy megfogadtam, nem iszok több kólát, mert káros, ezt se tudtam betartani, csak pár hétig ment a dolog, mert már hiányzott. Nem minden embernek van hatalmas akaratereje, ha pedig van , az nagyon kevés szerencsések közé tartozik.
leszokok a cigirol, és nem pletykálkodok:) )) nos, február van...és ha levonom a kovetkeztetéseket, valoszinuleg idén szilveszterkor én is azt fogadom meg, hogy tobbé nem fogadok meg semmit:) /merthogy nem jott ossze a dolog/
EGy dolgot mindig megfogadok, hogy nem fogadok meg semmit:-) Ez bevált:-)
Én még 2007 szilveszter éjjelén tettem: azt hogy soha többé nem teszek fogadalmat ;)
Nem iszok kólát!!!!!És hízok 5 kilót hogy ne úgy nézzek ki mint 1 anorexiás a 170 cm 48 kilómmal!!!!
Hogy tanulok elsején meg másodikán a mai töri témazáróra:P nah puff erre meg most itthon vagyok betegen. nem jött össze, mind1, majd jövõre :D
Lefogyok 15 kilot. :) ) Van mibõl. 1 éves a kisfiam, és még terhesség alatt szedtem fel ennyit..Na jó 3 kilótól sikerült azért megszabadulni. Nem volt akaraterõm sem a terhesség alatt ahhoz hogy kicsit fegyelmezzem magam, sem utána nekiállni mozogni meg diétázni, pontosabban egészséges életmódot élni... Nincs mit szépítenem a dolgon, na...
Hogy többet fogok ÉLNI.
hogy idén elvesztem a szüzességem;)
1. Teljes kontroll elérése mind az üzleti, mind a magánéletemben. 2. Soha többé nem hagyom magam csípkedni, aki belémköt vagy cseszeget az megnézheti magát. 3. Nem hagyom magamat többé felidegesíteni, nyugalomra törekszem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a videó tényleg ennyire ratyi lett?

http://www.youtube.com/watch?v=5xjDIYQbayg

...Hogy az ismerőseim közül mindenki leszarja:D

4

Volt már dolgotok egy INTJ-vel?

(Feltéve, ha tudtátok róla, hogy ő valóban INTJ.)
Kíváncsi vagyok, hogy ezek a feltevések igazak-e, mert én természetesen nem veszem észre magamon az alábbiakat.
Az "Egy INTJ lehet, hogy kedvel téged, ha..." részt kellene figyelembe venni.

0

Régen hónapokkal ezelőtt történt dolgokra is részletesen emlékeztem, most viszont arra is alig, hogy múlt héten mit csináltam, mi történhetett?

Mi válthatta ki azt, hogy már nem emlékszem annyira a dolgokra. Mikor a barátaimmal beszélünk valami régebben történt dologról, mindig zavarban vagyok, mert alig vagy egyáltalán nem emlékszek...

3

Egész nyáron itthon ülök és egyszerűen nem tudok elmozdulni az internet elől. Mit kezdjek magammal?

5

Ti könnyen elfelejtitek a múlt rossz dolgait? Hogy változzak meg? 15/L (több lennt)

Igazából a természetemen szeretnék változtani. Ha az eddigi énemet kellenne leírnom 5 tulajdonságban, akkor:

ingerlékeny
visszahúzódó
magányos farkas
kellemetlen
önbizalomhiányos

ha azt szeretném leírni, milyen akarok lenni, akkor:

barátságos
szerethető
nem ingerlékeny
magabiztos
fontos

15/L

4

Arcbőr feszesítés, hogyan?

