Találatok a következő kifejezésre: Milyen úgy ha (482 db)

Milyen káros hatásai lehetnek annak, ha valaki néha lenyeli a rágóját? (úgy ha már elolvadt a szájba) )

Legjobb válasz: A rágót, ahogy lenyeled az úgy is jön ki :) olyan anyagokból van amit a gyomor sav képtelen lebontani

A rágót, ahogy lenyeled az úgy is jön ki :) olyan anyagokból van amit a gyomor sav képtelen lebontani
Hát nem vagyok benne biztos, de szerintem nem káros. Az unokatesóim kiskorukban mindig lenyelték, és emlékszem, hogy mindig kijött belõlük úgy egyben...

Milyen technikát alkalmaztok szájba élvezésnél? Hogyan csináljam a befejezést mert eddig csak úgy csináltam, hogy a pasi szólt és én kézzel fejeztem be de szeretném kiprópálni, hogy milyen az ha a számba élvez el.

Viszont félek attól, hogy felrenyelem vagy a torkomba spriccel vagy hogy rossz lesz az íze. Nem vagyok ezen a téren tapasztalt. Légyszi csajok akik tapasztaltak ebben a témában adjatok tanácsot hogy hogy csináljam és hogy milyen technikával. És légyszi írjátok le azt is hogy milyen érzés lesz nagyon kíváncsi vagyok. köszi Pasik véleménye nem érdekel 19L

Legjobb válasz: szia , attól nem kell félned , hogy félrenyeled vagy a torkodra spriccel. A rossz íze... na attól már lehet , ha a partnered cigizik , vagy kávézik , vagy egészségtelenül étkezik...akkor nagyon rossz íze van

szia , attól nem kell félned , hogy félrenyeled vagy a torkodra spriccel. A rossz íze... na attól már lehet , ha a partnered cigizik , vagy kávézik , vagy egészségtelenül étkezik...akkor nagyon rossz íze van
Mégis milyen technikára vagy kíváncsi? Vagy bele élvez a szádba és vagy le nyeled egybõl, vagy kiköpöd!Ezen mi olyan nagy feladat?Az ízéhez meg hozzá szoksz és általában nem mindegy hogy mit eszik elõtte az ember, mert állítólag az is sokat számít az íznél hogy mit evett elõtte az illetõ.Állítólag banánt kell enni elõtte vagy valami édeset mert akkor nem lesz olyan rossz íze, és ez igaz is.Úgy hogy mond meg neki hogy le nyeled te csak ha lehet ne foghagymát egyen elõtte, hanem valami édes gyümölcsöt!
Én elé szoktam tartani a nyelvemet (nem befogni!) vagy pedig a végén olyan szögben tartom a fejemet, hogy ne tudjon a torkomra menni. Volt már olyan nem egyszer, hogy telibe találta azt a pontot ami elõidézi a hányást. Szerencsére nem hánytam, de nem túl kellemes.
Amúgy itt van szájba élvezés! Ezt tanulmányozd hátha okosabb leszel tõle!:) http://video.xnxx.com/video1100699/oral_creampie_cum_in_mout..
A kérdező hozzászólása: Hallottam olyat, hogy tatsam elé a nyelvemet meg ilyemi, hogy ne a torkomba menjem mert akkor öklendezni fogok. És nektek volt tõle hányingeretek? Mert az egyik barátnõm az elsõ alkalommal behányt tõle és ezt szeretném elkerülni
A komment megírásának idõpontja: ma 17:26 Ott van az a videó nézd végig hogy csinálják a profik!:) Szerintem le kell nyelni aztán kész.... Egybõl nyilván nem lesz jó, elsõ alkalomkor de szerintem ez olyan mint a sör, az elején az is rossz, aztán hozzá szoksz!:)
A kérdező hozzászólása: "Én elé szoktam tartani a nyelvemet (nem befogni!) vagy pedig a végén olyan szögben tartom a fejemet, hogy ne tudjon a torkomra menni. Volt már olyan nem egyszer, hogy telibe találta azt a pontot ami elõidézi a hányást. Szerencsére nem hánytam, de nem túl kellemes." És esetelg tudsz tanácsot adni hogy hogy csináljam hogy tartsam a fejem hogy ne azt a pontot találja el?
Kérdezõ ne legyél már ilyen szerencsétlen!:) Gyakorlat teszi a mestert:) ezt nem lehet elmondani ezt gyakorolni kell aztán majd menni fog valahogy.
Ha enyire parázol tõle, akkor ne tedd meg. Ha így állsz hozzá, hogy tuti rossz érzés az íze meg a szájbaélvezés, akkor felejtsd el a témát egy idõre, míg lesz bátorságod, sõt KEDVED megcsinálni. Azt, hogy beleélvezteted a pasid a szádba, utána meg fújogsz, köpködsz, az a pasidat is lelombozza!!

