Találatok a következő kifejezésre: Milyen úgy ha közben (13 db)

Milyen úgy szeretkezni, ha közben valamilyen zene is szól? Nem vonja el a figyelmet?

Gondolom ilyen romantikus, nem? :)

Legjobb válasz: mi a párommal mindig is így szexelünk.szerintem nincs benne semmi fura.minket zavar is ha csöndben csináljuk.ez romantikus is(persze ha közben nem rockot hallgattok :D ).nyugodtam próbáld ki, és majd meglátod, hogy neked így jó vagy nem. a párod biztosan megértha neked nem tetszik.

mi a párommal mindig is így szexelünk.szerintem nincs benne semmi fura.minket zavar is ha csöndben csináljuk.ez romantikus is(persze ha közben nem rockot hallgattok :D ).nyugodtam próbáld ki, és majd meglátod, hogy neked így jó vagy nem. a párod biztosan megértha neked nem tetszik.
Ha neked nem szimpi, mond meg párodnak, hogy az elsõ ne így legyen, utána majd kipróbálhatjátok úgy is, ha már nincs az elsõ para... Amúgy jó a zene, nem vonja el a figyelmet, de persze nem mindegy milyen zene. Ne legyen rádió, mert az váltakozó stílust játszik. Nem baj, ha nem ismert zene, arra jobban figyel az ember. Legyen valami kellemes lágy aláfestõ zene, mondjuk Portishead, vagy George Michaelnek is van egy ilyen albuma. Sok sikert és ne parázz, lazíts!!
Volt egy barátom, akivel egyszer eljátszottuk, h winamp tele zenével, és random mód.Mindig az éppen aktális szám ütemére mozogtunk:) Nem volt egyszerû, de remek érzés kárpótolt.Igaz ekkor már összeszokott pár voltunk, és ismertük a másik minden kis rezdülését.
A legjobb dolog!:) Én nagyon élveztem, a párom tiltakozott egy ideig de aztán beadta a derekát, és belátta, hogy mégis jó ötlet volt!Nekem itt az oldalon egy egész listát írtak a válaszadók (köszy nektek!)...Nagyon romantikus, és élvezni is fogod (szerintem).Ha nekem az elsõn zene szólt volna, én lennék a világ legboldogabb embere!Pusz, sok sikert, no para, lazíts, add át magad a párodnak!Üdv.:Bea
Szia:) Én szombaton voltam együtt a barátommal, és mi is zenét hallgattunk.Be kapcsolta a hifit, halkra vette, és miközben smároltunk hallottam is valamit, de utánna annyira nem figyeltünk rá, hogy ha vissza emlékszem olyan mintha nem is szólt volna semmi!Nyugi nem a zenére fogsz koncetrálni, az tuti.
Embere válogatja, engem például zavar ha szól a tv vagy a zene, másnak meg úgy jó.
talán képzeld el!!! hogy eggyütt vagytok és közben a kedvenc lassú zene szól a hifin... úgysem a zenére figyeltek am meg olyan hallkra veszitek amilyenre akarjátok és akkor még súgni is tudtok egymás fülébe:D:P
Valahol olvastam, hogy zene nélkül sokkal jobb! Van benne valami igazság, mert akkor sokkal jobban "koncentrálsz" a másikra és az általa kapott érintésekre is! Az érzékszerveid jobban "figyelnek" a apró kis érintésekre és ilyesmik! A zene abban hátráltathat, hogy kizökkent a saját ritmusotokból és a zenét követi, ami nem feltétlenül élvezetes valamelyikõtök számára! Bár ez szerintem mindkinél más lehet!
jó, nem rossz.. nem vonja el a figyelmet de ne, hogy Linkin Park-ot nyomjatok be! mert az elég furcsa lesz! Üdv.: Vista
nálunk a tv megy, miközben szeretkezünk. Egyeltalán nem zavaró. Sõt ha nem szólna és esetleg van még valaki otthon nálatok, akkor a csend lenne rossz, mert minden kinti zaj elvenné a figyelmed. De gondolom az elsõt "kettesben csináljátok", otthoniak nélkül:) . Én fel sem figyelek már arra, hogy szól valami körülöttünk. Figyelj a párodra és hidd el, felejthetetlen lesz! Sok sikert és jó szórakozást!:)
Sztem egyáltalán nincs jelentõsége a zenének. Amikor nálunk szól a zene (mi évek óta együtt vagyunk) én speciel nagyon ritkán veszem egyáltalán észre, hogy szól vmi... olyankor csak a pasimmal foglalkozom. Nálam nem befolyásol semmit általában.
szerintem a zene jó, ha szól szex közben... persze nem mindegy milyen zene :) én pl. 16, 5 vagyok :) 1 hónapja vesztettem el a szüzességemet, engem ugyancsak ellazított a zene, (timbaland-apogalize) szerintem feszültség oldó, arról nem is beszélve, hogy azóta meghallom azt a számot egy kis mosoly lopodzik az arcomra akaratlanul, és nagyon jo érzés fog el :) szerintem maradandó emlék az elsõnél... a késõbbiekben is rakott, rak be zenét, de igazán már felse tünik, ha belegondolok.. :) inkább csak azért hogy a szobán kivül ne halljanak semmitse, meg forditva se :) szóval szerintem mehet a zene, sõt elsõnél kifejezetten ajánlom, a késõbiekben meg ugyse veszed majd észre, hisz csak a párodra fogsz figyelni :)

