Találatok a következő kifejezésre: Milyen úgy ha közben (15 db)

Milyen úgy szeretkezni, ha közben valamilyen zene is szól? Nem vonja el a figyelmet?

Gondolom ilyen romantikus, nem? :)

Legjobb válasz: mi a párommal mindig is így szexelünk.szerintem nincs benne semmi fura.minket zavar is ha csöndben csináljuk.ez romantikus is(persze ha közben nem rockot hallgattok :D ).nyugodtam próbáld ki, és majd meglátod, hogy neked így jó vagy nem. a párod biztosan megértha neked nem tetszik.

mi a párommal mindig is így szexelünk.szerintem nincs benne semmi fura.minket zavar is ha csöndben csináljuk.ez romantikus is(persze ha közben nem rockot hallgattok :D ).nyugodtam próbáld ki, és majd meglátod, hogy neked így jó vagy nem. a párod biztosan megértha neked nem tetszik.
Ha neked nem szimpi, mond meg párodnak, hogy az elsõ ne így legyen, utána majd kipróbálhatjátok úgy is, ha már nincs az elsõ para... Amúgy jó a zene, nem vonja el a figyelmet, de persze nem mindegy milyen zene. Ne legyen rádió, mert az váltakozó stílust játszik. Nem baj, ha nem ismert zene, arra jobban figyel az ember. Legyen valami kellemes lágy aláfestõ zene, mondjuk Portishead, vagy George Michaelnek is van egy ilyen albuma. Sok sikert és ne parázz, lazíts!!
Volt egy barátom, akivel egyszer eljátszottuk, h winamp tele zenével, és random mód.Mindig az éppen aktális szám ütemére mozogtunk:) Nem volt egyszerû, de remek érzés kárpótolt.Igaz ekkor már összeszokott pár voltunk, és ismertük a másik minden kis rezdülését.
A legjobb dolog!:) Én nagyon élveztem, a párom tiltakozott egy ideig de aztán beadta a derekát, és belátta, hogy mégis jó ötlet volt!Nekem itt az oldalon egy egész listát írtak a válaszadók (köszy nektek!)...Nagyon romantikus, és élvezni is fogod (szerintem).Ha nekem az elsõn zene szólt volna, én lennék a világ legboldogabb embere!Pusz, sok sikert, no para, lazíts, add át magad a párodnak!Üdv.:Bea
Szia:) Én szombaton voltam együtt a barátommal, és mi is zenét hallgattunk.Be kapcsolta a hifit, halkra vette, és miközben smároltunk hallottam is valamit, de utánna annyira nem figyeltünk rá, hogy ha vissza emlékszem olyan mintha nem is szólt volna semmi!Nyugi nem a zenére fogsz koncetrálni, az tuti.
Embere válogatja, engem például zavar ha szól a tv vagy a zene, másnak meg úgy jó.
talán képzeld el!!! hogy eggyütt vagytok és közben a kedvenc lassú zene szól a hifin... úgysem a zenére figyeltek am meg olyan hallkra veszitek amilyenre akarjátok és akkor még súgni is tudtok egymás fülébe:D:P
Valahol olvastam, hogy zene nélkül sokkal jobb! Van benne valami igazság, mert akkor sokkal jobban "koncentrálsz" a másikra és az általa kapott érintésekre is! Az érzékszerveid jobban "figyelnek" a apró kis érintésekre és ilyesmik! A zene abban hátráltathat, hogy kizökkent a saját ritmusotokból és a zenét követi, ami nem feltétlenül élvezetes valamelyikõtök számára! Bár ez szerintem mindkinél más lehet!
jó, nem rossz.. nem vonja el a figyelmet de ne, hogy Linkin Park-ot nyomjatok be! mert az elég furcsa lesz! Üdv.: Vista
nálunk a tv megy, miközben szeretkezünk. Egyeltalán nem zavaró. Sõt ha nem szólna és esetleg van még valaki otthon nálatok, akkor a csend lenne rossz, mert minden kinti zaj elvenné a figyelmed. De gondolom az elsõt "kettesben csináljátok", otthoniak nélkül:) . Én fel sem figyelek már arra, hogy szól valami körülöttünk. Figyelj a párodra és hidd el, felejthetetlen lesz! Sok sikert és jó szórakozást!:)
Sztem egyáltalán nincs jelentõsége a zenének. Amikor nálunk szól a zene (mi évek óta együtt vagyunk) én speciel nagyon ritkán veszem egyáltalán észre, hogy szól vmi... olyankor csak a pasimmal foglalkozom. Nálam nem befolyásol semmit általában.
szerintem a zene jó, ha szól szex közben... persze nem mindegy milyen zene :) én pl. 16, 5 vagyok :) 1 hónapja vesztettem el a szüzességemet, engem ugyancsak ellazított a zene, (timbaland-apogalize) szerintem feszültség oldó, arról nem is beszélve, hogy azóta meghallom azt a számot egy kis mosoly lopodzik az arcomra akaratlanul, és nagyon jo érzés fog el :) szerintem maradandó emlék az elsõnél... a késõbbiekben is rakott, rak be zenét, de igazán már felse tünik, ha belegondolok.. :) inkább csak azért hogy a szobán kivül ne halljanak semmitse, meg forditva se :) szóval szerintem mehet a zene, sõt elsõnél kifejezetten ajánlom, a késõbiekben meg ugyse veszed majd észre, hisz csak a párodra fogsz figyelni :)