Egyetemistának milyen lehetőségei vannak hitel ügyben, ha kap 24600 ft ösztöndíjat?

Legjobb válasz: Diákhitel pl. De én nem indítanám az életem egy hitellel. Inkább hajts az ösztöndíjra vagy menj el dolgozni. Nekem is 25.000 Ft-ot adtak a szüleim és 13.000 volt az albérlet. Én úgy oldottam meg,hogy dolgoztam mellé diákszövetkezeten keresztül meg hajtottam a magas ösztöndíjra.

Diákhitel pl. De én nem indítanám az életem egy hitellel. Inkább hajts az ösztöndíjra vagy menj el dolgozni. Nekem is 25.000 Ft-ot adtak a szüleim és 13.000 volt az albérlet. Én úgy oldottam meg, hogy dolgoztam mellé diákszövetkezeten keresztül meg hajtottam a magas ösztöndíjra.
Diákhitel. De mire akrsz hitelt fölvenni? 99%, hogy egyszerûen nem éri meg. Amit még érdemes megpróbálni, hogy figyeled az egyetemen a különbözõ pályázatokat és azokra jelentkezel.

Budapesten milyen főiskolákat tudtok, ami a közlekedéssel kapcsolatos szakiránnyal foglalkozik? Nézegettem már de könnyebb lenne úgy ha tudom a nevüket és úgy nézek rájuk?

Legjobb válasz: hali! én konkrétan 2-t tudok: BME-közlekedésmérnöki kar vmint ZMNE-BKMK közlekedésmérnöki(ezen tanulok most) :) (am még Gyõrõtt és Nyíregyházán van még)

hali! én konkrétan 2-t tudok: BME-közlekedésmérnöki kar vmint ZMNE-BKMK közlekedésmérnöki(ezen tanulok most) :) (am még Gyõrõtt és Nyíregyházán van még)
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj nekem nem olyan jó a tanulmányi eredményem, szóval nem látom esélyét hogy bekerülnék. Még Gyõr jó lenne talán
szia! nappalira akarsz menni? mert én a ZMNE -n levelezõn járok és 206pont volt a felvételi pont határ. (nappalin 300vmennyi volt) a BME -n nincs levelezõ, a gyõri egyetem állítolag meg nem olyan erõs. (de ezt csak hallottam, nem bizti) elsõ voltam

Helyes volt-e annak a tanárnőnek a cselekedete, aki az egyik verekedős diákját úgy büntette, hogy az iskolatársait buzdította, hogy verjék meg a verekedőst, hogy érezze milyen kiszolgáltatott helyzetben lenni, milyen érzés, ha őt verik meg?

Ez az eset inspirálta a kérdésemet. A tanárnőt 1 évre ítélték. Azt mondta igazából, hogy üssék meg a gyereket, aki másik gyereket vert. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: teljesen helyes viselkedés volt! példaértékû.