Fiúk! Milyen mikor folyik "az"? Csak úgy folyik vagy, hogy van ez? Mindenre kíváncsi vagyok. Milyen érzés, ha valami ott van a lábatok közt?

Kicsit kényes kérdés és nem is származik belőle sok értelem,de még is kíváncsi vagyok...:)

Legjobb válasz: Értem.

Értem.
Csak neked leirom , hogy örületesen jó érzés , és ne csak úgy folyik nahen spriccel is.És képzeld még szabályozni is lehet hogy mennyire spricceljen.:-)Elégedett vagy a válasszal?
nem tudom leírni, hogy milyen érzés az ha van valami a lábam között mert nem tudom milyen az , amikor nincs :D
A kérdező hozzászólása: 16
Kedves kérdezö!Ugyan hány évesnek tetszik lenni?:-)
Milyen az amikor NINCS semmi a lábad között? ha elmondod milyen én is elmondom milyen.
A kérdező hozzászólása: Mikor recskáztok?
"az" nem folyik, mert "az" egy határozott névelõ, és mint ilyen, nincs halmazállapota.
Mi az?Fogalmazz érthetöbben.
nemtudom, de te biztos vodás vagy
(:

Milyen érzés úgy párkapcsolatban lenni, ha közben máson jár az eszed? Kinek van ebben tapasztalata?

Észreveszi ezt a párod? Nem fura, hogy ott a párod, akit elvileg szeretsz de mégis máson fantáziálsz közben?

Legjobb válasz: ez gyakorivá válik akkor, ha hosszú ideje már együtt vagytok, de akkor is, ha még vkit ne tudtál elfelejteni...

ez gyakorivá válik akkor, ha hosszú ideje már együtt vagytok, de akkor is, ha még vkit ne tudtál elfelejteni...
A kérdező hozzászólása: Ilyen esetben mit kell tenni?
Rettentõ rossz! 3 éve van barátom. Hol jobb a kapcsolat, hol rosszabb. 2hónapja be lépett egy srác az életembe, vagyis inkább úgy fogalmaznák hogy meg érintett lelkileg, és szexuálisan fõleg. A legrosszabb az egészben amikor a barátomnál alszok és a másikkal álmodok. Mindig félek hogy nehogy ki mondtam a nevét. Meg mikor meg akar ölelni a barátom és egyszerûen inkább elutasítom mert annyira vágyok egy csókra, egy ölelésre csak nem tõle.. Észre vette persze hogy valami nem stimmel de azt hiszi munkahelyi problémáim vannak ezért vagyok ilyen... Bízok benne hogy elmúlik mert ha nem, nem tudom hogy fogom hosszú távon ezt csinálni...
A kérdező hozzászólása: A sráccal összejönnél? Õ tudja, hogy ilyen hatással vagy rá?
Azt hiszem össze jönnék vele (még úgyis hogy 3 évvel fiatalabb) Nem tudja. Nem akarom hogy tudja mert rettentõen félek attól hogy elutasítana.
nagyon nem jó! nekem eddig az elsõ és egyetlen kapcsolatomban igy volt. ezért is szakitottam vele többször is, mert valahogy mindig mást képzeltem helyébe. nagyon rossz volt. de az illetõt is szerettem, de valahogy az a bizonyos harmadik jobban érdekelt, néha el is képzeltem amikor cskolóztam a párommal, hogy a másikkal vagyok.. szörnyû lelkiismeretfurdalásom volt, de nem tudtam elhagyni, mert fontos volt számomra és nem akartam neki fájdalmat okozni, mert tudtam, hogy nagyon szeret engem. többször szakitottam, de valahogy mindig visszatértünk egymáshoz. persze a harmadikról való fantáziálásaim nem múltak el, csak néha kis idõre..
ha kitennéd az esõre, valószínûleg jól esne neki.
te nagyon ráérsz
De még hogy!
Esetleg miért nem próbálod ki? Mi nem tudhatjuk, mivel ez egyénfüggõ.
Én pl. hasonfekve tudok a legjobban, de az egyik ismerõsöm (aki orvosin tanul) meg 2 szoba közt járkál mindig, miközben a kezében a könyv van és tanul. Totál egyénfüggõ.
Ahogy kényelmes úgy tanulj. Amúgy valóban egyénfüggõ.
egyéni, de mondjuk amit nem láttam a felsorolásba ágyról a fejed lelógatása a lábad neki támasztása a falnak néha jól esik és még a vér is az agyadba megy :D
Járkálni jó és mondani.
Nem mindenki úgy tud jól tanulni, hogy mozog. Valaki pl úgy tud, hogy hallja, valaki(mint én) pedig úgy, hogy lerajzolja.