Egy busz leszorított az útról biciklizés közben, majdnem árokba mentem. Ha ezzel a hatóságokhoz fordulok, milyen ügy lesz belõle?

Kész szerencse, hogy volt elég helyem félrehúzódni és hogy nem 40-el mentem. A buszos indexelt és úgy próbált kikerülni a kanyar után/kanyarban. Mindez már közigazgatásilag városon belül, de egy félre esõ ipari negyedben történt. Az úton ilyen jelzés volt felfestve: <[link]

Legjobb válasz:
A történet kissé bulvárosra sikeredett, egyszer volt valami olyasmi szalagcím, hogy "Kelemen Anna majdnem kutyaszarba lépett!" vagy valami hasonló. Még jó, hogy felkapták azt a BKV-s ügyet, most lesz pár ember aki nyekereghet! No akkor maradjunk a tényeknél: 1.) Majdnem az árokba mentél, de mégsem. 2.) A linkelt jelzés ún. "Kerékpáros nyom", és nem közös busz és kerékpársáv, mint azt a kép címe sugallja. A jelentése a KRESZ szerint: "Az úttesten, burkolati jellel kijelölt kerékpáros nyom (158/k. ábra) jelzi a kerékpárosok részére az úttesten történõ haladásra ajánlott útfelületet. Az így megjelölt úttesten fokozottan számolni kell kerékpárosok közlekedésével." És most a fikciók: Elképzelhetõ, hogy a buszos pestiesen szólva "elnézte a rajzot", de az is, hogy te érezted túl közelinek és megijedtél. Ezt így utólag senki se tudja eldönteni. Ha kanyarban elõzött, az is lehet, hogy észrevett valami szembe jövõ jármûvet, és azért húzta jobbra a kormányt, nem téged akart leszorítani. Ezen kívül, ha elõznek ilyen helyen, akkor lehúzódással és lassítással te is segítheted a mûveletet! Szóval esemény nem történt, így hiába jelentgeted fel, nem lesz belõle semmi. Szerintem.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A történet kissé bulvárosra sikeredett, egyszer volt valami olyasmi szalagcím, hogy "Kelemen Anna majdnem kutyaszarba lépett!" vagy valami hasonló. Még jó, hogy felkapták azt a BKV-s ügyet, most lesz pár ember aki nyekereghet! No akkor maradjunk a tényeknél: 1.) Majdnem az árokba mentél, de mégsem. 2.) A linkelt jelzés ún. "Kerékpáros nyom", és nem közös busz és kerékpársáv, mint azt a kép címe sugallja. A jelentése a KRESZ szerint: "Az úttesten, burkolati jellel kijelölt kerékpáros nyom (158/k. ábra) jelzi a kerékpárosok részére az úttesten történõ haladásra ajánlott útfelületet. Az így megjelölt úttesten fokozottan számolni kell kerékpárosok közlekedésével." És most a fikciók: Elképzelhetõ, hogy a buszos pestiesen szólva "elnézte a rajzot", de az is, hogy te érezted túl közelinek és megijedtél. Ezt így utólag senki se tudja eldönteni. Ha kanyarban elõzött, az is lehet, hogy észrevett valami szembe jövõ jármûvet, és azért húzta jobbra a kormányt, nem téged akart leszorítani. Ezen kívül, ha elõznek ilyen helyen, akkor lehúzódással és lassítással te is segítheted a mûveletet! Szóval esemény nem történt, így hiába jelentgeted fel, nem lesz belõle semmi. Szerintem.
#15 fejlettebb közlekedési kultúrával rendelkezõ országokban bizony zötyögne mögötte.
Kedves kerékpáros, ugye nem azt vártad, hogy a busz majd mögötted fog zötyögni 20-al, amíg kiértek a kanyarból ;) Építsetek kerékpàrutakat, és megoldódik a rinya.