teljesen helyes viselkedés volt! példaértékû.
Nem volt helyes.
Nem volt helyes viselkedés.
Nem volt, bár van olyan hülyegyerek akinek a verés az segít abban, hogy leállítsa magát, és hamár a tanár nem üthet, akkor állítsák le saját társai. Namost buzdítani nem szép. De ha azt hiszitek egy tanárnak csak ennyi a dolga, és csak verik a faxukat és a pinájukat nyáron nyaralnak, felveszik a jó lóvét és ennyi, tévedtek. Kemény ez hídjétek el, én egy évet bírtam egy gimiben.
A kérdező hozzászólása: Szerintem bizonyos esetekben nem ártana ilyen fajta szigor az iskolákban, mert sok esetben a tanárok nem tesznek semmit. Mikor én általánosba jártam volt pár fiú, aki mindig bántott, húzták a hajamat, egyszer úgy, hogy egy csomó az egyiknek a kezében maradt. Othon sírva mondtam el anyának, õ beszélt az igazgatóval, a tanárral, de semmi sem változott, én lányként nem mertem velük szembe szállni, rettegve mentem iskolába. Nekik nem ártott volna ilyen fajta verés.
szerintem vannak másféle büntetések is, amik sokkal jobban hatnak az emberre..
Az ilyennek soha nincs helye. Az erõszak erõszakot szül. Egy ilyen dolog utána nyitott lehetõséget adna annak, hogy bárki bárkivel lehet erõszakos. Önbíráskodás nem megoldás. Ha egy tanárnak nincs más a tarsolyában, akkor váltson pályát.

Fiúk! Milyen mikor folyik "az"? Csak úgy folyik vagy, hogy van ez? Mindenre kíváncsi vagyok. Milyen érzés, ha valami ott van a lábatok közt?

Kicsit kényes kérdés és nem is származik belőle sok értelem,de még is kíváncsi vagyok...:)

Legjobb válasz: Értem.

Értem.
Csak neked leirom , hogy örületesen jó érzés , és ne csak úgy folyik nahen spriccel is.És képzeld még szabályozni is lehet hogy mennyire spricceljen.:-)Elégedett vagy a válasszal?
nem tudom leírni, hogy milyen érzés az ha van valami a lábam között mert nem tudom milyen az , amikor nincs :D
A kérdező hozzászólása: 16
Kedves kérdezö!Ugyan hány évesnek tetszik lenni?:-)
Milyen az amikor NINCS semmi a lábad között? ha elmondod milyen én is elmondom milyen.
A kérdező hozzászólása: Mikor recskáztok?
"az" nem folyik, mert "az" egy határozott névelõ, és mint ilyen, nincs halmazállapota.
Mi az?Fogalmazz érthetöbben.
nemtudom, de te biztos vodás vagy
(:
Legtöbb esetben mensi görcsös, majd ez erõsödik!
Nekem is mindig ezt mondták, hogy olyan mint a mensi csak erõsebb...és én azt vártam. Hát nem olyan volt. Mondjuk nekem már hajnali 2kor mikor kezdõdött a vajúdásom, egybõl 10 percenként jöttek a fájások, és nagyon hamar be is gyorsult, 4kor már 3-4 percesek voltak, 7re meglett a fiam. A lényeg : nekem olyan volt és úgy is indult, mint amikor piszokul elrontod a gyomrod és megy a hasad nagyon, teljesen olyan volt, semmi menstruációhoz hasonlatost nem éreztem. Persze másnál másképp van, csak azért írtam le, hogy ne lepõdj meg ha emésztõszervi jellegû erõs hasgörcsre hasonlít inkább :)
En most szombaton szultem, nekem mensis szeru gorcsok voltak, este kezdodott 9 fele es minnel jobban erosodott, a vegen mar kibirhatatlanul.Es ami erdekes az elso perctol 1-2 percenkent, sot par masodpercenkent jottek a fajasok.Reggel meglett a kislanyom.
Nekem a derekam fájt végig, szinte mást nem is éreztem, de azt nagyon :-).
3-szor voltam a kórházban téves riasztás miatt, mindig azt hittem, hogy már itt az idõ.Ugy gondoltam én nem fogom észrevenni, hogy mikor kell menni.A dokit kérdezgettem, hogy mit kell érezni, milyen az.Mondta, hogy õ férfi révén nem igen tudná elmondani, de ne aggódjak, mindenki azt mondta neki, hogy egybõl tudta mikor van itt az idõ.Tényleg így van.Az olyan, hogy oylat még nem érzetél és tudni fogod, hogy az az.Nem azért, mert fáj, v ilyesmi, mert elõször nem fáj nagyon, de tudni fogod.Nekem is a mensi görcsöket mondta mondenki, de nem olyan.Inkább ahhoz hasonló, mikor magzatvizet néznek azzal a lámpával, az fáj kicsit, na olyasmi érzés, és az erõsödik a végre.Konkrétan nem is a hasad fáj, hanem ott bent, a hasad és a nunid között, a méhszáj.Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! azért remélem még nem azt érzem, és csak jóslók, mert még kicsit korai lenne:) )

Ha lenne rá pénzed és időd, tanulnál valamilyen idegen nyelvet csak úgy hobbiból? Ha igen, milyen nyelvet? Ha nem, miért nem?