Ha valakinek úgy jön meg, hogy közben terhes, akkor milyen a menzesze? Észre lehet venni valami különbséget?

Nekem megjött, bár késve, de szerintem ugyanolyan, mint máskor. Csak most nagyon görcsöltem is, amit már évek óta nem tapasztaltam. Pár napja viszont nagyon er?s fejfájásom volt, ami rám egyáltalán nem jellemz?, állandó fáradtság, álmosság, már fél kilenckor fekszem és több, mint 10 órákat alszom, napközben pedig szédülök. Nem tudom, mi van velem, a terhesség esélyér?l pedig már lemondtam, amikor megjött.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.

Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.
Szia! Szerintem csinálj egy tesztet, attól függetlenül, hogy megjött.A terhesség alatti menzi kevesebb, lehet 2-3-4-5 napig tartó, maszatoló jellegû, barnás, rózsaszines, de akár pirosas is.Nem jár görcsöléssel, csak van!Ezek után neked kell döntened!
A kérdező hozzászólása: Amikor megjött, akkor abbahagytam a hõmérõzést, annyira elkeseredtem és nem akartam még jobban rágörcsölni lelkileg. Nem akartam ezzel a témával foglalkozni, hogy ne stresszeljek ezen. De lehet, holnaptól megint mérem majd.
A kérdező hozzászólása: És ha tesztelek, meg kell várnom a menzesz végét, vagy most is lehet?
Szia, Mind a két terhességemnél megvolt az elsõ hónapban.Csak az nem volt a megszokott, hogy 3 napig inkább kevesebb vérzéssel járó volt.Amúgy sajna mindig 7 napig van meg.. Szóval az ultrahangos mérések is azt bizonyították, hogy idõsebb vagyok.Tünetem nekem is fáradtság, szédülés volt.Csináltam tesztet is, de az negatív volt.Aztán vártam pár napot és halvány pozitív lett.. Ne mondj le a terhességedrõl!!!Legyél kitartó!!!Sikerülni fog!!
Szia! Ha nem nagyon vérzel, akkor most is lehet a reggeli elsõ vizeletbõl.Ha nega, akkor lehet elkezdõdött valami, csak valamiért nem ágyazódott be rendesen.Vegyél méhpempõkapszulát, az segiti megerõsiteni a sejteket és segiti a teherbeesést is!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De kedvesek vagytok, köszönöm a sok jótanácsot! Azt hiszem, várok még pár napot, és csak azután tesztelek, ha továbbra is marad az álmosság és a szédülés. Nem szeretnék csalódni.

Milyen módszerrel lehet megtanulni azt, hogy éneklés közben ha táncol az ember akkor is ugyan olyan tiszta maradjanak a hangok?

Nem kell félreérteni nem ezt akarom gyakorolni :D

Legjobb válasz: Ha tudod, mi az a jó támasz, akkor nincs gond az éneklés közbeni mozgással. ha jó a támasz (erõs a rekeszizom, ami irányítja a légoszlopot, amivel énekelsz), akkor akár fejen is állhatsz, vagy hason fekhetsz, vagy bármi, mégis tudsz szépen, egyenletesen énekelni, nem bicsaklik meg a hangod. A tiszta énekléshez meg egyszerûen csak hallás kell. Akinek jó a hallása, az bármilyen körülmények között képes tisztán énekelnim tánc közben is. Csak minimális koncentráció kell hozzá.