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Páran annyira elvannak itt tévedve. Grat nektek. Olvasgattam máshol is a hozzászólásokat és rendesen megoszlanak a vélemények. De ugye biztos a hozzám hasonló bicajosok okozzák a baleseteket. Ugye? Átlagosan a hét 4-5 napján biciklizek, olyankor napi 10-150km-et. Amikor nem sietek, márpedig ez elég gyakori, mindig amennyire a helyzet engedi segítem a közlekedés többi résztvevõjét. Sokszor engedem át intéssel az autósnak az elsõbbséget, ha járdán kell mennem akkor mindig felveszem a gyalogosok sebességét, zebrán mindig gyalog megyek át ( akkor is ha sietek). Szóval igen, én okozom a baleseteket. Király. Az autósok/buszosok egy része tökéletlen béna vadbarom. Õk okozzák a baleseteket. Amikor a biciklis út keresztezése elõtti van figyelmeztetõ tábla, én a felsõbbrendû úttal megyek párhuzamosan, mégis fellök... Amikor a kanyarban felelõtlenül elõznek és mennyit nyernek vele? Hát max annyit hogy még egyszer kitörölhetik a seggük a wc-n. Egyik nap egy kanyarban lenyomott egy autós. Utána más autóst is szabálytalanul elõzött. A következõ lámpánál utolértem, ahol én amúgy is más irányba mentem. Az a bizonyos buszos pedig, 20 métert kellett volna 25km/h-val jönnie és akkor már nem is kellett volna elõznie. A buszpályaudvaron ne is mondjam, hogy megtaláltam a buszt üresen. Biztos mûszak vége volt és azért sietett annyira, amit meg is értek. Komolyan azt fogom csinálni, hogy ha ilyen veszélyes kanyarban hallom hogy jön valami, elkezdek bizonytalanul menni, kicsit kacskaringózni. Had higgye azt, hogy nem vagyok józan. Akkor talán nem fog megelõzni. És mielõtt egy kedves jóember belém kötne. Én nem akadályozni akarom. Egyszerûen meg szeretném teremteni a helyzetet, ahol egy ilyen vadbarom nem veszélyezteti a szembejövõt, saját magát és engem 2 másodperc elõny miatt. És a végére: Lehet hogy ti autósok, nagyra tartjátok magatokat, de akik itt fröcsögtök ( máshol is), fogadok hogy egyikõtök sem jutott el a szuper autójával tõlünk nyugatabbra. Ahol teljesen lehúzódtam az út szélére a buszos mégse elõzött meg, én elõbb kanyarodtam más irányba. Egyszerûen látta hogy nem tudna megfelelõ oldaltávolságot tartani. És kész.
"Ja és nem vagyok pesti, nem kell pestisen szólnod." Ekkora marhát :D
10-es: akkor ennyi erõvel gyalog se menj sehova, hiszen akkor is találkozol buszokkal. Nehogy már azért ne bicajozon az ember, mert egyesek nem képesek figyelni a másikra.
Pont ugyanannyi joga van a közlekedésben a biciklisnek mint a busznak! Ideje lenne felfogni , de itt a balkánon õsemberi felfogás a divat , ha nagyobb a bunkód akkor neked van több jogod. Meg kell nézni nyugaton mennyivel kulturáltabb a hozzáállás a bicajosokhoz meg a gyalogosokhoz is. Ehhez kéne felnõni. Az meg nem megoldás, hogy azzal példálózunk hogy egyes bicajosok nem tartják be a kreszt! Mindig az adott egyént kell nézni, olyan hogy "biciklisek" csoport nincs.
A magadfajta bicajosok okozzák a pár nappal ezelõtti baleset félék többségét a provokatív öntörvényû magatartásukkal. Nem érdemes szórakozni a bussza, mert elég egy rossz mozdulat és agyonnyom. Ne menj "szembe" 20 tonnával. Azt nehezebb lefékezni, félrerántani mint a 10 kilós drótszamaradat. Kisebbségi komplexusotok van esküszöm...
háhá :DD ugye tudod, hogy a "mi lett volna, ha..." kezdetû mondatok a világ legértelmetlenebb hülyeségei. Mi lett volna, ha lesodor és nekimész egy oszlopnak és balherén fejelsz egy medvét? Hát az gáz.. De nem ez lett, semmit nem tudsz bizonyítani.
"Biztos az én ismereteim hiányosak, de kanyarban szerintem nem szabad elõzni." Igen, a te ismereteid hiányosak. Egy nyomon haladót gépjármûvel még záróvonalnál és elõzni tilos táblánál is meg szabad elõzni! :) A szövegértéseddel is gond van, hiszen nem a te kedvedért írtam, hogy "pestiesen szólva".
Nem tudod bizonyítani a dolgot ezért felesleges feljelenteni. Ezért kell már a bicajosnak is kamera manapság, mint a nemrég elhíresült ügynél volt is. Ha nem lett volna , akkor a buszos hazudozott volna hogy õ ott se volt, nem úgy volt , de így szépen kirúgták ahogy megérdemelte, a többit meg majd meglátjuk.