Legjobb válasz: Nekem nincs pénzem, de tanulok nyelveket. Nem kell ahhoz pénz, csak idõ. Minden nyelvet szeretek. Na jó, a németet nem annyira.

Nekem nincs pénzem, de tanulok nyelveket. Nem kell ahhoz pénz, csak idõ. Minden nyelvet szeretek. Na jó, a németet nem annyira.
Igen, igen, igen! Ha pénzem és idõm lenne, csak utazgatnék és nyelveket tanulnék. Kezdetnek végigtanulnám Európát! Országonként fél év, egy év. Egy saját, szép könyvtárszoba mellett ez a legnagyobb álmom. :)
Én tanulok hobbiból nyelvet. Hébert és oroszt. Mondjuk az elsõvel már célom is van, a második meg alapból hasznos.
Biztos be akar vágódni a zsidóknál, höhö. Én franciát tanulnék, mert míg volt rá idõm, tanulgattam egyedül, és elég gyorsan haladtam vele, és tanulnék még svédet is, hátha Svédországban kötök ki egyszer, tetszik a japán is, a spanyol is, meg a kínai... Szóval ha lenne pénzem, én is költenék nyelvtanulásra, úgy értem, ha lenne mondjuk egy 150es fizum. Na de nincs 20forintos se, úgyhogy egyelõre szoktatom magam a vécén lehúzódás gondolatához.
10. válaszoló! Beszélni csak beszélve (gyakorlással) tanulsz meg. Mint ahogy járni tanulás közben is esünk-csetlünk-botlunk, úgy van ez a nyelvtanulással is. De ennek ellenére csinálni kell. Mi lenne, ha az elsõ esésünk után leülnénk, és nem lépnénk tovább? :) 11.
Oroszul tanulnék. Igazából pénzem és idõm is lenne rá, plusz kedvem is, de nem tudom miért, mostanában már nem tudok hatékonyan nyelvet tanulni. Nem tudom, hogy más is van-e így, de nekem 3 tanult nyelv után, többet nemigen fogad be az agyam. Szerettem volna, de komoly fejfájásaim voltak, nem tudtam koncentrálni, elkezdtek keveredni a nyelvek. Plusz a hatékonyság is elég pocsék volt napi 2-3 óra tanulás sem volt elég megtanulni egy-egy leckét.
10-es vagyok. Nem tudom. Igazából a nyelvvizsga (középfokú) mindkét nyelvbõl könnyen ment, nem volt gond vele. Viszont nem érzem azt, hogy tudnék érvényesülni az adott nyelven. Vagyis nem csak hogy úgy érzem, hanem a tapasztalatom is ez. Ha meg kell szólalnom egy idegen nyelven, teljesen leblokkolok. Az az érdekes, hogy egyébként nem vagyok egy ideges típus, vizsgákon sem volt soha ilyen gondom. Csak ha tényleg használnom kell a nyelvet. Most nyáron egy 3 hetes gyakorlatot töltöttem Ausztriában, és egyszerûen katasztrófa volt. Azt sem tudtam kinyögni, amit egyébként tudok. A fejemben összeraktam a dolgot, de mikor ki kellett volna mondani, csak elvörösödtem, makogtam meg nyögdécseltem vmi összefüggéstelen baromságot, meg mutogattam hozzá. Nevetséges volt. Borzasztóan irigylem azokat, akik tudnak érvényesülni más nyelven is. Nekem valahogy nem megy. És nem tudom mit kellene tennem:) Ezen sajnos nem segít, ha otthon leülök és tanulgatok. A másik, hogy mások pl. középfokú nyelvvizsgával simán tudnak idegen nyelvû filmeket nézni. Nekem nem megy. Semmit nem értek belõle. És ettõl ideges leszek, és inkább hagyom a francba... Valami tipp, hogy ezen hogy lehet változtatni?:)
10. válaszoló! Miért nem szeretsz nyelvet tanulni? Rossz tapasztalatok miatt? Hogyan tanultad eddig a nyelveket?
Adhatnátok egy kicsit a nyelvszeretetetekbõl:) Ha sok pénze és idõm lenne, akkor a meglévõ nyelvtudásomat tökéletesíteném (angol és német). A németet azért, mert szívesen dolgoznék német nyelvterületen, az angolt meg azért, mert az kell:D Szinte mindenhol.... De én nem szeretek nyelvet tanulni:(
Naná! Az orosztudásomat kellene felnyomni felsõfokú szintre, meg gazdasági nyelvet tanulni, aztán jöhet a finn (nagy szerelmem évek óta), alapszinten német (mert hiába az angol tudásom, a németek mindent csak németül szeretnek kiírni). Ezekkel el tudnék tölteni néhány évet :)
Gevorg Eminnel vallom: «Я люблю языки всех народов и стран» Ha valaki rá tudná tenni a kezét a Krédójára (és elküldené nékem)... a lába nyomát is csókolnám. :)
Elsõnek végre letudnám a két felsõfokú nyelvvizsgámat (francia, angol), aztán minden létezõ nyelvet. Orosz, olasz, spanyol, kínai, japán. Ezek nagyon érdekelnek. Esetleg latin és török. A németet viszont kihagynám, attól sajnos a hideg is kiráz. :/
2. válaszoló! A héberrel mi a célod? Elárulod?
A kérdező hozzászólása: Örömmel látom, hogy vannak ilyen emberek :) )) mert az én környezetemben kb mindenki hülyének néz, hogy a nehezen megkeresett pénzemet minek költöm ilyenre, pláne ugye 2 nyelvismeret után. De én annyira örülök, hogy végre olyan nyelvet tanulhatok, amit én választottam tetszésbõl és nem, mert annyira hú de nagyon fontos és gáz, ha nem beszéled. Bár mondjuk az olasz még mindig hasznosabb, mint egy mittomén kurd nyelv :D
Úúú, én is tanulnák szívesen sok nyelvet!