Ha tudod, mi az a jó támasz, akkor nincs gond az éneklés közbeni mozgással. ha jó a támasz (erõs a rekeszizom, ami irányítja a légoszlopot, amivel énekelsz), akkor akár fejen is állhatsz, vagy hason fekhetsz, vagy bármi, mégis tudsz szépen, egyenletesen énekelni, nem bicsaklik meg a hangod. A tiszta énekléshez meg egyszerûen csak hallás kell. Akinek jó a hallása, az bármilyen körülmények között képes tisztán énekelnim tánc közben is. Csak minimális koncentráció kell hozzá.
Nekem tetszene és felizgatna. Gondolom a barátnõdet is hasonlóképp érintené a dolog. :)
A kérdező hozzászólása: Majd holnap ;)
na megnyomkodtad a brével?
ebben nincs semmi ezzel tudatod felé hogy nem más csajra buksz addig boldog amig rá áll fel nem másra .... meg az jó is ha felál mert ha nem álna fel az már nagy gond lenne .:)
A kérdező hozzászólása: Hát kb. 2 hónapja járunk és elég perverz szóval bepróbálkozok :D
attól függ mennyi ideje vagytok együtt, de egy idõ után tuti beindul a csaj:D
Felizgatna az biztos:)
Ezt nem lehet tudni elõre, minden lány máshogy viszonyul a dologhoz! Valakit izgat és egybõl kapható lenne rá, de olyanok is vannak, akik viszont túl szexmániásnak tartanának ezért és inkább ellöknek maguktól, menekülnének.
Részemrõl is mint az 1-es. :)
A kérdező hozzászólása: Hát emberek :D, ez a dolog nem , hogy bejött hanem nagyon nagyon bejött nincs rá szó mennyire jó estét csináltunk magunknak :D.

Fiúk-Lányok! Hogy szerettek nyalni? Hogyan szeretitek ha nyalnak titeket? Milyen pózban? Szeretem ha ráül a számra és úgy nyalatja magát de akkor nem tudom közben ujjazni is és azt nagyon szereti. :-)

Legjobb válasz: Lehetoseg szerint ugy, hogy amennyire tolem telik megprobaljak vele oromet szerezni a partneremnek. Az meg - ha nem tevedek tul nagyot - leginkabb a lanyon mulik, hogy mi es hogyan esik jol neki.

Lehetoseg szerint ugy, hogy amennyire tolem telik megprobaljak vele oromet szerezni a partneremnek. Az meg - ha nem tevedek tul nagyot - leginkabb a lanyon mulik, hogy mi es hogyan esik jol neki.
én úgy szoktam, hogy a lány fekszik a hátán, lábai felhúzza, én pedig vele szemben térdelek, vagy ha az ágy szélén fekszik, akkor az ágy mellett térdelek, így tudom közben ujjazni is! vagy 69-es pózban!
álva szétteszi a lábát
Úgy élvezem ha közben ujjaznak is és folyamatosan hozzáérnek a csiklóhoz, orgazmusig csinálják. Jó érezni ha a másik is élvezi. Sokkal jobb, mint a sima szex. :) 21/N
ha a lány a hátán fekszik széttárt lábakkal. miközben nyalom az ujjaimmal izgatom az anusát, majd ott is jól kinyalom. :p

Az aloés termékek közül a First spray a leghatásosabb a tejkiütésekre? Ha azzal fújom-kenem, akkor milyen hidratáló krémmel kenjem a kicsi arcát, hiszen az szárít is, ugye? (2 hónapos a kislányom és viszatérő tejkiütéseink vannak)

Legjobb válasz: Az aloe nagyon jó, de mindnekinél más. Ki kell próbálni hogy nektek beválik e rá. Nem hiszem hogy szárít, de pl én nivea baby-vel kenem be az arcát ha száraz, de nekünk nem voltak tejkiütéseink ugyhogy lehet hogy arra más kell. De amúgy a legjobb csodaszer ha kevés kipréselt anyatejjel kened be az arcát. Olyan lesz tõle mint a babapopsi.

Az aloe nagyon jó, de mindnekinél más. Ki kell próbálni hogy nektek beválik e rá. Nem hiszem hogy szárít, de pl én nivea baby-vel kenem be az arcát ha száraz, de nekünk nem voltak tejkiütéseink ugyhogy lehet hogy arra más kell. De amúgy a legjobb csodaszer ha kevés kipréselt anyatejjel kened be az arcát. Olyan lesz tõle mint a babapopsi.
Nem kell kenni semmivel a tejkiütést, magától elmúlik.
A first mellett megpróbálhatod a "zöld krémet" (gelly), de az ragad, ha megszárad, vagy esetleg a propolisz krémet, ezt én alapból pattanásokra használom, elég erõs hidratáló. Pelenka dermatitiszre ajánlják, nem tudom, hogy tejkiütésre beválik-e. Lehet, hogy simán a lipstick is beválik rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!