Találatok a következő kifejezésre: Milyen újépitésü lakni (1 db)

Milyen újépitésü házban lakni?

Legjobb válasz: Még 1 ilyen hülye kérdést...

Még 1 ilyen hülye kérdést...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a primitív válaszod, ha nem tetszik a kérdés nem kötelezõ rá válaszolni .
A kérdező hozzászólása: Le írom még egyszer a kérdést rosszul fogalmaztam .Milyen elõnyei és milyen hátrányai vannak az új építésû házaknak . Olyat érdemes venni ami áll már 30 éve persze ami jó állapotú , vagy jobbak az újak.
Természetesen az új építésûben jobb lakni, de csak akkor, ha tudod mit raktak bele! Legjobb akkor, ha magadnak építed, vagy építteted! Az új építésû ház a mai kor követelményeinek készült. A 30 éves jó állapotú szerintem csak akkor jó, ha közben átesett néhány éve egy felújításon (ablakok cseréje hõszigeteltre, vízvezeték/fûtés felújítás, villamos berendezések felújítása). 30 éve még teljesen más technológiával építkeztek, ezek nagy része már elavult. Mindenesetre érhetnek meglepetések mindenhol! A saját építésûben van a legkisebb esély a csalódásra!
a 2. vagyok! én saját újépítésûre gondoltam.. ilyen tömegéppíttetõktõl(nem tudom pontosan hogy hívják õket) nem bizti, hogy vennék.
Én meg a 3. Ezek a mai "építõipari" cégek egymás szemét kilopnák, ha tehetnék! Ezért épül az a sok mocsok! A saját építésû új ház a tuti nyerõ, de folyamatosan felügyelni kell az építést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat Végre kaptam felvilágositást és igy már jobban tudok mérlegelni.Meg a családdal megtárgyalni.
Fusiban szoktam dolgozni lakóparkokban 7végeken, de amit látok, az katasztrófa. Tervezési és kivitelezési hiba hegyek. Sok, eböl csak évek múlva jön ki, ami a hõhídnak köszönhetõ. Penészesedés, repedezés, beázás. Tanuja voltam egy kivitelezõ és egy tervezõ párbeszédének, amikor felmerült egy probléma. "[email protected]ák meg, - a tulajok - vegyenek egy normális lakást máshol" (nagy nevetés) Akinél füstölt a vezeték: Ha a vezetékek füstölnek, akkor ott komoly gondok vannak a biztosítékdoboznál. Ha egy kábel füstöl, akkor ott túláram van, amit a kis megszakítónak kellene védenie. Vszeg nagyobb bizti van benne, mint amit a kábel elbír.
Ha te építesz, olyan lesz, amilyenre vágysz!Kész lakást akkor vegyél, ha érzelmileg "megérint"!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Koktél Magazinra (heves megye) nemrég feliratkoztam sikerült, meg minden; (a többi lent)?

de attól félek, hogy elcsórják. Az egyik szomszédomnál már volt ilyen eset.A terjesztőkre gyanakodik, hiszen minden lakó (akinek járt) megkapta csak ő nem? Nem szeretném, hogy ez megtörténjen velem ! Mit tegyek?

1

Ha EU tagállamba szeretnék költözni szükségem lesz útlevélre?

Hollandiáról van szó egészen pontosan.

3

Ha az illetékes szerv elvégzi a csatornázást (szennyvíz elvezetést) akkor kötelesek elvégezni a helyreállítást is? Pl ha szilárd burkolatot meg kell bontani:betonozást térkövezést stb?

6

Mi a feltétele annak hogy önkormányzati bérlakást igényelhessen valaki? Kérném a szíves válaszukat.

1

Csempére ragasztható tükörmatricát hol lehet kapni?

3

Hőszigetelő kalkulátor?

Most találtam ezt a kalkulátort,
ti meddig tudjátok csökkenteni az "U" értéket? :D

Nekem eddig ez a legjobb:
U= 0.052 W/m²K

1

Agrar simulátor 2012 es játékban gázolajat othon hogy lehet tölteni?

0

Ha tartozásom van a telenornál, attól még köthetek internet szerződést a t-home-nal?

Internetet szeretnek itthonra de nem tudom, hogy a tartozásom miatt kötnek e velem! látja ezt más szolgálató is ,hogy tartozom a telenornak? (jelenleg nincs annyi pénzem hogy a telenoros tartozsom kiegyenlítsem)

Köszönöm a válaszokat!

3

Szerintetek ez hülyeség? Van ennek értelme?

a helyzet: kolis vagyok, és egyenlőre csak 17 éves. suli mellett dolgozom és azon tanakodtam hogy elkezdhetném megvenni a leendő lakásomban a dolgokat..van barátom és tervezgetjük hogy 1-2 éven belül összeköltözünk..ilyen apróságokra gondoltam mint teljes étkészlet, reszelő, tálak, függöny, díszszőnyeg vágódeszka..ha 1x lenne majd babám neki ruhát ha turiban vagy vhol találok vmit nagyon olcsón.. nagyon nagy hülyeség? :/

7

A Tandil mosószertől nem fakulnak, kopnak jobban a ruhák?

Az Ariel nem vált be nekem egyáltalán, most Tandilt használok. Szépen tisztít, jó az illata is, csak nem tudom, hogy hosszú távon is jó-e? Nem fakítja a ruhákat, nem bolyhosodnak, nyúlnak jobban?
Köszönöm a válaszokat.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!