Találatok a következő kifejezésre: Milyen újépitésü lakni (1 db)

Milyen újépitésü házban lakni?

Legjobb válasz: Még 1 ilyen hülye kérdést...

Még 1 ilyen hülye kérdést...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a primitív válaszod, ha nem tetszik a kérdés nem kötelezõ rá válaszolni .
A kérdező hozzászólása: Le írom még egyszer a kérdést rosszul fogalmaztam .Milyen elõnyei és milyen hátrányai vannak az új építésû házaknak . Olyat érdemes venni ami áll már 30 éve persze ami jó állapotú , vagy jobbak az újak.
Természetesen az új építésûben jobb lakni, de csak akkor, ha tudod mit raktak bele! Legjobb akkor, ha magadnak építed, vagy építteted! Az új építésû ház a mai kor követelményeinek készült. A 30 éves jó állapotú szerintem csak akkor jó, ha közben átesett néhány éve egy felújításon (ablakok cseréje hõszigeteltre, vízvezeték/fûtés felújítás, villamos berendezések felújítása). 30 éve még teljesen más technológiával építkeztek, ezek nagy része már elavult. Mindenesetre érhetnek meglepetések mindenhol! A saját építésûben van a legkisebb esély a csalódásra!
a 2. vagyok! én saját újépítésûre gondoltam.. ilyen tömegéppíttetõktõl(nem tudom pontosan hogy hívják õket) nem bizti, hogy vennék.
Én meg a 3. Ezek a mai "építõipari" cégek egymás szemét kilopnák, ha tehetnék! Ezért épül az a sok mocsok! A saját építésû új ház a tuti nyerõ, de folyamatosan felügyelni kell az építést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat Végre kaptam felvilágositást és igy már jobban tudok mérlegelni.Meg a családdal megtárgyalni.
Fusiban szoktam dolgozni lakóparkokban 7végeken, de amit látok, az katasztrófa. Tervezési és kivitelezési hiba hegyek. Sok, eböl csak évek múlva jön ki, ami a hõhídnak köszönhetõ. Penészesedés, repedezés, beázás. Tanuja voltam egy kivitelezõ és egy tervezõ párbeszédének, amikor felmerült egy probléma. "[email protected]ák meg, - a tulajok - vegyenek egy normális lakást máshol" (nagy nevetés) Akinél füstölt a vezeték: Ha a vezetékek füstölnek, akkor ott komoly gondok vannak a biztosítékdoboznál. Ha egy kábel füstöl, akkor ott túláram van, amit a kis megszakítónak kellene védenie. Vszeg nagyobb bizti van benne, mint amit a kábel elbír.
Ha te építesz, olyan lesz, amilyenre vágysz!Kész lakást akkor vegyél, ha érzelmileg "megérint"!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Láncfűrészen mikor kell láncot cserélni? És vezetőt?

3

Mi a fenét csináljak már? Nem tudok tanulni!

Elegem a szomszédokból! 3 hónapja minden áldott nap felújítanak, amit én magasról [email protected], van joga hozzá. Felmentem megkérdeztem, hogy kb. melyik napokon számíthatok arra, hogy fúrás, vésés stb. lesz, mert készülnöm kén az érettségire. Készségesek voltak, minden héten előre megbeszéltük mikor lesz nagy zaj. Ezen a héten úgy volt festenek csak úgyhogy csönd lesz. Kedd óta reggel 8-tól este 6-ig fúrnak. Megint felmentem, halálnormálisan hozzáteszem, hogy nem ezt beszéltük. Elküldtek a francba, azóta a szomszéd is elfordul mikor meglát. Basszus nehogymár meneküljek az otthonomból. Hétfőn szóbeli és a héten egy szót nem tudtam tanulni még. Mégse ülhetek ki egy padra egy zsák könyvvel. Ti mit tennétek?

7

Honnan szerezhetnék zöld vásznat?

Green screen technikához kellene, 3x5M-es kb. Ha tudtok olyan webshopot, akkor linkeljétek be légyszi.

1

Kézzel készült ékszert hogyan lehet antikolni?

Ezüstözött ékszerdrótból, kézzel készül ékszereket szeretnék antikolni. Tud valaki, valamilyen olcsó megoldást, amit otthon kivitelezhetek? Hallottam a kénmájról ez mennyire jó megoldás, illetve hol lehet kapni és mennyiért? Borkénpor, vagy borkősav esetleg alkalmas erre a célra?

1

Lehet kapni gázos beépíthető sütőt Miskolcon?

Hol? Tudnátok ajánlani? Kb. mennyi az ára? Milyet ajánlanátok?

1

A kép alapján hogyan kell feltenni ezt a szúnyoghálót?

Nem teljesen világos.

2

Beleömlött a gázolaj a táskámba hogyan tüntethető el az illata? Kb 4 szer kimostam már de még mindig érezni?

4

Mibe tegyem a bort, ha nincsen itthon italtasak?

A zacskó az ki van zárva , mivel különleges alkalomra lesz adva . Tanácstalan vagyok ! Heeelppp

6

Tudtok ajánlani egy csengőt?

Kültérre kéne, tehát lehetőleg az esőt bírja (bár viszonylag fedett helyen van, de nagyobb esőnél azért lehet kicsit ázni), és vezetéknélküli kéne, 20-30 méterre ha elér az már biztos elég.

Vagy ha veszek egy 2-3 ezer forintosat eBay-ről, az szerintetek már elég? Vagy ezek lehet, hogy gagyik?

4

Mi a jelenlegi szocpol törvény?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!