Találatok a következő kifejezésre: Milyen újépitésü lakni (1 db)

Milyen újépitésü házban lakni?

Legjobb válasz: Még 1 ilyen hülye kérdést...

Még 1 ilyen hülye kérdést...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a primitív válaszod, ha nem tetszik a kérdés nem kötelezõ rá válaszolni .
A kérdező hozzászólása: Le írom még egyszer a kérdést rosszul fogalmaztam .Milyen elõnyei és milyen hátrányai vannak az új építésû házaknak . Olyat érdemes venni ami áll már 30 éve persze ami jó állapotú , vagy jobbak az újak.
Természetesen az új építésûben jobb lakni, de csak akkor, ha tudod mit raktak bele! Legjobb akkor, ha magadnak építed, vagy építteted! Az új építésû ház a mai kor követelményeinek készült. A 30 éves jó állapotú szerintem csak akkor jó, ha közben átesett néhány éve egy felújításon (ablakok cseréje hõszigeteltre, vízvezeték/fûtés felújítás, villamos berendezések felújítása). 30 éve még teljesen más technológiával építkeztek, ezek nagy része már elavult. Mindenesetre érhetnek meglepetések mindenhol! A saját építésûben van a legkisebb esély a csalódásra!
a 2. vagyok! én saját újépítésûre gondoltam.. ilyen tömegéppíttetõktõl(nem tudom pontosan hogy hívják õket) nem bizti, hogy vennék.
Én meg a 3. Ezek a mai "építõipari" cégek egymás szemét kilopnák, ha tehetnék! Ezért épül az a sok mocsok! A saját építésû új ház a tuti nyerõ, de folyamatosan felügyelni kell az építést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat Végre kaptam felvilágositást és igy már jobban tudok mérlegelni.Meg a családdal megtárgyalni.
Fusiban szoktam dolgozni lakóparkokban 7végeken, de amit látok, az katasztrófa. Tervezési és kivitelezési hiba hegyek. Sok, eböl csak évek múlva jön ki, ami a hõhídnak köszönhetõ. Penészesedés, repedezés, beázás. Tanuja voltam egy kivitelezõ és egy tervezõ párbeszédének, amikor felmerült egy probléma. "[email protected]ák meg, - a tulajok - vegyenek egy normális lakást máshol" (nagy nevetés) Akinél füstölt a vezeték: Ha a vezetékek füstölnek, akkor ott komoly gondok vannak a biztosítékdoboznál. Ha egy kábel füstöl, akkor ott túláram van, amit a kis megszakítónak kellene védenie. Vszeg nagyobb bizti van benne, mint amit a kábel elbír.
Ha te építesz, olyan lesz, amilyenre vágysz!Kész lakást akkor vegyél, ha érzelmileg "megérint"!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vajon miért olyan brutálisan drágák a gázkazánok füstgáz elvezető csőidomai?

Pl.: 1db 60/100-as cső ami 25cm hosszú, 6800ft AKCIÓSAN! Ja és műanyag.

5

Budapest VI. kerület Szív utca: milyen környék? Éjszaka veszélyes egyedül mászkálni?

19 éves lány vagyok, a Szív utcában bérelek lakást, nem egyedül, viszont ha elmegyek pl bulizni, és sötétben kell hazajutnom, mire számíthatok? Mennyire veszélyes környék? (a héten költözök, és nem tudom este milyen hely)

3

Milyen papirok kellenek használt autóvásárláshoz magyarországon? és kell e személyi igazolvány? Vagy magyar utlevélel és lakcimkártyával is lehet venni használtautót és átiratni?

3

Falra szeretnék temperával festeni egy képet. Van valakinek tapasztalata ez ügyben?

2

Vaillant vuw 242/2-3 készülékhez kezelési útmutatót hol találok?

Tele az internet a szerelési útmutatójával (gázszerelő szakemberek részére). Hurrá, de azzal nem tudok mit kezdeni. Nekem olyan kellene, amit felhasználók részére írtak. Életemben először látok cirkót, és nincs ehhez egy deka útmutató sem. Albérlet egyébként, szóval nem én hánytam el a kezelési útmutatót. Előre is köszi annak, aki esetleg tud segíteni.

4

Tuning autót épitsek, vagy házat újítsak?

Sokak szerint betegesen minden idömet és majdnem az összes havi keresetemet az autómra b...om el. A ház rogyadozik de legalább saját. Sok hasonló érdeklödésü barátom szerint akik szülöknél laknak, azt tanácsolják hogy csakis a kocsit fejlesszem. Mások azt mondják házra.

5

Szomszéd gyereke éjszakánként üvöltve sír, két hónapja nem alszok rendesen, sofőrként pedig jól jönne a pihenés. Ötleteket, tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy mit lehet tenni?

Kb 1 éves a lurkó, szülei dohányoznak (a 3 szintes ház lépcsőházában ahol senki más nem teszi, és ami miatt már egyszer össze is vesztem velük), így meglepő módon már volt problémája a gyereknek az asztmával. Nem tudom, hogy most mi lehet a probléma de kb 2 hónapja úgy üvölt fel éjszakánként (és persze nappal is) a gyerek mintha a lábát vágnák le épp, és fél óráig csak üvöltve, zokogva sír aztán mint akit fejbe vertek elhallgat. Kérem, hogy NE a "türelem" és az "elég bajuk van van így is minthogy ezt én szóvá tenném" gondolatokat adjátok, főleg azt ne, hogy "költözz", mert az meg aztán főleg szürreális a mai világban, hogy "csak úgy" elköltözzön az ember. Emberek életéért felelek az utakon nap mint nap, és komoly negatív hatással van rám a kialvatlanság. Tanácsokat szeretnék hát kérni, hogy mi segíthet az altatón kívül, mit tehetnék... Köszönöm!

6

Költözött már valaki a Fábi Trans-al (Prey Bt. )?

Jól dolgoznak? Vigyáznak a berendezésre? Jó az ár-érték arány? Nemsokára költöznénk a feleségemmel, interneten találtam őket, de nem tudom, hogy megbízhatok-e bennük.

0

A zuhany függöny át látszik?

a fürdő szoba ablakba szabtam be egy darabot függöny gyanánt át láthat a szembe szomszéd?

6

1 kisebb bútor elszállítására (íróasztal+ 2 szék), milyen fuvarozót/taxit találok Bp-en?

Csak olyat találtam, amelyiknek csak nagy teherautóik vannak, de akkora nem kell. Van olyan taxis társaság esetleg amelyiknek kisebb autója is van, vagy mit tanácsolnátok? :-) Köszönöm

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!