Szóval, az utóbbi időkben felszedem egy kis felesleget, és ez az arcomon is meglátszik mivel az arcomon a bőr egyrésze így felfúvódott, vagy nem is tudok rá megfelelő szót. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet oldani hogy visszafeszesedjen? Ha igen Hogy?:)

1

Teljes változásra van szükségem! De hogy? :o

Az osztályommal a kezdetektől fogva nem jól jövök ki és a tavalyi év és az ide első fél év borzalmas volt!!Már egész joban vagyok velük de teljesen el lett tiporva az önbizalmam!!Már nem az vagyok aki voltam!!Szeretnék megújjulni!!!De fogalmam sincs h hol kezdjem!!Hogyan szóljak vissza h ha valaki még is belém kötne???? Hogyan legyek továbbra is jóban az osztálytársakkal??? Eddig nem nagyon foglalkoztam beszéltem velük.Csak veszekedtünk!!!Folyamatosan megjeggyzéseket tettek a küsőmre h tetves vagyok meg ilyenek!!!Büdös,k*rv* stb!! Emiatt elhanyagoltam magam de nagyon nincs nagy kedvem semmihez!!!! Hogyan hozzam magam helyre??,

2

Miért érzem magam önzőnek?

Az van hogy álmom van.. színész akarok lenni kint amerikában és ha álmaim megvalósulnak ott is szeretnék élni mjad idős koromban haza jönni. De önzőnek és bűnösnek érzem magamat amiatt hogy elhagyom az országomat..amiatt hogy ahelyett hogy orvos lennék amivel rengeteg embert segítenék az álmaimat követem..

2

Ha unottak vagytok hogyan pörgetitek fel magatokat?

Amikor nem vagytok fáradtak, csak megmozdulni nincs kedvetek. Kíváncsi vagyok minden ötletre, kivéve a kávét, és az egyéb egészségtelen dolgokat.:)

3

Fejleszthető az önértékelés? El vagyok keseredve mert nem teljesülhetnek az álmaim.

25 éves nő vagyok és nagyon boldogtalannak érzem magam.Pedig elvileg rendben van az életem,szerető családom van,2 éve párkapcsolatom,a párom jóképű,sikeres férfi,szeret engem.Ami hiányzik hogy elégedett legyek magammal.A külsőm soha nem tudtam szeretni,elfogadni.Úgy érzem be van zárva a lelkem egy testbe amivel képtelen vagyok azonosulni.Pedig valószínűleg nem olyan vészes a helyzet mint azt én látom,de leblokkol ez az érzés teljesen,sajnos kihat mindenre.Természetemből fakadóan vágyom a pörgésre,izgalmas,kalandos életre,elismerésre,arra hogy alkossak valamit,hasznos dolgokat tegyek..de képtelen vagyok.E helyett inkább rejtőzködöm az élet minden területén.Munkahelyet aszerint választok hogy hol tudok minnél jobban elbújni,minnél kevesebb emberrel körülvéve létezni,itthon legszivesebben ki sem mozdulok,már barátaim sincsenek épp emiatt.A párom nagyon sokat dolgozik,ezért ő nem is vágyik nyüzsgésre,szeret itthon lenni szabadidejében.Nekem ez pont megfelel a jelen helyzetemben.Nem merem elmondani neki ezeket a dolgokat,félek hogy ő sem marad akkor mellettem.Hiszen kinek kell egy depressziós ember,inkább próbálom eljátszani hogy minden rendben van.Jártam már pszichológusnál,aki felirt antidepresszánst,amitől ugy éreztem magam mint egy zombi.magyarul se pozitív se negatív érzelmeim nem léteztek,csak néztem magam elé naphosszat,kitágult pupillákkal,mereven mint aki bedrogozott.Szüleim nem értik a problémám,senki nem tud segiteni.én pedig végképp nem tudom mihez kezdjek.Azt tudom hogy pont az ellenkezőjét szeretném tenni mindennek amit most teszek(vagy inkább nem teszek).De amire én vágyom az soha nem fog teljesülni úgy érzem.Fáj a boldogtalanság,belülről felemészt lassan.Van valaki hasonló helyzetben?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!