A kérdező hozzászólása: Na akkor egy kicsit más: Igazából ezek a leszorítós dolgok mindig annyira veszélyesek, mint az út melletti objektumok. Pl Én lámpaoszlopba is mehettem volna. Ennyi erõvel, mivel nincs bizonyíték, oszlopnak szaladok, agyrázkódás, sisak miatt talán az orrtörés megúszható. Szerencsétlen helyzetben csigolya törés és ez ugye más csúnya dolgokhoz is vezethet. És akkor ott fekhetek az út szélén, bizonyíték meg nulla... A másikhoz: Az a baj, hogy ha a bicikli úton megyek, akkor elütnek kanyarodáskor. ( Volt rá példa.) Ha a járdán megyek, akkor miért ott megyek. Ha az autók közt megyek akkor meg ilyenek történnek. Birom azokat akik azért utálják a bicósokat, mert két keréken mindent szabad. Valójában meg egyik sem biztonságos...
Be tudod bizonyítani, hogy minden úgy történt, ahogy írtad? Kétlem! Amúgy nekem meg pont azon nem kevés biciklisbõl van elegem, akik a járdán gyorsan mennek, nem tartják be az elõírt limitet, és zebrán, ahol nincs bicikli út, a gyalogosok között szlalomoznak.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1) Bocsi, a tényeket a jelenlévõk ismerik. Le kellett mennem az úttestrõl a mellette lévõ homokos, saras részre az ároktól pár centire. 2) NEM a kép címét kell nézni. Én nem mondtam, hogy ez buszsáv. Ez nem az. Egyszerûen kerestem egy képet és kész, amin az az ábra látható mint ami ott volt. Ja és nem vagyok pesti, nem kell pestisen szólnod. " Ezt így utólag senki se tudja eldönteni." Pontosan. "Ha kanyarban elõzött" Biztos az én ismereteim hiányosak, de kanyarban szerintem nem szabad elõzni. Mint mondtam a 20 méteren belül ott volt a bicikli út és a kanyar vége még közelebb volt. "Ezen kívül, ha elõznek ilyen helyen, akkor lehúzódással és lassítással te is segítheted a mûveletet!" Ilyen helyen ne elõzzön senki sem. Szépen beáll a sebességemre és megvárja amíg lehetõsége lesz elõzni, megfelelõ oldaltávolsággal. Ezt én azzal segítettem, hogy a biciklimnek, a magammal vitt csomagok súlyának és az emelkedõnek megfelelõen a lehetõ leggyorsabban mentem. "Szóval esemény nem történt, így hiába jelentgeted fel, nem lesz belõle semmi." Hát igen, sajnos én is így gondolom. A második válaszolónak: Képzeld, ritkán tv-zek, akkor se nézek híreket. Interneten nem olvasok híreket, van jobb dolgom is. Amikor hazaértem akkor kerestem rá és találtam meg azt a storit amirõl szerinted mindenki beszél. Majd ha téged autóval menve nyom le egy nyerges vontató, csak mert az nagyobb, akkor majd téged fognak dicsõíteni mert kicsit felújítottad a storit amirõl mindenki beszél(t)?
Ez nagyon rossz próbálkozás volt :D
Lemásoltad a sztorit, amirõl most mindenki beszél. Gratulálok, nagyon kreatív. :D
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 06:46 Nem, nem ezt várom el. Azt vártam el, hogy szabályosan elõzzön meg. Persze lehet normálisan akart elõzni, csak éppen jöttek szembe. De akkor ne arról beszéljünk, hogy én mit várok el, inkább arról hogy mi a szabályos: "34. § (1) Elõzni abban az esetben szabad, ha a) az elõzés céljából igénybe venni kívánt forgalmi sáv olyan távolságban szabad, hogy - figyelemmel az elõzni kívánó és a megelõzendõ jármû sebessége közötti különbségre - az elõzés a szembejövõ forgalmat nem zavarja; b) az elõzni kívánó jármû elõzését más jármû nem kezdte meg; c) az elõzni kívánó jármû elõtt ugyanabban a forgalmi sávban haladó másik jármû elõzési szándékot nem jelzett; d) az elõzés során a megelõzendõ jármû mellett megfelelõ oldaltávolságot lehet tartani; e) a vezetõ az elõzés befejezése után a jármûvel a megelõzött jármû elé, annak zavarása nélkül vissza tud térni."