Ha egy 18 év feletti megver egy 15-16 évest abból lehet rendőrségi ügy? Ha lehet milyen súlyos?

Legjobb válasz: Lehet. És ha Ludas Matyi módra teszed, háromszor elítélnek a harmadik már csak életfogytig tartó börtön lehet.

Lehet. És ha Ludas Matyi módra teszed, háromszor elítélnek a harmadik már csak életfogytig tartó börtön lehet.
hát hallod az attól függ mennyire verted meg(8napon túl gyógyuló-e) de ha följelent a gyerek sztem mégegyszer megcsaphatod...
Lehet testi sértés, lehet garázdaság. Amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Csak egyszer akarom de csak úgy hogy ne legyen súlyos testi sértés. Gondolom ennyiért nem fognak leültetni. De ez belekerül az erkölcsi bizonyítványba ha esetleg feljelentene? (nem ismer személyesen az illetõ)
Bele bizony, és ha fiatalkorút bántalmazol felnõttként, nehogy azt hidd, hogy "ennyitõl" nem kerülhetsz börtönbe. Mellesleg, igencsak szánalmas vagy, ha egy nálad 2-3 évvel fiatalabbat akarsz megverni.

Milyen úgy szeretkezni, ha közben valamilyen zene is szól? Nem vonja el a figyelmet?

Gondolom ilyen romantikus, nem? :)

Legjobb válasz: mi a párommal mindig is így szexelünk.szerintem nincs benne semmi fura.minket zavar is ha csöndben csináljuk.ez romantikus is(persze ha közben nem rockot hallgattok :D ).nyugodtam próbáld ki, és majd meglátod, hogy neked így jó vagy nem. a párod biztosan megértha neked nem tetszik.

