Találatok a következő kifejezésre: Milyen újépitésü lakni (1 db)

Milyen újépitésü házban lakni?

Legjobb válasz: Még 1 ilyen hülye kérdést...

Még 1 ilyen hülye kérdést...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a primitív válaszod, ha nem tetszik a kérdés nem kötelezõ rá válaszolni .
A kérdező hozzászólása: Le írom még egyszer a kérdést rosszul fogalmaztam .Milyen elõnyei és milyen hátrányai vannak az új építésû házaknak . Olyat érdemes venni ami áll már 30 éve persze ami jó állapotú , vagy jobbak az újak.
Természetesen az új építésûben jobb lakni, de csak akkor, ha tudod mit raktak bele! Legjobb akkor, ha magadnak építed, vagy építteted! Az új építésû ház a mai kor követelményeinek készült. A 30 éves jó állapotú szerintem csak akkor jó, ha közben átesett néhány éve egy felújításon (ablakok cseréje hõszigeteltre, vízvezeték/fûtés felújítás, villamos berendezések felújítása). 30 éve még teljesen más technológiával építkeztek, ezek nagy része már elavult. Mindenesetre érhetnek meglepetések mindenhol! A saját építésûben van a legkisebb esély a csalódásra!
a 2. vagyok! én saját újépítésûre gondoltam.. ilyen tömegéppíttetõktõl(nem tudom pontosan hogy hívják õket) nem bizti, hogy vennék.
Én meg a 3. Ezek a mai "építõipari" cégek egymás szemét kilopnák, ha tehetnék! Ezért épül az a sok mocsok! A saját építésû új ház a tuti nyerõ, de folyamatosan felügyelni kell az építést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat Végre kaptam felvilágositást és igy már jobban tudok mérlegelni.Meg a családdal megtárgyalni.
Fusiban szoktam dolgozni lakóparkokban 7végeken, de amit látok, az katasztrófa. Tervezési és kivitelezési hiba hegyek. Sok, eböl csak évek múlva jön ki, ami a hõhídnak köszönhetõ. Penészesedés, repedezés, beázás. Tanuja voltam egy kivitelezõ és egy tervezõ párbeszédének, amikor felmerült egy probléma. "[email protected]ák meg, - a tulajok - vegyenek egy normális lakást máshol" (nagy nevetés) Akinél füstölt a vezeték: Ha a vezetékek füstölnek, akkor ott komoly gondok vannak a biztosítékdoboznál. Ha egy kábel füstöl, akkor ott túláram van, amit a kis megszakítónak kellene védenie. Vszeg nagyobb bizti van benne, mint amit a kábel elbír.
Ha te építesz, olyan lesz, amilyenre vágysz!Kész lakást akkor vegyél, ha érzelmileg "megérint"!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hany forit 1 dolar?

1

Itt a nyár és unatkozom. Tippeket kérek, hogy mit csináljak?

1

Mennyi 8000-nek a 30%? Hogyan kell kiszámolni?

10

Hogy lehet kimosni/kiszedni a HYPO foltokat a ruhákból?

1 pár ruhámon van ilyen folt, ezért nem is merek kimenni azzal a ruhával az utcára! xD

4

Mi az a grészia?

Itt láttam egy kérdésben, rákerestem, de még mindig nem tudom ez micsoda. Valaki esetleg röviden elmondaná?

4

Ha már 18 éves vagyok, de még nem 21, akkor szülői beleegyezés nélkül is ki lehet menni külföldre?

Ha jól tudom Ausztráliában 21 évesen nagykorú az ember.
És a családból mindenki támogatna, csak apa nem akarja hogy kimenjek

3

Szekrény háta mögötti fal színének elváltozását hogyan lehet rozsliszttel tisztítani?

2

Nincs külön szobám! Hogyan oldhatnám meg a próblémát? (bővebben lent)

15 éves lány vagyok és egy szobában alszom nagymamámmal. A barátaim körében mindenkinek van külön szobája vagy legalább is egy kis sarok,ami az övé. Nem élünk szükősen,mindenem megvan a külön szobát eltekíntve... Anyukámék egy kisebb helységben alszanak és én a nagyimmal. Ahol mi vagyunk viszonylag elég nagy szoba (ez a legnagyobb a lakásban),viszont nagyon sok a bútor,sok minden van bezsúfolva és alig férünk. A háznak a felépítése is nagyon rossz,mert vagon típusú ház (egyik helységből nyílik a másik) és kevés a szoba (tulajdonképpen kettő). Egy pici sarok az enyém,ahol van az ágyam,de azt leválasztani nem lehet,mert akkor nem tudnék felkelni az ágyból... esetleg,hogyha áttologatnánk a bútorokat,csak ez elég nagy feladat lenne és a szüleimet nem szeretném ilyesmivel terhelni. Semmi másra nem vágyom csak egy kisebb kuckora,ami tudom,hogy az enyém,nem kéne sok minden beférjen (az is gond,hogy a bútorok régi típusúak és nagy helyet foglalnak)!
Ebben a korban egy kicsit szégyen is,hogy nincs külön szobám,mert a barátaim is néha felajánlják,hogy itt aludjanak vagy bulit szervezzek,de ilyen körülmények között nem lehet... Nem vagyok hálátlan,örvendek annak,amim van,de gyakran érzem úgy,hogy elvonulnék valahova,ahol egyedül vagyok (más általában a szobájába szokott) Soha nem volt külön szobám,kiskoromban megoldottuk ezt a szüleimmel,de azért 15 évesen szerintem igényelhető a külön szoba vagy valami hasonló. Kérlek,hogy segítsetek ebben! Ötleteket várok vagy bármit,ami hasznos lehet! Esetleg fényképeket is linkelhettek vagy küldjetek privátban,hogyha valaki oldotta már meg a helység leválasztását,mert nem nagyon tudom elképzelni hogy nézhet ki. Köszönöm nagyon szépen! :)

5

Van 1 183cm x 63cm es kerek medencénk. Valaki ki tudná számítani hány liter víz van benne?

2

Ha választani kellene két lehetőség közül:Tanyán lakni, gumicsizmában állatokat gondozni jópénzért vagy BP-en lakni minimálbérért gürizni, ti melyiket választanátok?

Itt bővebben kifejtve: 1. Tanyán lakni, gumicsizmában kecskéket, teheneket, malacokat gondozni havi 200ezerért.

vagy

2.Budapesten lakni, egy átlagos üzemben havi 85 ezerért egy átlagos munka.

Melyiket választanátok?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!