Fiúk! Milyen mikor folyik "az"? Csak úgy folyik vagy, hogy van ez? Mindenre kíváncsi vagyok. Milyen érzés, ha valami ott van a lábatok közt?

Kicsit kényes kérdés és nem is származik belőle sok értelem,de még is kíváncsi vagyok...:)

Legjobb válasz: Értem.

Értem.
Csak neked leirom , hogy örületesen jó érzés , és ne csak úgy folyik nahen spriccel is.És képzeld még szabályozni is lehet hogy mennyire spricceljen.:-)Elégedett vagy a válasszal?
nem tudom leírni, hogy milyen érzés az ha van valami a lábam között mert nem tudom milyen az , amikor nincs :D
A kérdező hozzászólása: 16
Kedves kérdezö!Ugyan hány évesnek tetszik lenni?:-)
Milyen az amikor NINCS semmi a lábad között? ha elmondod milyen én is elmondom milyen.
A kérdező hozzászólása: Mikor recskáztok?
"az" nem folyik, mert "az" egy határozott névelõ, és mint ilyen, nincs halmazállapota.
Mi az?Fogalmazz érthetöbben.
nemtudom, de te biztos vodás vagy
(:

Milyen érzés úgy párkapcsolatban lenni, ha közben máson jár az eszed? Kinek van ebben tapasztalata?

Észreveszi ezt a párod? Nem fura, hogy ott a párod, akit elvileg szeretsz de mégis máson fantáziálsz közben?

Legjobb válasz: ez gyakorivá válik akkor, ha hosszú ideje már együtt vagytok, de akkor is, ha még vkit ne tudtál elfelejteni...