mi a párommal mindig is így szexelünk.szerintem nincs benne semmi fura.minket zavar is ha csöndben csináljuk.ez romantikus is(persze ha közben nem rockot hallgattok :D ).nyugodtam próbáld ki, és majd meglátod, hogy neked így jó vagy nem. a párod biztosan megértha neked nem tetszik.
Ha neked nem szimpi, mond meg párodnak, hogy az elsõ ne így legyen, utána majd kipróbálhatjátok úgy is, ha már nincs az elsõ para... Amúgy jó a zene, nem vonja el a figyelmet, de persze nem mindegy milyen zene. Ne legyen rádió, mert az váltakozó stílust játszik. Nem baj, ha nem ismert zene, arra jobban figyel az ember. Legyen valami kellemes lágy aláfestõ zene, mondjuk Portishead, vagy George Michaelnek is van egy ilyen albuma. Sok sikert és ne parázz, lazíts!!
Volt egy barátom, akivel egyszer eljátszottuk, h winamp tele zenével, és random mód.Mindig az éppen aktális szám ütemére mozogtunk:) Nem volt egyszerû, de remek érzés kárpótolt.Igaz ekkor már összeszokott pár voltunk, és ismertük a másik minden kis rezdülését.
A legjobb dolog!:) Én nagyon élveztem, a párom tiltakozott egy ideig de aztán beadta a derekát, és belátta, hogy mégis jó ötlet volt!Nekem itt az oldalon egy egész listát írtak a válaszadók (köszy nektek!)...Nagyon romantikus, és élvezni is fogod (szerintem).Ha nekem az elsõn zene szólt volna, én lennék a világ legboldogabb embere!Pusz, sok sikert, no para, lazíts, add át magad a párodnak!Üdv.:Bea
Szia:) Én szombaton voltam együtt a barátommal, és mi is zenét hallgattunk.Be kapcsolta a hifit, halkra vette, és miközben smároltunk hallottam is valamit, de utánna annyira nem figyeltünk rá, hogy ha vissza emlékszem olyan mintha nem is szólt volna semmi!Nyugi nem a zenére fogsz koncetrálni, az tuti.
Embere válogatja, engem például zavar ha szól a tv vagy a zene, másnak meg úgy jó.
talán képzeld el!!! hogy eggyütt vagytok és közben a kedvenc lassú zene szól a hifin... úgysem a zenére figyeltek am meg olyan hallkra veszitek amilyenre akarjátok és akkor még súgni is tudtok egymás fülébe:D:P
Valahol olvastam, hogy zene nélkül sokkal jobb! Van benne valami igazság, mert akkor sokkal jobban "koncentrálsz" a másikra és az általa kapott érintésekre is! Az érzékszerveid jobban "figyelnek" a apró kis érintésekre és ilyesmik! A zene abban hátráltathat, hogy kizökkent a saját ritmusotokból és a zenét követi, ami nem feltétlenül élvezetes valamelyikõtök számára! Bár ez szerintem mindkinél más lehet!
jó, nem rossz.. nem vonja el a figyelmet de ne, hogy Linkin Park-ot nyomjatok be! mert az elég furcsa lesz! Üdv.: Vista
nálunk a tv megy, miközben szeretkezünk. Egyeltalán nem zavaró. Sõt ha nem szólna és esetleg van még valaki otthon nálatok, akkor a csend lenne rossz, mert minden kinti zaj elvenné a figyelmed. De gondolom az elsõt "kettesben csináljátok", otthoniak nélkül:) . Én fel sem figyelek már arra, hogy szól valami körülöttünk. Figyelj a párodra és hidd el, felejthetetlen lesz! Sok sikert és jó szórakozást!:)
Sztem egyáltalán nincs jelentõsége a zenének. Amikor nálunk szól a zene (mi évek óta együtt vagyunk) én speciel nagyon ritkán veszem egyáltalán észre, hogy szól vmi... olyankor csak a pasimmal foglalkozom. Nálam nem befolyásol semmit általában.
szerintem a zene jó, ha szól szex közben... persze nem mindegy milyen zene :) én pl. 16, 5 vagyok :) 1 hónapja vesztettem el a szüzességemet, engem ugyancsak ellazított a zene, (timbaland-apogalize) szerintem feszültség oldó, arról nem is beszélve, hogy azóta meghallom azt a számot egy kis mosoly lopodzik az arcomra akaratlanul, és nagyon jo érzés fog el :) szerintem maradandó emlék az elsõnél... a késõbbiekben is rakott, rak be zenét, de igazán már felse tünik, ha belegondolok.. :) inkább csak azért hogy a szobán kivül ne halljanak semmitse, meg forditva se :) szóval szerintem mehet a zene, sõt elsõnél kifejezetten ajánlom, a késõbiekben meg ugyse veszed majd észre, hisz csak a párodra fogsz figyelni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!