ez gyakorivá válik akkor, ha hosszú ideje már együtt vagytok, de akkor is, ha még vkit ne tudtál elfelejteni...
A kérdező hozzászólása: Ilyen esetben mit kell tenni?
Rettentõ rossz! 3 éve van barátom. Hol jobb a kapcsolat, hol rosszabb. 2hónapja be lépett egy srác az életembe, vagyis inkább úgy fogalmaznák hogy meg érintett lelkileg, és szexuálisan fõleg. A legrosszabb az egészben amikor a barátomnál alszok és a másikkal álmodok. Mindig félek hogy nehogy ki mondtam a nevét. Meg mikor meg akar ölelni a barátom és egyszerûen inkább elutasítom mert annyira vágyok egy csókra, egy ölelésre csak nem tõle.. Észre vette persze hogy valami nem stimmel de azt hiszi munkahelyi problémáim vannak ezért vagyok ilyen... Bízok benne hogy elmúlik mert ha nem, nem tudom hogy fogom hosszú távon ezt csinálni...
A kérdező hozzászólása: A sráccal összejönnél? Õ tudja, hogy ilyen hatással vagy rá?
Azt hiszem össze jönnék vele (még úgyis hogy 3 évvel fiatalabb) Nem tudja. Nem akarom hogy tudja mert rettentõen félek attól hogy elutasítana.
nagyon nem jó! nekem eddig az elsõ és egyetlen kapcsolatomban igy volt. ezért is szakitottam vele többször is, mert valahogy mindig mást képzeltem helyébe. nagyon rossz volt. de az illetõt is szerettem, de valahogy az a bizonyos harmadik jobban érdekelt, néha el is képzeltem amikor cskolóztam a párommal, hogy a másikkal vagyok.. szörnyû lelkiismeretfurdalásom volt, de nem tudtam elhagyni, mert fontos volt számomra és nem akartam neki fájdalmat okozni, mert tudtam, hogy nagyon szeret engem. többször szakitottam, de valahogy mindig visszatértünk egymáshoz. persze a harmadikról való fantáziálásaim nem múltak el, csak néha kis idõre..
ha kitennéd az esõre, valószínûleg jól esne neki.
te nagyon ráérsz
De még hogy!
Esetleg miért nem próbálod ki? Mi nem tudhatjuk, mivel ez egyénfüggõ.
Én pl. hasonfekve tudok a legjobban, de az egyik ismerõsöm (aki orvosin tanul) meg 2 szoba közt járkál mindig, miközben a kezében a könyv van és tanul. Totál egyénfüggõ.
Ahogy kényelmes úgy tanulj. Amúgy valóban egyénfüggõ.
egyéni, de mondjuk amit nem láttam a felsorolásba ágyról a fejed lelógatása a lábad neki támasztása a falnak néha jól esik és még a vér is az agyadba megy :D
Járkálni jó és mondani.
Nem mindenki úgy tud jól tanulni, hogy mozog. Valaki pl úgy tud, hogy hallja, valaki(mint én) pedig úgy, hogy lerajzolja.

Ha valakinek úgy jön meg, hogy közben terhes, akkor milyen a menzesze? Észre lehet venni valami különbséget?

Nekem megjött, bár késve, de szerintem ugyanolyan, mint máskor. Csak most nagyon görcsöltem is, amit már évek óta nem tapasztaltam. Pár napja viszont nagyon er?s fejfájásom volt, ami rám egyáltalán nem jellemz?, állandó fáradtság, álmosság, már fél kilenckor fekszem és több, mint 10 órákat alszom, napközben pedig szédülök. Nem tudom, mi van velem, a terhesség esélyér?l pedig már lemondtam, amikor megjött.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.

Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.
Szia! Szerintem csinálj egy tesztet, attól függetlenül, hogy megjött.A terhesség alatti menzi kevesebb, lehet 2-3-4-5 napig tartó, maszatoló jellegû, barnás, rózsaszines, de akár pirosas is.Nem jár görcsöléssel, csak van!Ezek után neked kell döntened!
A kérdező hozzászólása: Amikor megjött, akkor abbahagytam a hõmérõzést, annyira elkeseredtem és nem akartam még jobban rágörcsölni lelkileg. Nem akartam ezzel a témával foglalkozni, hogy ne stresszeljek ezen. De lehet, holnaptól megint mérem majd.
A kérdező hozzászólása: És ha tesztelek, meg kell várnom a menzesz végét, vagy most is lehet?
Szia, Mind a két terhességemnél megvolt az elsõ hónapban.Csak az nem volt a megszokott, hogy 3 napig inkább kevesebb vérzéssel járó volt.Amúgy sajna mindig 7 napig van meg.. Szóval az ultrahangos mérések is azt bizonyították, hogy idõsebb vagyok.Tünetem nekem is fáradtság, szédülés volt.Csináltam tesztet is, de az negatív volt.Aztán vártam pár napot és halvány pozitív lett.. Ne mondj le a terhességedrõl!!!Legyél kitartó!!!Sikerülni fog!!
Szia! Ha nem nagyon vérzel, akkor most is lehet a reggeli elsõ vizeletbõl.Ha nega, akkor lehet elkezdõdött valami, csak valamiért nem ágyazódott be rendesen.Vegyél méhpempõkapszulát, az segiti megerõsiteni a sejteket és segiti a teherbeesést is!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De kedvesek vagytok, köszönöm a sok jótanácsot! Azt hiszem, várok még pár napot, és csak azután tesztelek, ha továbbra is marad az álmosság és a szédülés. Nem szeretnék csalódni.

Milyen módszerrel lehet megtanulni azt, hogy éneklés közben ha táncol az ember akkor is ugyan olyan tiszta maradjanak a hangok?

Nem kell félreérteni nem ezt akarom gyakorolni :D

Legjobb válasz: Ha tudod, mi az a jó támasz, akkor nincs gond az éneklés közbeni mozgással. ha jó a támasz (erõs a rekeszizom, ami irányítja a légoszlopot, amivel énekelsz), akkor akár fejen is állhatsz, vagy hason fekhetsz, vagy bármi, mégis tudsz szépen, egyenletesen énekelni, nem bicsaklik meg a hangod. A tiszta énekléshez meg egyszerûen csak hallás kell. Akinek jó a hallása, az bármilyen körülmények között képes tisztán énekelnim tánc közben is. Csak minimális koncentráció kell hozzá.

Ha tudod, mi az a jó támasz, akkor nincs gond az éneklés közbeni mozgással. ha jó a támasz (erõs a rekeszizom, ami irányítja a légoszlopot, amivel énekelsz), akkor akár fejen is állhatsz, vagy hason fekhetsz, vagy bármi, mégis tudsz szépen, egyenletesen énekelni, nem bicsaklik meg a hangod. A tiszta énekléshez meg egyszerûen csak hallás kell. Akinek jó a hallása, az bármilyen körülmények között képes tisztán énekelnim tánc közben is. Csak minimális koncentráció kell hozzá.
Nekem tetszene és felizgatna. Gondolom a barátnõdet is hasonlóképp érintené a dolog. :)
A kérdező hozzászólása: Majd holnap ;)
na megnyomkodtad a brével?
ebben nincs semmi ezzel tudatod felé hogy nem más csajra buksz addig boldog amig rá áll fel nem másra .... meg az jó is ha felál mert ha nem álna fel az már nagy gond lenne .:)
A kérdező hozzászólása: Hát kb. 2 hónapja járunk és elég perverz szóval bepróbálkozok :D
attól függ mennyi ideje vagytok együtt, de egy idõ után tuti beindul a csaj:D
Felizgatna az biztos:)
Ezt nem lehet tudni elõre, minden lány máshogy viszonyul a dologhoz! Valakit izgat és egybõl kapható lenne rá, de olyanok is vannak, akik viszont túl szexmániásnak tartanának ezért és inkább ellöknek maguktól, menekülnének.
Részemrõl is mint az 1-es. :)
A kérdező hozzászólása: Hát emberek :D, ez a dolog nem , hogy bejött hanem nagyon nagyon bejött nincs rá szó mennyire jó estét csináltunk magunknak :D.

Fiúk-Lányok! Hogy szerettek nyalni? Hogyan szeretitek ha nyalnak titeket? Milyen pózban? Szeretem ha ráül a számra és úgy nyalatja magát de akkor nem tudom közben ujjazni is és azt nagyon szereti. :-)

Legjobb válasz: Lehetoseg szerint ugy, hogy amennyire tolem telik megprobaljak vele oromet szerezni a partneremnek. Az meg - ha nem tevedek tul nagyot - leginkabb a lanyon mulik, hogy mi es hogyan esik jol neki.

Lehetoseg szerint ugy, hogy amennyire tolem telik megprobaljak vele oromet szerezni a partneremnek. Az meg - ha nem tevedek tul nagyot - leginkabb a lanyon mulik, hogy mi es hogyan esik jol neki.
én úgy szoktam, hogy a lány fekszik a hátán, lábai felhúzza, én pedig vele szemben térdelek, vagy ha az ágy szélén fekszik, akkor az ágy mellett térdelek, így tudom közben ujjazni is! vagy 69-es pózban!
álva szétteszi a lábát
Úgy élvezem ha közben ujjaznak is és folyamatosan hozzáérnek a csiklóhoz, orgazmusig csinálják. Jó érezni ha a másik is élvezi. Sokkal jobb, mint a sima szex. :) 21/N
ha a lány a hátán fekszik széttárt lábakkal. miközben nyalom az ujjaimmal izgatom az anusát, majd ott is jól kinyalom. :p

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!